Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ιάσονας

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Ιάσονας »

JohnySSS έγραψε:Θα θελα να βλέπω τα παιδιά των ακαδημιών να παίζουν φιλικά με αντρικές ομάδες, ας είναι και Β' Εθνικής. Το θεωρώ ασφαλέστερο τρόπο να κρίνονται αν μπορούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο απ το τι κάνουν εναντίον εφήβων. Και όχι, δε μπορούν να παίξουν όλοι στην πρώτη ομάδα. Και άσχετα με το ταβάνι που μπορεί να έχει ο καθένας, η πρώτη ομάδα δε μπορεί να περιμένει χρόνια κάποιον να ωριμάσει και να δυναμώσει και πάντα θα προτιμούνται οι πιο έτοιμοι σωματικά και ψυχικά, οι early bloomers να το πω αλλιώς. Αυτοί έχουν και τη μεταπωλητική αξία που μας αρέσει δε μας αρέσει είναι από τα πράγματα που υπολογίζει κάθε ομάδα. Πχ ο Τζόλης στα 18 έχει έτοιμο σώμα για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αν βελτιώσει την τεχνική του και την αμυντική του συμπεριφορά θα είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής. Αντίθετα ο Λύρατζης πχ απ τα λίγα που χω δει, δε μπορεί να μαρκάρει ψηλό και δυνατό φορ σαν αυτά που έχουν οι περισσότερες μικρές του πρωταθλήματος. Μπορεί στα 24 του να χει δέσει και να είναι παιχταράς αλλά μέχρι τότε τι γίνεται. Ότι κάποιοι μπορούν να είναι στο ροτέισον για να γλιτώνει χρήματα η ομάδα από άχρηστες μεταγραφές συμφωνώ. Αλλά και πρωταθλητισμός και αναβάθμιση πολλών νέων ταυτόχρονα δε γίνεται. Θέλει σωστή δοσολογία ανάλογα βέβαια και το στόχο κάθε χρονιάς.
Johny τι φορ να μαρκάρει ο Λύρατζης δεξί μπακ είναι.
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

δε μαρκάρουν μόνο οι κεντρικοί τα φορ, στο Αγρίνιο πχ το φορ τους τραβιόταν δεξιά που έπαιζε ο Ουαγκέ έτσι πήρε και το πέναλτι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πολλα λαθη σημερα,για αρκετα υπευθηνος ο Παμπλο, αλλα αληθεια ειναι πως με 0 γκολ και γενικα μηδενικη προσφορα απο τα φορ σου δεν πας πουθενα.Επιπλεον δεν πας πουθενα με τετοια προσφορα απο παικτες που εχουν κοστισει 10 μυρια,οπως Εσιτι,Μουργκ και Τσολακ.Αν δεν μας ειχε βγει και ο Τζολης φετος δεν ξερω ποσο χειροτερα θα ημασταν...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Μαζί με τους Esitiδες και Rodrigoυς δεν στέλνουμε και κάνα Varela και Bise... αρκετά με τους δημοσίους υπαλλήλους.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οταν εγω εκραζα στο τοπικ του Ρεμπε με
ειπαν υποπτο...
Και γαμω τους μεταγραφικους σχεδιασμους ο Γερμανος...
5μιση μυρια ηδη στα σκουπιδια, αν δεν γινει κανα θαυμα...
Τρυπαρες σε σημαντικες θεσεις στο ροστερ...
Εφερε εναν Σβαμπ και τον βγαλαμε Τεχνικο διευθυντη της χρονιας...
Ψαχνε τωρα Γεναρη μηνα για φορ αριστερο μπακ και δεκαρι... και μαλιστα εχοντας μεινει εκτος ευρωπης και αρα χωρις επιπλεον εσοδα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

τι αριστερο μπακ? 3 εχουμε...
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

ουτε ο προηγουμενος ουτε ο τωρινος προπονητης φταιει που στο ροστερ υπαρχουν παρα πολλοι μετριοι εως κακοι παικτες. Υπευθυνοι ειναι αυτοι που εγκρινανε τις μεταγραφες ή την παραμονη τους.
Εχω σταματησει απο περυσι να σκαω με τα παιχνιδια της ομαδας, αν δεν σκανε οι ιδιοι οι παικτες και η διοικηση, θα κατσω εγω να χαλαω τρις και λιγο την ψυχολογια μου ?
Ζιφκο για οσο κατσει, Τζολης οσο κατσει, νεο αιμα απο την Κ19 που ενσωματωθηκε και μετα το χαος.
Με παλαιμαχους και μετριοκακους το ταβανι μας ειναι πολυ χαμηλο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μονο με θαυμα θα δουμε ενισχυση τον Γεναρη,θαυμα τυπου αποχωρησης Εσιτι και Μπισεσβαρ.Χρημα για μεταγραφες δεν υπαρχει και αν υπαρξει πχ με πωληση Γιαννουλη ο Θεος να βαλει το χερι του το που θα παει...Ξεψαχνιστε την λιστα των ελευθερων για λαβρακια,μονο σε αυτη μπορουμε να ελπιζουμε η καποιον δανεικο απο παραγκωνισμενους μεγαλων ομαδων που δεν ξερω τι κινητρο μπορεις να τους δωσεις μετα τον ευρωπαικο αποκλεισμο.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

paok re niamou έγραψε:ουτε ο προηγουμενος ουτε ο τωρινος προπονητης φταιει που στο ροστερ υπαρχουν παρα πολλοι μετριοι εως κακοι παικτες. Υπευθυνοι ειναι αυτοι που εγκρινανε τις μεταγραφες ή την παραμονη τους.
Εχω σταματησει απο περυσι να σκαω με τα παιχνιδια της ομαδας, αν δεν σκανε οι ιδιοι οι παικτες και η διοικηση, θα κατσω εγω να χαλαω τρις και λιγο την ψυχολογια μου ?
Ζιφκο για οσο κατσει, Τζολης οσο κατσει, νεο αιμα απο την Κ19 που ενσωματωθηκε και μετα το χαος.
Δεν φταίει ο προηγούμενος προπονητής που δεν ήθελε τον Μάτος και ήθελε τον μέτριο;; Δεν φταίει που δεν ήθελε τον Αντρέ;; Τότε ποιος φταίει; Ο φουφουτος;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ασε, καλυτερα να μην μας ενισχυσει ο Ρεμπε τον Γεναρη, γιατι βλεπω να κανει τα 6 μυρια π θα παρει απο Γιαννουλη Τσολακηδες Μουργκηδες και Εσιτηδες...
Καλυτερα να μην φερει κανεναν...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
paok re niamou έγραψε:ουτε ο προηγουμενος ουτε ο τωρινος προπονητης φταιει που στο ροστερ υπαρχουν παρα πολλοι μετριοι εως κακοι παικτες. Υπευθυνοι ειναι αυτοι που εγκρινανε τις μεταγραφες ή την παραμονη τους.
Δεν φταίει ο προηγούμενος προπονητής που δεν ήθελε τον Μάτος και ήθελε τον μέτριο;; Δεν φταίει που δεν ήθελε τον Αντρέ;; Τότε ποιος φταίει; Ο φουφουτος;
πολυ βολικο να φταιει για ολα ο Αμπελ ακομα και στα επομενα χρονια.
Προτιμω να μενω εκτος Ευρωπης με νεα παιδια με μελλον παρα με Ματος και Αντρε.
Αυτοι εξαλλου ποτε δεν μπορεσαν ή δεν ηθελαν να προχωρησουν στην Ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μα αυτούς που σου ανέφερα δεν τους αντικατέστησε κανένας μικρός αλλά κάτι μετριότητες.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η διοίκηση αυτής της ομάδας μπορεί να πάρει πρωτάθλημα μόνο όταν έχει μπάτζετ 35εκ, ο ανταγωνιστής 25εκ και η ΑεΧ 10εκ. Σήμερα είμαι πολύ σκασμένος, όμως πιστεύω ότι το ρόστερ μας μπορεί να ενδυναμωθεί σημαντικά, γιατί έχουμε πολύ καλές περιπτώσεις νεαρών. Θα είναι έγκλημα να πουλήσουμε εναν από αυτούς από τώρα, αλλά και τον Γιαννούλη.

Αν θέλουν πωλήσεις/αποδευσμεύσεις, ας δώσουν από τους εξής:
Βαρέλα, Εσίτι, Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ρέι, Ροντρίγκο, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Σφιντέρσκι (σε καλή μονο τιμή), Τσόλακ.
Από μικρούς: Λύρατζης και Βρακάς.

Η ομάδα να φέρει τους παίκτες που ο προπονητής θέλει και όχι ο καθένας διοικητικός. Ακόμη και ο ΤΔ πρέπει να είναι κάτω από τα θέλω του προπονητή, ειδικά όταν αυτός είναι ο Πάμπλο Γκαρσία.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

vs40 έγραψε:
Η ομάδα να φέρει τους παίκτες που ο προπονητής θέλει και όχι ο καθένας διοικητικός.
Αυτό και μόνο, όποιος και να είναι προπονητής
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”