Δεν το έγραψα για εσένα, Othin, και συγγνώμη αν εξελήφθη έτσι.
Επειδή είμαι και λίγο φιλοσουρρεαλιστής, πολλές φορές μπορεί να μην εξηγώ σωστά τα πράγματα...
Πήρα αφορμή για την παράθεση από μία νύξη (προχθές νομίζω;) του κγεο, σχετικά με το πόσες αναφορές σχολίων με θαυμαστικό γίνονται για τον αστροναύτη. Παρεκτείνοντας τον συλλογισμό μας, μπορούμε να φανταστούμε τί γίνεται χωρίς να το βλέπουμε εμείς και καλά κάνουν οι κοκκινομπλέ και δεν αναφέρονται στην ρουφιανιά που πέφτει.
Όσο για τον επίτιμο, από την στιγμή που υποστηρίζει, ότι πρέπει να ρίξουμε το μπάσκετ κατηγορία/ες, για να ξεχρεώσει αλλά κούλα και ρούλη, έχει μπει στην μαύρη λίστα. Ενδιάμεσα βέβαια ο καπετάν-Κώστας με είχε σβήσει τα ποστ που τον απαντούσα, αλλά νερό και αλάτι.
Το ποστ, στο οποίο αντέδρασες αρχικά είναι όντως απαράδεκτο για πολλούς λόγους, αλλά και η απάντησή σου καταπληκτική.
Αντρίκεια και χωρίς ρουφιανιές, χωρίς μάλιστα να μπορεί ούτε να αντιμιλήσει ο συγκεκριμένος.
Αν ήμουν μοδ, δεν θα την έκοβα.
Υ.γ.: Ξανά συγγνώμη για την παρεξήγηση.
Υ.γ.1: Δεν θέλω να δω ούτε τον πιτσαδόρο, ούτε τον φλόκα, ούτε τον φαλακροκόρακα, οι οποίοι σουλατσάρουν και πετούν τα σκατά τους εδώ μέσα, να μπανάρονται.
Θέλω να τους απαντούν και να τους ξεφτιλίζουν αδερφοί σαν τον Όθιν, τον Αυρηλιανό και τον Κεν.
Υ.γ.2: Δόξα και τιμή στους "ευέξαπτους" ΠΑΟΚτσήδες.