Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Επίσης θέλω να θέσω το ερώτημα που άραγε να πάει ο προβατούλης νοβιτουλίνης να βοσκήσει;
Μήπως θέλει το γήπεδο της τούμπας κούρεμα;Κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο κουρέματος του γκαζόν να τον πάμε εκεί να φάει τοπροβατάκι....Είναι και νηστεία!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

novito έγραψε:Ελπίζω να ναι εκπαιδευμένες όμως, για να μην έχουμε προβλήματα με το μαλλί....
Σ όλους οι γυναίκες τρώνε χρήμα, σε μένα θα φάνε το μαλλί..?? :) :)

Τράβα μαλλί...........άσε μαλλί.........

Τράβα μαλλί ανεβαίνουμε...............

Άσε μαλλί.................

Ουφ! Μάλλιασε η γλώσσα μου!
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

dreamwarrior έγραψε: Κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο κουρέματος του γκαζόν να τον πάμε εκεί να φάει τοπροβατάκι....

Ρε Dream πειράζει αν το προβατάκι είναι...προβατίνα και το "κουρέψω" μόνος μου; Σ' αυτά δεν θέλω...παρέα!!! :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

:)
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ΠΑΟΚ ΕΤΩΝ 83

Γενέθλια έχει σήμερα Κυριακή (12/04) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έγινε 83 ετών. Σύμφωνα με το καταστατικό του Ερασιτέχνη, "ως ημέρα εορτής ορίζεται η ημέρα ίδρυσης του συλλόγου, δηλαδή η 12η Απρίλιου".

Σαν σήμερα την 12η Απριλίου του 1926, ιδρύθηκε ο σύλλογος που κουβαλάει τις αναμνήσεις των χαμένων πατρίδων και του ξεριζωμένου ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας, ο σύλλογος που εκφράζει ένα μεγάλο κομμάτι του ποντιακού ελληνισμού και έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον ελληνικό αθλητισμό, στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδας.

Το ιστορικό

O ΠΑΟΚ είναι η ιστορική συνέχεια του αθλητικού και πολιτιστικού Σωματείου "Ερμής", που δημιουργήθηκε από Ρωμιούς της Πόλης το έτος 1875, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης - το Πέρα. Το 1923 μετά τη Μικρασιατική καταστροφή οι Ρωμιοί της Πόλης μετονομάζουν το Σωματείο τους από Ερμή σε Περακλούμπ, σύμφωνα με το καινούργιο Σύνταγμα που θεσπίζεται από τον Κεμάλ.

Παρόλο το πλήγμα που δέχεται ο Ελληνισμός - ο οποίος αναγκάζεται να πάρει το δρόμο της προσφυγιάς εγκαταλείποντας τις πατρογονικές του κοιτίδες - η Περακλούμπ δίνει τις μάχες της και τις κερδίζει όσο υπάρχουν Ρωμιοί στην Πόλη. Σαρώνει τα Κύπελλα, αποδεικνύοντας ότι αν και μειονότητα οι Ρωμιοί εξακολουθούν να έχουν ηχηρό παρόν στον αθλητικό τομέα. Αυτό όμως δεν κρατάει για πολύ και οι περισσότεροι αναγκάζονται να φύγουν, αφήνοντας πίσω τους μια ομάδα Κωνσταντινουπολιτών, τα επονομαζόμενα «Πολιτάκια».

Προς το παρόν δεν έχει προγραμματιστεί κάποια ειδική εκδήλωση εορτασμού, αλλά ούτως ή άλλως οι φίλοι του ΠΑΟΚ γιορτάζουν συνειρμικά τα γενέθλια της ομάδας που γι' αυτούς σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα αθλητικό σωματείο.
Εγκαθίστανται στη Θεσσαλονίκη και εν έτει 1926 ιδρύουν τον Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.), κρατώντας τα σύμβολα της κραταιάς ρωμιοσύνης - το Δικέφαλο του Βυζαντίου - αλλά για χρώματα διαλέγουν το πένθιμο μαύρο (για να συμβολίζει την τραγική ιστορία της Ρωμιοσύνης) αλλά και το αισιόδοξο λευκό που θα τους άνοιγε ένα παράθυρο στο μέλλον - και θα συμβόλιζε τον αγώνα για το αύριο και τις νίκες που θα κατακτούσαν.

Το πρώτο έμβλημα του ΠΑΟΚ (1926) ήταν το τετράφυλλο τριφύλλι και το πέταλο. Τα φύλλα ήταν πράσινα και πάνω από το καθένα ήταν χαραγμένα τα αρχικά της λέξης ΠΑΟΚ. Το σκέφτηκε ο αείμνηστος Κώστας Κοεμτζόπουλος που πήρε την ιδέα από το πακέτο τσιγάρων που κάπνιζε.

Τα ιδρυτικά μέλη ήταν: Α. Αγγελόπουλος, Α. Αθανασιάδης, Κ. Αναγνωστίδης, Μ. Βεντουρέλλης, Φ. Βυζάντιος (β΄ πρόεδρος), Α. Δημητριάδης, Δ. Δημητριάδης, Ν. Ζουμπουλίδης, Μ. Θεοδοσιάδης, Θ. Ιωακειμόπουλος, Π. Καλπακτσόγλου, Θ. Καρτσαμπέκης, Δ. Κοεμτζόπουλος, Κ. Κοεμτζόπουλος, Π. Κοντόπουλος, Κ. Κρητικός, Μ. Κωνσταντινίδης, Π. Μαλέτσκας, Ι Νικολαίδης, Λ. Παπαδόπουλος, Φ. Σαμαντζόπουλος, Θ. Τσούλκας, Μ. Τσούλκας, Σ. Τριανταφυλλίδης, Τ. Τριανταφυλλίδης (που ήταν και ο πρώτος πρόεδρος).

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ 1926-1927 αποτελούνταν από:

1) Πρόεδρος: Τ. Τριανταφυλλίδης,
2) α' αντιπρόεδρος: Π. Καλπακτσόγλου,
3) β' αντιπρόεδρος: Αθ. Αθανασιάδης,
4) γενικός γραμματέας: Κ. Κρητικός,
5) Ειδικός Γραμματέας, Μ. Τσούλκας,
6) ταμίας: Θ. Ιωακειμόπουλος,
7) έφορος ποδοσφαίρου: Α. Αγγελόπουλος,
8) σύμβουλοι: Μ. Κωνσταντινίδης και
9) Σ. Τριανταφυλλίδης.

Tο 1927 ακούγεται ο πρώτος Ύμνος του ΠΑΟΚ: "Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα, που παίζουμε τη μπάλα ξακουσμένα, έχουμε περίσσια χάρη, που δεν την έχει ομάς καμία άλλη. Το σύστημά μας είναι πάσα-πάσα, στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε την ...κάσα, να δούμε πόσα γκολ μας έχουν δώσει, και πόσα εμείς τους έχουμε φουσκώσει. Τα έχουμε όλα, όλα, όλα, σκάρες, παπούτσια, παντελόνια, μαύρη φανέλα κι επιγονατίδες, για να τρελαίνονται οι ...δεσποινίδες. Δεν φοβόμαστε κανέναν, Άρη ούτε Ηρακλή, γιατί έχουμε αρχηγό μας Βεντουρέλλη μερακλή".

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ.... :? :D :)
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ θα επρεπε να γινει ενα αρθρο στη κεντρικη σελιδα για τα 83 χρονια ζωης της ΠΑΟΚαρας μας :roll: ...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Χρόνια Πολλά και πάντα ψηλά η σημαία του ήθους, της αξιοπρέπειας, της υπερηφάνειας!

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Χρόνια Πολλά ρε ΕΡΩΤΑ ... Χρόνια Πολλά ρε ΛΑΤΡΕΙΑ ... Χρόνια Πολλά ρε ΚΑΨΟΥΡΑ ... Χρόνια Πολλά ρε ΖΩΗ ... Χρόνια Πολλά ρε ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ ΜΑΣ ... ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Και τώρα ήρθε η ώρα για...ξενέρωμα!!!

Κείνο που με τρώει, κείνο που με σώζει
είναι π’ ονειρεύομαι σαν τον καραγκιόζη
Φίλους και εχθρούς στις φριχτές μου πλάτες
όμορφα να σήκωνα, σαν να ’ταν επιβάτες

Λευκό μου σεντονάκι, λάμπα μου τρελή
ποιο φορείο θα μάς κουβαλήσει
Βάλε στη σκιά σου τούτο το παιδί
που δεν έχει σώμα να ψηφίσει, να ψηφίσει

Σαν κουκιά μετρώ τα λόγια του καμπούρη
πίσω απ’ το λευκό πανί, μέσα απ’ το κιβούρι
Μα όσο κι αν μετρώ, κάτι περισσεύει
Τρύπια είν’ η αγάπη μας και δε μάς προστατεύει

κόκκινο αυγό ή καρναβάλια
Μέσα από την κάλπη, τη στατιστική
μάς κοιτάει ο Χάρος και τού τρέχουνε τα σάλια

Σαν σκιές γλιστρούν λόγια και εικόνες
κάρα σκουπιδιάρικα φεύγουν οι χειμώνες
Κι αν δεν ντρέπεσαι να γυρίσεις πίσω
έλα στην παράσταση να σε γιουχαίσω

ποια αγάπη τάχα μάς φυσάει
Βάλε στη σκιά σου τούτο το παιδί
που δεν έχει απόψε πού να πάει, πού να πάει

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΟΤΙΝΑΝΙΣΤΕΣ!!! :) :) :) :) :) :) :)
ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

aspromauri έγραψε:Χρόνια Πολλά ρε ΕΡΩΤΑ ... Χρόνια Πολλά ρε ΛΑΤΡΕΙΑ ... Χρόνια Πολλά ρε ΚΑΨΟΥΡΑ ...
Ευχαριστώ κοπελιά, αλλά δεν γιορτάζω σήμερα.
:)
Άβαταρ μέλους
l3n@@

Δημοσίευση από l3n@@ »

Oοο ΠΑΟΚΑΡΑ κοντεύει πάσχα και εγώ εδώ... Στο ένα χέρι το αυγό κ στ'άλλο τον πυρσό, στην εκκλησία θα φωνάζω ΠΑΟΚ σ'αγαπώ!!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

αλλαζω θεμα..ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να κανω το δικο μου ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ? 8)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Φιλαράκι μάλλον δεν έχεις καταλάβει που είσαι....Εδώ μέσα είναι το ότι να 'ναι όχι οι συνταγές της Βέφας Ξεβέφας οκ;;;
Εδώ μέσα συγκεκριμένες ερωτήσεις για συγκεκριμένς πράγματα απαγορεύονται ειδικότερα αυτές τις ημέρες που η ομαδάρα μας είναι απούσα από το μεγάλο πανηγύρι της super legaue!!!!!!!!
Οπότε να ξέρεις δεν έχω λίνκ να σε δώκω για να πας εκεί....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”