Καμία σχέση δεν έχει, στα γράψαν και τα παιδιά πάνω για την 5ετία που γράφεις (λολ) και ότι ο Τζόλης είχε παραγκωνιστεί, αλλα οκ.aivas19 έγραψε:Το ίδιο ακριβώς είναι. Και πάλι τότε κάποιοι πανηγύριζαν για την «μεγαλύτερη πώληση της ομάδας»xrisitsapa έγραψε:Τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Καμία σχέση με ότι πάει να γίνει τώραaivas19 έγραψε:Με τον Τζολη δεν το πέτυχε γιατί βιάστηκε να πουλήσει, σαν μικροαστός που λέμε παραπάνω.
Σε προλαβαίνω : μη μου πεις ότι ήθελε ο παίκτης να φύγει, γιατί αυτά μια μεγάλη ομάδα τα διαχειρίζεται εύκολα.
Θαμπώθηκε λοιπόν από τα 11εκ με αποτέλεσμα να χαλάσει το όνομα της στην αγορά, να χάσει τις υπηρεσίες του παίκτη, να φάει τα λεφτά σε άστοχες μεταγραφές και 5 χρόνια να μην έχει αριστερό εξτρέμ μέχρι να εμφανιστεί ο Τάισον
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Δείξε μου ποιος πανηγυρίζει. Έναν όχι πολλούς. Έναν που θέλει να φύγει ο Ντέλιας και χαίρεται.[/quote]
Όσοι μετράνε τα 20εκ λες και θα μπούνε στην τσέπη τους ή όσοι μας παρουσιάζουν τη Σάλτσμπουργκ με στόμφο λες και βλέπουν αυστριακό πρωτάθλημα κάθε Κυριακή και πάνε να μας πείσουν ότι μιλάμε για μεγάλη ομάδα.
ΥΓ ο Τζολης έφυγε το 2021. Ο Τάισον ήρθε το 2023 αλλά άρχισε να παίζει σοβαρά φέτος, το 2024.
3 σεζόν λοιπόν χωρίς αριστερό εξτρέμ. Πριν αρχίσεις τα lol, πες μου καλύτερα ποιος ήταν ο αντικαταστάτης του Τζολη, να γελάσω κι εγώ.