Χμ!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αυτό το κάνει ομάδα με διοίκηση πρωτοδικείου. Αα έπαιξε καλά ο Μπαλάφας, ας τον ανανεώσουμε.. κάπως έτσι!
Με προβλημάτισες για το τι τελικά διοίκηση έχουμε τώρα ....
Χμ!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αυτό το κάνει ομάδα με διοίκηση πρωτοδικείου. Αα έπαιξε καλά ο Μπαλάφας, ας τον ανανεώσουμε.. κάπως έτσι!
Δεν νομιζω οτι εντυπωσιαζεται κανεις με εναν καλο παικτη κοντα στην συνταξη...μαξιμουμ να εχει μια καλη χρονια ακομα...Αν ειναι να χτισεις δεν αγοραζεις παλαιμαχους....Mitsospaoki4 έγραψε:Μετά την κίνηση του γκει με ζαχαβι, ελπίζω να ετοιμάζουμε απάντηση
Δεν τελείωσε τίποτα
νομίζω μια κίνηση μεσοεπιθετικού θα επιχειρηθεί να γίνει, δεν ξέρω εάν τα καταφέρουν. Σίγουρα είναι καλύτερα να μην πάρεις κάποιον απλά για να πάρεις αλλά να τον πιστεύεις αληθινά. Διαφορετικά, τα λέμε πάλι το καλοκαίρι.Demir έγραψε:Προσωπικά δεν είμαι αισιόδοξος για άλλη μεταγραφή .. μακάρι να κάνω λάθος .. πιθανόν να μην μπορούμε τώρα να φέρουμε αυτούς που θελουμε κ να πάει για καλοκαίρι .. αν είμασταν κοντά σε κάποιον κάτι θα είχε βγει ..
Mitsospaoki4 έγραψε:Μετά την κίνηση του γκει με ζαχαβι, ελπίζω να ετοιμάζουμε απάντηση
Δεν τελείωσε τίποτα
Δεν γινεται να παιρνεις 35χρονους αδερφε...ειναι τεραστιο ρισκο...οσο καλη κατασταση και να εχουν...danirifle έγραψε:πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να μας νοιάζει τόσο η ηλικία και να αρχίζει να μας ενδιαφέρει η αγωνιστική του κατάσταση