Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από lefis »

ετσι μπραβο!!! οταν γίνεσαι συγκεκριμένος αποφεύγεις και τις παρεξηγήσεις (αναφέρομαι στον ronaldo)....όσον αφορά τους δυο στα ραδιόφωνα που ανέφερες πιστεύω ότι το κάνουν λόγω πίστης στη δουλειά του σάντος και ίσως λόγω και του κλίματος που πέρνουν και θέλουν να περάσουν προς τα έξω απο την διοίκηση. και τουλάχιστον όσον αφορά τον κόλκα που τον ακούω δεν έχει κλείσει κάποιον που εμπεριστατομένα του έφερε αντίθετη άποψη για τον τρόπο παιχνιδιού του σάντος. αντίθετα έκλεισε κάποιους που μόνιμα στον βωμό της καλοπροαίρετης κριτικής και ότι εμείς θέλουμε τον ΠΑΟΚ νικητή και ξερω γω (λες και οι υπόλοιποι δεν θέλουν ο ΠΑΟΚ να κερδίζει) εκφράζονται με κραυγές και κυρίως υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς κατά ενός θεσμού του προπονητή του ΠΑΟΚ. γιατί όπως και να το κάνεις όταν αναφέρεσε στον σαντός με χαρακτηρισμούς του στυλ ο καρπουζας απο το εστορίλ ο άσχετος κλπ κλπ ξεφτιλίζεις τον ΠΑΟΚ όχι γιατί ο σάντος είναι ο ΠΑΟΚ αλλά γιατί είναι ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ. ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Μαξιμε, για μενα δεν εχει σημασια τι λενε καποιοι οπαδοι της Μπενφικα σε καποιο φορουμ τους. Δεν ειναι αρκετο ουτε καν για να σχηματισεις γνωμη για το τι πιστευουν οι περισσοτεροι οπαδοι της Μπενφικα, ποσω μαλλον για το αν ενας προπονητης εχει περγαμηνες η οχι. Το βιογραφικο του καθενος ειναι ο απολυτος κριτης. Επισης, νομιζω παραγοντες οπως διατησια, μπατζετ, περιβαλλον γυρω απο την ομαδα και αλλες λεπτομερειες πρεπει να τις λαμβανουμε υποψη. Δηλαδη να δουμε κατω απο τι συνθηκες δουλεψε καποιος και τι πετυχε.
Αν ο Σαντος αυριο εφευγε και πηγαινε στη Φιορεντινα για παραδειγμα, ενας οπαδος της Φιορεντινα που θα εμπαινε στο ΠΑΟΚμανια και θα διαβαζε τις προηγουμενες σελιδες αυτου του τοπικ, τι εντπωση θα σχηματιζε για τον Σαντος? Μαλλον οτι ειναι ενας γιδοβοσκος που φοβαται τον ισκιο του και απετυχε τελειως, αφηνωντας καμμενη γη πισω του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τετ 28 Οκτ 2009, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ας ανακεφαλαιώσω τα παραπάνω ποστς...

Ας πουμε ότι μια ομάδα έχει χάλια ρόστερ:
1) Αν πάρει πρωτάθλημα, ο προπονητής είναι άχρηστος επειδή την επόμενη χρονιά δεν ξαναπήρε το πρωτάθλημα.
2) Αν δεν πάρει πρωτάθλημα, είναι αχρηστός γιατί αν ήταν αλλος με το υπάρχον ρόστερ (αν και χάλια) θα και θα και θα...

Ας πούμε ότι μία ομάδα έχει τέλειο ρόστερ:

1) Αν πάρει πρωτάθλημα, ο προπονητής είναι αχρηστός γιατι με τέτοιο ρόστερ όποιος και να ήταν θα έπαιρνε πρωτάθλημα..
2) Αν δεν πάρει πρωτάθλημα είναι άχρηστος!

Η δικιά μου ερώτηση είναι πότε ένας προπονητης θεωρείται επιτυχημένος???? Ας μου απαντήσει κάποιος γνώστης του ποδοσφαίρου, με ολοκληρωμένη άποψη που ξέρει καλύτερα απο τον για τοσα χρόνια προπονητή μεγάλων ομάδων Σάντος, και τους βλάκες και ανιδεους απο ποδόσφαιρο Βρύζα, Ζαγόρ, Νικολαίδη κοκ... Έχουμε πολλούς τέτοιους εδώ μέσα...

ΥΓ: Απαντήστε και στην ερώτηση να μου φύγει η απορία...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

όλα καλά τα λέτε παιδιά
αλλά πρέπει να φύγει!
τώρα!
και ας είναι λάθος.!
χρειαζόμαστε φρέσκο αέρα
ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο επόμενος.
οι παίχτες μας μπορούν να δείξουν παραπάνω από ότι έχουν δείξει .
να κάνω μια ερώτηση?
πια η δουλειά του προπονητή μιας ομάδας?
να προπονεί τους παίχτες ώστε να γίνονται μέρα με την μέρα καλύτεροι.και να στήνει και να ετοιμάζει την ομάδα για κάθε παιχνίδι.
e λοιπόν εγώ δεν βλέπω καμία βελτίωση παίχτη μας , και σαφώς μιλάω για παίχτες νέους γιατί άλλο garcia και conce !
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ronaldo έγραψε:λοιπον για να μην παρεξηγουμαι γιατι βλεπω παρερμηνευονται αυτα που ειπα
δεν μιλουσα για ολους οσους ειναι της αποψης οτι τους αρεσει ο σαντος και θελουν να μεινει κτλ
δεν μιλαω για αυτους που εχουν μια αποψη και την εκφραζουν

μιλησα για αυτους που σκυλιαζουν και οπως ειπα με νυχια και με δοντια αγωνιζονται να μην ακουστει εστω μια αντιθετη αποψη
αυτους που προσβαλουν και κανουν προσωπικες επιθεσεις σε οσους εκφραζουν κατι αντιθετο

και επειδη μου αρεσει να γινομαι συγκεκριμενος αυτοι στα ραδια ειναι ο κολκας και ο λαγογιαννης που ειναι εξοφθαλμο(κατα την αποψη μου τουλαχιστον) οτι δεν το κανουν για την ψυχη της μανουλας τους

και εδω μεσα μιλαω για τον teratio πολυ συγκεκριμενα που οπως ειπα ο φανατισμος του ειναι πολυ περιεργος
δεν νοειτε νοημων ανθρωπος χωρις καποιο συμφερον να καθεται και να προσβαλει και να μαλωνει συνεχως για να προστατευσει(???) εναν ανθρωπο που δεν γνωριζει
δεν το αποκλειω βεβαια οπως ειπα
Με το ίδιο σκεπτικό ακριβώς.
Δεν το αποκλείω να είσαι πραγματικά βαλτός απο κάπου αλλού και να εκφέρεσαι συνεχώς με απόψεις περίεργες στις ποιο άκυρες στιγμές.
Είναι κάπως περίεργο την μια να λές κάτι και μετά απο καιρό κάτι εντελώς διαφορετικό.
Απλά δεν μπορώ να το αποκλείσω το γεγονός.
Παρ όλα αυτά όπως βλέπεις δεν σου έχει δημιουργήσει κανένας πρόβλημα και ακόμα εκφράζεσαι ελεύθερα ότι και αν λες. ;)
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

για το θέμα προπονητή δεν νομίζω να έχω γράψει ποτέ.Αποφάσισα να γράψω τώρα που βλέπω ότι υπάρχει γκρίνια(για μένα άνευ λόγου κ αιτίας αφού ο Φερνάντο θα είναι μέχρι τέλη της σεζόν στον πάγκο θέλουμε δεν θέλουμε όσο η ομάδα μας είναι στην 5αδα).
Οταν ήρθε ο Σαντος στην ομάδα ήμουν ο πρώτος ο οποίος δεν τον ήθελε και τον αποκαλούσα ηττοπαθή και άχρηστο πρίν ακόμα με το μάτς με τον ηρακλή(3-0 στη τούμπα).
Η θεωρία μου για το ποδόσφαιρο του πορτογάλου δεν άλλαξε και θεωρούσα ότι στο τέλος της σεζόν έπρεπε να πάρει μπούλο όταν βγήκαμε 8οι αλλά δεν το έκανα δημόσια γιατί η εμπειρία μου μου έχει αποδείξει ότι στο ποδοσφαιρο μπορούν όλα να συμβούν(βλέπε πανευρωπαικό,βλέπε τουρκία στο μουντιαλ κτλ) και έκανα τουμπεκί.
Την επόμενη σεζόν κ ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιρνε αποτελέσματα πολλοί συνέχιζαν να τον κράζουν και γινόντουσαν γραφικοί.Είναι οι ίδιοι που αν τους έλεγες πριν το πρωτάθλημα ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει 2ος και σου έλεγαν ούτε με τον Μουρίνιο πρωταθλητή δεν γίνεται αυτό,όμως να που έγινε και ας καταλήξαμε στα πλευ οφ 4οι.
Η φετινή χρονιά θεωρώ ότι θα είναι η καλύτερη όλων κοιτάζωντας το ρόστερ της ομάδας και την διαχείριση του Σάντος όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε μερικούς.
Τελειώνοντας θα ήθελα πω ότι ο Σάντος είναι μέρος της ομάδας και πρέπει να στηριχθεί όπως στηρίχθηκαν άλλοι κ άλλοι και να περιμένουμε τα πλέυ όφ όπου αν βγούμε 2οι και τσ λιγκ τότε θα πέσει τεράστια κολοτούμπα.Μέχρι τότε ίδωμεν.

Μην μπαίνετε στο τρυπάκι ενός αγώνα που είδατε στις σέρρες,μπείτε σε πιο μακροχρόνια πρότζεκτ και θα δείτε ότι ο χρόνος δείχνει το δρόμο για να παίρνουμε τα αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο σε συνδιασμό με την συσπείρωση κ την θετική ενέργεια στην ομάδα.
Τρανό παράδειγμα φέτος οι γριές....Δεν σώνονται με τίποτα αν το συνεχίσουν το τροπάριο οι οπαδοί τους...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

μπείτε σε πιο μακροχρόνια πρότζεκτ και θα δείτε ότι ο χρόνος δείχνει το δρόμο για να παίρνουμε τα αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο σε συνδιασμό με την συσπείρωση κ την θετική ενέργεια στην ομάδα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

gash04 έγραψε:
ronaldo έγραψε:λοιπον για να μην παρεξηγουμαι γιατι βλεπω παρερμηνευονται αυτα που ειπα
δεν μιλουσα για ολους οσους ειναι της αποψης οτι τους αρεσει ο σαντος και θελουν να μεινει κτλ
δεν μιλαω για αυτους που εχουν μια αποψη και την εκφραζουν

μιλησα για αυτους που σκυλιαζουν και οπως ειπα με νυχια και με δοντια αγωνιζονται να μην ακουστει εστω μια αντιθετη αποψη
αυτους που προσβαλουν και κανουν προσωπικες επιθεσεις σε οσους εκφραζουν κατι αντιθετο

και επειδη μου αρεσει να γινομαι συγκεκριμενος αυτοι στα ραδια ειναι ο κολκας και ο λαγογιαννης που ειναι εξοφθαλμο(κατα την αποψη μου τουλαχιστον) οτι δεν το κανουν για την ψυχη της μανουλας τους

και εδω μεσα μιλαω για τον teratio πολυ συγκεκριμενα που οπως ειπα ο φανατισμος του ειναι πολυ περιεργος
δεν νοειτε νοημων ανθρωπος χωρις καποιο συμφερον να καθεται και να προσβαλει και να μαλωνει συνεχως για να προστατευσει(???) εναν ανθρωπο που δεν γνωριζει
δεν το αποκλειω βεβαια οπως ειπα
Με το ίδιο σκεπτικό ακριβώς.
Δεν το αποκλείω να είσαι πραγματικά βαλτός απο κάπου αλλού και να εκφέρεσαι συνεχώς με απόψεις περίεργες στις ποιο άκυρες στιγμές.
Είναι κάπως περίεργο την μια να λές κάτι και μετά απο καιρό κάτι εντελώς διαφορετικό.
Απλά δεν μπορώ να το αποκλείσω το γεγονός.
Παρ όλα αυτά όπως βλέπεις δεν σου έχει δημιουργήσει κανένας πρόβλημα και ακόμα εκφράζεσαι ελεύθερα ότι και αν λες. ;)

λοιπον να μιλησω και για σενα
στην αρχη μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι ανηκεις στην ιδια κατηγορια με τον teratio.
οχι οτι μιλας επιθετικα οπως κανει ο συγκεκριμενος αλλα οτι πας να κανεις το μαυρο ασπρο νομιζα επιτηδες για καποιο λογο
μετα παρατηρησα τα post σου και ειδα καταλαβα οτι δεν το κανεις επιτηδες απλα πιστευεις οντως οτι το μαυρο ειναι ασπρο

οι αποψεις οι δικες μου ειναι απλα αυτο που βλεπω παντα
ισως τα βλεπω πολυ πιο νωρις απο εσενα και αυτο να σε ξενιζει
ισως παλι καποιοι να κανουν οτι δεν καταλαβαινουν επιτηδες οπως κατα τη γνωμη μου κανει ο teratios

αν εβλεπες τα post μου οπως πραγματικα λες θα εβλεπες οτι 9 στα 10 απο αυτα που λεω εχουν βγει
σε οτι εχω κανει λαθος αλλαζω γνωμη εννοειται γιατι ουτε ειμαι ουτε θελω να ειμαι ξεροκεφαλος

και ολο λες οτι θα βγαλεις πραγματα που εγραφα παλια
ποια ειναι αυτα
πες συγκεκριμενα
να δω και εγω τι εγραφα και εχω κανει λαθος

οτι ειναι μετριοι οι φωτακης,φιλομενο,αμπουμπακαρι,σαβινι κτλ?
αυτα τα βλεπει τωρα και ο πιο ασχετος ενω οταν τα εγραφα το καλοκαιρι αμφιβαλω αν ειχες παρει πρεφα για τι πραγμα μιλαω
εσυ συγκεκριμενα

και τα γραφω αυτα γιατι μια δυο τρεις γραφεις για μενα και δεν σου απανταω για να μην ερχομαι σε αντιπαραθεση
γιατι ξερω οτι απλα δεν νοιωθεις απο μπαλα αλλα και γενικα δεν νοιωθεις οταν μου γραφεις οτι ειμαι οπαδος αλλης ομαδας ενω βλεπεις οτι ασχολουμαι ατελειωτες ωρες με τον ΠΑΟΚ
δεν λεω για εσενα συγκεκριμενα ουτε οτι εισαι βαλτος ουτε τιποτα απλα δεν νοιωθεις

κανε με μπαν οτι θελεις κανε πραγματικα δεν με νοιαζει αλλα αυτη βλακεια ορισμενων τη βαρεθηκα και το να προσπαθω να συνενοηθω με ατομα που βλεπω οτι δεν εχουν καμια σχεση αλλοι με το διαλογο αλλοι με το ποδοσφαιρο και αλλοι με τη λογικη

απλα σκεψου και διαβασε οπως σου ειπα οσα εχω γραψει κατα καιρους
καλο θα σου κανει
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

pagotatzis έγραψε:πια η δουλειά του προπονητή μιας ομάδας?
να προπονεί τους παίχτες ώστε να γίνονται μέρα με την μέρα καλύτεροι.και να στήνει και να ετοιμάζει την ομάδα για κάθε παιχνίδι.
e λοιπόν εγώ δεν βλέπω καμία βελτίωση παίχτη μας , και σαφώς μιλάω για παίχτες νέους γιατί άλλο garcia και conce !
Ο Μαλεζάς του 2007 έχει καμμία σχέση με τον σημερινό;
Ο περσινός Βιερίνια καμιά σχέση με το φετινό;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ronaldo έγραψε:αυτο που θα ξαναπω εγω ειναι οτι δεν μπορει να εχεις μουσλιμοβιτς,χουτο,μπακαγιοκο και να ξεκινας με τον αναστασακο.
τοσο καλο παιδι ειναι?
δευτερον ξαναλεω ο βερον ειναι πολυ αργος και καθυστερει το παιχνιδι,δεν προλαβαινει τους αντιπαλους μεσους να τους μαρκαρει ενω τελευταια δειχνει και αδιαφορος.
η παιζεις με 4-4-2 η βαζεις αλλον στη θεση του.ο ηλιαδης ειναι χειροτερος?
τριτον δεν μπορεις να τα παρεις ολα τα παιχνιδια με την αμυνα.και πως θα βγαλεις αντεπιθεση με τον αναστασακο?
χρειαζεται να μποθνε μεσα οι γρηγοροι παιχτες που εχουμε χουτος,μουσλιμοβιτς,βιερινια για να αλλαξουμε ταχυτητα.

αυτη η ηττα μπορει να μας κανει και καλο για να δουμε και τις αδυναμιες μας και να τις διορθωσουμε γιατι εχουμε παιχτες που μπορουν να το κανουν
ronaldo έγραψε:καταρχιν με τον αναστασακο σεντερ φορ δεν πας πουθενα το ειχα πει και πριν το ματς.δεν γινεται να εχεις χουτο μουσλιμοβιτς και να ξεκιναει ο αναστασακος.
δευτερο ο βερον σερνεται εδω και καιρο και γενικα ειναι αργος και δεν μπορει να κανει κουρσες με τη μπαλα καθολου.
τριτο ο κοντρερας νομιζω νομιζω δεν εχει τα αθλητικα προσοντα του μαρκος αντονιο και του μαλεζα που οποτε επαιξαν μαζι δεν φαγαμε γκολ.
τεταρτο δεν γινεται να θελεις να παρεις ολα τα παιχνιδια με την αμυνα.
τι θα κανουμε στα πλει οφ?θα τα χασουμε ολα?

οι καλυτεροι ηταν αραμπατζης γκαρσια και ο κονσεισαο κατι πηγε να κανει αλλα σιγουρα προτιμαω βιερινια.
και για τον μαλεζα που ειπε καποιος ενα λαθος εκανε σε ολο το παιχνιδι.δεν γινεται να βγαλει το πρωταθλημα αλαθανστος
ronaldo έγραψε:ξεκολατε ο χουτος ειναι πολυ μεγαλος παιχτης.
για μενα πρεπει να ειναι βασικος και στην εθνικη αφου ειναι καλυτερος και απο γκεκα και απο σαλπιγγιδη.
βασικα οταν ειχε ξεκινησει την καριερα του και πριν παθει τα προβληματα με τους χιαστους φαινονταν οτι θα αφησει ιστορια σαν ενας απο τους καλυτερους ελληνες επιθετικους ολων των εποχων αλλα εμεινε πισω με 2 δυαδοχικες ριξεις χιαστων.
τωρα εχει καιρο να τραυματιστει σοβαρα και ειναι σε περιοδο ανοδου αγωνιστκης.
για μενα ειναι φοβερη μεταγραφη και με μουσλι σε 4-4-2 θα κανουν παρτι.αν παιξουν μαζι τερμα τα under και παμε για πολλα over
ronaldo έγραψε:ανακοινωθηκε ο χουτος.
φοβερη μεταγραφη που θα μας αλλαξει το στιλ παιχνιδιου αφου θα παμε για 4-4-2 απο εδω και περα και τερμα τα under
ronaldo έγραψε:καλα με τον βιερινια πλακα μας κανουν?εβγαλε φουσκαλα στη φτερνα επειδι τον χτυπησε το παπουτσι και μενει εξω?
ειπαμε αλλα οχι και ετσι πολυ τον προστατευουν.
και βασικα αν παιξει βασικος ο μπαλαφας μαμ...ε τα
ronaldo έγραψε:ενταξει οχι και καλυτερος αμυντικος του πρωταθληματος..
ειναι καλος αμυντικος δεν ειπε κανεις οχι αλλα δεν ειναι ο παιχταρας που πανε να τον κανουνε.
σιγουρα δεν εχει καμια σχεση με τον κνολ και δεν καταλαβαινω γιατι τον συγκρινουν καποιοι με τον κνολ για να πουν οτι ειναι καλος.
για μενα ο μαλεζας και ο μαρκος αντονιο ειναι καλυτεροι αμυντικοι απο οτι εχω δει μεχρι τωρα.
παντως εχουμε 3 παρα πολυ καλους αμυντικους αυτο ειναι σιγουρο.
αν δουμε σε ολοκληρο το πρωταθλημα σιγουρα ο καλυτερος αμυντικος ειναι ο παπαδοπουλος του γαυρου αλλα και ο κυριακος ειναι σταθερη αξια.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΛΟΓΟΣ...
ronaldo έγραψε:δεν προκειται να τον βαλει τον ηλιαδη ο σαντος ακομα και 11 παιχτες να ειχε αυτος θα επαιζε με 10 και τον ηλιαδη στον παγκο.
τα εχουμε ξαναπει εχει καποιο κολημα μαζι του
ronaldo έγραψε:αν παρουμε βιτολο πιστευω ο αμπουμπακαρι θα παει δανεικος για αλλη μεταγραφη
ronaldo έγραψε:και εγω πολυ κωλοτουμπα βλεπω απο καποιους..
δεν μπορει για την ιδια ακριβως χειρονομια καποιοι να πειραζονται με τον σαλπιγγιδη και με τον κονσεισαο να λενε καλα εκανε ο αρχηγος.

εμενα δεν με πειραξε η χειρονομια ουτε το κονσεισαο ουτε του σαλπιγγιδη γιατι δεν μας εκαναν κωλοδαχτυλο αλλα απλα διαμαρτυρηθηκαν για τις αποδοκιμασιες προς το προσωπο τους.

αν μου πει καποιος με πειραξε και του σαλπιγγιδη και του κονσεισαο αν και δεν συμφωνω το δεχομαι σαν αποψη γιατι ο καθενας εχει ξεχωριστη λογικη.
δεν μπορεις ομως για την ιδια χειρονομια να λες αλλα πραγματα σε καθε περιπτωση.
αυτο ειναι κωλοτουμπα.

και δεν συγκρινονται ο σαλπιγγιδης με τον κονσεισαο γιατι ο ενας ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ και ο αλλος περαστικος.
ronaldo έγραψε:ο ιβιτς δεν μπορει να παιξει σε ομαδα πρωταθλητισμου βασικος.
στην αεκ στην καλυτερη ηλικια του σκουπιζε παγκο.
στα 33 που θα ειναι του χρονου δεν γινεται να τον εχουμε βασικο και να εχουμε αξιωσεις.

η θεση του ιβιτς ειναι απο τις πιο βασικες και δεν μπορει να μην κοιταξουμε να παρουμε εναν παιχτη να φτιαχνει το παιχνιδι μας.

ας φερουν οποιον θελουν ξερουν αυτοι αλλα πρεπει να παρουμε δεκαρι κατα τη γνωμη μου.
και εγω θα προτιμουσα λεοναρντο που οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω ειναι ολοκληρωμενος παιχτης με τεχνικη ταχυτητα και σουτ.

μεχρι τωρα εκτος απο κουτσιανικουλη δεν εχουμε παρει κανεναν αλλο βασικο παιχτη.
αρα εννοειται οτι πρεπει να περιμενουμε αλλους 3-4 βασικους γιατι καμια ομαδα δεν ενισχυεται με αναπληρωματικους.
φωτακης,αμπουμπακαρι,παπαζογλου θα ειναι παγκιτες.περιμενουμε τους βασικους τωρα.

ο ενας θα ειναι ο βιτολο και η ομαδα εχει ελλειψεις σε αριστερο μπακ,δευτερο επιθετικο και δεκαρι
ronaldo έγραψε:εγω εχω να πω οτι ο κουτσιανικουλης ειναι πολυ μεγαλο ταλεντο και τον θελω με τα χιλια στον ΠΑΟΚ.

Αλλα τα νουμερα που ακουγονται ειναι πολυ μεγαλα.
τελικα αυτο το μεγαλολαμογιο που ειπε και ενας φιλος πιο πανω για μας δουλευει η για τον φιλο του τον προεδρο του εργοτελη??

με 1.5 εκατομυριο πιστευω τον παιρναμε τον κουτσιανικουλη χωρις ανταλλαγματα και ποσοστα μεταπωλησης.
απο τον γκαγκατση δεν ειδαμε ποτε καλο
ronaldo έγραψε:μακαρι να ερθει γιατι απλα ειναι ο πιο γρηγορος ελληνας παιχτης αυτη τη στιγμη και εχει και αισθηση της τριπλας.

για τον χαρη παππα τι λετε??ακουσα εμεινε ελευθερος απο ξανθη και προταθηκε στον ΠΑΟΚ.
εγω θα τον ηθελα για αλλαγη και κυριως για παιχνιδια με ομαδες του ποκ να βγαινει στην κοντρα επιθεση
ronaldo έγραψε:το λεω απο τα χριστουγεννα οτι ο κοντρερας ειναι υπερτιμημενος.
για μενα μακαρι να πουληθει αυτος το καλοκαιρι αν ειναι να πουληθει καποιος
ronaldo έγραψε:απο το contra.gr

Ο Φερνάντο Σάντος και η διοίκηση έχουν αποφασίσει να κάνουν πιο γρήγορη όλη την ομάδα. Γι’ αυτό και απ’ ότι φαίνεται θα αλλάξουν και όλο το κέντρο. Ο Βερόν, ο Γκαρσία, αλλά και ο Ίβιτς, είναι ποιοτικοί παίκτες, αλλά όχι γρήγοροι.

Ο Αργεντινός, όλα δείχνουν, ότι θα κληθεί μετά τα πλέι οφ να λύσει κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, ενώ με τον Ουρουγουανό δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα οριστικά το τι θα γίνει, αφού υπάρχει ο ενδοιασμός των αντιδράσεων της μεγάλης πλειοψηφίας των σκληροπυρηνικών οπαδών που τον θαυμάζουν. Θα μετρήσει κι αυτή η παράμετρος στην απόφαση της διοίκησης για την αποχώρησή του ή όχι. Πάντως, και να μείνει δεν προορίζεται για βασικός την νέα χρονιά.

Ο Σάντος θέλει ένα αμυντικό χαφ γρήγορο, απλό, παθιασμένο και δυναμικό στα επιτρεπόμενα όρια, όπως ο Βίκτορ Βιτόλο, για να «κρατάει» το κέντρο και μπροστά του ένα δημιουργικό μέσο με τα χαρακτηριστικά του Ινιέστα, δηλαδή επίσης γρήγορο, τεχνίτη, εκρηκτικό και ευφυή για να «απλώνει» το παιχνίδι. Κι’ αυτός ο γρήγορος δημιουργικός χαφ αναζητείται στις μεταγραφές. Άρα και ο Ίβιτς δεν προορίζεται για βασικός την νέα χρονιά.
ronaldo έγραψε:μιλατε λες και ειχαμε κερδισει ολα τα ντερμπι μεχρι τωρα και τωρα που επαιξε ο ηλιαδης (γιατι για αυτον παει το σαρδελες) χασαμε.
σαρδελες χειροτερης ποιοτητας απο τον ηλιαδη ειναι και ο λινο και ο βερον και ο μπαλαφας και ο λακης και ο κωνσταντινιδης και ο αναστασακος
ronaldo έγραψε:εγω τα ειπα αυτα εδω και καιρο.
δεν υπαρχει παιχτης λινο.εχει αργα πρωτα μετρα και τρωει τριπλες αβερτα
δεν ειναι ουτε μπακ ουτε χαφ ειναι κατι ενδιαμεσο και ειναι πολυ περιεργο που πηρε τη θεση του δαρλα
ronaldo έγραψε:εμενα παντως ο δανεισμος του αραμπατζη μου λεει οτι παμε για σειταριδη
ronaldo έγραψε:δεν λεω οτι ειναι κακος παιχτης ο κοντρερας απλα λεω οτι ευκολα τον αντικαθιστας με εναν παιχτη τυπου τσιριλο που θα παιρνει 400.000 η ενα λαβρακι τυπου μαρκος αντονιο που για μενα ηταν καλυτερος απο κοντρερας.

αν η προταση ειναι 4 εκατομυρια ειναι λεφτα που μπορεις να παρεις 4 παιχτες πρωταθλητισμου.
ο γιουρκας ας πουμε ειναι 2 επιπεδα πανω απο ολα τα δεξια μπακ στο ελληνικο πρωταθλημα μπορει να σου απογειωσει τη δεξια πλευρα.
ronaldo έγραψε:ειδα κατι βιντεακια του λεγκιζαμον και φαινεται καλος παιχτης.
τα θετικα του ειναι οτι ειναι ευκινητος(δεν ξερω αν ειναι γρηγορος) πεταγεται στις φασεις και εχει ευκολα το γκολ με φοβερα τελειωματα.

το αρνητικο ειναι οτι ειδα καμια πενηνταρια φασεις και ουτε μια τριπλα αρα μαλλον δεν εχει την ατομικη ενεργεια.

οπως τον ειδα πιο πολυ για ελαφρυ φορ μου κανει και οχι για δευτερος επιθετικος
ronaldo έγραψε:πολυ καλος φαινεται αυτος ο λιμα μοιαζει με τον βιερινια απο οτι ειδα στα βιντεακια και ισως φαινεται και λιγο καλυτερος.
μακαρι να τον παρουμε

Συ είπας φίλε Ρονάλντο.

Φυσικά και δεν ξέρω μπάλα δεν νοιώθω καν απο χαφ εξτρεμ μπακ και ρόμβους.
Απλά εμπιστεύομαι την διοίκηση που σίγουρα νοιώθει περισσότερο απο εμένα και κάνει διαχείριση τα χρήματα μου .
Όπως βλέπεις είσαι 9/10 μέσα. ;)
Για τις ύβρεις σου δεν χρειάζεται να απαντήσω πίστεψε με. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

teratios έγραψε:
pagotatzis έγραψε:πια η δουλειά του προπονητή μιας ομάδας?
Ο Μαλεζάς του 2007 έχει καμμία σχέση με τον σημερινό;
Ο περσινός Βιερίνια καμιά σχέση με το φετινό;
ο μαλεζάς όντως έγινε πολύ καλός ,και το βλέπουμε όλοι,μόνο ο santos που δεν τον εμπιστεύεται!

ο vierinha ήρθε τελευταία σεζόν και μην μου πεις ότι με τις λίγες προπόνησης που έκανε λόγου του τραυματισμού του,έγινε παιχταράς.
στον vierinha παίζει και ρόλο ότι ήρθε μεταγραφή και γουστάρει να παίζει τώρα .άλλο δανεικός και άλλο παίχτης τις ομάδας.
αν έχεις και άλλους παίχτες να μου πεις γράψε.
εγώ δεν βλέπω πρόοδο με την προπόνηση του
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

o Aναστασακος παγωτατζή... Έκανε προετοιμασια με τον Σάντος και δεν έχει σταματήσει να σκοράρει... :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ronaldo έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:Εννοειται πως οτι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ βελτιωση του οφειλεται στον Σαντος..
Φυσικα ειναι διαφορετικα η ελπιδων με τα ματσ του ΠΑΟΚ..
Ο Νιομπλιας τον χρησιμοποιουσε στο 70% των αγωνων ως ΑΛΛΑΓΗ..Τωρα που γινεται ποδοσφαιριστης ,ξεκιναει βασικος παντα
'
τεραστια βελτιωση σε 3 μηνες..
μαλιστα
εμαθε με τον σαντος οσα δεν εμαθε ολη του τη ζωη
αλλα δεν μπορει να τα εφαρμοσει οταν τον κοουτσαρει ο σαντος αλλα μονο οταν τον κοουτσαρουν αλλοι

καλα αυτος ο μαγος ο σαντος πως τα κανει ολα αυτα?
αλλα αληθεια πως και δεν ειδαμε αυτη την τεραστια βελτιωση και στον αραμπατζη,τον μπαλαφα,τον παπαζογλου κτλ?
πως δεν τους εμαθε μπαλα ο δασκαλος?

μηπως ειναι απο μονος του παιχταρας ο κουτσιανικουλης και αν του δωσεις ψυχολογια και του δειξεις οτι τον πιστευεις απλα παιζει αυτο που μπορει?

και απλα ο σαντος δεν τον πιστευει και εγω το εχω πει οτι με τον σαντος δεν προκειται να παιξει μπαλα ο κουτσιανικουλης στον ΠΑΟΚ.

θα μας κανει να τον πουμε σε καποια φαση λιγο και αμπαλο οπως ειχαμε πει και τον αρχηγο της προηγουμενης εθνικης ελπιδων τον ηλιαδη

και ηδη αν δειτε προηγουμενα ποστ πολλοι τον χαρακτηρισαν λιγο,και κογιοτ κτλ
τον εχει ισοπεδωσει μεχρι τωρα και ηταν χωμα στις περισσοτερες εμφανισεις του στον ΠΑΟΚ

αν ο νιοπλιας καταφερε και τον ξυπνησε ειναι δικια του μαγκια
ronaldo έγραψε:να πω και εγω τη γνωμη μου για το θεμα που υπηρχε η διαμαχη χτες
λοιπον για τις μεχρι τωρα μεταγραφες εχουμε και λεμε

ο κουτσιανικουλης ειναι παιχταρας και θα ανεβασει την ομαδα πολυ στη θεση του αριστερου εξτρεμ

ο παπαζογλου ειναι πολυ καλο φορ αλλα δεν θα ανεβασει πολυ την ομαδα γιατι μαλλον δεν θα παιζει αφου υπαρχει στη θεση του ο μουσλιμοβιτς.οποτε ο παπαζογλου ειναι μια πολυ καλη λυση απο τον παγκο για οταν τραυματιζεται ο μουσλι

ο φιλομενο ειναι μαλλον κατωτερος απο παπαζογλου οποτε και αυτος δεν θα παιζει πολυ.

ο φωτακης ειναι λιγο καλυτερος του ιβιτς και εχουμε ενα μικρο συν.

ο αμπουμπακαρι δεν νομιζω οτι μπορει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ.

ο κρεσιτς θα ειναι αλλαγη του χαλκια ο οποιος εχει να τραυματιστει πολλα χρονια οποτε και αυτος δεν νομιζω να κανει τη διαφορα.

ο σαβινι πρεπει να ειναι καλος απο οτι λενε αλλα δεν εχω αποψη.
ας βαλουμε ενα μικρο συν και εδω

δεν ξερω αν ξεχασα κανενα

παντως γενικα η μοναδικη διαφορα στην ενδεκαδα του ΠΑΟΚ πιστευω θα ειναι ο κουτσιανικουλης σε σχεση με περυσι.
και θα παρουμε και ενα μικρο συν απο φωτακη ισως και σαβινι.

κατα γενικη ομολογια περυσι η ενδεκαδα του ΠΑΟΚ δεν μπορουσε να χτυπησει τους 3 του ποκ οποτε φετος με 1.5 προσθηκη στην ενδεκαδα δεν ξερω πως θα το κανει.

χρειαζομασταν και αλλους παιχτες σαν τον κουτσιανικουλη και τον βιερινια εναν στη θεση του δεκα και εναν του δευτερου επιθετικου.

αντιθετα πηραμε εναν ακομη φορ τον φιλομενο (και εγιναν 4 οι φορ) και δεν εχουμε κανεναν δευτερο επιθετικο αφου εφυγε και ο μπακαγιοκο και ο χουτος.

ακομη ακουγεται οτι οι μεταγραφες κλεινουν και δεν παιρνουμε δεκαρι.

εγω δεν ξερω θα ηθελα κατι καλυτερο φετος στις μεταγραφες για να κανουμε μια ομαδα να τη χαιρομαστε και οχι παλι να πηγαινουμε αμυντικα στα ντερπι να χανουμε και να μαλωνουμε μετα μεταξι μας.

πιστευω ενα δεκαρι με ατομικη ενεργεια να κανει τη διαφορα ειναι εντελως απαριτητο αν και θα ηθελα να ερθει και ενας αναλογος δευτερος φορ

ετσι τα βλεπω εγω και ελπιζω να μη με βριζετε επειδη δεν αποθεωνω
Περιμένω σχολιασμό.Για Παπάζογλου φυσικά :geek:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

εξακολουθω να το λεω...
παραμυθι ηταν τελειωσε,νομιζα και εγω οτι κατι εκανα...τελικα δεν αξιζει να προσπαθω..τζαμπα κοπο εκανα...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Περιμενω να μην εξαφανιστουν οι γνωστοι -αγνωστοι μετα το σημερινο κοουτσαρισμα του Σαντος...Αληθεια σας αρεσε..? Παλι αυτος ο αμπαλος επαιζε ρε παιδι μου που κατα τυχη εβαλε γκολ.!!! Τι αλλο θα ακουσουμε ..περιμενουμε...

υγ επαιξε ο βερον το ειδατε αυτο..?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”