Διαβάζω πολλές απόψεις, κάποιες από αυτές με εξοργίζουν, με κάνουν να θέλω να μπω στην οθόνη και να μπινελικώσω επιχειρηματολογώντας, γνωρίζω όμως εκ των προτέρων, οτι κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε σοβαρό, ούτε επικοδομιτικό, αλλά ούτε και εφικτό. Προτιμώ λοιπόν να σιωπώ και να τα καταπίνω.
Το τί ανυπόστατα, θεωρητικολογίες και φανφάρες γράφονται εδω μέσα είναι δύσκολο να περιγραφεί. Παρ΄ όλα αυτά αν και μη αποδεκτά, είναι σεβαστά ως άποψη ενός συνανθρώπου-συνοπαδού. Έτσι πρέπει να είναι, χωρίς προσωπικές επιθέσεις, χωρίς αφορισμούς, με πολύ διαφωνία στα όρια όμως του πολιτισμένου διαλόγου. Μόνο έτσι μπορούμε να συμβιώνουμε και να προσπαθούμε να γίνεται με επικοδομητικό τρόπο.
Με εξοργίζει όταν κάποιος, την σιγή σου ή την ευγένειά σου στην διαφωνία, την εκλαμβάνει ως αδυναμία και έχει την έπαρση να πιστεύει οτι κατακεραύνώνει με την επιθετική φρασεολογία του, τον ευγενικό διαφωνούντα. Αυτός θεωρεί οτι έχει το δικαίωμα της επιθετικής διαφωνίας ενώ ο άλλος όχι.
Τόσο καιρό λοιπόν δεν σχολίασα καθόλου στο νήμα, οτιδήποτε αφορά το πρόσωπο "Φλωρίδης", διότι είχα την πεποίθηση οτι είναι άκαιρο.
Με την κοινοποίηση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης του κ. Φλωρίδη, θεώρησα οτι τώρα επιτρέπω στον εαυτό μου να εκφραστεί. Και με το που εκφέρω την άποψή μου, βγαίνουν κάποια αδέρφια να με «κατακεραυνώσουν», διότι είναι ανεπίτρεπτο να έχω τέτοια άποψη.
Ευτυχώς είναι ελάχιστοι, από όλους αυτούς που όλο αυτό το διάστημα έγραφαν κατεβατά ολόκληρα και διύλιζαν τον κώνωπα και έρχονται τώρα να κρίνουν εμένα που ετόλμησα να είμαι αιρετικός. Απευθείνονται σε μένα που τόσο καιρό δεν εβγαλα μιλιά. Ποιοι; Αυτοί που όλο αυτό το διάστημα δεν έβαλαν γλώσσα μέσα, μιλώντας επί παντώς επιστητού και μή. Αυτό το θεωρώ φαιδρό έως υποκριτικό και γελάω, τί να κάνω ο άνθρωπας.
Εγώ κάνω το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ στον ΠΑΟΚ, που ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου, στο κεφάλαιο που λεγεται ΠΑΟΚ και που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, είναι να ξαναζήσω στιγμές 2006-07. Κάντε μας την χάρη ωρέ....δακρύσαμε από την κριτική σας.
Αλλά μην μασάς, ΠΑΟΚ είσαι ΛΑΙΜΑΙ, αυτό δεν αλλάζει ευτυχώς με τίποτα.
ΠΑΟΚ...εμείς μαζί για μια ζωή !