Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Έτσι είμαστε πολύ ποιο δυνατοί και έμπειροι σε σχέση με το 2018.....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης να τονίσω παιδιά ένα τρομερό γεγονός.. Ο σταυράκης ο καλαφάτης, ο υπερΠΑΟΚτσής, μίλησε! Ακούστηκε η φωνή του στον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ (που αλλού).. Έλεγε τις πίπες που έλεγε κ ο υποτακτικός του πρεζέμπορα και απο ουσία τίποτα. Γεια σου ρε καλαφάταρε, τετάρτη θα ρθεις γήπεδο?
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν ξερω που να το βαλω,αλλα εντομεταξυ η στοιχιμαν εχει βγαλει εδω και μερες,τις αποδοσεις για το Πρωταθλημα,που εχουν οι ομαδες,μονο Κυπελλο εχει.
Περιμενει τα δικαστηρια και τις ΕΕΑ.
Περιμενει τα δικαστηρια και τις ΕΕΑ.
- Μπαρκαρούτσος
ΘΑΝΟ ΤΖΗΜΕΡΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ
Αυτός είναι πραγματικά βλαμμένος και σκατοφατσα.....Μπαρκαρούτσος έγραψε:ΘΑΝΟ ΤΖΗΜΕΡΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ
Μέσω Μητσοτάκη πάντως πετυχαίνει ο γαύρος τον πιο κομβικό του στόχο. Αλλαγή στην ΕΠΟ. Για πολλούς λόγους το κυνήγησε λυσσαλέα. Δεν το πέτυχε στο Μεγάλη Βρεττανία και τελικά καθαρίζει ο τερης παίζοντας τον ρολου του ουδέτερου μάλιστα...
Βλέπω στις δηλώσεις του μαρτινς ότι αποδέχεται τις έξω αγωνιστικές επιθέσεις του γαβρου... Προσοχή σε στο ματς 23/2 είναι έτοιμος για νέος Όσκαρ Γκαρσία.....
- Dimitris_L4
Το παιχνίδι πρέπει να αυτοδιοικείται», δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», επισημαίνοντας ότι «η Πολιτεία εκμεταλλεύτηκε το ποδόσφαιρο για να παίρνει τα ψηφαλάκια των οπαδών», ενώ αναφερόμενος στον πρώην πλέον ευρωβουλευτή της ΝΔ έκανε λόγο για άνθρωπο που «δυσκολεύεται να μιλήσει ελληνικά».
«Για ποιον λόγο επελέγη ο Ζαγοράκης ως ευρωβουλευτής, ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται να μιλήσει ελληνικά και δεν έχει καμία σχέση με ιδεολογίες, ευρωπαϊκές ολοκληρώσεις;», αναρωτήθηκε ο Έλληνας πολιτικός και πρόσθεσε: «Εν πάση περιπτώσει, δεν θα έπρεπε να ήταν αυτός που θα εκπροσωπούσε ένα κράτος στην Ευρώπη. Επελέγη ως επικεφαλής των ΠΑΟΚτσήδων. Γιατί διαμαρτύρεται που τον διέγραψε η Νέα Δημοκρατία για αυτόν τον λόγο από ευρωβουλευτή; Ως Μπαοκτζή δεν τον επέλεξε;».
- navigator11
Αντί να διαβάζουν ζούγκλα διαβάζουν τον ηλίθιο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Μην θυμώνετε με τον Τζήμερο, το παιδί είναι χαζό και με άπειρα ψυχολογικά προβλήματα.
Είναι σαν να θυμώνεις με άτομο με νοητική καθυστέρηση.
Είναι σαν να θυμώνεις με άτομο με νοητική καθυστέρηση.
Ο Τζημερος πραγματι πρεπει να ειναι με ψυχοφαρμακα. Οι διακυμανσεις της συμπεριφορας του αλλα και η εικονα που εχει γενικα, δειχνει ατομο που σιγουρα δεν ειναι καλα.
Ναι αλλά και ο κουλης χαιρετάει τις κούκλες στην Τσιμισκή και πάει να πάρει την ομπρέλα από το φρουρό
:)