Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

renegade έγραψε:
renegade έγραψε:Κάποια στιγμή η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια .
Μια τετράδα παικταραδες μπροστά που δεν μπορούν να βρεθούν ούτε με την συνεργασία νικολουλη-χαρδαβελα
Μια ομάδα μαλωμενη με την ευκαιρία
Μια ομάδα που αν βάλει πάνω από τρεις παίκτες στην περιοχή νομίζει ότι είναι πέναλτι υπέρ του αντιπάλου
Μια ομάδα που το μόνο που προσπαθεί να κάνει επιθετικά είναι μέσα από το τρίγωνο αριστερά των μπαμπα, Ντελια, Τάισον να βγάλει κάποια παράλληλη πάσα
Μια ομάδα που φοβάται σαν τον διάολο το λιβάνι να ανοίξει τον Ρυθμό του παιχνιδιού ακόμα και με αντιπάλους ομάδες σαν την σημερινή
Μια ομάδα που γενικά είναι πιο βαρετή ακόμα και από την χιλιοστή επανάληψη του Κωνσταντίνου κ Ελένης

Ελπίζω να κάνεις τον δύσκολο μέχρι το καλοκαίρι και να μην έχουμε τίποτα ανανεώσεις και αυτοκτονίες

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Έχουν γραφτεί όργια για παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά το ΛΙΓΟΣ για τον προπονητή θεωρείς ότι πρέπει να επεξεργαστεί.
Δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε την άποψη μας ότι είναι λίγος για την ομάδα?

Καλά, κλασικός renegade.

Επισήμανε τα ΟΡΓΙΑ που γράφτηκαν για παίκτες του ΠΑΟΚ που έμειναν ατιμώρητα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

icue έγραψε:Εκ του αποτελεσματος εκανε λαθος με το κεντρο. Και ας κραζαμε εμεις αν βλεπαμε παλι Τσιγγαρα και Σβαμπ. Θελουν χρονο ολοι οι αυτοι οι παικτες.

Επισης δεν βλεπω να τσουλαει το διδυμο Μειτε-Οζντοεφ. Βαρυ και ασηκωτο. Γενικα εγω τον Μειτε δεν τον ειδα καλα, δεν ξερω πως οι περισσοτεροι τον ειδατε και ως καλυτερο παικτη. Ισως να κολλησει με τον Μαρκαντωνη. Αλλα με Οζντοεφ και Σβαμπ διπλα του, θα εχουμε πιο αργο κεντρο και απο περυσι.

Τελος το θεμα δεξι μπακ αρχιζει και γινεται εντονο. Ο Βιερινια μπορει να βγαλει ματς με μικρους, αλλα στα ντερμπι θα εχουμε προβλημα. Και ο Κετζιορα δεν ειναι δεξι μπακ για ομαδα που θελει να βαλει γκολ. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με τον Σαστρε και τον Λυρατζη.
Τι να συμβαίνει; Έχουμε 4 ΜΕΤΡΙΑ δεξιά μπακ . Είναι τόσο απλό. Δεν είναι ότι μένει έξω ο Ντάνι Άλβες για να παίζει ο Κεντζιορα.
Είναι η θέση πληγή στην ομάδα. 4 μέτριοι παίκτες
icue

Δημοσίευση από icue »

Δηλαδη ο περσινος Σαστρε, ειναι χειροτερος απο τον Κετζιορα; Δεν νομιζω.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

JohnDag έγραψε:Ε άμα είναι πιο εύκολο να παίξεις άμυνα ας παίξει άμυνα ρε Napoli.

Και ας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις καθώς ταχύτητα έχουμε πλέον ξεκάθαρα.

Θέλω κάποιος να μου δώσει εξήγηση σε ένα πολύ απλό ερώτημα. Εγώ αδυνατώ να δώσω απάντηση.

Ποιος ο λόγος να έχω την ομάδα μου στημένη ψηλά και να μην γεμίζω την περιοχή με παίκτες;

Βρείτε μου ένα λόγο γιατί εγώ πραγματικά αδυνατώ.

Για την αμυντική μετάβαση; Αφού είσαι ήδη ψηλά. Ο ΟΦΗ με μια μακρινή μπαλιά σε έκοψε στα δύο.

Ή κάτσε πίσω, πίεσε χαμηλά και βγες γρήγορα στην κόντρα εκμεταλλευόμενος τα γρήγορα άκρα σου (όπως κάνει πχ η Μπράιτον) ή αν θες να το παίξεις Σιτυ αφού μένεις και πιέζεις ψηλά γέμιζε την περιοχή με παίκτες. Γιατί από την στιγμή που μένεις ψηλά έχει και ο αντίπαλος 7-8 παίκτες μέσα σε αυτή.

Εγώ με τις ελάχιστες γνώσεις ποδοσφαίρου που έχω δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό που παίζουμε. Αν κάποιος με περισσότερες μπορεί πολύ θα χαρώ να τον ακούσω.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Έλεγε ένας προπονητής μου, είναι πιο εύκολο να γκρεμίσεις παρά να χτίσεις...

Άμυνα έπαιξε, κράτησε το 0.
Επίθεση προσπάθησε να παίξει, ανεπιτυχώς, γι'αυτό και η κριτική.

Τώρα το να λες να παίξει αντεπιθέσεις τον ρουλη στην Τούμπα, που ήρθε να ταμπουρωθει, σόρρυ δεν το καταλαβαινω.

Αν οι άλλοι σου αφήνουν την μπάλα και είναι στο δικό τους μισό, πως ακριβώς θα βγάλεις αντεπίθεση; αν στις επιθέσεις ανεβάζουν 3 παίκτες, πως θα τους πιάσεις απροετοίμαστους;

Πήγε η ομάδα με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ πρεσινγκ σε 2-3 φάσεις να βγάλει φάση και μπουρδουκλωθηκαν μεταξύ τους. Σε αυτό δεν φταίει. Ίσα ίσα, σε αυτό του αξίζει ένα μπράβο.

Εκεί που φταίει είναι πως στα στημένα βγάζουμε ελάχιστες φάσεις, ενώ δεχόμαστε εύκολα. Και φταίει ως έναν βαθμό που δεν είμαστε απειλητικοί στο τελευταίο τρίτο.

Αλλά σόρρυ, λες πιο πάνω για ποιότητα, εγω δεν είδα ποιότητα από τους 4 που έπαιξαν. Είδες κάτι από τον Ζιφκο; είδες από Ντελια; είδες από Σαματα; κάτι λίγα από Τάισον.

Ακόμα και ο Μπάμπα που είναι εξαιρετικός, τόσες φορές βρέθηκε στην περιοχή και έκανε ζεμπεκιες. Που είναι η ποιότητα του Μάτος εκεί; που είναι ο νέος Βιειρινια να κάνει την ατομική ενέργεια; Που είναι ο νέος Πριγιο να βρεθεί στη σωστή θέση; ή πρέπει κάθε δευτερόλεπτο να δίνει οδηγίες στον Σαματα που να κάθεται;

Ας δουλέψει την ομάδα, κι ας ανακατέψει την τράπουλα. Συνήθως βρίσκει την λύση όταν την ανακατέψει... ευτυχώς έχουμε Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Δεύτερο παιχνίδι ρε Ραζβάν, σκατά τα έχεις κάνει.
Μόνο που μπήκαμε αφηνιασμένοι πέτυχες σήμερα.
Τίποτα δεν σου βγαίνει ρε
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Μία με τους μεσοεπιθετικους με τον οφη
Δεύτερη σήμερα με τα χαφ

Τσιγγαρας δεν μπορεί να βγει από την 11αδα μέχρι να προσαρμοστουν οι υπόλοιποι.
Ντελιας βγαίνει συνέχεια αριστερά να πάρει μπάλα και χάνονται χώροι για συνδυασμούς. Μπορεί να ξεκινάει αριστερά για να μη συμβαίνει αυτό
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Βρε καλά όλα αυτά που λες και σε αρκετά συμφωνώ κιόλας.

Περιμένω όμως να μου απαντήσεις τι εξυπηρετεί τακτικά το να έχω την ομάδα μου ψηλά αλλά η εντολή να είναι ότι η αντίπαλη περιοχή είναι ναρκοπέδιο.

Διότι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι είναι εντολή.

Δεν γίνεται ο Οζντοεφ να μην έχει πατήσει περιοχή ούτε μια φορά σε 90 λεπτά!

Δεν γίνεται το φορ να είναι μονίμως εκτος περιοχής. Στην τελική αν δεν είναι δικη σου εντολή και κάνει ότι γουστάρει καντον αλλαγή. Τι τον κρατάς μέσα μέχρι το 70;

Και πως να δεις ποιότητα ρε συ όταν στις σπάνιες φορές που βρίσκονται οι μεσοεπιθετικοι μας εντός περιοχής έχουν γύρω τους τέσσερις αντιπάλους;

Αν μιλάμε για τέτοια ποιότητα, να μπορούν να κάνουν σωστές επιλογές και να φτιάξουν φάσεις σε καταστάσεις ένας εναντίον τεσσάρων όχι εντάξει τέτοια ποιότητα δεν έχουν.

Δεν τσουλάει έτσι το θέμα αλλά αυτό που λες στο τέλος μου δίνει ελπίδα, το ανακάτωμα της τράπουλας. Το έχει κάνει επιτυχώς στο παρελθόν ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να το επαναλάβει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάλι είχα έναν προπονητή που μας έλεγε ότι ακόμα και κάποιος που έχει κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα θα βρει ένα σωρό δικαιολογίες για την πράξη του.
Το να γίνεται θέμα ποδοσφαιρικης ποιότητας πλέον είναι για μένα εκτός λογικής
black death

Δημοσίευση από black death »

Εγω παλι νομιζω οτι και οι χειρότεροι επικριτες του ξερουν οτι θα δουμε πολυ καλυτερα πραγματα απ αυτα που ειδαμε σημερα και στην Κρήτη. Η ομαδα κανει προετοιμασια μεσα στα παιχνιδια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σοβαρά?
Θα είμαστε 15 βαθμούς πίσω τον Δεκέμβρη αλλά θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι επειδή η ομάδα τότε θα δείχνει ωραία πράγματα?
Μπορεί να μην τον πολύ ενδιαφέρει κι όλας αλλά φέτος δεν έχει δικαιολογίες.
black death

Θα ειμαστε;;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

@τζον για παίκτες στην περιοχή δεν βλέπω κάποιο θέμα. Εκτός αν εννοείς να έχουμε την μπάλα στο κέντρο και να είναι 2-3 μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Γενικά όταν φτάνουμε κοντά πάντα υπάρχουν παίκτες εντός. Αν βρίσκονται στη σωστή θέση ή αν υπάρχει κάποιος αυτοματισμος να τους βγάλει σε θέση βολής, δεν το ξέρω. Μπορεί εκεί να έχουμε θέμα

@ρενεΔεν καταλαβαίνω
Σήμερα τι πιστεύεις πως έκανε λάθος;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Σοβαρά?
Θα είμαστε 15 βαθμούς πίσω τον Δεκέμβρη αλλά θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι επειδή η ομάδα τότε θα δείχνει ωραία πράγματα?
Μπορεί να μην τον πολύ ενδιαφέρει κι όλας αλλά φέτος δεν έχει δικαιολογίες.
Αυτά στους από πάνω που νομίζουν ότι το να φέρνεις παίκτες 31 Αυγούστου είναι το ίδιο με το να τους φέρνεις 1 Ιουλίου. Προφανώς και θέλει χρόνο η ομάδα. Αν τον Νοέμβριο δεν παίζουμε καλά μαζί να κράξουμε τον Ραζβαν. Αν μέχρι τότε είμαστε 15 βαθμούς πίσω, τα παράπονα στον Ιβαν ή σιωπή κι η υπομονή.
black death

Το προβλημα της ομάδας σημερα δεν ήταν μονο στο τελευταιο τριτο. Ηταν οτι απλωνοταν βιαστικα και αναρχα απ την αρχη. Το τελευταίο τριτο ειναι αυτο που μετραει κυριως η ποιοτητα των παιχτών αλλα πρεπει να φτασεις με σωστες προϋποθέσεις μέχρι εκει. Δειτε τι λέει κι ο φιλος μου ο τιερι εδω.
https://youtu.be/YRk3wVJp8gI?si=yrFFxlpc-vpEr7i6
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γτ παίζει ο επιθετικός μας γύρω γύρω από την περιοχή;;;;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”