Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Με τιποτα στα 24 αυτος ο παιχτης δεν κοστιζει 6 μυρια,αν ηταν 20 ισως,τωρα 2-2,5 με το ζορι σε ομαδα επιπεδου μπραγκα πχ η καμια βελγικη απο τις 4-5 πρωτες που θα εχει πιο ευκολη προσβαση σε μεγαλυτερα πρωταθληματα.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Δεν χωράει άλλος ξένος στην ομάδα.Ήδη πήραμε Χατς που ακόμα δεν υπάρχει φώς με διαβατήριοjoshua έγραψε:Ας πάρουμε τον Νάτχο που θέλει να έρθει και πάμε να παίξουμε το πολλά με λίγα...
Αν ειναι να ερθει ο Νατχο θεση βρισκεται νομιζω, αλλα θα πρεπει πχ να φυγει ο Σαχοφ και ξαφνικα οι αλλαγες γινονται πολλες.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν γίνεται να παρουμε άλλον ξένο. Εκτός αν φύγουν και ο ουαρντα και ο ενρικε. Κάτι που δεν δίνω και πολλές πιθανότητες.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Συμμφωνω3 φίλε μου για Song και Veloso.Αν ήταν άλλωστε κυρίως τον πρώτο θα τον παίρναμε Γενάρη που είχαμε και ανοιχτό δίαυλο με Rubin λόγω Zambrano.Επειδή εκτιμώ πολύ την γνώμη σου σχετικά με ποδοσφαιριστές και το πώς την τεκμηριωνεις ποια είναι για Claudio Yacob της West Bromwich, Yabo της Redbull,Romulo της Hellas Verona και Sandro της Benevento(δανεικός απο Ανταλια).Όλοι 6-8 άρια με διαβατήριο,καλό βιογραφικό και χωρίς να απαιτείται πακτωλός χρημάτων.Ιδανικός θα ηταν ο Holzhauser αλλά πέταξε το πουλάκι για ΕλβετίαJohnDag έγραψε:Παίδες ποιος Song?
Αυτός που είναι χωρίς ομάδα από Ιανουάριο του 18 και πέρυσι έκανε 7 ματς όλη τη χρονιά. Πρώην ποδοσφαιριστής, κακως κολλατε τόσο πολύ στα ονόματα.
Ο δε Βελοσο ειναι καλος παίχτης και ενεργός αλλά είναι περισσότερο 6αρι παρά 8αρι. Και γενικά η πορεία του είναι καθοδική τα τελευταία χρόνια.
Θέλουμε συνδυασμό ποιότητας, εμπειρίας και ετοιμότητας σ' αυτή την θέση.
Ο Σουηδός δεν είναι προφανώς ο μόνος μ' αυτά τα στοιχεία αλλά είναι μια περίπτωση που είναι δύσκολο να προσπεράσεις από τη στιγμή που βρέθηκε μπροστά σου.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ότι βλέπω αντί να σκύψει κεφάλι ο Καντουρης να πει μάγκες θα πάρω φανέλα βασικού σπίτι λεεί για φυγές και Ιταλίες και οτί εκεί του αρέσει ας φέρει καμιά πρόταση 2χαρτιά να φύγει"στο καλό". Για μένα παίχτες που δεν είναι εθισμένοι για την ΟΜΑΔΑ μας "στο καλό".
Υπάρχει πολύ καλύτερο πράγμα αν φύγει να πάρουμε καλύτερο!
Υπάρχει πολύ καλύτερο πράγμα αν φύγει να πάρουμε καλύτερο!
Δεν βλέπω να φεύγει ο Warda ούτε ο Henrique εκτός μετά Mundial εποχή έρθει πρόταση στα 3χαρτιά που απ διαίσθηση και μόνο δεν βλέπω να φεύγει αν και τον προτιμώ από τον Henrique. Δεν έδειξε και όταν ήταν πριν 2 χρόνια κάτι το ιδιαίτερο 100 φορές τον Warda.
Άντε να δούμε...
Άντε να δούμε...
- ilovegame27
Συμφωνώ ειδικά με τα οικονομικά προβλήματα που έχουν οι ομαδες στην Αργεντινήobanebane έγραψε:Με τιποτα στα 24 αυτος ο παιχτης δεν κοστιζει 6 μυρια,αν ηταν 20 ισως,τωρα 2-2,5 με το ζορι σε ομαδα επιπεδου μπραγκα πχ η καμια βελγικη απο τις 4-5 πρωτες που θα εχει πιο ευκολη προσβαση σε μεγαλυτερα πρωταθληματα.
Ο Ρουμανος εχει ενα χαρακτηριστικο που αλλος θα το πει καλο αλλος κακο.Εχει δειξει οτι γενικα δεν πειραματιζεται.Δημιουργει εναν κορμο με σχετικα μικρο ροτεισον και πανω σε αυτο στηριζεται σχεδον αποκλειστικα.Καπως ετσι ο Ελ Καντουρι δοκιμαστηκε ελαχιστες φορες στο 8,οπως αντιστοιχα και ο Μαουριτσιο ελαχιστες στο εξι,κατα συνεπεια ο Μαροκινος τρακαρει ασχημα με τον Πελκα,ακομα και με τον Μπισεσβαρ και τον Ουαρντα.Το ερωτημα ειναι αν αποχωρηση χωρις αντικατασταση δημιουργει πρακτικα κενο η οχι.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αν μείνει ο ουαρντα θεωρώ πως δεν δημιουργείται κανένα κενό.Θα έχεις και πάλι τρία δεκαριά που ανετα παίζουν και εξτρέμ.
Τζόσουα νομίζω ότι το ερώτημά σου απαντάται, από το αν δημιουργήθηκε κάποιο αισθητό κενό όσο έλειπε τραυματίας.
Φίλε μου τον Yabo η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξέρω. Αλλά βλέπω τα νούμερα του που είναι εξαιρετικά για τη θέση του. Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι μπορούμε στην παρούσα φάση να αγοράσουμε βασικό παίχτη της Σάλτσμπουργκ για πολλούς λόγους.boogeyman77 έγραψε: Συμμφωνω3 φίλε μου για Song και Veloso.Αν ήταν άλλωστε κυρίως τον πρώτο θα τον παίρναμε Γενάρη που είχαμε και ανοιχτό δίαυλο με Rubin λόγω Zambrano.Επειδή εκτιμώ πολύ την γνώμη σου σχετικά με ποδοσφαιριστές και το πώς την τεκμηριωνεις ποια είναι για Claudio Yacob της West Bromwich, Yabo της Redbull,Romulo της Hellas Verona και Sandro της Benevento(δανεικός απο Ανταλια).Όλοι 6-8 άρια με διαβατήριο,καλό βιογραφικό και χωρίς να απαιτείται πακτωλός χρημάτων.Ιδανικός θα ηταν ο Holzhauser αλλά πέταξε το πουλάκι για Ελβετία
Ο Sandro μπαίνει για μένα στην κατηγορία Song. Τεράστιο ταλέντο κάποτε, ξοδεύτηκαν εκατομμύρια για την πάρτη του, δεν έπιασε πουθενά. Πάμε παρακάτω.
O Yacob απ' ότι βλέπω έχει contract option για ένα ακόμα χρόνο με την West Brom, αλλά και να μην ανανεώσει έχει καλό ονοματάκι στην Αγγλία και πιστεύω βρίσκει άνετα θέση σε μικρομεσαία ομάδα της Premier οπότε δύσκολα.
Τέλος, ο Romulo είναι παιχταράς, σε καλή ηλικία και ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αλλά...υπάρχει το ίδιο ακριβώς θέμα με τον Yacob. Βρίσκει συμβόλαιο για πλάκα σε μικρομεσαία ομάδα του Καμπιονάτο.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι πολύ δύσκολο για ομάδα της Superleague όσα λεφτά και αν έχει να φέρει παίχτες με καλό όνομα και γεμάτες χρονιές από τοπ πρωταθλήματα. Μπορεί να μη μας αρέσει αλλά αυτή δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.
Γι' αυτό βλέπουμε την ομάδα να στρέφεται συχνά πυκνά σε Ρωσία, Ουκρανία, Πολωνία και Βαλκάνια. Είναι πιο εύκολο να φέρεις παίχτη από εκεί.
Θα μου πεις υπάρχει και η Λατινική Αμερική. Έλα, όμως, που εκεί θέλει τρελή επένδυση σε scouting και επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος οι τιμές φτάνουν εύκολα στα ύψη. Πληρώνεις πολλές φορές υπεραξία χωρίς λόγο. Πάρε για παράδειγμα τον Soldano. 24 χρονών, με μια μέτρια χρονιά στην 10η ομάδα της Αργεντινής και θέλουν να τον σπρώξουν με 5Μ. Τρελά πράγματα.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τον Yabo τον αναφέρω επειδή μένει ελεύθερος.Εντύπωση μου προκαλεί και ο Prcic που έμεινε ελεύθερος απο Ρεν.Τουρμπατος Cimirot μου μοιάζει.Ευχαριστώ φίλε μου για την ανάλυση
- sourmenetes
- Moderator