Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
dravinosRa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από dravinosRa »

Ο τσιμιροτ χθες ανεβασε στο ινσταγκραμ φωτο με αυτον τον Haris Duljević.

Και οι δυο πρεπει να ειναι στην αποστολη της εθνικης τους.

Λετε να εχει σχεση η φωτο;
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

[quote="panpangr77"]Πολη - Θεσσαλονικη με αυτοκινητο ποσο χρόνο κάνεις ,πόσο θέλω να κάτσει ο Στοχαρος εκει κατα τις 7:30....[/quot

Λες να την δει φαση Φρουνζα? :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Stoch: μακάρι να ερχόταν!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

sporos123 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Πολη - Θεσσαλονικη με αυτοκινητο ποσο χρόνο κάνεις ,πόσο θέλω να κάτσει ο Στοχαρος εκει κατα τις 7:30....

Λες να την δει φαση Φρουνζα? :D
Ο Φρούνζα είχε πάθει λάστιχο. Θέλει προσοχή.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

zarathustra79 έγραψε:H δικιά μου θέση πάντως δεν είναι να είναι εσαεί ο αθανασιάδης το μόνο μας σεντερφορ και να βγει ποτε απο την εντεκαδα, αλλά οτι αν δεν αποκτηθεί σαυτην τη μεταγραφική περίοδο σεντερφορ και μείνεις με την τριάδα αθανασιάδη, pereyra κ κουλούρη δε θα είναι η καταστροφη του κόσμου!!

Και οτι ειναι προτιμοτερο τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο από τον lucas να πανε σε μια πολύ καλή προσθήκη τον γεναρη που θα προκυψει με ηρεμια και χωρις βιασυνη και φυσικα θα ειναι πολυ καλυτερος του αθανασιαδη, παρα να σπαταληθει τωρα που σε βαζουν οι αλλοι (βλεπε rayo) και σε πατανε και μαλιστα με παιχτες που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αυτοι που θα σε απογειωσουν.
:pano: !!!! PRECISELY !!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Thanix έγραψε:
vs40 έγραψε:Οι ΑΡΔ κάνουν τη δουλειά τους... Αν σκάγαμε 4-5Μ για επιθετικό στιλ Μπόου θα γράφανε κάτι για τα λεφτά? Αν σκάσεις 5Μ για μια ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ 18-23 ετών, μπορούν να σου πουν τίποτα? Εγώ σε αυτή τη φάση είμαι αρκετά υπέρ του wonderkid. Ένας παίκτης που θα δώσει ελπίδα για το μέλλον. Να ξέρεις ότι σε 1-2 χρόνια θα παίζει σε επίπεδο που δε θα μπορούσες να φέρεις στην Ελλάδα.

Το πραγματικό wonderkid παίζει και από τώρα σε καλό επίπεδο (βλέπε 19-20ρηδες του Αγιαξ).
Και αν στα 1-2 χρονια αυτα ο ΠΑΟΚ δεν παρει πρωταθλημα θα βγει σκαρτος και θα εχει να κανει με 5 προπονητές που θα αλλάξουν... Αφου τα είπαμε ο κόσμος θέλει αποτελέσματα άμεσα... Εδω έκραζαν τον αρνενσεν περσι επειδή έχτισε ομαδα με μικρούς τι να κάνουμε δεν γίνεται και τα δυο...εγω μαζί σου είμαι αλλα υπομονη στο μικρο γαλατικό χωριό δεν...

Sent from my mind using boobs power
Καλά ούτε εγώ έχω υπομονή :lol:. Αλλά όταν πάρεις πραγματικό wonderkid αποδίδει σε καλό βαθμό. Είναι πιο πάνω από το επίπεδο Τσίμιροτ, που όλοι χαρήκαμε που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Φυσικά εγώ είμαι υπέρ του wonderkid επειδή πιστεύω στον Κλάους (εντός συνόρων). Φέτος με σοβαρή ομάδα και σοβαρό προπονητή νομίζω θα τα πάει καλά. Πέρυσι η ομάδα έπαιζε για το Μακ και ο Κλάους ήταν σβησμένος από τον ΙΤ + το ότι του μάμησε τη ψυχολογία. Από πέρυσι να θυμίσω ότι ο Κλάους με Ίβιτς προπονητή έβαλε 6 γκολ σε 10 αγώνες, που είναι σούπερ ποσοστό.

Μετά μη σβήνουμε τον πολύ καλό Φακούντο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 31 Αύγ 2016, 13:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Χάλασε του χατζηισαια

Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Απόστόλη,
Ναι, απόψεις γράφουμε, αλλά θεωρώ ότι έχουμε ξεφύγει πολύ και ξεπερνάμε τα όρια της κακίας (δεν αναφέρομαι σ' εσένα). Δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αλλόθρησκο να κράζει έτσι παίκτη της ομάδας του, ούτε καν παίκτες που να έχουν προσφέρει στην ομάδα τους το 1/100 απ' όσα προσέφερε ο Κλάους.
Δλδ τα χανούμια με βασικό Αραβίδη πέρισυ και τον Κορλεόνε φέτος, μιλούσαν/μιλάνε για πρωτάθλημα.

ΥΓ Συμφωνώ με Ζαρατούστρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Thanix έγραψε:Χάλασε του χατζηισαια
Αυτό μόνον ο 24 το έγραψε
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Γκαζετα το ειδα

Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

zarathustra79 έγραψε:H δικιά μου θέση πάντως δεν είναι να είναι εσαεί ο αθανασιάδης το μόνο μας σεντερφορ και να βγει ποτε απο την εντεκαδα, αλλά οτι αν δεν αποκτηθεί σαυτην τη μεταγραφική περίοδο σεντερφορ και μείνεις με την τριάδα αθανασιάδη, pereyra κ κουλούρη δε θα είναι η καταστροφη του κόσμου!!

Και οτι ειναι προτιμοτερο τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο από τον lucas να πανε σε μια πολύ καλή προσθήκη τον γεναρη που θα προκυψει με ηρεμια και χωρις βιασυνη και φυσικα θα ειναι πολυ καλυτερος του αθανασιαδη, παρα να σπαταληθει τωρα που σε βαζουν οι αλλοι (βλεπε rayo) και σε πατανε και μαλιστα με παιχτες που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αυτοι που θα σε απογειωσουν.
Η προοπτική, τώρα πλέον και με Τιάμ που εκτιμώ ότι μπορεί να παίξει και επίθεση, έστω και σε κάποιες περιπτώσεις, να κρατηθούμε και να πάρουμε ένα πραγματικά μεγάλο φορ το Γενάρη δε θα με χαλούσε.
Αλλά το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποια ένδειξη ότι ο Ιβάν προτίθεται να σκάσει 5-6 μύρια συν 1,5-2 το χρόνο για να φέρει 1 μόνο παίκτη και αυτό ίσως να γίνεται και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.
Οπότε πάρε τώρα ότι καλύτερο μπορείς για να γεμίσεις το ρόστερ και να έχεις 2 παίκτες ισάξιους σε κάθε θέση και μετά βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

The_Stalker έγραψε:Απόστόλη,
Ναι, απόψεις γράφουμε, αλλά θεωρώ ότι έχουμε ξεφύγει πολύ και ξεπερνάμε τα όρια της κακίας (δεν αναφέρομαι σ' εσένα). Δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αλλόθρησκο να κράζει έτσι παίκτη της ομάδας του, ούτε καν παίκτες που να έχουν προσφέρει στην ομάδα τους το 1/100 απ' όσα προσέφερε ο Κλάους.
Δλδ τα χανούμια με βασικό Αραβίδη πέρισυ και τον Κορλεόνε φέτος, μιλούσαν/μιλάνε για πρωτάθλημα.

ΥΓ Συμφωνώ με Ζαρατούστρα.
Το ποδόσφαιρο είναι πάθος και σε κάθε πάθος οι συμπεριφορές (και απόψεις) είναι έντονες. Εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι ξεπέρασα κάποιο όριο για τον Κλάους. Είχε μια κακή βραδιά σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και λογικό είναι να τα ακούσει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παίκτη με σωματικά προσόντα τιαμ δεν ειχαμε ποτε ...

τεσπα να δουμε

Όπως ολα δείχνουν τιαμ κ τελος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μάλλον
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Και μονο με Τιαμ,μια χαρα ειμαστε.