7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Darkm4n »

Eagle1980 έγραψε:Παιξε σύμφωνα με τα στάνταρτ σου και θα πάρεις μεταγραφη αν θές .
Γιατί να πάρει μεταγραφή; έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 ας τον απολαύσουμε να μείνει αμέσως να πουληθεί 1 παίχτης που είναι από τα σπλάχνα τις ομάδος και σε ηλικία νορμάλ να καθιερωθεί κατα εμέ στην ομάδα που αγαπάει και βγήκε η Manchester City πχ τον Phil Foden και 2-3 που έβγαλε τους πουλάει; ας μεινει για εμένα μεγάλο λάθος αν πουληθεί κι αυτός.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Darkm4n έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:Παιξε σύμφωνα με τα στάνταρτ σου και θα πάρεις μεταγραφη αν θές .
Γιατί να πάρει μεταγραφή; έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 ας τον απολαύσουμε να μείνει αμέσως να πουληθεί 1 παίχτης που είναι από τα σπλάχνα τις ομάδος και σε ηλικία νορμάλ να καθιερωθεί κατα εμέ στην ομάδα που αγαπάει και βγήκε η Manchester City πχ τον Phil Foden και 2-3 που έβγαλε τους πουλάει; ας μεινει για εμένα μεγάλο λάθος αν πουληθεί κι αυτός.
Μακάρι να μείνει αλλά ο σύλλογος φαινετε με την μέχρι τώρα τακτική του αν έρθει καλή οικονομική πρόταση τους πουλάει. Για εμένα μακάρι να τους είχαμε όλους τους παιχταράδες στην ομάδα, αν και οι παίχτες βέβαια θα θέλαν να μείνουν.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Είναι παράξενο να ψάχνεις τελικές από πιο δύσκολες θέσεις και τώρα που βγήκες μόνος να δίνεις πάσα, χωρίς να σημαίνει ότι έκανες λάθος, απλά η θεά τύχη δεν θα στο δώσει.
Κατά τ' άλλα, δεν σου βγήκε τίποτα σήμερα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Στην πούδρα πάλι?

Παίκτης επιπέδου αντάξιου του ταλέντου σου δεν πρόκειται να γίνεις έτσι κι αλλιώς

Κάτσε εδώ να σε χαίρεται η κερκίδα

(εμπαθής κ εμμονικος ξέρω αλλά δε μπορώ με τη πάρτη του)
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Παίζει όσο χρειάζεται για να εξασφαλίσει ότι θα μείνει για πάντα εδώ.

Ευχή και κατάρα, πραγματικά..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όσο τραβηγμένο κι ακούγεται, σε θεωρώ κύριο υπεύθυνο του σημερινού φιάσκου.
Επιθετικός εισαι αγόρι μου ,σουταρε και βάλε γκολ γαμώ την τρέλα μου. Δεν παίζεις για το χαβαλε 5*5 με τους φίλους σου.
3 με 1 κάνεις 2-0, καληνυχτα, πρόκριση, φιλιά στη Ρουμανία. Εύκολη φάση γαμώ, εύκολη.
Κάνεις τη μλκ με την πάσα και ξεκινά η καρμικη χιονοστιβάδα φαπας, χτυπάει ο Γιαννης, κόκκινη ο Τάισον, παίρνουν το παιχνίδι.
Βάλε γκολ ρε γαμώ την τρέλα μου, βάλε γκολ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ρε συ παλικάρι μου αυτήν την άσκηση την κάνεις από δέκα χρονών , ξέρεις ότι σε πρώτο χρόνο εκεί δεν δίνεις πας ποτέ...τι σκατά σκάλωμα έφαγες?
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Προσωπικά δεν θα τον κραξω για την απόφαση που πήρε και αντί να τελειώσει την φάση έδωσε πάρε βάλε στον Samatta που ήταν όμως έστω και λίγο εκτεθειμένος.
Άλλωστε οι περισσότεροι στην θέση του αυτό θα έκαναν και ήταν και ο μόνος που προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι κυρίως μετά την αποβολή που όλοι τα είχαν χαμένα.
Στην ρεβάνς σκιστους το γκροβερ τους βρωμιάρηδες μικρέ
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Εγω τον βρηκα καλο σημερα και τον μονο που παλευε στο β ημιχρονο απο τους μεσοεπιθετικους μας. Οσο για την πάσα, οκ, απλα προσπαθησε να το σιγουρεψει. Δεν ηταν δα και ενα μετρο εκτεθειμενος ο Αλι, ώστε να πάρει τη σωστοτερη αποφαση μεσα σε κλασματα δευτερολέπτου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλός ήταν και χθες! Βασικά ο μόνος που μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους. Άτυχος στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Samatta.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν ήταν άτυχος, ηλίθιος ήταν. Έχει διαφορά
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Αυτοί που κραζουν τον Ντελια για την πάσα είναι οι ίδιοι που θα εκραζαν αν τυχόν δεν το έβαζε γιατί παίζει και ο τερματοφύλακας βλέπετε...
Όποιος ξέρει από τα βασικά της μπάλας θα έκανε την πάσα για να σιγουρέψει το γκολ.
Άντε πια δεν βαρεθηκατε ρε;
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Το κακό είναι ότι όταν παίρνει τη μπάλα και είναι αριστερά ....κάνει πάντα κίνηση προς τα μέσα...τον έχουν διαβάσει όλοι και του παίρνουν τη μπάλα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Με δεδομένη την ικανότητα του Ντέλια σε σουτ και πάσες ,

σε εκείνη τη θέση το σουτ δίνει Χ% γκολ.
η πάσα δίνει Ψ% γκολ.

Κατά τη γνώμη μου , σε αυτή τη περίπτωση, το Ψ είναι σαφώς υψηλότερο από το Χ .

Επειδή όμως μιλάμε με ποσοστά , προφανώς για να μη βγει γκολ το Ψ μπορεί είτε να μη κάνει καλή πάσα, είτε να είναι οφσαιντ ο άλλος , είτε να έχεις καλή πάσα δίχως οφσαίντ αλλά το πλασέ να το πιάσει ο τερματας, είτε να πάει δοκάρι , είτε άουτ , κοκ . Με δέκα διαφορετικούς τρόπους μπορεί να στραβώσει μια φάση. Έ, έκατσε ένας από αυτούς. Αυτό επουδενί δε σημαίνει ότι αν σουταρε θα είχε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Σε γενικές γραμμές, σε όλα τα πράγματα, όταν εξετάζουμε την ορθότητα μιας επιλογής η έκβαση της οποίας είναι συνάρτηση πολλών μεταβλητών, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Και κάτι άλλο.

Η ηλικία και η σωματική κατάσταση του Ντέλια είναι η εξήγηση γιατί τρέχει τόσο πολύ σε όλο το παιχνίδι. Χτες , που έκανε ένα μέτριο παιχνίδι , τον έβλεπες πόσο ελαφρύς και αέρινος ήταν σε όλες τις κινήσεις. Στο πως μάρκαρε , πως έτρεχε.

Επίσης είναι και ο λόγος γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να σταματήσει να έχει τόσο γηρασμένη ομάδα και να στραφεί σε πιο μικρές ηλικίες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”