Για τους τωρινούς του ΑΣ θα συμφωνήσω 1000% ,eorptol1 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:22 προσβαλεις δυο ανθρωπους που προσφερουν ελεος ρε west τους θεωρεις υποκινουμενους ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....υποκινουμενοι ειναι τα ανθρωπακια του ΑΣ κατσαρης φορυρναρης μπεκιαρης πατριδας και η μανταμ.....
Μπα φιλε..κτ υπονοουμενα οτι καποιοι οπαδοι πιεζουν υπερ Ιβαν αλλα ξες να χαμε να λεγαμε μισολογα κλπ κλπ κλπ...navigator11 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:26 Είχαμε κανένα ιατρικό ανακοινωθέν σήμερα; Εμφάνισε κανένας τίποτα; Εναν πόνο στην πλάτη, μια δύσπνοια, κάποιο εξάνθημα, έστω χιονίστρες βρε αδερφέ;;
Να δοθεί μια αναβολή για κανένα διβδόμαδο, που θα έχει κλείσει και οριστικά το θέμα της ΚΑΕ.
![]()
Αρα επειδη ταχθηκαν υπερ Ιβαν και κατα τωρινων ΑΣ ειναι ελεγχομενοι, ενω συμφωνεις οτι οι τωρινοι τα καναν σκατα..WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:24Για τους τωρινούς του ΑΣ θα συμφωνήσω 1000% ,eorptol1 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:22 προσβαλεις δυο ανθρωπους που προσφερουν ελεος ρε west τους θεωρεις υποκινουμενους ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....υποκινουμενοι ειναι τα ανθρωπακια του ΑΣ κατσαρης φορυρναρης μπεκιαρης πατριδας και η μανταμ.....
Είπα καθαρά προσέφεραν παρα πολυ κ respect , το οτι ειναι στο πλευρό του ΙΒΑΝ κ δεν θα του πήγαιναν κόντρα ειναι ξεκάθαρο κ δε το λεω με πονηρια
Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονοeorptol1 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:27 ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....
Βασικά, έχουν όντως ξανασυνεδριάσει; Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Αναμένεται σήμερα να ληφθεί οριστικά η απόφαση περί του μνημονίου;Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:29Μπα φιλε..κτ υπονοουμενα οτι καποιοι οπαδοι πιεζουν υπερ Ιβαν αλλα ξες να χαμε να λεγαμε μισολογα κλπ κλπ κλπ...navigator11 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:26 Είχαμε κανένα ιατρικό ανακοινωθέν σήμερα; Εμφάνισε κανένας τίποτα; Εναν πόνο στην πλάτη, μια δύσπνοια, κάποιο εξάνθημα, έστω χιονίστρες βρε αδερφέ;;
Να δοθεί μια αναβολή για κανένα διβδόμαδο, που θα έχει κλείσει και οριστικά το θέμα της ΚΑΕ.
![]()
Εγω παντως αν ημουν Χατζοπουλος και Τσαλοπουλος θα αποδεχομουν την προσκληση και θα πηγαινα να μου πουν τα παιδια τους λογους τους..alp920 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:30 Το πρόβλημα δεν είναι τόσο όμως τι πιστεύεις εσύ ή εγώ.Συμφωνουμε, διαφωνούμε,η άποψη μας θα μείνει στο φόρουμ Η ανακοίνωση των συνδέσμων αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τους δύο αυτούς ανθρώπους,για αυτό γίνεται όλη η κουβέντα, προκύπτουν απορίες και ερωτήματα.