33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Απο την επισκόπηση της φωτογραφίας προκύπτει ότι ο One Touch καπνίζει Marlboro Touch.
Μήπως είναι διαφημιστικοί οι λόγοι ;
Μήπως είναι διαφημιστικοί οι λόγοι ;
- Petros1988
Στο καλο πολυ χαρμοσηνο νεο.Δεν κανει το παιδι καλο χρυσο παιδι ΠΑΟΚ αλλα κουρασε.
- Aigle_Noir
Δε θα το θεωρούσα πάντως ΝΕΟ, αν λάβουμε υπόψη ότι την είδηση την έβγαλε η παντελώς αναξιόπιστη μετροσπορ. Για να το λέει αυτό η φυλλάδα, μάλλον θα μείνει μέχρι να αποσυρθεί...
- thanos-xanthi
πλερεζες στο μαρκιζ..
θα ανοιξουν μια κασα μπελβεντερε σαν φορο τιμης..
θα ανοιξουν μια κασα μπελβεντερε σαν φορο τιμης..
Αυτό που δεν μου κάθεται είναι το εξής: Αλλο να καπνίζει ένας αθλητής κ άλλο να ποζάρει με τσιγάρο στο φακό. Ξέροντας ότι θα κυκλοφορήσει κ θα γίνει ντόρος. Ειδικά σε μια συγκυρία που η ομάδα δεν πάει καλά κ η δική του προσφορά είναι της πλάκας.sic-4 έγραψε:Εχω μεγαλη επαγγελματικη εμπειρια στην ψηφιακη εικονα και νομιζω πως η φωτο ειναι γνησια. Εκτος απο τα τιτλακια που μαλλον δεν ειναι του τηλεφωνου αλλα ενθετα (ειναι ενα θεμα ποιος τα εβαλε και διερρευσε την εικονα). Βεβαια, η τεχνολογια επεξεργασιας εικονας ειναι σε τετοιο επιπεδο που μπορω να βαλω την φατσα σου στην φωτο και να την δει ενας αλλος ειδικος και να πει πως ειναι γνησια. Μπορει δηλαδη να κανεις το τελειο κολαζ υπο προϋποθεσεις. Ομως παρ' ολα αυτα εχω την πεποιθηση πως η φωτογραφια αυτη δεν ειναι πειραγμενη. Βεβαια απο την αναλυση της εικονας δεν φαινεται τελειως ξεκαθαρα αν ειναι τσιγαρο... θα μπορουσε να ειναι usb stick οπως ειπε ο φιλος..Mapogo έγραψε:Κάπου κάτι δε μου κάθεται καλά με τη φοτό.αλλα νομιζω πως ολοι καταλαβαινουμε τι συμβαινει... ντροπη... εχω μεινει μ@λ@κ@ς.. ειχα διαβασει πριν λιγες μερες εδω στο forum που καποιος εγραψε κατι για Κλαους που καπνιζε και δεν ηθελα να το πιστεψω...
Δεν εννοούσα πως είναι φωτοσοπιά. Θεωρώ ότι είναι αληθινή.
- hasio_john
Mapogo ορθό αυτό που λες, ωστόσο μπορεί να είναι καρέ από βίντεο ...
Φαίνεται εξάλλου από την ποιότητα της φώτο ότι είναι βραδινή λήψη βίντεο!
Αν ήταν φωτογραφία θα είχε και φλας.
Πάντως από τα μούτρα του αρχηγού φαίνεται πως δεν ποζάρει, αλλά έτσι στα γρήγορα τράβαγε βίντεο η λουλού και τσάκωσε το καρέ και το δημοσίευσε! Ποιος να το περίμενε πως αυτός που του γνώρισε την γκόμενά του, θα τον χώριζε από την ομάδα! :ugeek:
Φαίνεται εξάλλου από την ποιότητα της φώτο ότι είναι βραδινή λήψη βίντεο!
Αν ήταν φωτογραφία θα είχε και φλας.
Πάντως από τα μούτρα του αρχηγού φαίνεται πως δεν ποζάρει, αλλά έτσι στα γρήγορα τράβαγε βίντεο η λουλού και τσάκωσε το καρέ και το δημοσίευσε! Ποιος να το περίμενε πως αυτός που του γνώρισε την γκόμενά του, θα τον χώριζε από την ομάδα! :ugeek:
Βρε, αν συνεχίσει αυτές τις συναναστροφές, τον βλέπω μετά το ποδόσφαιρο να χώνεται σε κανένα πάνελ μεσημεριανής εκπομπής 

Παντως προς τιμη του δεν κανει τρακες αγόρασε δικό του πακέτο
Ε ενταξει τοτε μας αποστομωσες. Αφου καπνιζε κι ο ζινταν. Τωρα θ μου πεις ο ενας μεγαλουργουσε και μαγευε και ο αλλος μας στοιχισε ομιλους τσου λου και ενα καρο ματς
- john4serres
Καταρχην εμενα δε μου φενεται οτι ειναι απο οταν ηταν παικτης αυτη η φωτο. Αλλα και να ειναι μαλακα τον Ζινταν κανει οχι μαγκα τον Κλαους.
Πανω σε αυτο και εγω τωρα τελευταια μου την εχει βιδωσει να ακουω συνεχεια οτι ο Αγιαξ μας κοστισε το Τσ.λ. Ποιο τσ λ ρε παιδια, πλαυ οφφ θα πηγαιναμε (που λιγες πιθανοτητες εχεις)john4serres έγραψε:playoff CL μας στοιχισε.
οχι ομιλους.
Αυτοί που τα παίρνουν από τον φαταούλ!Aigle_Noir έγραψε:Δε θα το θεωρούσα πάντως ΝΕΟ, αν λάβουμε υπόψη ότι την είδηση την έβγαλε η παντελώς αναξιόπιστη μετροσπορ. Για να το λέει αυτό η φυλλάδα, μάλλον θα μείνει μέχρι να αποσυρθεί...
Δεν κατάλαβες καν γιατί το πόσταρα.Dimg4 έγραψε:Ε ενταξει τοτε μας αποστομωσες. Αφου καπνιζε κι ο ζινταν. Τωρα θ μου πεις ο ενας μεγαλουργουσε και μαγευε και ο αλλος μας στοιχισε ομιλους τσου λου και ενα καρο ματς
Όσον αφορά το κάπνισμα και τον αθλητισμό, οι γνώμες διίστανται.
Εγώ θυμάμαι ένα σωρό παίκτες, μεγάλους -για το εκάστοτε επίπεδο- που κάπνιζαν αβέρτα.
Από τον καράφλα του λιμανιού μέχρι τον δικό μας Κατσουράνη. Μην πάω σε διεθνές επίπεδο.
ΥΓ. Η συγκυρία, δεν είναι τυχαία.
ΥΓ2. Δεν σου στοίχισε ομίλους. Επίσης σου έδωσε και ένα κάρο ματς, αλλά αυτό το περνάμε ψιλά γράμματα γιατί ΠΑΟΚ είσαι αφού..