Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
tasso85

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από tasso85 »

ξενοι διαιτητες, ξενοι δικαστες, ξενα μελη επιτροπων, ξενος υφυπουργος...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

makispaspartou έγραψε:χαχαχα.. αυτό περιμενω να δω όμως πως αποδεικνύεται από το σκεπτικό και εκεί πιστεύω ότι θα τους χτυπήσουμε νομικά..γιατί κακά τα ψέμματα σχέση rfa dimera υπάρχει...
Μάκη, αν τα είχαν "δεμένα" τα δήθεν αδιάσειστα στοιχεία, πέρα από το διατακτικό, το πόρδισμα θα συνοδευόταν και από το αιτιολογημένο σκεπτικό των φωστήρων της επιντροπής ήδη από τη Δευτέρα, στις ... έξι παρά δύο που επελέγη να δοθεί στη δημοσιότητα. Γελάει το σύμπαν. Κατάφεραν αυτοί οι συγκεκριμένοι κλόουν να διαβάσουν και να εξετάσουν τον φάκελο της συγκεκριμένης υπόθεσης σε τόσες λίγες μέρες και χρειάζονται περισσότερες για τη σύνταξη του σκεπτικού τους! Δε δίνω πιθανότητα πάνω από 5% να έκαναν καν σύσκεψη μεταξύ τους έστω μια φορά για να εξετάσουν τα στοιχεία. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Εαν θεωρείται επιρροή επειδή έχεις τις εγκαταστάσεις μιας άλλης ομάδας, δεν θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο άμα δίνεις δανεικούς, ή γενικότερα άμα μοιράζεσαι περιουσικά στοιχεία?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Συμφωνώ απλά το σκεπτικό θα γραφεί από δικηγόρους που ασχολούνται με αυτά και όχι από τους στημένους...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Για ποιό λόγο; Ο ... τσουλάκις δικαστής δεν έχει διατελέσει; Ανεξάρτητα που κατηγορήθηκε για παραδικαστικό :lol: . Δεν ξέρει να τεκμηριώνει νομικά τις όποιες αποφάσεις του; Προφανώς και θα γνωρίζει. Δε χρειάζεται, θεωρητικά, κάποια έξωθεν βοήθεια.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μάγκες μια χάρη, επειδή ήθελα/θέλω να προστατέψω την υγεία μου, έχω προσπαθήσει να μην ακολουθώ πολύ τις εξελίξεις μιας και θέλω να με βλέπει η κόρη μου όρθιο, μπορεί κάποιος περιληπτικά να μου πει τι πρόκειται να γίνει από δω και πέρα στην ομάδα μας? ΔΕΝ θέλω να μάθω τι μαγειρεύτηκε αυτές τις μέρες μιας και πάνω κάτω ξέρω τι έγινε, απλά για το μετά τι θα γίνει, υπάρχει περίπτωση να χάσουμε βαθμούς?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Εδώ δεν υπάρχει καν το σκεπτικό της γνωμοδότησης ρε συ. Ποιές εξελίξεις θες κι εσύ να προβλέψουμε; Πλάκα μας κάνεις; :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

hasio_john έγραψε:Μάγκες μια χάρη, επειδή ήθελα/θέλω να προστατέψω την υγεία μου, έχω προσπαθήσει να μην ακολουθώ πολύ τις εξελίξεις μιας και θέλω να με βλέπει η κόρη μου όρθιο, μπορεί κάποιος περιληπτικά να μου πει τι πρόκειται να γίνει από δω και πέρα στην ομάδα μας? ΔΕΝ θέλω να μάθω τι μαγειρεύτηκε αυτές τις μέρες μιας και πάνω κάτω ξέρω τι έγινε, απλά για το μετά τι θα γίνει, υπάρχει περίπτωση να χάσουμε βαθμούς?
Ότι κ να γίνει παλιόφιλε ο Σαββίδης θα είναι πάντα εδώ μαζί μας κ γενικά οι υπόλοιποι θα μας κλάσουν ταρχιδια.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

βαθμους μονο με το βαζελιακο κ την αελτυρι μπορει να χασουμε συνολο καναδυο, αν η ομαδα επηρεαστει καπως απο τη μαρουπιαδα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Προς το παρόν και για κάνα μηνα, μέχρι να βγει το σκεπτικό, συνεχίζουμε κανονικά.

Σκοπός το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Ααα, οκ ... , έχει τότε πολύ ψωμί η υπόθεση! Πάντως σοβαρά τώρα αν μου κλείσει κάποιος την μύτη θα εκραγώ, στην δουλειά έσφιξα κάποιον από το λαιμό που μου έλεγε για παράγκες του βορρά και καλό αφανισμό και τέτοια. Να δεις που στο τέλος θα κάνουμε και κάνα φόνο! Πρέπει αν ξεσπάσουμε στους βάζελους στο χορτάρι για να ηρεμήσουμε λίγο, αν και νομίζω πως όλα αυτά που συμβαίνουν θα έχουν κάποιον αντίκτυπο σε μας. (βέβαια να μου πεις ήδη παίζουμε σκατά ποδόσφαιρο, πόσο χειρότερο να γίνει? :lol: )
Μπάρλοου, Νάβι , Ανταρκιτκέ, Τάσο και λοιποί δεινόσαυροι, πρέπει να μαζευτούμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης, διαχείρισης θυμού και αλκοολισμού! :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 31 Ιαν 2020, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ρε Γιάννη, χαλάρωσε ρε φίλε.
ΠΑΟΚ είσαι να πούμε, γράψε τους όλους. Εγώ απλά δεν τους μιλάω καν, γελάω μαζί τους και φεύγω, δεν τους κάνω την χάρη να μιλήσω.
Πετάς ένα είμαι ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ πρωταθλητής και τέλος

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το πρόβλημα τους αν δεις και μια ανακοίνωση του γαβρου είναι η παραμονή του Ιβάν και τα επόμενα χρόνια..... Αυτό είναι το πρόβλημα τους και φυσικά θα μένει πρόβλημα τους.... Εδω είναι και θα είναι..... Ο Ιβάν.....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Όντως τους έχει γίνει εφιάλτης ο Ιβάναρος ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Εγώ Τζόνι μια χαρά ήρεμος είμαι. Προς ώρας. Σε σχέση με τα της αρετοπουστοκομπινιάδας το '18, τα τωρινά μου φαίνονται παιδική χαρά. Η σύγκρουση θα ήταν αναπόφευκτη κάποια στιγμή με τους καρκινιάρηδες. Ας γίνει λοιπόν με τη μέγιστη ένταση κι όποιος αντέξει. Όπως λέει κι ο Κεν, εμείς είμαστε υπερψημένοι και χοντρόπετσοι πια σε τέτοια σκηνικά. Και να χάσουμε, και του χρόνου και του παραχρόνου κλπ εδώ θα είμαστε. Και μαζί μας και ο Ιβάν και οι γιοί του. Αν τυχόν "σπάσει ο διαολος το ποδαρι του" όμως και νικήσουμε στο τέλος, παίρνοντας το φετινό πρωτάθλημα, να δω σε πόσα χρόνια θα καταφέρει να ανασυνταχθεί ο βόθρος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”