Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Εννοείται Μπάρκα στη ζωή δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Δεν υπήρξε στην ιστορία της ανθρωπότητας άνθρωπος που να είναι καθολικά αποδεκτός. 
Προσωπικά θα προβληματιζόμουν μόνο αν μέλη που σέβομαι και εκτιμώ έγραφαν άσχημα πράγματα.
Από εμένα ένα ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσπάθεια να ισορροπήσεις καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι καθόλου εύκολο.
Κι αν είχαμε μια-δυο αντιπαραθεσεις νερό κι αλάτι...
Να απολαύσεις τώρα και την ολόμαυρη συνέχεια!
Καλή αρχή Blackgr4!

Προσωπικά θα προβληματιζόμουν μόνο αν μέλη που σέβομαι και εκτιμώ έγραφαν άσχημα πράγματα.
Από εμένα ένα ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσπάθεια να ισορροπήσεις καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι καθόλου εύκολο.
Κι αν είχαμε μια-δυο αντιπαραθεσεις νερό κι αλάτι...
Να απολαύσεις τώρα και την ολόμαυρη συνέχεια!
Καλή αρχή Blackgr4!
Ορισμενοι ειτε διαφωνουσατε ειτε συμφωνουσατε δεν μπορειτε να μιλατε ετσι απαξιωτικα για εναν ανθρωπο που αφιερωνε χρονο για να τηρηθουν καποιοι κανονες και να στεκεται σοβαρο αυτο το φορουμ, ωστε να μπορειτε να μπαινετε εσεις οποτε θυμαστε και να σχολιαζετε. Εκτος αν πιστευετε οτι γινονται ολα στον αυτοματο.

Κρίμα  ρε Μπάρκα.  Φωνή της λογικής  (όπως κ οι περισσοτεροι  μπλε) σχεδόν  πάντα.  Μόνο  με Κίτσιου  διαφωνώ    

Σε γουστάρουμε κ συνέχισε να εκνευριζεις όσους σπέρνουν τοξικότητα

Σε γουστάρουμε κ συνέχισε να εκνευριζεις όσους σπέρνουν τοξικότητα
Κατι ακυρο. Οταν πας να δεις τα ποστ στα οποια εχεις σχολιασει γιατι βγαζει αυτο το σφαλμα?
Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
Guru Meditation:
XID: 148927959
Varnish cache server

Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
Guru Meditation:
XID: 148927959
Varnish cache server
- Μπαρκαρούτσος
Η αναζήτηση δημοσιεύσεων δεν λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια, είναι λειτουργικό θέμα του forum, το οποίο όσο ήμουν μοντ δεν μπορούσε να λυθεί έτσι όπως είχαν τα πράγματα.
Δεν ξέρω αν από χθες έχει δρομολογηθεί

Μπάρκα ΟΚ, το διάλειμμα τελείωσε, όλοι εκφράστηκαν, εχθροί και φίλοι, ξαναφόρα τώρα τα μπλέ, έχουμε και ματς σε λίγες ώρες! Άντε αγορίνα μουΜπαρκαρούτσος έγραψε:Η αναζήτηση δημοσιεύσεων δεν λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια, είναι λειτουργικό θέμα του forum, το οποίο όσο ήμουν μοντ δεν μπορούσε να λυθεί έτσι όπως είχαν τα πράγματα.

- Μπαρκαρούτσος
Δεν κατάλαβες! Θα κάτσω επιτέλους να απολαύσω ΠΑΟΚ από το 0' μέχρι το 90'+ χωρίς να έχω το νου μου στο κινητό!GEOL έγραψε:Μπάρκα ΟΚ, το διάλειμμα τελείωσε, όλοι εκφράστηκαν, εχθροί και φίλοι, ξαναφόρα τώρα τα μπλέ, έχουμε και ματς σε λίγες ώρες! Άντε αγορίνα μουΜπαρκαρούτσος έγραψε:Η αναζήτηση δημοσιεύσεων δεν λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια, είναι λειτουργικό θέμα του forum, το οποίο όσο ήμουν μοντ δεν μπορούσε να λυθεί έτσι όπως είχαν τα πράγματα.

- ΑποστόληςΑ
Κωστή μου προσωπικά σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε. Τιμή μου που το μοναδικό Μπαν (αν δεν κάνω λάθος) που έχω φάει είναι από σένα.

αυτή σου η επέμβαση ρε συ φίλε Δημήτρη αμαυρώνει το ίματζ του μπάρκα!!!! είναι δυνατόν να έφαγες μπαν?!!!!
παιδάκια μου? ο μπάρκας είναι ένας από εμάς. ήταν και θα συνεχίσει να είναι στην παρέα μας.
αύριο μεθαύριο κάποιον θα βρούμε να μας ξυνίζει από τους μοντς.

παιδάκια μου? ο μπάρκας είναι ένας από εμάς. ήταν και θα συνεχίσει να είναι στην παρέα μας.
gpap, υπάρχει βιβλίο ολόκληρο για τη μνησικακία, να το διαβάσεις...

Α ρε Τουμπιώτη, ένα γέλιο το έριξα...MSc in Football έγραψε:Θα σου έλεγα να βρεις ένα τέτοιο σχόλιό μου αλλά θα διατηρήσω τη σοβαρότητά μου και δε θα ασχοληθώ.
Να δω με ποιον mod θα προσπαθείτε να διώξετε αξιόλογα μέλη του φόρουμ πλέον...
Προηγειται ο unpsofable. Κραταω ατζεντα.kataramenos5 έγραψε:Εχουμε ιστορικο τα δυο μας ρε psara
Και αν δεν κανω λαθος, πριν τον unpsofable o AlxNeapoli1.
Προσοχη στο Μαυρο Χιονι μονο. Δεν σηκωνει πολλα.Maxpaok έγραψε:.
Χασαμε τον Μπαρκα που ηταν του χεριου μας και τωρα σφυξαμε.
Πρεπει να μπαλαμουτιασουμε τον Black.
- kataramenos5
Δε καταλαβα τι εννοεις με τ αλλα παιδια.,ειμαι και ψοφιος απο κουραση .Psaras έγραψε:Προηγειται ο unpsofable. Κραταω ατζεντα.kataramenos5 έγραψε:Εχουμε ιστορικο τα δυο μας ρε psara
Και αν δεν κανω λαθος, πριν τον unpsofable o AlxNeapoli1.
Εγω εννοω οτι με με Μπαρκα εχουμε ιστορια που τραβαει σε βαθος χρονου .Απ τα πρωτα του ποστ τον παρακολουθω.Μου χε κανει εντύπωση ο τροπος σκεψης εκεινου του πιτσιρικα.Εκτοτε μας εφερε πιο κοντα το μπασκετ και συναντηθηκαμε καποιες φορες στο παλατακι .Αυτο εννοουσα με το ιστορικο.
Ο Μπαρκα μεγαλωσε και σκληρυνε(σε σχεση με την αρχη) Θες η ζωη θες οι φουρτουνες κι ευθηνες,αλλαζει ο ανθρωπος με τα χρονια.
Εγω πχ στην αρχη ημουν ο eorptol v2.Μετα απο καποια ηλικια το πας αναποδα.Μαλακωνεις.
Ωχ αυτο μου ξεφυγε.Λοιπον ξαναγινεσαι μπλε αμεσα κι ο black ..μαυρος. Αμα περασουμε ομιλους γινεστε οτι χρωμα θελετε (εκτος απο κίτρινο).GEOL έγραψε: Μπάρκα ΟΚ, το διάλειμμα τελείωσε, όλοι εκφράστηκαν, εχθροί και φίλοι, ξαναφόρα τώρα τα μπλέ, έχουμε και ματς σε λίγες ώρες! Άντε αγορίνα μου
ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ
Κάτσε δηλαδή τώρα θα γίνει Blackαρούτσος από Μπλεκαρούτσος που έγινε μαύρος από μπλε; Μπέρδεγουέι η κατάσταση. Καλή συνέχεια ως μέλος της team black.