Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από desperando »

οκ... εσυ μαλλον εισαι ευχαριστημενος μονο απο την μπαγερν του πεπ.
αυτο το νοβα και το ιντερνετ σε καποιους εχεικανει μεγαλο κακο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ασε με εμενα,μιας και παιζουμε ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο και εγω απλα ονειρευομαι να γινω μπαγερ τωρα που πηραμε και παικταραδες,παρτυ θα κανουμε στη συνεχεια της χρονιας,να μην αγχωνομαι μην με περασει η ντορτμουντ,εεε σορυ ο ατρομητος.

Υ.Γ Μιας και σου αρεσουν τα στατιστικα και το ποδοσφαιρο που φανερωνουν οι τελικες στην τριπολη ηταν 10-5,υπερ του αστερα...
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Ο Στεϊβενς ειναι μακραν ο καλυτερος προπονητης που ειχαμε στην συγχρονη ιστορια μας, ο ανθρωπος ηρθε εδω και εχει δει πραματα που λογικα δεν ειδε ποτε στην ζωη του . Μιλαμε για παικτες που δεν μπορουνε να κανουνε ουτε κοντρολ , για παικτες παναργους , για παικτες που δεν μπορουνε να τριπλαρουνε .
Ο Στεϊβενς θελει να παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο αλλα με το υλικο που εχουμε αυτο ΔΕΝ γινεται και τετοιοι προπονητες δεν συμβιβαζονται με "παιξε με οτι υλικο εχουμε " που με το υλικο που εχουμε μπορουμε να παιξουμε μονο σαντοποδοσφαιρο . Οποτε παικτες οπως κατσουρανης , σαλπι , νινης , λαζαρ , σπυροπουλος , τζιολης , κατσικας , γιωργιαδης ΔΕΝ εχουνε καμια σχεση στην ομαδα του Χουμπ .
Αυτοι ολοι θα αποτελεσουνε παρελθον απο την ομαδα οποτε κατι Βρυζες , ΓΧ κτλ που δεν εχουνε κια αυτοι καμια θεση στην ομαδα ειναι για να φευγουνε . Εξου και ο πολεμος και το αδειασμα στον προπονητη μεσω των παχυσαρκων ΑΡΔ .
Αν φυγει ο Στεϊβενς θα μεινουνε ολοι αυτοι οι διοικουντες και ολες οι αργοκαρουτες και ο ΠΑΟΚ θα ειναι μια απο τα ιδια μια ζωη . Θα ειναι μεγαλο πισωγυρισμα αν νικησουνε οι αναξιοι τον αξιο, αυτον που θελει να σε κανει ΟΜΑΔΑΡΑ με παικταραδες . Πρεπει να καταλαβετε οτι το ροστερ που εχουμε ειναι της πλακας και το πιο βασικο οτι αυτοι οι παικτες δεν μπορουνε να παιξουνε αυτο που θελει ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ .
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και παρτυ να κανουμε η γκρινια θα ειναι γκρινια αυτο ειναι στανταρακι :):)
Βεβαια στον τζος εκτιμω οτι και στα καλα εμφανιζετε δεν εμφανιζετε μονο στις στραβες
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μπορεις εκτος απο αναρθρες κραβγες να πεις με τι θα εισαι ικανοποιημενος?
πες οταν δω αυτο και αυτο τοτε ναι θα βγω και θα πω ενα μπραβο.
ή μηπως φοβασαι μην χασεις μετα το αναφαιρετο δικαιομα σου στη μιρλα.

εγω για παραδειγμα λεω οτι εκεινα τα 60 λεπτα με την μακαμπι θεωρω οτι ειναι για το επιπεδο μας ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο και κατι τετοιο θα ηθελα να βλεπω σε ολα μας τα παιχνιδια
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Angelheart , είναι το πρώτο ποστ μου που ασχολούμαι με άλλους. Γενικά και αόριστα βέβαια και όχι προσωπικά όπως κάνετε εσείς με μένα. Δεν προσέχεις τι γράφω και θεωρώ πως πάρα πολλοί είστε προκατειλημμένοι απέναντί μου.

Ή πιστεύετε πως είμαι ο πραγματικός Μητσοτάκης (μη γελάς , κάποιος μου απαντάει έτσι) ή με γνωρίζετε από άλλο forum.Δεν εξηγείται αλλιώς. Έχω κράξει μόνο Γκαρσία - Βούκιτς και πολύ χαλαρά Στέφενς. Άλλοι έχουν περάσει γεννεές δεκατέσσερις όλη την ομάδα αλλά δε σας χαλάει.

Δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό. Απλώς υπερβάλλετε λίγο. Θα είχα πρόβλημα αν έβλεπα πως όλα πάνε καλά και επαναλάμβανα συνεχώς "κάτω τα χέρια απ'τον Στέφενς". Θυμίζει μεσαίωνα.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Μεχρι στιγμης ποιον δεν βγαλαμε αχρηστο;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Έλα Πάρτο τώρα απο μένα το στανταράκι... Σε περίπτωση που κάνουμε καμιά μεγάλη εμφάνιση την Πέμπτη τι έχουμε να ακούσουμε Θεέ μου! Έχασε τα αποδυτήρια και μόνο στα σημαντικά παίζουν... Θα παρακαλάμε να μη παίζουμε καλά! Τέσπα ατέρμονη συζήτηση, θέλει ο άλλος ζεσταμένος φαί c'est la vie...Φασολάδα ξέρω φασολάδα θα πάρω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εγω θελω να ζησω μια μεγαλη παοκτσηδικη βραδυα εντος γηπεδου και στις κερκιδες και δεν πανα λεει ο καθενας τις θεωριες του....ΖΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ .....μην αφηνεστε στην μιρλα
Ειμαστε βουτηγμενοι στα οικονομικα προβληματα ας χαρουμε τον ΠΑΟΚ μας την πεμπτη το αξιζουμε
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

mitsotakis έγραψε:Angelheart , είναι το πρώτο ποστ μου που ασχολούμαι με άλλους. Γενικά και αόριστα βέβαια και όχι προσωπικά όπως κάνετε εσείς με μένα. Δεν προσέχεις τι γράφω και θεωρώ πως πάρα πολλοί είστε προκατειλημμένοι απέναντί μου.

Ή πιστεύετε πως είμαι ο πραγματικός Μητσοτάκης (μη γελάς , κάποιος μου απαντάει έτσι) ή με γνωρίζετε από άλλο forum.Δεν εξηγείται αλλιώς. Έχω κράξει μόνο Γκαρσία - Βούκιτς και πολύ χαλαρά Στέφενς. Άλλοι έχουν περάσει γεννεές δεκατέσσερις όλη την ομάδα αλλά δε σας χαλάει.

Δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό. Απλώς υπερβάλλετε λίγο. Θα είχα πρόβλημα αν έβλεπα πως όλα πάνε καλά και επαναλάμβανα συνεχώς "κάτω τα χέρια απ'τον Στέφενς". Θυμίζει μεσαίωνα.
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου!Και όπως είπες μόνο το πρωτάθλημα του 85' έχουμε δεί και οι δύο γιαυτό ας κάνουμε υπομονή άλλα ένα με δύο χρόνια!Έλα στην ουρά φτάσαμε αλλά είναι δυσκολοχώνευτη η π@@τ@ν@!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

eorptol έγραψε:Εγω θελω να ζησω μια μεγαλη παοκτσηδικη βραδυα εντος γηπεδου και στις κερκιδες και δεν πανα λεει ο καθενας τις θεωριες του....ΖΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ .....μην αφηνεστε στην μιρλα
Ειμαστε βουτηγμενοι στα οικονομικα προβληματα ας χαρουμε τον ΠΑΟΚ μας την πεμπτη το αξιζουμε
Όσα + θέλεις για άλλη μια φορά! :D

Ρε φίλε eorptol, πραγματικά θα είχα τουλάχιστον τα διπλάσια post στο forum, όμως ρε φίλε διαβάζοντας τα δικά σου καλύπτομαι 99 φορές στις εκατό. Να είσαι καλά :opaokara:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Δηλαδή φέτος θέλαμε με το σκεπτικό των τρελαμένων.

Να βγούμε τσάμπιονς λίγκ (Παρότι και οι Ουκρανοί και οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι από εμάς). Να πάρουμε το πρωτάθλημα από Ολυμπιακό, παρότι είναι καλύτερος πολύ από εμάς και έχει και τους "καιρικούς" παράγοντες μαζί του (κάποιοι θα λέγαν να τον κοντράρουμε που θα ήταν κάτι δύσκολο όσο να το πάρουμε). Μετά να περάσουμε στους 32 του Ουέφα, το καταφέραμε (από εδώ και πέρα πάμε για το βήμα παραπάνω, αλλά εναντίον της περσινής φιναλίστ--εδώ μη βγει κανείς και πει και ο σκώλιξ έρειξε 3 στην ατλέτικο). Και μένει το κύπελλο. Εδώ πάμε σε ένα θεσμό που θεωρητικά μπορούμε να το χτυπήσουμε πιο εύκολα, και αυτό διότι ο διεκδικητής θα παίξει χωρίς άγχος, αφού κοιτάει πιο πολύ την Ευρώπη.

4 πράγματα νομίζω ότι μας ξεφεύγουν:
1) Υπερεκτιμούμε τους παίκτες μας και τις δυνατότητές τους. Εκτός του Νάτχο, αν διαλυόμασταν αύριο, κανείς δε θα έβρισκε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ.
2) Περιμένουμε πάρα πολλά πράγματα από έναν προπονητή που έκανε τη Σάλκε καλή ομάδα μέσα σε 5ετία.
3) Θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το μέγεθος που προσελκύει τους world class παίκτες, επειδή ο Σαββίδης έχει λεφτά.
4) Νομίζουμε ότι η Ελλάδα ποδοσφαιρικά είναι στο ίδιο επίπεδο που είναι και στο μπάσκετ στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:μπορεις εκτος απο αναρθρες κραβγες να πεις με τι θα εισαι ικανοποιημενος?
πες οταν δω αυτο και αυτο τοτε ναι θα βγω και θα πω ενα μπραβο.
ή μηπως φοβασαι μην χασεις μετα το αναφαιρετο δικαιομα σου στη μιρλα.

εγω για παραδειγμα λεω οτι εκεινα τα 60 λεπτα με την μακαμπι θεωρω οτι ειναι για το επιπεδο μας ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο και κατι τετοιο θα ηθελα να βλεπω σε ολα μας τα παιχνιδια
Πολλα μπορω να ακουσω και να δεχτω,να διαφωνησω ακομα και εντονα,να κανω χαβαλε,αλλα οταν διαβαζω για αναρθρες κραυγες,ειδικα για μενα(αν μη τι αλλο οι περισσοτεροι μου αναγνωριζουν οτι τις ενστασεις μου τις θετω με επιχειρηματα,σωστα η λαθος) θα επιλεξω να το χαρακτηρισω μια ατυχη στιγμη και να το προσπερασω.
Εχω γραψει πολλακις με τι θα ημουν ευχαριστημενος αλλα προφανως επιλεγεις να διαβαζεις αυτα που θελεις και θα το τελειωσω εδω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από eorptol »

kaltirim έγραψε:
eorptol έγραψε:Εγω θελω να ζησω μια μεγαλη παοκτσηδικη βραδυα εντος γηπεδου και στις κερκιδες και δεν πανα λεει ο καθενας τις θεωριες του....ΖΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ .....μην αφηνεστε στην μιρλα
Όσα + θέλεις για άλλη μια φορά! :D

Ρε φίλε eorptol, πραγματικά θα είχα τουλάχιστον τα διπλάσια post στο forum, όμως ρε φίλε διαβάζοντας τα δικά σου καλύπτομαι 99 φορές στις εκατό. Να είσαι καλά :opaokara:

:nairepaok:
99 φορες στις 100 ; ε καλα δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα :):):):)
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Re: Απ: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από kaltirim »

Αδερφέ, η τέφρα θα φταίει! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”