21. Diego Biseswar
- paok re niamou
Re: 21. Diego Biseswar
εκτος της απαραδεκτης εμφανισης, εδειξε και απαραδεκτη συμπεριφορα προς τους συμπαικτες του με το να τους φορτωνει τα δικα του λαθη
- navigator11
Κι εγώ. Δε νοείται ότι έπαιξε 90 λεπτά. Βασικά, δε νοείται ότι έπαιξε καν 45.Alastor έγραψε:Οποτε ακουμπουσε την μπαλα,κατεστρεφε το παιχνιδι. Απορω γιατι δεν βγηκε στο ημιχρονο
- PAOK_Antarctica
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παρακαλούσα, αφού δεν σε έκανε ούτε με σφαίρες αλλαγή, να μην ακουμπάς τη μπάλα στις φάσεις που κάναμε επίθεση γιατί ότι ακουμπούσες γινόταν σκ@τά. Πάγκο το συντομότερο.
'Οντως τι φάση, κόβει δύο φορές την πάσα που πήγαινε για τον Γιαννούλη καταστρέφοντας δύο πιθανές επιθέσεις και του την λέει κι από πάνω. Άντε σταματάω εδώ γιατί θα αρχίσω τα γαμωστ@υρίδια και θα φάω τζάμπα το ban.paok re niamou έγραψε:εκτος της απαραδεκτης εμφανισης, εδειξε και απαραδεκτη συμπεριφορα προς τους συμπαικτες του με το να τους φορτωνει τα δικα του λαθη
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ανυπόφορος, απλα ανυπόφορος. Απορω πως θα δημιουργούσαμε φαση σημερα όταν η μπαλα περνουσε από αυτόν. Θελω να δω στατιστικα, κυριως ποσοστο πετυχημένων πασων. Δεν μπορω να θυμηθώ χειροτερη εμφανιση παικτη του ΠΑΟΚ, ισως σε εποχες με Ιντιο και Μπαϊανο, αλλα τοτε ετσι κι αλλιως κανεις μας δεν μπορουσε να παρει στα σοβαρα τα χαλια. Ευτυχως τον ανανεωσαμε για 2 χρονια, του χρονου θα είναι ακομα χειρότερος.
- thanos-xanthi
Έτσι είναι άμα βρέξει χιονίσει είσαι βασικός.
Και πέρα από όλη την τραγική του εμφάνιση, το πιο τραγικό είναι οι συνεχόμενες διαμαρτυρίες στους συμπαίκτες του
Και πέρα από όλη την τραγική του εμφάνιση, το πιο τραγικό είναι οι συνεχόμενες διαμαρτυρίες στους συμπαίκτες του
Σήμερα ο χειρότερος....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
BlackFriday