Ζήσης Βρύζας
- KilledByDeath_4
Re: Ζήσης Βρύζας
ποιος ειπε οτι δεν ειναι λυση ? στο ποστ μου γραφω την αποψη μου για το τι πρπει να γινει.Συντονιστικη σαφως και πρπει να υπαρχει οχι μονο για να κανουν του " μαλακες" και να γλιτωνει η παε λεφτα μεσω περιφρουρισης αλλα και για να υπαρχει σοβαρη επικοινωνια/ενημερωση διοικησης και λαου.Παλιοτερα κρατηθηκε μονο το πρωτο μερος και αυτος ειναι και ενας λογος που διαλυθηκε.
Επισης στο χω ξαναπει 1002 φορες αν με αποκαλεις καθαροαιμο εισαι εκτος τοπου και χρονου.Καθαροαιμος με πρεζακι,ρετσινα,βουλγαρορωσικοτουρκικη κατγαωγη δεν γινετε.Διαλεξε ή καθαροαιμο ή ρετσινοπνιχτης.το καθαροαιμος με προσβαλεει προσωπικα και θα ανταποδωσω την επιθεση και τον χαρακτηρισμο σου με ορολογια απο την χλωριδα και πανιδα.
Maedhros αυτος που θελει την μουσικη ειναι μουσικοφιλος,αυτος που θελει το πασοκο ειναι πασοκοφιλος ή αλλιως πασοκος,αυτος που του αρεσει ο σινεμας και παει τακτικα ειναι ο σινεφιλ,αυτος που θελει τον μπατσο του ειναι μπατσοφιλος.απλη αναλογικη. Απορω σε τι κοσμο ζειτε και εχετε εμπιστοσυνη στους ενστολους καταστολεις του συστηματος και του κεφαλαιου...απορω ειλικρινα ομως.
Επισης στο χω ξαναπει 1002 φορες αν με αποκαλεις καθαροαιμο εισαι εκτος τοπου και χρονου.Καθαροαιμος με πρεζακι,ρετσινα,βουλγαρορωσικοτουρκικη κατγαωγη δεν γινετε.Διαλεξε ή καθαροαιμο ή ρετσινοπνιχτης.το καθαροαιμος με προσβαλεει προσωπικα και θα ανταποδωσω την επιθεση και τον χαρακτηρισμο σου με ορολογια απο την χλωριδα και πανιδα.
Maedhros αυτος που θελει την μουσικη ειναι μουσικοφιλος,αυτος που θελει το πασοκο ειναι πασοκοφιλος ή αλλιως πασοκος,αυτος που του αρεσει ο σινεμας και παει τακτικα ειναι ο σινεφιλ,αυτος που θελει τον μπατσο του ειναι μπατσοφιλος.απλη αναλογικη. Απορω σε τι κοσμο ζειτε και εχετε εμπιστοσυνη στους ενστολους καταστολεις του συστηματος και του κεφαλαιου...απορω ειλικρινα ομως.
Ξαναδιαβασε σε παρακαλω τι γραφω πριν με προσβαλλεις.Και εγω ημουν συνδεσμιτης και εχω παει εξωτερικο με τον ΠΑΟΚ σε οχι και τοσο "εξωτικους" προορισμους οπως Λονδινο και Αμστερνταμ.Maedhros έγραψε:Gika δεν ειπα να δωσει οπαδους στους μπατσους αλλα να κανει η αστυνομια τον ελεγχο.
Ναι να τους φερει στα "λημερια" μας,στην 4 δηλαδη,γιατι αποδειχτηκε οτι τετοιοι που ειμαστε,τετοια θελουμε.
Μην συγκρινεις με το ματς με Παρι,οποιος ηταν μεσα ξερει.Οπως επισης μην συγκρινετε επεισοδια που εγιναν λογω διαιτησιας με αυτα που εγιναν τα τελευταια 1-2 χρονια.Δεν τα εσπασε κανενας για λογους αδικιας αλλα επειδη η ομαδα αποκλειστηκε στο κυπελλο 2 φορες,λες και παιζουμε μονοι μας με τα τερματα και δεν εχει αλλους 11 μεσα.
Για τα συνθηματα που λες δεν ζηταει κανεις προστασια απο αντιπαλους φιλαθλους αλλα ζηταμε να προστατευτει το σπιτι μας απο εμας τους ιδιους.Εκει καταντησαμε.Αφου ομως δεν μπορουμε να το προστατεψουμε μονοι μας δεν ειναι κακο να το προστατεψουν τα ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
Δυστυχως πρεπει να την κανω,το συζηταμε αργοτερα αν θες ετσι ομορφα οπως το ξεκινησες.Φιλακια
Ξεκολλατε τη ζωη σας στο ιδιο στρατοπεδο ειμαστε ολοι.
Ο ΖΗΣΗΣ ΞΕΡΕΙ μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο τουλαχιστον.Προσωπικα τον εμπιστευομαι.
- KilledByDeath_4
βασικα αν δεν μου το ελεγες δεν θα ηξερα οτι και καλα απευθυνομαι σε εσενα, εγω 3 μερες διαβαζω σχολια τετοιου τυπου να γυρισουν οι μπατσοι ,να ερθουν τα ματ,να γινοτ συλληψεις,να μπουνε φυλακη κτλ κτλ ειλικρινα δεν ειχα διαβασει τι εγραψες απλα απαντησες και γιαυτο μετεπειτα αναθερθηκα σε σενα.αν και παλι διαφωνω οτι τετοιοι ειμαστε τετοια θελουμε κτλ. ειναι πολυ μιζερη αποψη κατα την γνωμη μου να θες βοσκο και γκλιτσα για να μπορεις να τηρησεις 3-4 βασικα πραγματα εισερχομενος στον Ναο.
killedbydeath στην παρούσα κουβέντα, τυφλωμένος απο τις προκαταλήψεις σου, ΜΟΝΟ εσύ εισάγεις στοιχεία σαν και αυτά που κατηγορείς στους μπατσους. Αν δεν το βλέπεις δεν έχω κανένα νταλκά να στο υποδεικνύω ούτε να στο αποδεικνύω. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε οτι γουστάρουμε και ναι θέλουμε το γκλοπ παραδίπλα μας για να νιώθουμε ασφαλείς. ξεκόλα λίγο. Και για να το επεκτείνω και λίγο, θα σου πω για ακόμα μια φορά, οτι αν θέλεις να κάνεις κοινωνική κουβέντα κάντη στα ανάλογα φόρουμ. Αν σε παίρνει.
Το σχολιο σου ηταν κατω απ'το δικο μου γι'αυτο νομιζα οτι το ειπες σε εμενα.Δεν εγινε και τιποτα,ΠΑΟΚ εισαι.
Για μιζερη αποψη δεν ξερω,τα 3-4 βασικα ομως σιγουρα δεν τα τηρουμε.
Οπως και να 'χει δεν εγινε τιποτα,να ειμαστε καλα να τα λεμε να ακουγομαστε ολοι.
Για μιζερη αποψη δεν ξερω,τα 3-4 βασικα ομως σιγουρα δεν τα τηρουμε.
Οπως και να 'χει δεν εγινε τιποτα,να ειμαστε καλα να τα λεμε να ακουγομαστε ολοι.
-
για οποιον δεν το εχει καταλαβει στο φορουμ μπορουμε να εκφραζουμε τη γνωμη μας ελευθερα για την ομαδα μας δεν ειστε εδω για να δικαζετε κανεναν δικαιωμα σας να διαφωνειτε αλλα ως εκει το θεμα εχει ξεφυγει και αυτο το φαινομενο εχει παρατηρηθει παρα πολλες φορες αλλα κουραζει εμας τους υπολοιπους ανοιξτε ενα θεμα ξεχαρμανιαστε με τον παοκ και σκοτωθειτε εκει.....αλλα κατα τη γνωμη μου εδω ειναι και ολο μας το προβλημα οτι ολοι νομιζουμε πως παντα εχουμε δικιο.....
και αυτος που μεθυσμενος πεταει το μπουκαλι νομιζει οτι εχει δικιο και αυτος με την κροτιδα ετσι νομιζε και αυτοι που μπουκαρουν και αυτοι που κανουν καταληψη και αυτοι που κανουν ντου στα γραφεια και οι τζαμπατζηδες ολοι εχουνε δικιο........ε δεν παει ετσι....πως θα γινει ομαδα υγιεις χωρις υγιεις φιλαθλους?το δικο μου το δικιο το σκεφτηκε κανεις το δικιο του καθενος που ξερει οτι στα πεταλα ειναι το πιο φτηνο εισητηριο για να δει την καψουρα του το σκεφτηκε κανεις?γιατι να φοβαμαι να παω στα πεταλα δηλαδη....αυτοι που μου το στεροθνε αυτο το δικαιωμα ειναι πιο Π.Α.Ο.ΚΤΣΗΔΕΣ απο μενα?και ποιος το καθοριζει αυτο? δηλαδη αμα πεταξω μπουκαλι στο νινη ειμαι ΠΑΟΚ αμα δεν το πεταξω ειμαι μ@λ@κ@ς ειναι λογικη αυτη?
καταλαβαινω πως υπαρχει μια γενικη ηθικη που προσταζει καποια πραγματα αλλα και η ατομικη ηθικη του καθενος...δεν ειμαι εδω για να κρινω την επιλογη του να πιει....δε με αφορα προβλημα του αλλα οταν το δικο του πιομα και το δικο του φτιαξιμο κανει κακο στη δικη μου την καψουρα στην ομαδα μου ε τοτε δεν εχει θεση στην τουμπα τελος...... και υπαρχουν πολλοι λογοι για αυτο
γιατι αν γλιτωνα τα προστιμα θα ειχα ενα σοβαρο ποσο στα ταμεια μου
γιατι θα γουσταραν οι γονεις να φερουν τα παιδια τους στο γηπεδο και να κανου νεα τρελαμενα παοκτσακια και δε θα φοβοντουσαν
γιατι ολοι θα θελαμε να λενε οτι ειμαστε ο καλυτερος λαος καθαρα και μονο γαιτι τραγουδαμε την ομαδα μας 90 λεπτα
γιατι ειναι ξεφτιλα να κινδυνευουν συνοπαδοι μας απο μας τους ιδιους
γιατι ειναι ντροπη να αναγκαζεις εναν ανθρωπο σαν το προεδρο σου,ενα πρωταθλητη ευρωπης εναν ποδοσφαιριστη που δεν ειχε δωσει δικαιωμα ποτε ακομα και οταν ολη η κερκιδα του γιουχαριζε να ζητα συγγνωμηα παο την κοπελα που χτυπηθηκε χωριε η ομαδα να ευθυνετε πουθενα
αφου δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι απλα το ξεχαρμανιασμα μας αλλα είναι η ουσια ο τροπος ζωης και σκεψης καποιον ανθρωπων αν δεν μπορουμε να σεβαστουμε την επιλογη των αλλων και να προστατεψουμε τη δικη μας τοτε ναι
και ομαδες περιφρουρησης και μπατσοι και καμερες και σεκιουριταδες και καμερες και ολα αφου εμεις δεν μπορουμε να προστατεψουμε την ομαδα μας και θελουμε να την καταντησουμε σαν τη ελλαδα να χρωσταει παντου και στο τελος να κατσει ενας επιτηρητης πανω απο το κεφαλι μας αφου αυτο νομιζουμε οτι αξιζει στην καλυτερη ομαδα της ελλαδας ας ερθουν μπας και βαλουμε μυαλο και καταλαβουμε οτι η τουμπα ειναι σπιτι μας ΘΑ ΤΟ ΚΑΙΓΑΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ?ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΓΑΤΕ?ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΚΡΟΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΕΦΑΛΙ?
και αυτος που μεθυσμενος πεταει το μπουκαλι νομιζει οτι εχει δικιο και αυτος με την κροτιδα ετσι νομιζε και αυτοι που μπουκαρουν και αυτοι που κανουν καταληψη και αυτοι που κανουν ντου στα γραφεια και οι τζαμπατζηδες ολοι εχουνε δικιο........ε δεν παει ετσι....πως θα γινει ομαδα υγιεις χωρις υγιεις φιλαθλους?το δικο μου το δικιο το σκεφτηκε κανεις το δικιο του καθενος που ξερει οτι στα πεταλα ειναι το πιο φτηνο εισητηριο για να δει την καψουρα του το σκεφτηκε κανεις?γιατι να φοβαμαι να παω στα πεταλα δηλαδη....αυτοι που μου το στεροθνε αυτο το δικαιωμα ειναι πιο Π.Α.Ο.ΚΤΣΗΔΕΣ απο μενα?και ποιος το καθοριζει αυτο? δηλαδη αμα πεταξω μπουκαλι στο νινη ειμαι ΠΑΟΚ αμα δεν το πεταξω ειμαι μ@λ@κ@ς ειναι λογικη αυτη?
καταλαβαινω πως υπαρχει μια γενικη ηθικη που προσταζει καποια πραγματα αλλα και η ατομικη ηθικη του καθενος...δεν ειμαι εδω για να κρινω την επιλογη του να πιει....δε με αφορα προβλημα του αλλα οταν το δικο του πιομα και το δικο του φτιαξιμο κανει κακο στη δικη μου την καψουρα στην ομαδα μου ε τοτε δεν εχει θεση στην τουμπα τελος...... και υπαρχουν πολλοι λογοι για αυτο
γιατι αν γλιτωνα τα προστιμα θα ειχα ενα σοβαρο ποσο στα ταμεια μου
γιατι θα γουσταραν οι γονεις να φερουν τα παιδια τους στο γηπεδο και να κανου νεα τρελαμενα παοκτσακια και δε θα φοβοντουσαν
γιατι ολοι θα θελαμε να λενε οτι ειμαστε ο καλυτερος λαος καθαρα και μονο γαιτι τραγουδαμε την ομαδα μας 90 λεπτα
γιατι ειναι ξεφτιλα να κινδυνευουν συνοπαδοι μας απο μας τους ιδιους
γιατι ειναι ντροπη να αναγκαζεις εναν ανθρωπο σαν το προεδρο σου,ενα πρωταθλητη ευρωπης εναν ποδοσφαιριστη που δεν ειχε δωσει δικαιωμα ποτε ακομα και οταν ολη η κερκιδα του γιουχαριζε να ζητα συγγνωμηα παο την κοπελα που χτυπηθηκε χωριε η ομαδα να ευθυνετε πουθενα
αφου δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι απλα το ξεχαρμανιασμα μας αλλα είναι η ουσια ο τροπος ζωης και σκεψης καποιον ανθρωπων αν δεν μπορουμε να σεβαστουμε την επιλογη των αλλων και να προστατεψουμε τη δικη μας τοτε ναι
και ομαδες περιφρουρησης και μπατσοι και καμερες και σεκιουριταδες και καμερες και ολα αφου εμεις δεν μπορουμε να προστατεψουμε την ομαδα μας και θελουμε να την καταντησουμε σαν τη ελλαδα να χρωσταει παντου και στο τελος να κατσει ενας επιτηρητης πανω απο το κεφαλι μας αφου αυτο νομιζουμε οτι αξιζει στην καλυτερη ομαδα της ελλαδας ας ερθουν μπας και βαλουμε μυαλο και καταλαβουμε οτι η τουμπα ειναι σπιτι μας ΘΑ ΤΟ ΚΑΙΓΑΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ?ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΓΑΤΕ?ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΚΡΟΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΕΦΑΛΙ?
- KilledByDeath_4
rainmaker που κολλας ρε φιλε ? εσυ μου εκανες παρατηρηση να μην χαρακτιριζω τους μπατσους να μην λεω μπατσοφιλοι κτλ γιατι θα χει νομικες επιπτωσεις το σαιτ και σου απαντησα οτι ετσι τους χαρακτηριζει ολη η ελλαδα και αν ισχυε αυτο θα ηταν το 99% του πλυθησμου υποδικοι. το προβλημα σου ποιο ακριβως ειναι ?
επισης πριν παρακαλεσα να μου υποδειξεις το καταλληλο τοπικ αλλα δεν πηρα απαντηση.
υγ. δεν κανω κοινωνικη κουβεντα για τον ΠΑΟΚ και την τουμπα μιλαμε και το πως πρπει να χειριστει παε και οπαδοι το θεμα.Απλα τονιζω οτι οι μπατσοι δεν ειναι ευπροσδεκτοι απο την πλειοψηφια του λαου του ΠΑΟΚ ,αν το θεωρεις λαθος ....τι να πω.?
επισης πριν παρακαλεσα να μου υποδειξεις το καταλληλο τοπικ αλλα δεν πηρα απαντηση.
υγ. δεν κανω κοινωνικη κουβεντα για τον ΠΑΟΚ και την τουμπα μιλαμε και το πως πρπει να χειριστει παε και οπαδοι το θεμα.Απλα τονιζω οτι οι μπατσοι δεν ειναι ευπροσδεκτοι απο την πλειοψηφια του λαου του ΠΑΟΚ ,αν το θεωρεις λαθος ....τι να πω.?
Ζήσης Βρύζας
gikaeorptol έγραψε:-Post Deleted-
Οι χαρακτηρισμοί απαγορεύονται. Δεν είναι η πρώτη φόρα που σου κάνω παρατήρηση.
λοιπόν.. Σε παρακαλώ να είσαι προσεκτικός, γιατί μετά την κίτρινη ακολουθεί η
...
Όπως έχεις την απαίτηση να μην σε χαρακτηρίζουν οι άλλοι, το ίδιο οφείλεις να κάνεις κι εσύ.
Κι αν δεν σέβεσαι αυτούς, σεβάσου το φόρουμ που σε φιλοξενεί και σου δίνει βήμα να πεις τη γνώμη σου.
Gika
Κατ αρχη η λέξη καθαρόαιμος δεν ειναι ειναι βρισια επίσης με την λέξη καθαροαιμοι αυτοχαρακτηριζονται συνοπαδοι μας σε επίσημη ανακοίνωση συνδεσμου γνωστού και πολυ δυναμικού μπορώ αν θέλεις να στην μεταφέρω εδω αν και νομίζω την ξέρεις αυτήν την ανακοίνωση και μην με απειλές με redcard κλπ λες και είμαι κανένα παιδάκι

Έχεις πμ
gika
-
μαλιστα.....και εγω ελεγα μετα απο ενα 3ημερο σκοτωμου στο φορουμ,για το αν οΠΑΟΚ στηθηκε η οχι στον γαυρο....
θα μποριυσαμε να ηρεμησουμε λιγο.......
αλλα οπως βλεπω,βρεθηκε καινουργειο ''πεδιο μαχης''....
....και η ενδοοικογενειακη '''αγαπη'''μεταξυ των μελων καλα κρατει.......συνεχιστε
θα μποριυσαμε να ηρεμησουμε λιγο.......
αλλα οπως βλεπω,βρεθηκε καινουργειο ''πεδιο μαχης''....
....και η ενδοοικογενειακη '''αγαπη'''μεταξυ των μελων καλα κρατει.......συνεχιστε

Αυτα που γινονται καθε φορα με τα εισιτηρια των εκτος εδρας,ευρωπαϊκων αγωνων του ΠΑΟΚ ειναι απιστευτα.Πηγαινουν στην ΠΑΕ ανθρωποι που εχουν πανω απο δεκα χρονια διαρκειας στην Τουμπα και τους λενε πως δεν εχουν εισιτηρια εκει και πως τα εχουν παρει οι συνδεσμοι.....
Για δειτε το λιγο αυτο.......δεν μας παιρνει να διωξουμε και αλλο κοσμο απο την Τουμπα!.....
Σε μια εβδομαδα παιζουμε και δεν εχει βγει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ανακοινωση απο την ΠΑΕ για το συγκεκριμενο θεμα!
Για δειτε το λιγο αυτο.......δεν μας παιρνει να διωξουμε και αλλο κοσμο απο την Τουμπα!.....
Σε μια εβδομαδα παιζουμε και δεν εχει βγει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ανακοινωση απο την ΠΑΕ για το συγκεκριμενο θεμα!
Παντως στην παραπανω συζητηση για αστυνομιες κλπ , υπαρχει λυση ... Οτι θα εκαναν σε εναν γαυρο π.χ, που θα ειχε παρεισφρυσει μεταξυ των οπαδων μας και θα εκδηλωνοταν κατα λαθος σε κανα γκολ της ομαδας του , την ιδια αντιμετωπιση θα ηθελα να ειχε και αυτος που πεταει μπουκαλια και οτιδηποτε αλλο...
Αν οι παρευρισκομενοι τον αρχισουν στις φαπες , θα δεις πως σταματανε ολα... Ουτε αστυνομιες ουτε τιποτα... Οταν φαει τις "αδερφικες" σφαλιαρες , θα ισιωσει ...
Απλα και "οικογενειακα " πραγματα ... Αλλα να γινει ....

Αν οι παρευρισκομενοι τον αρχισουν στις φαπες , θα δεις πως σταματανε ολα... Ουτε αστυνομιες ουτε τιποτα... Οταν φαει τις "αδερφικες" σφαλιαρες , θα ισιωσει ...

Απλα και "οικογενειακα " πραγματα ... Αλλα να γινει ....