33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Asimos

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Asimos »

Μέχρι και πριν δυο χρόνια είχε το γκολ, εμπνεύσεις, τελειώματα και τον νιώθανε όλοι.

Στο καλό και καλή συνέχεια στην καριέρα του.
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

Dimg4 έγραψε:Ε ενταξει τοτε μας αποστομωσες. Αφου καπνιζε κι ο ζινταν. Τωρα θ μου πεις ο ενας μεγαλουργουσε και μαγευε και ο αλλος μας στοιχισε ομιλους τσου λου και ενα καρο ματς
No hard feelings, αλλά με αυτό το σκεπτικό , το αστείο που έχασε ο Σαλπιγίδης με την CSKA μας στοίχισε τοn τελικό του Europa league.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Asimos έγραψε:Μέχρι και πριν δυο χρόνια είχε το γκολ, εμπνεύσεις, τελειώματα και τον νιώθανε όλοι.

Στο καλό και καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Επιτέλους το'πε κάποιος.
Μην ξεχνάμε.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

hasio_john έγραψε:Mapogo ορθό αυτό που λες, ωστόσο μπορεί να είναι καρέ από βίντεο ...
Φαίνεται εξάλλου από την ποιότητα της φώτο ότι είναι βραδινή λήψη βίντεο!
Αν ήταν φωτογραφία θα είχε και φλας.
Πάντως από τα μούτρα του αρχηγού φαίνεται πως δεν ποζάρει, αλλά έτσι στα γρήγορα τράβαγε βίντεο η λουλού και τσάκωσε το καρέ και το δημοσίευσε! Ποιος να το περίμενε πως αυτός που του γνώρισε την γκόμενά του, θα τον χώριζε από την ομάδα! :ugeek:

Χασιο απλα προς ενημερωση ειναι φωτογραφια απο ινσταγκραμ στορυ η οποια δεν επιτρεπει φλας! 8-)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

CCCP έγραψε:
john4serres έγραψε:playoff CL μας στοιχισε.
οχι ομιλους.
Πανω σε αυτο και εγω τωρα τελευταια μου την εχει βιδωσει να ακουω συνεχεια οτι ο Αγιαξ μας κοστισε το Τσ.λ. Ποιο τσ λ ρε παιδια, πλαυ οφφ θα πηγαιναμε (που λιγες πιθανοτητες εχεις)

Μη σε πω και συμμετοχή σε τελικό μας στέρησε. :lol:
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Mīngus έγραψε:Εικόνα

Αθλητικός.
Αυτα να τα βλεπουν ορισμενα μελη του forum που μας θεωρουσαν(αραγε συνεχιζουν να μας θεωρουν?) ανθρωποφαγους.

Κλαους αγορι μου καλα κανεις!yolo που λετε και σεις οι κλαρινογαμπροι!με 2 χιλιαδες μισθο την ημερα, μεριδα οπαδων να μου χαιδευουν τα αυτια, τον κοουτς να μου εχει δωσει φανελα βασικου στο σπιτι και ΑΡΔ να απορουν που ο ΠΑΟΚ παιζει με 10 παιχτες (νυξη για Τζαλμα και οχι για μενα που σερνομαι) θα εκανα ακριβως το ιδιο που κανεις και συ.

Επομενος στοχος σε πανελαδικο και ασκηση κριτικης ενδυμασιας celebrities
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Παίδες να ηρεμήσουμε λίγο. Και εγώ τον κράζω φέτος και όλοι έχουμε απαιτήσεις από τον αρχηγό της ομάδας, αλλά μην φτάσουμε σε σημείο να σταυρωσουμε ένα δικό μας παιδί επειδή τον σέρνει το μ0_νι από την μύτη. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς σωστά χρήμα κ δόξα .
Επιπλέον μου κάνει εντύπωση ότι κανείς δε σχολιάζει ότι η είδηση βγήκε από μετροσπορτ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MANIAKOS έγραψε:Παντως προς τιμη του δεν κανει τρακες αγόρασε δικό του πακέτο
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε:playoff CL μας στοιχισε.
οχι ομιλους.
Όντως. Άλλαξε όμως, κατά πολύ, το χρήμα που θα ρίχναμε σε μεταγραφές αν περνούσαμε τον Άγιαξ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αδυνατώ να καταλάβω αυτή τη λογική.
Αν είναι έτσι έπρεπε να είχε φύγει τον Αύγουστο.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Τι εγινε μεχρι σημερα είναι πλεον μονο για μελετη.Αυτο που μετραει τωρα, είναι το πως η παε, αλλα και ο Κλαους, θα διαχειριστουνε ολη τη κατασταση,με σκοπο το μεγιστο κερδος για την παε,αλλα και για το Κλαους.Για μενα ο Κλαους τωρα θελει βασικος,και ταισμα,και στηριξη,για να παρει μια καλη μεταγραφη.Ειναι μικρος ακομα,αλλα σε καλη ηλικια
και με καλο βιογραφικο,και με πολλες παραστασεις και μπορει να παιξει καλη μπαλα αν το θελει.
Είναι ΠΑΟΚτσακι,μεγαλωσε μεσα στο ΠΑΟΚ,η παε τον στηριξε,του εδωσε φανελα βασικου και παιχνίδια,και ένα μεγαλο συμβολαιο,και αυτος εδωσε πολλα γκολ και πολλες καλες στιγμες.Ειναι η ωρα του να ανοιξει τα φτερα του,να φτασει στο πικ του,φευγωντας σαν αρχηγος του ΠΑΟΚ,με θετικη αυρα από ολους τους απανταχου ΠΑΟΚτσιδες,ξερωντας ότι ολοι θα τον παρακολουθουν και θα χαιρονται με με τις επιτυχιες του.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Παντως η κακη εν γενει εξωγηπεδικη ζωη του ιδιου και καποιων συμπαικτων του ειναι ολοφανερη στο γηπεδο...
Το κακο ειναι επιπλεον και η πληρης αναισθησια και η αδιαφορια που δειχνουν.
O tempora o moreς...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το οτι μας στοιχισε τσουλου κλπ ειναι βλακειες.αν ειχε βαλει 20 γκολακια ως τωρα κανεις δε θα μιλουσε για το τι μας στοιχισε.
ο κλαους δε σκοραρει πια και κανει κακη εξωγηπεδικη ζωη.επισης δεν αποτελει βαρομετρο.το ντεφορμαρισμα συγχωρειται.ο συνδυασμος ολων ομως δυσκολα σε ομαδες με πιεση.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Sick Bastard έγραψε:Αδυνατώ να καταλάβω αυτή τη λογική.
Αν είναι έτσι έπρεπε να είχε φύγει τον Αύγουστο.
Μιλώντας για Αύγουστο...

Εικόνα

Δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ και το κάνει σαφές.

Η καριέρα του δεν με ενδιαφέρει. Αν θέλει σε 2 χρόνια από τώρα να βολοδέρνει σε τπτ ομάδες-χωριά (γιατί εκεί θα καταλήξει αν συνεχίσει αυτό το τροπάρι) είναι δικαίωμά του. Τα λεφτά που σπαταλήθηκαν δεν με ενδιαφέρουν γιατί δεν είναι ούτε τα πρώτα ούτε τα τελευταία που σπαταλώνται ασκόπως. Εξάλλου ο Κλάους πρόσφερε στο παρελθόν.

Αυτό που με προβληματίζει είναι η διοίκηση/ομάδα. Τι στο διάολο κάνουν? Και ο Κλάους δεν είναι ο μοναδικός. Αλλά είναι και αρχηγός πανάθεμα τον. Άντε και φεύγει ο Κλάους. Ε και? Δεν λύνεται το πρόβλημα έτσι.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Fawkes έγραψε:Παίδες να ηρεμήσουμε λίγο. Και εγώ τον κράζω φέτος και όλοι έχουμε απαιτήσεις από τον αρχηγό της ομάδας, αλλά μην φτάσουμε σε σημείο να σταυρωσουμε ένα δικό μας παιδί επειδή τον σέρνει το μ0_νι από την μύτη. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς σωστά χρήμα κ δόξα .
Επιπλέον μου κάνει εντύπωση ότι κανείς δε σχολιάζει ότι η είδηση βγήκε από μετροσπορτ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία και ψύχραιμη ματιά. Είναι ξεκάθαρο ότι ο παίχτης έχει στοχοποιηθεί. Είναι αλήθεια όμως ότι και ο ίδιος δίνει πολλές αφορμές. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Για μετροσπόρτ κάνεις λάθος όμως, δες τι έγραψα μερικά ποστ πιο πάνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”