Ο Τσόλακ δεν είναι δανεικός στην Μάλμε μέχρι τέλους του '21; Ο Σβιντέρσκι δεν είναι στο Euro και όπως φάνηκε και από τον Γενάρη μάλλον προς πώληση; Αλλά ακόμη και αν μείνει (χωρίς ανανέωση συμβολαίου θα είναι έγκλημα), θα είναι διαθέσιμος στον πρώτο προκριματικό που θα δώσουμε; Και ακόμη και αν είναι, θα κατέβουμε με βασικό τον Σβι και αναπληρωματικό τον Κούτσια; Πιστεύω πως χρειαζόμαστε οπωσδήποτε φορ και μάλιστα πραγματικά από το πάνω ράφι.seaman έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει φορ και λέγεται Τσόλακ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μας δώσουν 3.5 εκ οι Σουηδοί και δεν έχει, παραδόξως, γραφτεί ούτε μια κουβέντα για το ποια είναι η άποψη του Λουτσέσκου για αυτόν.
Μόνο αν βγάλει μάτια στο CL μπορεί να πάρουμε τα λεφτά μας, μέσω αγοράς και άμεσης μεταπώλησης.
Ο φακουντοφανούρης είναι κοντά? θα τον αναστήσουμε?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Ναι.Dark Knight έγραψε:
Ο Τσόλακ δεν είναι δανεικός στην Μάλμε μέχρι τέλους του '21;
Η Μάλμε ως πρωταθλήτρια συμμετέχει στον πρώτο προκριματικό γύρο για το Champions League.
O Τσόλακ θα βγάλει μάτια φέτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki4b την Σάβ 12 Ιουν 2021, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έλα πες την αλήθεια, τον έχεις πλακώσει ήδηbarlow4 έγραψε:Ειναι απιστευτο που ειμαι ο μονος που τον γουσταρω.Ολοι λαθος ειστε.
-
john4serres
Φέρτε πίσω τον Κροατη.
Με τον Κουτσια και Γαϊτανίδη μείναμε μπροστά, και μάλιστα δεν είναι καθαρά φορ.
Με τον Κουτσια και Γαϊτανίδη μείναμε μπροστά, και μάλιστα δεν είναι καθαρά φορ.
Ακριβέστατα. Δύσκολο να σπάσεις τώρα το δανεισμό. Όμως θα υπάρξουν περιπτώσεις δανεισμών εξαμήνου από μεγάλες Ομάδες για φορ με υψηλά συμβόλαια, που δεν θα υπολογίζονται. Νομίζω ότι θα καλυφθούμε έτσι μέχρι τότε και δεν θα σπρώξουμε και άλλο χρήμα για φορ. Ή με κάποιο μπαρουτοκαπνισμένο ελεύθερο χωρίς μεταπωλητική αξία.Dark Knight έγραψε:Ο Τσόλακ δεν είναι δανεικός στην Μάλμε μέχρι τέλους του '21; Ο Σβιντέρσκι δεν είναι στο Euro και όπως φάνηκε και από τον Γενάρη μάλλον προς πώληση; Αλλά ακόμη και αν μείνει (χωρίς ανανέωση συμβολαίου θα είναι έγκλημα), θα είναι διαθέσιμος στον πρώτο προκριματικό που θα δώσουμε; Και ακόμη και αν είναι, θα κατέβουμε με βασικό τον Σβι και αναπληρωματικό τον Κούτσια; Πιστεύω πως χρειαζόμαστε οπωσδήποτε φορ και μάλιστα πραγματικά από το πάνω ράφι.seaman έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει φορ και λέγεται Τσόλακ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μας δώσουν 3.5 εκ οι Σουηδοί και δεν έχει, παραδόξως, γραφτεί ούτε μια κουβέντα για το ποια είναι η άποψη του Λουτσέσκου για αυτόν.
Μόνο αν βγάλει μάτια στο CL μπορεί να πάρουμε τα λεφτά μας, μέσω αγοράς και άμεσης μεταπώλησης.
Ο φακουντοφανούρης είναι κοντά? θα τον αναστήσουμε?
Ο Λουτσέσκου ήρθε γιατί απέδειξε ότι μπορεί να φτιάχνει ομάδες που μπορούν να τροφοδοτούν καλά το φορ τους. Σε μια τέτοια Ομάδα επίσης εκτιμώ ότι ο Τσόλακ μπορεί να είναι ο σκόρερ που ήταν στην Κροατία.
Και κάτι μου λέει ότι η απόφαση Γκαρσία να μην ασχοληθεί με τον Τσόλακ και να ζητήσει αμέσως φορ, πρέπει να εκτιμήθηκε δεόντως από τη Διοίκηση.
Τον γουσταρω ρε.Τετοιες περιπτωσεις γουσταρω.xanapaok έγραψε:Έλα πες την αλήθεια, τον έχεις πλακώσει ήδηbarlow4 έγραψε:Ειναι απιστευτο που ειμαι ο μονος που τον γουσταρω.Ολοι λαθος ειστε.
Απλα για καποιο λογο νομιζετε πως αν ριξουμε λεφτα με τη σεσουλα θα ερθει οποιος θελουμε.Ενω στην πραγματικοτητα η δυνατοτητες που εχουμε για να προσελκυσουμε παικτες ειναι ολες με ρισκο.
Επισης νομιζετε πως επειδη ενδιαφερομαστε για εναν παικτη ο οποιος δεν ειναι φαντεζι περιπτωση οτι ολες οι μεταγραφες θα ειναι σε αυτο το στυλ.
Αλλα..αυτοι ειστε.
- Dark Knight
Παίκτη με όνομα "Φορ" ή "Στράϊκερ" δεν μπορούμε να βρούμε; Και ας παίζει όπου θέλει. Ας είναι και φροντιστής!
Ο Κρέμτσικ αν μείνει θα κάνει πάνω από 15 γκολ..Ειδικά αν φορτωνόταν και με καλά εξτρέμ θα έκανε παπάδες για μένα...Δείχνει ότι απολάμβανε την κάθε στιγμή εδώ και σε οργανωμένο πλάνο είναι δεδομένο πως ο Λούτσε θα τον αξιοποιούσε καλύτερα..Δυστυχώς η ομάδα διώχνει και τους λίγους που θέλουν να μείνουν...Είμαι πλέον βέβαιος πως η ομάδα δεν πρόκειται να πάει σε μεταγραφές αλλά σε ελεύθερους και δανεικούς τώρα αν κάνει καμία του 1.000.000 δεν την βάζω καν στην εξίσωση...
https://www.transfermarkt.com/max-power ... ler/158534Dark Knight έγραψε:Παίκτη με όνομα "Φορ" ή "Στράϊκερ" δεν μπορούμε να βρούμε; Και ας παίζει όπου θέλει. Ας είναι και φροντιστής!
Ο PNG γράφει ότι άλλος είναι ο βασικός στόχος για δεξί μπακ
Εγώ έχω τονίσει ότι μόνο ο Λουκάς "βγήκε" απ' το περιβάλλον της ομάδας αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό να είναι προπέτασμα γιατί τόσο αδιανόητο μου φαίνεται το βιογραφικό του.
Για να δούμε
Εγώ έχω τονίσει ότι μόνο ο Λουκάς "βγήκε" απ' το περιβάλλον της ομάδας αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό να είναι προπέτασμα γιατί τόσο αδιανόητο μου φαίνεται το βιογραφικό του.
Για να δούμε
Εγώ βέβαια είμαι εντελώς άσχετος με όλα αυτά. Ούτε ψάχνω αριστερά - δεξιά για το τι είπε ο καθένας ή τι εννοούσε.
Εκείνο που ξέρω είναι ότι - αν βέβαια ισχύει - αυτές οι νέες μέθοδοι, non-paper ή un-official που χρησιμοποιεί η διοίκηση τελευταία είναι ανόητες. Διαρρέουν διάφορες ειδήσεις, για να μετρήσουν αντιδράσεις και ανάλογα πορεύονται ; Έτσι δεν δημιουργείς Ομάδα. Και δυστυχώς έχουμε παραδείγματα ποδοσφαιριστών, από το πρόσφατο παρελθόν που ξεκίνησαν σαν αστείο και ύστερα μετατράπηκαν σε πανάκριβες - άστοχες μεταγραφές.
Δεν θα σταθώ σ' αυτό που μπορεί και να είναι λάθος.
Ο Ιβάν Σαββίδης υποσχέθηκε ο ίδιος - τον άκουσα με τα αυτιά μου - ότι λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλου, θα έρθει να ηγηθεί της προσπάθειας δημιουργίας του Νέου Π.Α.Ο.Κ. - έστω στο ξεκίνημα - κατευθύνοντας, εμπνέοντας, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα, επανδρώνοντας.
Είμαι γέρος και παράξενος και ίσως λόγω υγείας γκρινιάρης. Αλλά δεν πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε ένα Νέο δυναμικό ξεκίνημα.
Βέβαια αυτοί έχουν τα γένια - κυριολεκτικά - αυτοί έχουν και τα χτένια. Εγώ πονώ να βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ. έρμαιο σε κάθε είδους επίθεση, χωρίς αντίδραση. Λόγια, λόγια, λόγια.
Μην δίνετε σημασία.
Εκείνο που ξέρω είναι ότι - αν βέβαια ισχύει - αυτές οι νέες μέθοδοι, non-paper ή un-official που χρησιμοποιεί η διοίκηση τελευταία είναι ανόητες. Διαρρέουν διάφορες ειδήσεις, για να μετρήσουν αντιδράσεις και ανάλογα πορεύονται ; Έτσι δεν δημιουργείς Ομάδα. Και δυστυχώς έχουμε παραδείγματα ποδοσφαιριστών, από το πρόσφατο παρελθόν που ξεκίνησαν σαν αστείο και ύστερα μετατράπηκαν σε πανάκριβες - άστοχες μεταγραφές.
Δεν θα σταθώ σ' αυτό που μπορεί και να είναι λάθος.
Ο Ιβάν Σαββίδης υποσχέθηκε ο ίδιος - τον άκουσα με τα αυτιά μου - ότι λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλου, θα έρθει να ηγηθεί της προσπάθειας δημιουργίας του Νέου Π.Α.Ο.Κ. - έστω στο ξεκίνημα - κατευθύνοντας, εμπνέοντας, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα, επανδρώνοντας.
Είμαι γέρος και παράξενος και ίσως λόγω υγείας γκρινιάρης. Αλλά δεν πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε ένα Νέο δυναμικό ξεκίνημα.
Βέβαια αυτοί έχουν τα γένια - κυριολεκτικά - αυτοί έχουν και τα χτένια. Εγώ πονώ να βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ. έρμαιο σε κάθε είδους επίθεση, χωρίς αντίδραση. Λόγια, λόγια, λόγια.
Μην δίνετε σημασία.
Αυτό ντεν είν' γκαλό, γκια μας.Κρμέντσικ
«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επιστρέψω στο Μπριζ. Όπως ίσως γνωρίζετε, η σύζυγος μου κι εγώ σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε στην Τσεχία. Υπάρχουν επαφές με την Σλάβια και την Σπάρτα αλλά η Μπριζ δεν δέχθηκε κάποια πρόταση» (paok24/Α.Τσακαλέας)
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η ΠΑΕ έβγαλε κάποιον σαν κλεισμένο για να πείσει κάποιον άλλο στόχο
Θυμηθείτε περιπτώσεις Ισμαελ Σίλβα και Φεραρι.
Κατι τέτοιο μου μυρίζει και τώρα
Θυμηθείτε περιπτώσεις Ισμαελ Σίλβα και Φεραρι.
Κατι τέτοιο μου μυρίζει και τώρα