Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Βρε αφηστε τους να βγαλουν την χολη. Τι τρελαινεστε; Ετσι επιβεβαιωνεται ποσο καλος μοντ ηταν ο Μπαρκαρουτσος.

ΣΦ Μπαρκα
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

aivas19 έγραψε:Βρε αφηστε τους να βγαλουν την χολη. Τι τρελαινεστε; Ετσι επιβεβαιωνεται ποσο καλος μοντ ηταν ο Μπαρκαρουτσος.

ΣΦ Μπαρκα
Γράψε και μένα μέλος :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gpap5 έγραψε:εγώ συνεχίζω να εύχομαι στον ίδιο, να βρει στην ζωή του πολλούς ανθρώπους σαν τον ίδιο.

Σας χαιρετώ όλους.
Μία χαρά είναι ο Μπάρκα, για τις ευχές τέτοιου τύπου ξέρεις τι λένε....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

MSc in Football έγραψε:Πολύ σοφή απόφαση να αποχωρήσεις. Δεν το είχες καθόλου. Εντελώς φασιστικά έπρεπε όλοι να έχουν την ίδια άποψη, πως πάντα όλα πάνε καλά, κανείς να μην ασκησει κριτική στη διοικηση, πως ο Κουαλιάτα είναι ο νέος Μέσσι, δε χρειάζονται μεταγραφές αλλά μόνο πωλήσεις και άλλα τρελά.

Και στο μπάσκετ τα ίδια και χειρότερα! Μην ασκήσει κάποιος κριτική στον Χατζόπουλο!!!

Μιλαμε για τεραστια αναβαθμιση του φορουμ με τη μεταβαση από Μπαρκαρούτσο σε Blackgr4!
Άλλο κριτική άλλο μόνιμη τοξικότητα μπερδεύεις τα πράγματα.... Μην λες ότι σε βολεύει είσαι μόνιμα στο κράξιμο μόνο για τα λευκά σαν χιόνι γενιά του Ιβάν δεν είπες αν και περιμένω να κρσξεις και γιαυτό :) :)
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

Θα σου έλεγα να βρεις ένα τέτοιο σχόλιό μου αλλά θα διατηρήσω τη σοβαρότητά μου και δε θα ασχοληθώ.

Να δω με ποιον mod θα προσπαθείτε να διώξετε αξιόλογα μέλη του φόρουμ πλέον...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

MSc in Football έγραψε:Πολύ σοφή απόφαση να αποχωρήσεις. Δεν το είχες καθόλου. Εντελώς φασιστικά έπρεπε όλοι να έχουν την ίδια άποψη, πως πάντα όλα πάνε καλά, κανείς να μην ασκησει κριτική στη διοικηση, πως ο Κουαλιάτα είναι ο νέος Μέσσι, δε χρειάζονται μεταγραφές αλλά μόνο πωλήσεις και άλλα τρελά.

Και στο μπάσκετ τα ίδια και χειρότερα! Μην ασκήσει κάποιος κριτική στον Χατζόπουλο!!!

Μιλαμε για τεραστια αναβαθμιση του φορουμ με τη μεταβαση από Μπαρκαρούτσο σε Blackgr4!
Καλησπέρα.

Προσπερνώντας όλα τα υπόλοιπα που έγραψες, αφού είδα πως σχολιάστηκαν όπως έπρεπε από άλλον mod, θα σχολιάσω μόνο τη τελευταία σου πρόταση.

Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα παιδιά βάζοντας με σε θέση mod, δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση του Μπάρκα. Έτυχε απλά να συμπέσουν χρονικά.
Επίσης για το αν πρόκειται για αναβάθμιση ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος.
Σίγουρα πάντως, ο Μπαρκαρούτσος εδώ και πολλά χρόνια, αφιέρωσε άπειρο χρόνο από τη καθημερινότητα του, για να βοηθάει στη διατήρηση και εξέλιξη του forum.
Όλα αυτά με κόστος, γιατί αυτή η καθημερινή τριβή και ο ρόλος του "κακού" - αυστηρού πες το όπως θες, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ακόμα και αν είναι θέμα επιλογής.
Για όλα αυτά του αξίζει (όπως και στους υπόλοιπους αν θες τη γνώμη μου) τουλάχιστον ένα ευχαριστώ και ένα καλή συνέχεια. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό και οριακά κακοπροαίρετο.

Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

GEOL έγραψε:
Χωρικός έγραψε:ρε συ Μπαρκα, επειδη προσπαθώ να θυμηθώ και δεν μπορώ, μπορείς να μας θυμήσεις το προηγούμενο νικ ή μπα;;;
Ζαντός!
Και αρχικά, Roman!

Οι Kat και Απο με κάλυψαν με τα σχόλια τους.

Μπάρκα ευχαριστώ για την εργατικότητα και αφοσίωση σου στην διαχείριση του φόρουμ.

Καλό κουράγιο και τεράστιο ευχαριστώ στους υπόλοιπους μοντ!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ό,τι να 'ναι.

Τις αρλούμπες που με προσάπτεις, δεν τις έχω πει ποτέ.

Επίσης, να είσαι σίγουρος, οι απόψεις μου είναι σταθερές ό,τι χρώμα κι αν έχει το nickname μου. Ποτέ δεν με ζητήθηκε από κανέναν mod/admin/στέλεχος ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΠ, ΑΣ, να εκφράσω το οτιδήποτε εδώ μέσα.

Δείξε με μια φορά που μπάναρα κάποιον για την άποψή του.

Είναι τόσο δύσκολο για μερικούς να κάνουν τη σύνδεση ότι ένας που μιρλιάζει για τα πάντα, δεν θα έχει τον καλύτερο τρόπο έκφρασης εδώ μέσα;; Πυρηνική φυσική είναι;

Πίστεψέ με, αν ήμουν λιγάκι φασίστας, εδώ θα μέναμε 20 άτομα να αλληλοτσιμπουκωνόμαστε, όπως κάνουν σε άλλους φορείς δημοσίου λόγου (φόρουμ, σελίδες ΦΒ κτλ) όπου υπάρχουν μπανς λόγω απόψεων. Ανάγκη από confirmation bias δεν έχω.

gpap5 έγραψε:εγώ συνεχίζω να εύχομαι στον ίδιο, να βρει στην ζωή του πολλούς ανθρώπους σαν τον ίδιο.

Σας χαιρετώ όλους.

Να 'σαι καλά. Κι εγώ σε εύχομαι να βρεις στη ζωή σου ό,τι ανθρώπους θέλεις εσύ και να μη χαλάς τη ζαχαρένια σου με ανθρώπους που δεν γουστάρεις.

Ευχαριστώ τον pgetsos που το ξεκαθάρισε, με έστειλε και το σημείο που ανέφερα να αρθεί το μόνιμο μπαν σου πέρσι τον Οκτώβρη (δεν θυμόμουν καν, νόμιζα ότι ήταν περισσότερα χρόνια πριν).

Ωστόσο, δεν θυμάμαι καθόλου τι έγραψες, αλλά ξέροντας εμένα, είμαι 99.9% σίγουρος ότι δεν σε μπάναρα επειδή απλά είπες τον Lucescu τοξικό σε μια συζήτηση. Εφ'όσον η αιτιολογία ήταν "Δεν θα πουλάς τρέλα εδώ μέσα", μιλάμε για συμπεριφορά επαναλαμβανόμενα τοξική. Δεν ξυπνάω ένα πρωί και λέω "Ποιον θα γαμήσω σήμερα που βρίζει τον Lucescu μου;"... Όλα τα μέλη έχουν ευκαιρίες να δείξουν ότι συνετίστηκαν. Κάποια μέλη απλώς έχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες.

Επίσης, τώρα μπορείς να γράψεις ως gpap5, αφού το κάνεις ήδη κι εγώ μοντ δεν είμαι :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τρί 06 Αύγ 2024, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

aivas19 έγραψε:Βρε αφηστε τους να βγαλουν την χολη. Τι τρελαινεστε; Ετσι επιβεβαιωνεται ποσο καλος μοντ ηταν ο Μπαρκαρουτσος.

ΣΦ Μπαρκα
Ούτως ή άλλως μιλάμε για χρήστες με υποδειγματικές συμπεριφορές ... Αψεγάδιαστοι :D
Βεβαια οι ίδιοι αφορισμοί γράφονται για την ίδια τους την ομάδα, παίκτες ,προπονητές κλπ, ο μοντ θα τη γλιτώσει ?
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Πολύ καλός ο Μπαρκα και είχα φάει και μερικά ban από αυτόν.....Γενικά είχε "θέμα" με τους κλαψιαρηδες και τους τοξικούς γι'αυτό και πολλοί κλαψο()/nd3s έτρεξαν να δηλώσουν την αντιπαθεια τους στις πρόσφατες σελίδες αλλά και παλαιότερα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

MSc in Football έγραψε:Θα σου έλεγα να βρεις ένα τέτοιο σχόλιό μου αλλά θα διατηρήσω τη σοβαρότητά μου και δε θα ασχοληθώ.

Για πες ποια είναι τα αξιόλογα μέλη....

Μήπως είναι αυτά που απαξιωνουν, αυτά που δεν είναι γιες μεν κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

giapas έγραψε:Στο ποντκαστ θα συνεχίσεις να συμμετέχεις;
Καλή ερώτηση. Δεν εξαρτάται από εμένα.. Αν και στα του ποδοσφαίρου έτσι κι αλλιώς δεν είχα να προσφέρω πολλά.

kataramenos5 έγραψε:Φαινοσουν τσιτομενος συνεχεια.
Αρκετοί εδώ με ξέρουν από κοντά, κάποιοι με ζουν και συχνά. Πίστεψέ με, στην καθημερινότητά μου δεν είμαι έτσι. Εδώ απλώς μάλλον με άφησε τραύματα το καλοκαίρι του 2023 και το τι περάσαμε εδώ μέσα.

kat, gika, kayde, Psaras, aivas, karpouzas, Odi, σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα καλά σας λόγια! Αλήθεια.
Δεν χάνομαι όμως, εδώ θα είμαι!
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

MSc in Football έγραψε:Θα σου έλεγα να βρεις ένα τέτοιο σχόλιό μου αλλά θα διατηρήσω τη σοβαρότητά μου και δε θα ασχοληθώ.

Μην αγχώνεσαι φίλε εκφράσου ελεύθερα. Το τελευταίο που κινδυνεύει να εκτεθεί είναι η σοβαρότητά σου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Πιασαμε την Μπαρκαρουτσιαδα τωρα :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”