Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
theo G4

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από theo G4 »

prist64 έγραψε:μας τα έχει κάνει τούμπανα κάθε τρεις και λίγο

Dino γιατι παρεκρεπεσαι?

Οσον ευκολον εν να ταβιζω,ατοσον ευκολον εν να λεω σεφτελουκια πα.

Σεφτελουκια μπορω να λεω και με τον Dimg4 και τον Paoki1985,
αρκει να μην αναφερθουν τα ονοματα,Σαλπι και Αγγελος. :mrgreen:
/
παρεκρεπεσαι? αυτό το έχω. Κρέπα με κατόφρεν (πατάτα)! :lol: :lol: :lol:
Αν και ΠΟΝΤΙΟΣ δεν τα ξέρω η γιαγια πέθανε νωρίς.
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

Kourdos έγραψε:καρτόφι λέμε στη Ρουμανία τις πατάτες, που αλλού τις λένε έτσι;; :)
Κάπου πήρε το αυτί μου την Αγκέλα να το λέει...

German Greek

German » Greek > K > kar > Kartoffel
Translations for Kartoffel in the German » Greek Dictionary (Go to Greek » German)

Kartoffel <-, -n> [karˈtɔfəl] SUBST f
Kartoffel
πατάτα f

http://en.pons.com/translate?q=Kartoffe ... c_de&lf=de
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Φίλε Ντίνο… «ψαλιδοχέρη» :mrgreen: ,

το διαγραφέν κείμενό μου σίγουρα δεν ανήκει σε αυτά που μου αρέσει να δημοσιεύω, ωστόσο δεν περιείχε ύβρεις. Σκοπός μου ήταν απλώς να επιστρέψω στο ίδιο περίπου ύφος την προσβολή που εξέφρασε αναίτια και πικρόχολα για νιοστή φορά ο #@@@$ προς παίκτη του ΠΑΟΚ. Η οποιαδήποτε έκφραση εναντίον παίκτη του ΠΑΟΚ σε ένα κοινό αθλητικό site ίσως είναι αναμενόμενη. Εν τούτοις, σε ένα παοκτσήδικο site δεν περιμένω να διαβάζω μόνιμα αναίτιες βρισιές εις βάρος παικτών της ομάδας μου. Το ποστάρισμά μου δεν ήταν δράση, αλλά αντίδραση αντίστοιχης μορφής κατά την γνώμη μου. Ωστόσο, ειλικρινά δεν με πειράζει που επέλεξες να μην το εγκρίνεις. Θα περίμενα όμως να αφαιρεθεί και η αιτία της αντίδρασής μου.

Γνωρίζεις την εκτίμησή μου προς το άτομό σου και την εμπιστοσύνη μου όχι μόνον στις προθέσεις αλλά και στην κρίση σου, οπότε πιστέυω ότι ξέρεις πως δεν είναι δυνατόν να παρεξηγήσω οποιαδήποτε ενέργειά σου, πόσω μάλλον όταν είσαι υπεύθυνος και για τα δικά μου γραφόμενα κατά κάποιον τρόπο.

Ελπίζω να μην σου δημιουργήσω ξανά πρόβλημα. Και αν παρ’ ελπίδα συμβεί, να είσαι σίγουρος πως δεν θα το κάνω ποτέ ούτε εσκεμμένα, ούτε απερίσκεπτα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Η γνώμη του ότι ο συγκεκρικένος παίκτης "καταπίνει" ποδοσφαιρικά τον Κάτσε, είναι λανθασμένη, αλλά επ' ουδενί ακραία και "αξιόποινη" εντός φόρουμ. Δεν είναι ο μόνος που δεν εκτιμά την αξία του Κάτσε, αλλά αυτό είναι μία άποψη που πρέπει να δεχτούμε. Η έκρηξή σου ήταν λίγο υπερβολική, αν και την αντιλαμβάνομαι γιατί και γω θεωρώ τη σύγκριση Τζανδάρη-Κάτσε παντελώς άστοχη, μιας και πλην της δύναμης ο Έργκους είναι κλάσεις ανώτερος.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Έχουν φύγει ή ''φύγει'', πολύ καλύτεροι με πολύ λιγότερα απ του αστροναύτη πάντως.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δεν ήταν με τον Αστροναύτη η αντιπαράθεση του Othin
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Το ξέρω.
Γενικό ήταν το σχόλιο για τον ορυμαγδό κουραστικών ποστ του εν λόγω.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Κανόνισε πάντως λεβέντη, κιμπάρη, υπερήφανε ΠΑΟΚτσή να αναγάγεις τη ρουφιανιά σε επιστήμη έτσι? :shock:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

mike έγραψε:Κανόνισε πάντως λεβέντη, κιμπάρη, υπερήφανε ΠΑΟΚτσή να αναγάγεις τη ρουφιανιά σε επιστήμη έτσι? :shock:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Dinos_Liverpool έγραψε:Η γνώμη του ότι ο συγκεκρικένος παίκτης "καταπίνει" ποδοσφαιρικά τον Κάτσε, είναι λανθασμένη, αλλά επ' ουδενί ακραία και "αξιόποινη" εντός φόρουμ. Δεν είναι ο μόνος που δεν εκτιμά την αξία του Κάτσε, αλλά αυτό είναι μία άποψη που πρέπει να δεχτούμε. Η έκρηξή σου ήταν λίγο υπερβολική, αν και την αντιλαμβάνομαι γιατί και γω θεωρώ τη σύγκριση Τζανδάρη-Κάτσε παντελώς άστοχη, μιας και πλην της δύναμης ο Έργκους είναι κλάσεις ανώτερος.
Μα δεν με ενόχλησε ποτέ η γνώμη κανενός, όσο κι αν διαφωνώ με αυτήν.

Η έστω και "λίγο υπερβολική έκρηξή" μου προκλήθηκε από τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία ο άλλος στόλισε έναν εν ενεργεία παίχτη του ΠΑΟΚ. Επειδή έφυγε δηλαδή ο Τζανδάρης, βρήκε ο τύπος αφορμή και δικαιούται να χαρακτηρίσει "καχεκτική μισοριξιά" τον Κάτσε?!!! Αν αυτό είναι αξιολόγηση του παίκτη, τότε κι εγώ Ντίνο...την αξιολόγησή μου διατύπωσα. :)

Τέτοιοι χαρακτηρισμοί και μάλιστα εντελώς αναίτια δεν γράφονται ούτε στο τόπικ του Σαλπιγγίδη (που λέει ο λόγος...). Ορίστε, τώρα θα μπουν στο χορό και οι... σαλπιγγιδοφυλές. Σου εξασφάλισα το μεροκάματο και για σήμερα, για να μάθεις να μου σβήνεις τις ... αξιολογήσεις μου :)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

mike έγραψε:Κανόνισε πάντως λεβέντη, κιμπάρη, υπερήφανε ΠΑΟΚτσή να αναγάγεις τη ρουφιανιά σε επιστήμη έτσι? :shock:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Ρε Ale θέλεις να με τρελάνεις? Αυτό είναι απάντηση στο κείμενό μου?

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ που διάολο κολλάει η ρουφιανιά? Αν ποστάρει κανείς κάτι που θεωρώ ότι προσβάλλει τον ΠΑΟΚ ή κι εμένα προσωπικά, είτε θα απαντήσω στο ίδιο ύφος ή θα το αγνοήσω. Απέναντι λοιπόν σε κάποιον, που κατά την γνώμη μου πρόσβαλε άσχημα έναν παίκτη της ομάδας μου, απάντησα περίπου στο ίδιο πνεύμα (ή ίσως και χειρότερα). Ο Ντίνος έσβησε το ποστ μου, επειδή το θεώρησε απρεπές. Το δέχτηκα, αλλά εξήγησα ότι κατά την γνώμη μου ή αφήνεις και τα δύο κείμενα ή σβήνεις και τα δύο. Πως σχετίζεται η ρουφιανιά με όλα αυτά? Σε ποιον αποδίδεις τέτοιον χαρακτηρισμό και γιατί? :shock:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ale, συγγνώμη, ρε φίλε, αλλά έχει απόλυτο δίκιο ο Othin. Άστοχη εντελώς παράθεση.

Othin, μία από τις οάσεις του φόρουμ! Λεβέντης, αλλά και λίγο εύξαπτος...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Δεν το έγραψα για εσένα, Othin, και συγγνώμη αν εξελήφθη έτσι.
Επειδή είμαι και λίγο φιλοσουρρεαλιστής, πολλές φορές μπορεί να μην εξηγώ σωστά τα πράγματα... :oops:
Πήρα αφορμή για την παράθεση από μία νύξη (προχθές νομίζω;) του κγεο, σχετικά με το πόσες αναφορές σχολίων με θαυμαστικό γίνονται για τον αστροναύτη. Παρεκτείνοντας τον συλλογισμό μας, μπορούμε να φανταστούμε τί γίνεται χωρίς να το βλέπουμε εμείς και καλά κάνουν οι κοκκινομπλέ και δεν αναφέρονται στην ρουφιανιά που πέφτει.

Όσο για τον επίτιμο, από την στιγμή που υποστηρίζει, ότι πρέπει να ρίξουμε το μπάσκετ κατηγορία/ες, για να ξεχρεώσει αλλά κούλα και ρούλη, έχει μπει στην μαύρη λίστα. Ενδιάμεσα βέβαια ο καπετάν-Κώστας με είχε σβήσει τα ποστ που τον απαντούσα, αλλά νερό και αλάτι.
Το ποστ, στο οποίο αντέδρασες αρχικά είναι όντως απαράδεκτο για πολλούς λόγους, αλλά και η απάντησή σου καταπληκτική.
Αντρίκεια και χωρίς ρουφιανιές, χωρίς μάλιστα να μπορεί ούτε να αντιμιλήσει ο συγκεκριμένος.
Αν ήμουν μοδ, δεν θα την έκοβα.

Υ.γ.: Ξανά συγγνώμη για την παρεξήγηση.

Υ.γ.1: Δεν θέλω να δω ούτε τον πιτσαδόρο, ούτε τον φλόκα, ούτε τον φαλακροκόρακα, οι οποίοι σουλατσάρουν και πετούν τα σκατά τους εδώ μέσα, να μπανάρονται.
Θέλω να τους απαντούν και να τους ξεφτιλίζουν αδερφοί σαν τον Όθιν, τον Αυρηλιανό και τον Κεν.

Υ.γ.2: Δόξα και τιμή στους "ευέξαπτους" ΠΑΟΚτσήδες. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ωπα ωπα ale! φόρα πηρες!! :mrgreen:

ίσα ίσα, αν μερικές φορές βλέπετε καποιο σχόλιο που είτε περιλαμβάνει βρισιές ή αναφέρεται με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς σε καποιο άλλο μελος, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ να πατατε υποβολή αναφοράς σχολίου. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.... ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ!!!

έτσι και οι μοντ κατι που μπορεί όντως να επιδέχεται επεξεργασίας ή (στην εσχάτη) και τιμωρίας, και δεν το έχουν παρατηρήσει, θα το δουν.

Στην τελική δες το σαν ένα είδους...κοινόβιο, όπου όλοι μπορούν να επηρεάζουν εξελίξεις! :)

τωρα, αν γινεται αναφορά για το παραμικρό ή επειδή καποιος διαφωνεί με καποιον εννοείται και δεν χρειάζεται (πρώτον) να γινει και (δευτερον) δεν το δίνουμε σημασία καν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”