Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
- paok nafplio
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Αυτος ο speaker προσπαθει ντε κ καλα να μας πεισει οτι ειναι πεναλτυ κ να βγαλει τον κακοπουλο λαδι...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΤΑ ΡΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ!!γ@μω το σπιτι σου καραγκιοζη.
ακριβως αδερφε συμφωνω απολυτα με το πρωτο σκελος σου...σημερα θα επρεπε ηδη να ημασταν πρωταθλητες και οι αλλοι να παλευουν για 2-3...αλλα η χωρα της πουστιας τι περιμενεις...
υγ νινη σε σιχαθηκα σημερα πραγματικα...στο μαθανε καλα το παραμυθι κ@λοπαιδακι (και με τη ρομα βουτια) αρχισες να βγαζεις και γλωσσιτσα...σκατο ε σκατο...
υγ νινη σε σιχαθηκα σημερα πραγματικα...στο μαθανε καλα το παραμυθι κ@λοπαιδακι (και με τη ρομα βουτια) αρχισες να βγαζεις και γλωσσιτσα...σκατο ε σκατο...
- nyxteridas
φαίνετε πόσο μεγάλη είναι η απουσία του Εστογιανόφ. Πάντως όσο το σκορ είναι στο 0-1 συνεχίζουμε να ελπίζουμε αρκεί να περνάνε οι μπαλιές για στο κέντρο της άμυνας του βάζελου, γιατί η πλημύρα είναι σίγουρη
γιατι πιασατε ολοι τον σπικερ και αφησατε τον διατητη?
καλοπουλος γεννημα θρεμα θεσσαλονικης παρακαλω. και ορισμενοι τον θεωρουν τον καλυτερο ελληνα διατητη.
καλοπουλος γεννημα θρεμα θεσσαλονικης παρακαλω. και ορισμενοι τον θεωρουν τον καλυτερο ελληνα διατητη.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Eίναι ο καλύτερος διαιτητής. Αρκεί να μην έχει να σφυρίξει λαγό και γαύρο... 

Μετά γυρνάνε και σε λένε και κομπλεξικό που ασχολείσαι μαζί τους.
7 βαθμοί κλεμμένοι απο την αρχή και πόσοι δόθηκαν σε αυτούς?
Τι θα γράφετε αύριο στα πρωτοσέλιδα σας?
7 βαθμοί κλεμμένοι απο την αρχή και πόσοι δόθηκαν σε αυτούς?
Τι θα γράφετε αύριο στα πρωτοσέλιδα σας?
και εμας μετα μας φταιει ο σνατος οι παιχτες ατο μαυρο μας το χαλι κλπ...ενα μαμημενο σφυριγμα δεν πηρα φετος 6 βαθμους μπροστα τους επρεπε να ειμαι τουλαχιστον...κανε τη μαγκια ρε ΠΑΟΚΑΡΑ και παρτο τους φετος να μεινουν ολοι αφωνοι με τη μεγαλυτερη κατακτηση πρωταθληματος στην ιστορια κοντρα σε θεους και δαιμονες...
για να εφτασε εκει που εφτασε προσκυνησε. εδωσε κωλο για να το κανω πιο λιαναDimisK έγραψε:Eίναι ο καλύτερος διαιτητής. Αρκεί να μην έχει να σφυρίξει λαγό και γαύρο...
Τέτοια ξεφτιλα δεν υπάρχει! Ειναι για γελια και για φτυσιμο οι σιχαμενοι. Αλλά ολα τα ΜΜΕ θα κανουνε γαργαρα θα βγουνε και θα πουνε εδώ εδώ πολύ σωστά ο Μητρογλου σε μια θαυμασια αντεπιθεση με ενα θαυμασιο αριστερο κανει το 2-0 και κρατά τον ΟΛυμπαικό σε τροχια τίτλου. Και δωστου οι αναλυσεις για την καρδια και το σπληναντερο του πρωταθλητη.ehemithos 199 έγραψε:εχει ιδρωσει το κωλοτρυπιδι τους λαιμαι!!
ειναι πραγματικα αξιοθρηνητοι...αυτο με τον ντατολο θυμιζει ερασιτεχνικη ομαδα!
συγχαρητηρια για τη μεγαλη νικη! μπορειτε να βγειτε στο τσαμπιονς λιγκ...ρομπες!!
Ρε Καραλή, εάν θεωρείς αυτό πέναλτι, τότε το χτεσινό στον Ιβιτς που ΔΕ δόθηκε τι θα πρέπει να θεωρείται?
Οταν στο τέλος κάνουμε ταμείο θα δούμε ήσυχα κι ωραία πόσους βαθμούς πήραν οι αιώνιοι από τη διαιτησία και πόσους εμείς.. Οσο για τον Καλόπουλο τι να πω.. Το σύνθημα τοων Πανιωνίων τα λέει όλα:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!
Αν και νομίζω πως γαύροι θα το έβγαλαν το συγκεκριμένο σύνθημα!

Οταν στο τέλος κάνουμε ταμείο θα δούμε ήσυχα κι ωραία πόσους βαθμούς πήραν οι αιώνιοι από τη διαιτησία και πόσους εμείς.. Οσο για τον Καλόπουλο τι να πω.. Το σύνθημα τοων Πανιωνίων τα λέει όλα:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!
Αν και νομίζω πως γαύροι θα το έβγαλαν το συγκεκριμένο σύνθημα!

-
Το κακό είναι ότι εμείς δεν κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας....και 6 στα 6 να κάνουμε μπορεί να μη φτάσουν.
Ενώ οι άλλοι 2 την κρατάνε...προσωπικά θα ήθελα να νικήσει ο γάβρος στο μεταξύ τους ματς και να πάμε σε μπαράζ με αυτούς αλλά ύστερα απ' αυτά που είδα σήμερα δύσκολα, πολύ δύσκολα...
Ενώ οι άλλοι 2 την κρατάνε...προσωπικά θα ήθελα να νικήσει ο γάβρος στο μεταξύ τους ματς και να πάμε σε μπαράζ με αυτούς αλλά ύστερα απ' αυτά που είδα σήμερα δύσκολα, πολύ δύσκολα...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δεν έχει τόσην σημασία αυτό Όργουελ. Σημασία έχει ότι το διεκδικούμε στα ίσια και τους έχουμε κάνει όλους να κλάνουν μέντες. Ποτέ δεν ήμασταν το φαβορί για το φετινο πρωτάθλημα. Τους έχουμε όμως τρομάξει και αυτό εμένα με κάνει περήφανο. Νικήσαμε και γαύρο και λαγό και αποδείξαμε ότι αξίζουμε το σεβασμό όλων.
Και κάτι μου λέει ότι σιγά-σιγά τον αποκτούμε....
Το Πρωτάθλημα είναι ο κρυφός μας πόθος, αλλά όχι αυτοσκοπός....
Να τους κάνουμε ρόμπες κι άλλο θέλω...
Και κάτι μου λέει ότι σιγά-σιγά τον αποκτούμε....
Το Πρωτάθλημα είναι ο κρυφός μας πόθος, αλλά όχι αυτοσκοπός....
Να τους κάνουμε ρόμπες κι άλλο θέλω...
Ούτε στο χέρι του γαύρου είναι....
Ισοβαθμία με μας είναι και αυτοί......
Ισοβαθμία με μας είναι και αυτοί......
-
Dimi καλό αυτό αλλά εμένα δεν μου αρκεί εκεί που έφτασαν τα πράγματα....δεν ξέρω του χρόνου τι θα γίνει και πως θα είναι αυτοί και πως εμείς...τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις γιατί δεν ξέρεις αν θα σου ξαναπαρουσιαστούν.