Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
johnpet

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από johnpet »

'Ολες μα όλες οι σύγχρονες ευρωπαικές ομάδες έχουν ΤΔ, οι οποίοι συνήθως επιλέγουν και τον προπονητή της ομάδας, κάνουν το αγωνιστικό πλάνο, από 2 μέχρι 5 χρόνια, Σε αυτούς λογοδοτεί ο προπονητής με την ομάδα του, σ' αυτόν υπάγεται το τμήμα scouting, τα τμήματα της Β' ομαδας κλπ. Στους σύγχρονους συλλόγους είναι ίσως η σημαντικότερη θέση. Τώρα βέβαια εμείς την έχουμε δει αλλιώς, είπαμε οργανωτικά ο ΠΑΟΚ θυμίζει Σοβιετική Ένωση το 1960. Από δίπλα βέβαια και τα λιβανιστήρια, καλύτερα να μιλάει ο πρόεδρος απ' ευθείας με τον προπονητή, οι άλλες ομάδες μήπως έχουν ΤΔ; και άλλα γραφικά. Κλασσικοί ημιμαθείς ξερόλες μπαστουνόβλαχοι Ελληνάρες. Γι αυτό, επειδή εμείς ξέρουμε καλύτερα, είμαστε μάγκες και δεν μας πιάνουν κώτσους, την άλλη εβδομάδα θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας να κερδίσουμε με διαφορά την πιτσαρία από το Γιβραλτάρ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

johnpet έγραψε:'Ολες μα όλες οι σύγχρονες ευρωπαικές ομάδες έχουν ΤΔ, οι οποίοι συνήθως επιλέγουν και τον προπονητή της ομάδας, κάνουν το αγωνιστικό πλάνο, από 2 μέχρι 5 χρόνια, Σε αυτούς λογοδοτεί ο προπονητής με την ομάδα του, σ' αυτόν υπάγεται το τμήμα scouting, τα τμήματα της Β' ομαδας κλπ. Στους σύγχρονους συλλόγους είναι ίσως η σημαντικότερη θέση. Τώρα βέβαια εμείς την έχουμε δει αλλιώς, είπαμε οργανωτικά ο ΠΑΟΚ θυμίζει Σοβιετική Ένωση το 1960. Από δίπλα βέβαια και τα λιβανιστήρια, καλύτερα να μιλάει ο πρόεδρος απ' ευθείας με τον προπονητή, οι άλλες ομάδες μήπως έχουν ΤΔ; και άλλα γραφικά. Κλασσικοί ημιμαθείς ξερόλες μπαστουνόβλαχοι Ελληνάρες. Γι αυτό, επειδή εμείς ξέρουμε καλύτερα, είμαστε μάγκες και δεν μας πιάνουν κώτσους, την άλλη εβδομάδα θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας να κερδίσουμε με διαφορά την πιτσαρία από το Γιβραλτάρ.
δεν ισχυει αυτο που λες . Υπαρχουν πολλεs πετυχημενες ομαδες χωρις ΤΔ.
Επισης, ημιμαθης μπαστουνοβλαχος ασχετος Ελληναρας εισαι και φαινεσαι.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

johnpet έγραψε:' Κλασσικοί ημιμαθείς ξερόλες μπαστουνόβλαχοι Ελληνάρες..
Δεν σε χαρακτηρίσαμε και δεν σε βρίσαμε. Μπορείς να έχει αντίθετη άποψη χωρίς να προσβάλεις κανένα. Είδες τον στραβοστόμη ? Τίμιος ! είπε την άποψή του άνθρωπος, είπε είσαι λάθος και δεν πρόσβαλε κανέναν. ;)
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τον Technical Director της Liverpool.
https://www.cityam.com/how-liverpool-sp ... -very-top/

και το linkedin του κυρίου για να δούμε τους ρόλους που πέρασε πριν πάει σε αυτό το πόστο: https://www.linkedin.com/in/michael-edwards-47889b17/

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον για το team που έχει γύρω του αλλά και για το πως εργάζεται για μεταγραφές και συνεχή αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού.

Τέτοια μοντέλα πρέπει να κοιτάμε και όχι μίλησαν και δεν μίλησαν στο skype και περιμένουμε το πράσινο φως και όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει ο προπονητής.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Δεκτό, παίρνω πίσω τους χαρακτηρισμούς, ανακαλώ και ζητώ συγγννώμη. Απλώς για την ιστορία πολλοί μου έχουν σύρει ουκ ολίγα.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

NikLiverpool έγραψε:Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τον Technical Director της Liverpool.
https://www.cityam.com/how-liverpool-sp ... -very-top/

και το linkedin του κυρίου για να δούμε τους ρόλους που πέρασε πριν πάει σε αυτό το πόστο: https://www.linkedin.com/in/michael-edwards-47889b17/

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον για το team που έχει γύρω του αλλά και για το πως εργάζεται για μεταγραφές και συνεχή αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού.

Τέτοια μοντέλα πρέπει να κοιτάμε και όχι μίλησαν και δεν μίλησαν στο skype και περιμένουμε το πράσινο φως και όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει ο προπονητής.

Ενδιαφέρουσα οπτική, ευχαριστούμε.
Κάτι που επίσης περνάει απαρατήρητο πολλές φορές, είναι η ειδίκευση ενός ανθρώπου σε αυτές τις θέσεις, πέρα από την γενικότερη εργασιακή εμπειρία.
Για παράδειγμα, συχνά αναφερόμαστε σε τεχνοκράτες για διοικητικούς ρόλους. Διαφορετικό background έχει όμως κάποιος με υπόβαθρο στο μάρκετινγκ όπως ήταν ο Olaf Rebbe, και διαφορετικό κάποιος που έχει σπουδές σε performance analysis.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το κυριως προβλημα δεν ειναι αν θα ακολουθηθει το μοντελο του ΤΔ η οχι αλλα η παντελης ελλειψη ποδοσφαιρικων προσωπηκοτητων στη στελεχωση της ΠΑΕ που να την καθιστουν πιο λειτουργικη.Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να αποφασιζει ο Σαββιδης και η Γκοντζαρεβα για τα παντα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:Δηλαδή είμαστε εμείς κορόιδα και αυτός όσο τα έχωνε δεν ήταν;;;

Ναι είναι λάθος ο χειρισμος σε πολλά θέματα, ναι δεν έπρεπε να πάνε σε αυτήν την τακτικη αλλά γιατί κοροιδα;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια λαικη σοφια λεει πως οταν σε μια παρτιδα ποκερ ψαχνεις το κοροιδο και δε το βρισκεις το πιθανοτερο ειναι να σε εσυ. Τον βανια για κοροιδο παντως δε τον εχω.
Τι να σου πω ρε σουρμε ακρη δε βγαζω πια.Στα χω ξαναγραψει. Πανω που με ψηνει με το νταμπλ ερχεται η φετεινη χρονια και μενω παγωτο.
Με αμπελ το δικαιολογησα λογω μαρουπας, την περσινη λογω κοβιντ, φετος δε καταλαβαινω γιατι δεν εγιναν μεταγραφες.
Εκτος (το χα γραψει καπου το καλοκαιρι) αν κατι αλλαξε στο μεσοδιαστημα της προληψης Λουτσεσκου και της μεταγραφικης.Αλλιως δε εξηγειται η φετεινη μεταγραφικη
Καποιος μου μετεφερε οτι ο Τσορμπα ειπε πως ξαφνικα κι ενω ψαχναν παικτες ηρθε εντολη να κοπουν μαχαιρι. Με καθε επιφυλαξη το γραφω δε το ακουσα εγω.
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Απ' ότι φάνηκε, εκ των πραγμάτων ο Λουτσέσκου ήταν μια κίνηση πανικού μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και προσωπικά τον θεωρώ θύμα της τυχοδιωκτικής στάσης της διοίκησης και μη μου πείτε θύμα με 1,8; Ο Λουτσέσκου επενδύει πολύ και στο να οικοδομήσει ένα καλό βιογραφικό και όχι μόνο στα χρήματα
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Επειδή είμαι κάποιας ηλικίας και έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ για πολλές δεκαετίες, το να κάθομαι να συζητάω επί Ιβάν περί ελλειμματικής διοίκησης πραγματικά με ξεπερνάει. Έχω ζήσει εποχές που χρωστουσαμε σε όποιον μιλούσε ελληνικά, αλλά και οποιαδήποτε βαλκανική γλώσσα (γιατί αυτοί που μιλούσαν ευρωπαϊκά ούτε καν μας πλησίαζαν), έχω ζήσει δεκάδες αβαβα αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, έχω κάτσει στα διαλυμένα τσιμέντα της Τούμπας, έχω δει να παρακαλάμε όποιον αυτοπροσδιοριζοταν ως παράγοντας... Αλλά σήμερα, που δεν χρωστάω σε κανέναν, πού κάθε χρόνο έχω εξασφαλισμένα περί τα 25 μύρια έσοδα, με ακαδημίες με πλώρη για γήπεδο, να κάτσω να μιλάω για έλλειψη διοίκησης και να φτάσω στο σημείο να τολμήσω να πω ότι μου πουλάνε παραμύθι...ε όχι... κάτι άλλο συμβαίνει....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

500χιλιαρικα υπόσχεση!

Μολις Μπηκανε

Από αυτόν που σας κοροϊδεύει...

Μάλλον το να αποδείξει κάποιος ότι δεν είναι ελαφαντας είναι πολύ δύσκολο!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τώρα στα αλήθεια συνεχίζουμε και αμφισβητούμε, τις προθέσεις, την ντομπροσυνη και την ευεργεσία του Σαββίδη σε όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ιβάν καλά που έβαλες τα λεφτά στην ΚΑΕ γιατί μέχρι και στη Σερβία είχαν αγανακτήσει οι οπαδοί που πονάνε την ομάδα και μπορεί να κάναν καμία μπούκα ακόμα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αναμενόμενη, υπέροχη κίνηση.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εύγε πρόεδρε!!
Κλειδωμένο