Abel Fernando Moreira Ferreira
-
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Παιδια δειτε τα ποστ μου. Τον στηριζα μεχρι πριν ενα μηνα. Αλλα εχουμε ματια τι να κανουμε; Δεν μπορει. Δεν σημαινει οτι ειναι κακος προπονητης, απλα δεν ταιριαξε σε μας. Η ομαδα παει απο το κακο στο χειροτερο και μπαινουμε στο κρισιμο 3μηνο της σεζον.
Αν υπαρχει διοικηση θα σωσει οτι σωζεται. Δεν ειναι κατι καινουργιο. Ειναι στο -2 γιατι εχει το καλυτερο ροστερ. Μην τρελαθουμε τελειως τωρα. Δεν εχει κανει τιποτα, μονο βηματα πισω. Ευχαριστουμε καλη συνεχεια, ευχομαι στο κυπελλο να καθεται αλλος εκει.
Αν υπαρχει διοικηση θα σωσει οτι σωζεται. Δεν ειναι κατι καινουργιο. Ειναι στο -2 γιατι εχει το καλυτερο ροστερ. Μην τρελαθουμε τελειως τωρα. Δεν εχει κανει τιποτα, μονο βηματα πισω. Ευχαριστουμε καλη συνεχεια, ευχομαι στο κυπελλο να καθεται αλλος εκει.
-
Το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνει ρε παιδιά τα λάθη του..δεν καταλαβαίνει ποια είναι τα προβλήματα. Αυτός σε κάθε αγώνα νομίζει ότι παίζει μπαλάρα.
Δεν είναι τυχαίο ότι η μόνη στρατηγική/τακτική που πρέπει να έχει ο αντίπαλος για να σε κερδίσει ή να είναι κοντά να σε κερδίσει είναι να σε πιέσει στα 3/4.
Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό πολλών για αυτό που βλέπουνε από την ομάδα.
Εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή.
Δεν νομίζω να είναι τόσο χαζός ο προπονητής και να μην βλέπει αυτά που επισημαίνονται τόσο καιρό. Για εμένα το μεγαλύτερο λάθος που κάνει είναι ότι έχει εμφυσήσει τον ΦΟΒΟ μέσα στην ομάδα ΜΗΝ τυχόν και γίνει κανένα λάθος πίσω στην κυκλοφορία και φάμε γκολ. Αυτό ξεκίνησε από το παιχνίδι με τον ρούλη και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και φαίνεται από τις επιλογές στην εντεκάδα καθώς και από την επιλογή να κάτσουμε πίσω από την μπάλα κάτι που δεν είναι στα θέλω του σαν φιλοσοφία.
Αμπελ μου, έχεις κάνει φοβική την ομάδα.
Από την μια το καταλαβαίνω ότι λόγω της απειρίας σου και του άγχους της πρωταθλήτριας ομάδας να έχεις θολώσει αλλά αν δεν αποβάλεις τον ΦΟΒΟ, πρώτα από τον εαυτό σου και μετά και κατα συνέπεια από όλη την ομάδα, δεν θα δεις πολλές ημέρες ακόμα στην Τούμπα και είναι κρίμα γιατί πραγματικά πιστεύω πως όντως είσαι πολύ καλός κόουτς.
Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό πολλών για αυτό που βλέπουνε από την ομάδα.
Εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή.
Δεν νομίζω να είναι τόσο χαζός ο προπονητής και να μην βλέπει αυτά που επισημαίνονται τόσο καιρό. Για εμένα το μεγαλύτερο λάθος που κάνει είναι ότι έχει εμφυσήσει τον ΦΟΒΟ μέσα στην ομάδα ΜΗΝ τυχόν και γίνει κανένα λάθος πίσω στην κυκλοφορία και φάμε γκολ. Αυτό ξεκίνησε από το παιχνίδι με τον ρούλη και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και φαίνεται από τις επιλογές στην εντεκάδα καθώς και από την επιλογή να κάτσουμε πίσω από την μπάλα κάτι που δεν είναι στα θέλω του σαν φιλοσοφία.
Αμπελ μου, έχεις κάνει φοβική την ομάδα.
Από την μια το καταλαβαίνω ότι λόγω της απειρίας σου και του άγχους της πρωταθλήτριας ομάδας να έχεις θολώσει αλλά αν δεν αποβάλεις τον ΦΟΒΟ, πρώτα από τον εαυτό σου και μετά και κατα συνέπεια από όλη την ομάδα, δεν θα δεις πολλές ημέρες ακόμα στην Τούμπα και είναι κρίμα γιατί πραγματικά πιστεύω πως όντως είσαι πολύ καλός κόουτς.
''φέτος όλοι σκίζονται να μας κερδίσουν γτ είμαστε Πρωταθλητές, ενώ πέρυσι δεν σκιζόντουσαν τόσο γτ δεν ήμασταν Πρωταθλητές.''
ρε αμπέλ ήπιες κάνα ουίσκι, τί είναι αυτά που δηλώνεις;
-
- PAOK_Antarctica
1/12 δύσκολα ματς.
Τους Πανιώνιους και τις Λαμιες όμως τους έχεις για πρωινό.
Τους Πανιώνιους και τις Λαμιες όμως τους έχεις για πρωινό.
-
Εδώ είπε ότι ο βαζελος έχει καλύτερη ομάδα, όταν τελειώσε ο αγώνας
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- invincible
Ο ΠΑΟΚ φέτος μου δείχνει ότι είναι εγκλωβισμένος σε λάθος βαριά συμβόλαια και λάθος ρήτρες. Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση να κρατήσεις αυτόν τον προπονητή αλλιώς.
- Aigle_Noir
Μην κάνετε την τρίχα τριχιά ρε μάγκες. Είπε ότι ήταν καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός, εννοώντας προφανώς στον αγώνα. Ψέματα είναι;
- invincible
Είπε αυτός ο ΒΑΖΕΛΟΣ αν έπαιζε έτσι από την αρχή της χρονιάς θα έπαιρνε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα.
ΤΕΛΟΣ
ΤΕΛΟΣ

- Sick Bastard
Τι είναι αυτά ρε Αμπέλ, πας καλά ρε, είσαι με τα καλά σου;tsou έγραψε:''φέτος όλοι σκίζονται να μας κερδίσουν γτ είμαστε Πρωταθλητές, ενώ πέρυσι δεν σκιζόντουσαν τόσο γτ δεν ήμασταν Πρωταθλητές.''
Φάτε κι έναν αποκλεισμό στο κύπελλο από την καλύτερη ομάδα λοιπόνAigle_Noir έγραψε:Μην κάνετε την τρίχα τριχιά ρε μάγκες. Είπε ότι ήταν καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός, εννοώντας προφανώς στον αγώνα. Ψέματα είναι;