Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Patron

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Patron »

Δηλαδή έχουμε δέσει κόμπο ότι ο Ιβάν θα ανοίξει την αγκαλιά του στον Πέλκα; Προσωπικά αμφιβάλλω.

Διαίσθηση μου πως όποιοι πρώην μας γυρίσουν Ελλάδα, θα κατηφορίσουν προς χαβούζα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου αν ο καθε Πελκας, ο καθε Λημνιος, ο καθε Λουτσεσκου πανε σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα. Ειτε αυτη ειναι στην Αθηνα, ειτε οπουδηποτε αλλου.

Αυτο που θα πρεπει να μας νοιαζει, ειναι εμεις να φερουμε καλυτερους ή σιγουρα να κανουμε καλυτερη ομαδα.
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Καλοδεχουμενος κάθε παίκτης που όταν θα βρεθεί σε θέση για σουτ δεν θα δειλιαζει και οταν θα σουτάρει νσ μπορεί να στέλνει την μπάλα στην εστία σημαδευοντας.
Έχω βαρεθεί να βλέπω Πελκα Μαουριτσιο Σβαμπ Αουγκουστο Ζιφκοβιτς Ολιβειρα και και και....
Να σουτάρουν συνήθως εκτός εστίας και πάνω στον τερματοφυλακα μεταμορφωνοντας τους ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σε Σπαιντερμαν.
Ο Πελκας έχει ήδη κοστίσει πολυποθητες προκρίσεις, Σημερα τι έχει αλλάξει στην καριέρα του που μας προτρέπει να τον φέρουμε πίσω ?
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Διαβαζω τα σχολια για Πελκα και απορω πραγματικα ,δηλαδη ο Πελκας κατα τη γνωμη καποιων ειναι γατακι λιγος αμπαλος, ο απο πανω βαρεθηκε παικτες τυπου Πελκα Αουγκουστο Ζιβκοβιτς Μαουρισιο.
Αν ο ΠΑΟΚ ειχε τον Πελκα θα ειχε μια τριαδα εν δυναμη δεκαριων που καλυπτουν καθε πλανο και καθε αγωνιστικη αναγκη σε κορυφαιο επιπεδο για ελληνικη ομαδα (Ταισον Κωνσταντελιας Πελκας). Αν μεινουν οι Κωνσταντελιας και Ζιβκοβιτς και αν ο Ναρει ειναι οκ, απο το προβλημα υγειας που εχει, με εναν ακομα αριστερο εξτρεμ οχι απαραιτητα βασικο εχεις σιγουρα την πιο πληρη τριαδα πισω απο το φορ στην Ελλαδα
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Τι να τα κάνεις τα πλάνα και τις αγωνιστικές ανάγκες όταν οι παίκτες μας είναι ανίκανοι να βάλουν γκολ ?
Έχεις ξεχάσει πόσα σουτ από τους παίκτες που ανέφερα, από πλεονεκτική θέση έχουν φύγει μέτρα μακρυά από την εστία ?
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Τι να πω φιλε, εγω θεωρω πως οι τιτλοι που πηρε ο ΠΑΟΚ με τους Μαουρισιο και Πελκα, οι εμφανισεις με Σπαρτακ Μοσχας με Βασιλεια ακομα και με αγιαξ και μπενφικα ακομα και με μπεσικτας απαντουν για τα πλανα και αν πανε περιπατο.
Ο αογκουστο για μενα φετος ειναι ενας απο τους 5 μονο ετοιμους ποδοσφαιριστες στην Ελλαδα που μπορουν να σταθουν βαση της φετινης τους εικονας σε σοβαρη ομαδα του εξωτερικου μαζι με Ινγκασον Πινεδα Λιβαι και Χουανγκ. Προφανως εγω τον θεωρω κορυφαιο ποδοσφαιριστη στο υψηλοτερο επιπεδο ενω εσυ τον θεωρεις της σειρας.
Ο Ζιβκοβιτς τελος μπορει να μην ενθουσιαζει τον κοσμο αλλα ειμαι σιγουρος πως στο μυαλο των 99 % των προπονητων αν αναλαμβαναν την ομαδα θα ηταν βασικος και αναντικαταστατος, πυλωνας σε οτι ομαδα και αν εχτιζαν.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αν και ειμαι κατα των επιστροφων,τον Γιαννουλη θα τον ηθελα πισω..
Οσο για τον Πελκινιο δεν ξερω...ηταν μια του υψους μια του βαθους,δεν νομιζω οτι εχει να δωσει..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Με τα χιλια πίσω τον Πελκα, και μακάρι και τον Γιαννουλη να μοιραστεί την θέση με τον Ράφα. Πέρα από όλο το αγωνιστικό για τον Δημήτρη που για κάθε λάθος που του χτυπάτε έχει βάλει και δυο γκολάρες, είναι τρομερή προσθήκη για τα αποδυτήρια αν είναι να αποχωρήσει ο Αντρε.

Ναι δεν θελουμε ξαναζεσταμένο φαγητό, αλλά καλύτερα ξαναζεσταμένο φαγητό από γνωστό σεφ παρά χλιαρά Μακντόναλντς.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

ο πελκας για καθε γκολ που βαζει χανει τα δεκαπλασια κι χαλαει ενα σωρο επιθεσεις της ομαδος. ψαξτε να βρειτε τα τελευταια στιγμιοτηπα απο οταν επαιξε αντιπαλος με τον γαυρο με την φανελα της φενερ να δειτε ποσο αρνητικος ειναι!
JoeNagbeg4

Δημοσίευση από JoeNagbeg4 »

Ειμαι πολυ θετικος στην επιστροφη Πελκα ως αντικατασταστης του Μπισεσβαρ και γιατι οχι αν δειξει αυτο που πρεπει να μπει εντεκαδα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

don PAOK έγραψε:Αν ισχύουν τα ονόματα που γράφει ο darkman είμαι πολύ αισιόδοξος για του χρόνου. Ειδικά guanca και boli φαίνονται τούρμπο.

Για πελκα δεν τρελαίνομαι γιατί θυμάμαι επιθετικά έκανε πολύ κακές επιλογές και χαλούσε αρκετές επιθέσεις. Από την άλλη ξερει την ομάδα και τον προπονητή, είναι γηγενής για τη λίστα της Ευρώπης και πιστεύω το κασερι που θα ζητήσει θα είναι λογικο. Αν σε τρεξίματα και ένταση είναι όπως όταν έφυγε τότε άνετα ναι.
Τα ονόματα μου τα είπε 1 φίλος Θεσσαλονικιός που έχει γνωστούς που συζητάνε εγώ απλά τα testαρα στο transfermarkt να δω τίποτα παραπάνω + το έγραψα εδώ.
Εντελώς τυχαία είχα δει στο youtube τίτλο <5 μεταγραφές για ΠΑΟΚ> και είδα τον Τοσκιτσή με τον Τσακαλέα στο PAOKtoday την εκπομπή του;

Το 8άρι είναι στην Toulouse ο Branco van den Boomen και δεν ανανεώνει λήγει το συμβόλαιο του και είναι γνωστός ο Boto με άτομα από Toulouse από όσο λένε άρα λογικό να ακούγεται ο Παίχτης είναι από πάνω ράφι άρα είναι 1 γνώμη εφικτή γιατί δεν νομίζω να δώσουμε 3-4χαρτιά για Παίχτη + το Συμβόλαιο μόνο για τον Dantas αν πέσουν αρκετά από τα λεφτά που ζητάνε(γνώμη μου)

Τα ίδια ονόματα τα έδωσε ειδικά για τον Πέλκα ο Τοσκιτσής με τον Τσακαλέα για τον Πέλκα λόγο και Lucesku και είναι 99% να έρθει είπε όσο για τον Επιθετικό ότι γράφανε είπε για τον Michael Krmencik+είπε θα γίνουν όχι 3 που ακούγονται αλλά 5 μεταγραφές στης θέσεις αριστερού μπακ/2 8άρια/εξτρέμ(δεν ξέρει αν θα είναι έτοιμος ο Narey)+Επιθετικό. Για Oliveira είπε μπορεί να βρει και το 1,2εκΕ συμβόλαιο και αλλού άρα χλωμό να μείνει (μακάρι).

(Εγώ για εμένα το είχα ξανά γράψει σε προηγ. post μου θα ήθελα να πάμε για τον Jean-Philippe Krasso)

Πάντως και σε ΠΑΟΚτσίδικες εκπομπές λένε ότι γράφουμε και εμείς εδώ πάνω-κάτω φίλε ονόματα που ακούγονται από φίλους γνωστούς κτλπ

Για τον Πέλκα είναι και γηγενής θα χρειαστεί και αυτό και στην Ευρώπη αλλά το μαλλί που θα ζητήσει είναι το θέμα αν και δεν γνωρίζω τι ποσά έπαιρνε σε Hull&Fenerbahce ετησίως.

:pano: Το θέμα είναι πως ακόμα είναι 2Μαιου και γράφονται 1 κάρο ονόματα που τι έχει να γίνει μετά τον Τελικό Κυπέλλου να το πάρουμε με τους Μεζουρες&έχουν να λένε και σε εκπομπές ΠΑΟΚτσίδικές + αρδ σε site γνωστά αθλητικά++++ η στις δουλείες μας ότι ακούν από ράδιο - εκπομπές κτλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 02 Μάιος 2023, 06:46, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Amsterdamer_87 έγραψε:Αν και ειμαι κατα των επιστροφων,τον Γιαννουλη θα τον ηθελα πισω..
Οσο για τον Πελκινιο δεν ξερω...ηταν μια του υψους μια του βαθους,δεν νομιζω οτι εχει να δωσει..
Το έχεις σκεφτεί για τον Baba Rahman για δανεισμό; ο Boto κανέναν να παίζει full-back; στη θέση Vieirinha;
Η άλλη σκέψη είναι πως γυρίζει ο Taylor για αντί Kedziora και να μη παρουμε; η λες να δωσουμε και τον Τσαούση πουθενά; Προς το παρόν πιστεύω θα δώσουν προτεραιότητα σε άλλες θέσεις πάρα του αριστερού μπακ.

Τον Γιαννούλη δεν νομίζω ακόμα και που δεν ανεβαίνουν Premier League προτιμότερο είναι να παίζει Bασικός στην Championship παρά να γυρίσει στα 27 στον ΠΑΟΚ έτσι πως το βλεπω εγώ λέω + λήγει το συμβόλαιο του το 2024
(εγώ προσωπικά θα τον ήθελα αλλά έχει πολλά 'αλλά' η υπόθεση του)
Έσκασαν και 7μισηΧαρτιά να τον πάρουν στο transfermarkt η αξία του είναι 4 πόσο να τον δώσουν αν τον δώσουν δλδ λέω πάω στο ενδεχόμενο πως θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ να στο δώσουν 4 όσο κοστολογείται θα τα δώσεις;

Να στον δώσουν δανεικό δεν παίζει γιατί δεν είναι μ@λ@κες Βασικός παίζει σε πάρα πολλά παιχνίδια τι να πω..
I Dont Know

Για τον Πέλκα είναι κατά εμέ στα 29-30 του αν τα βρει με το manager του για 3ετες συμβόλαιο που θα ζητήσει σίγουρα μη πω 1χαρτί με bonus αν θέλει 700-800χιλ δλδ το συμβόλαιο του El-Kaddouri καλώς να έρθει ειδάλλως ας πάει αλλού.
*Θα με πεις ο F.Soares κάθεται και πληρώνεται 600χιλΕ ετησίως και κάθεται γελάει σε κάθε μας ευκαιρία που χάνουμε ή ο Murg που πίνει καφέδες στην Τσιμισκή με την γυναίκα του και παίρνει 600χιλΕ
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ενταξει ο Baba Rahman ειναι παιχταρα και θα ηταν οτι καλυτερο να ερθει δανεικος..
Οσο για τον Πελκινιο απο Μουργκ και Μπισε τον προτιμω με χιλια,αλλα σαν πρωτο βιολι θα ηθελα κατι αλλο πιο καλο..
Ακομα και για το πουλεν μου τον Πορνοσταρ δεν ειμαι σιγουρος,οτι αν επιστρεψει θα κανει την διαφορα..
Παντως αν ηταν να διαλεξω αυτον η τον Ολιβειρα χωρις να εχω αλλη επιλογη,προτιμω αυτον εναντι του Νελσονα..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Rexaris έγραψε:Ο Πέλκας χρειάζεται, λέγατε και για τον Βιερίνια οτι ήταν πισωγύρισμα.

Ο Ντάντας είναι παικταράς, αν ρίξουμε την τιμή στα 2-2,5 εκ. αξίζει να τον πάρουμε.

Ένας νεότερος Σβαμπ με την δική του ποιότητα, ένας φορ παστελωτής κι ένας καλός αμυντικός που να μπορεί να παίξει αριστερά και σέντερ μπακ αυτά χρειάζεται η ομάδα.
O ΝΤΑΝΤΑΣ θα είναι παικταράς αν διορθώσει κι άλλο τα αμυντικά του καθήκοντα και αρχίζει και κόβει. Είναι πολύ κοντός και δε τον βοηθάει το σώμα του ώστε να κόβει.

Προχθές μ άρεσε στο 2ο ημίχρονο καθώς βρισκόταν στις φάσεις αμυντικά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”