Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- dravinosRa
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ο τσιμιροτ χθες ανεβασε στο ινσταγκραμ φωτο με αυτον τον Haris Duljević.
Και οι δυο πρεπει να ειναι στην αποστολη της εθνικης τους.
Λετε να εχει σχεση η φωτο;
Και οι δυο πρεπει να ειναι στην αποστολη της εθνικης τους.
Λετε να εχει σχεση η φωτο;
[quote="panpangr77"]Πολη - Θεσσαλονικη με αυτοκινητο ποσο χρόνο κάνεις ,πόσο θέλω να κάτσει ο Στοχαρος εκει κατα τις 7:30....[/quot
Λες να την δει φαση Φρουνζα?

- ΑποστόληςΑ
Ο Φρούνζα είχε πάθει λάστιχο. Θέλει προσοχή.sporos123 έγραψε:panpangr77 έγραψε:Πολη - Θεσσαλονικη με αυτοκινητο ποσο χρόνο κάνεις ,πόσο θέλω να κάτσει ο Στοχαρος εκει κατα τις 7:30....
zarathustra79 έγραψε:H δικιά μου θέση πάντως δεν είναι να είναι εσαεί ο αθανασιάδης το μόνο μας σεντερφορ και να βγει ποτε απο την εντεκαδα, αλλά οτι αν δεν αποκτηθεί σαυτην τη μεταγραφική περίοδο σεντερφορ και μείνεις με την τριάδα αθανασιάδη, pereyra κ κουλούρη δε θα είναι η καταστροφη του κόσμου!!
Και οτι ειναι προτιμοτερο τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο από τον lucas να πανε σε μια πολύ καλή προσθήκη τον γεναρη που θα προκυψει με ηρεμια και χωρις βιασυνη και φυσικα θα ειναι πολυ καλυτερος του αθανασιαδη, παρα να σπαταληθει τωρα που σε βαζουν οι αλλοι (βλεπε rayo) και σε πατανε και μαλιστα με παιχτες που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αυτοι που θα σε απογειωσουν.

Καλά ούτε εγώ έχω υπομονήThanix έγραψε:Και αν στα 1-2 χρονια αυτα ο ΠΑΟΚ δεν παρει πρωταθλημα θα βγει σκαρτος και θα εχει να κανει με 5 προπονητές που θα αλλάξουν... Αφου τα είπαμε ο κόσμος θέλει αποτελέσματα άμεσα... Εδω έκραζαν τον αρνενσεν περσι επειδή έχτισε ομαδα με μικρούς τι να κάνουμε δεν γίνεται και τα δυο...εγω μαζί σου είμαι αλλα υπομονη στο μικρο γαλατικό χωριό δεν...vs40 έγραψε:Οι ΑΡΔ κάνουν τη δουλειά τους... Αν σκάγαμε 4-5Μ για επιθετικό στιλ Μπόου θα γράφανε κάτι για τα λεφτά? Αν σκάσεις 5Μ για μια ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ 18-23 ετών, μπορούν να σου πουν τίποτα? Εγώ σε αυτή τη φάση είμαι αρκετά υπέρ του wonderkid. Ένας παίκτης που θα δώσει ελπίδα για το μέλλον. Να ξέρεις ότι σε 1-2 χρόνια θα παίζει σε επίπεδο που δε θα μπορούσες να φέρεις στην Ελλάδα.
Το πραγματικό wonderkid παίζει και από τώρα σε καλό επίπεδο (βλέπε 19-20ρηδες του Αγιαξ).
Sent from my mind using boobs power

Μετά μη σβήνουμε τον πολύ καλό Φακούντο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 31 Αύγ 2016, 13:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Χάλασε του χατζηισαια
- The_Stalker
Απόστόλη,
Ναι, απόψεις γράφουμε, αλλά θεωρώ ότι έχουμε ξεφύγει πολύ και ξεπερνάμε τα όρια της κακίας (δεν αναφέρομαι σ' εσένα). Δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αλλόθρησκο να κράζει έτσι παίκτη της ομάδας του, ούτε καν παίκτες που να έχουν προσφέρει στην ομάδα τους το 1/100 απ' όσα προσέφερε ο Κλάους.
Δλδ τα χανούμια με βασικό Αραβίδη πέρισυ και τον Κορλεόνε φέτος, μιλούσαν/μιλάνε για πρωτάθλημα.
ΥΓ Συμφωνώ με Ζαρατούστρα.
Ναι, απόψεις γράφουμε, αλλά θεωρώ ότι έχουμε ξεφύγει πολύ και ξεπερνάμε τα όρια της κακίας (δεν αναφέρομαι σ' εσένα). Δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αλλόθρησκο να κράζει έτσι παίκτη της ομάδας του, ούτε καν παίκτες που να έχουν προσφέρει στην ομάδα τους το 1/100 απ' όσα προσέφερε ο Κλάους.
Δλδ τα χανούμια με βασικό Αραβίδη πέρισυ και τον Κορλεόνε φέτος, μιλούσαν/μιλάνε για πρωτάθλημα.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό μόνον ο 24 το έγραψεThanix έγραψε:Χάλασε του χατζηισαια
Γκαζετα το ειδα
- anekfrastos
Η προοπτική, τώρα πλέον και με Τιάμ που εκτιμώ ότι μπορεί να παίξει και επίθεση, έστω και σε κάποιες περιπτώσεις, να κρατηθούμε και να πάρουμε ένα πραγματικά μεγάλο φορ το Γενάρη δε θα με χαλούσε.zarathustra79 έγραψε:H δικιά μου θέση πάντως δεν είναι να είναι εσαεί ο αθανασιάδης το μόνο μας σεντερφορ και να βγει ποτε απο την εντεκαδα, αλλά οτι αν δεν αποκτηθεί σαυτην τη μεταγραφική περίοδο σεντερφορ και μείνεις με την τριάδα αθανασιάδη, pereyra κ κουλούρη δε θα είναι η καταστροφη του κόσμου!!
Και οτι ειναι προτιμοτερο τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο από τον lucas να πανε σε μια πολύ καλή προσθήκη τον γεναρη που θα προκυψει με ηρεμια και χωρις βιασυνη και φυσικα θα ειναι πολυ καλυτερος του αθανασιαδη, παρα να σπαταληθει τωρα που σε βαζουν οι αλλοι (βλεπε rayo) και σε πατανε και μαλιστα με παιχτες που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αυτοι που θα σε απογειωσουν.
Αλλά το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποια ένδειξη ότι ο Ιβάν προτίθεται να σκάσει 5-6 μύρια συν 1,5-2 το χρόνο για να φέρει 1 μόνο παίκτη και αυτό ίσως να γίνεται και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.
Οπότε πάρε τώρα ότι καλύτερο μπορείς για να γεμίσεις το ρόστερ και να έχεις 2 παίκτες ισάξιους σε κάθε θέση και μετά βλέπουμε.
- ΑποστόληςΑ
Το ποδόσφαιρο είναι πάθος και σε κάθε πάθος οι συμπεριφορές (και απόψεις) είναι έντονες. Εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι ξεπέρασα κάποιο όριο για τον Κλάους. Είχε μια κακή βραδιά σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και λογικό είναι να τα ακούσει.The_Stalker έγραψε:Απόστόλη,
Παίκτη με σωματικά προσόντα τιαμ δεν ειχαμε ποτε ...
τεσπα να δουμε
Όπως ολα δείχνουν τιαμ κ τελος
τεσπα να δουμε
Όπως ολα δείχνουν τιαμ κ τελος
- ΑποστόληςΑ
- Kostas_Peraia4
Και μονο με Τιαμ,μια χαρα ειμαστε.
Το πληρεστερο και ποιοτικοτερο ροστερ των τελευταιων ετων
Το πληρεστερο και ποιοτικοτερο ροστερ των τελευταιων ετων