Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Μερικοί είναι τρελοί γκρινιάριδες!
Αν ο ΠΑΟΚ ενδιαφερόταν για τον Ακουιλάνι θα έλεγαν τον 34αρη θα πάμε να πάρουμε και φέτος παίζει βασικός στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας!Δυστυχώς έχουμε μάθει να αφορίζουμε παίχτες και σε άλλες ομάδες βγάζουν μάτια!
Τον ήθελα και εγώ τον Τοιβόνεν αλλά στην θέση του επιθετικού έχει μεγάλη γκάμα επιλογών και εμπιστεύομαι μετά από πολλά χρόνια τον ΤΔ που είναι υπεύθυνος για τις επιλογές των μεταγραφών
Αν ο ΠΑΟΚ ενδιαφερόταν για τον Ακουιλάνι θα έλεγαν τον 34αρη θα πάμε να πάρουμε και φέτος παίζει βασικός στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας!Δυστυχώς έχουμε μάθει να αφορίζουμε παίχτες και σε άλλες ομάδες βγάζουν μάτια!
Τον ήθελα και εγώ τον Τοιβόνεν αλλά στην θέση του επιθετικού έχει μεγάλη γκάμα επιλογών και εμπιστεύομαι μετά από πολλά χρόνια τον ΤΔ που είναι υπεύθυνος για τις επιλογές των μεταγραφών
Αλάνια από την αρχή της μεταγραφικής σεζόν ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Για ποιο λόγο να καπελωθεί ο αρχηγός της ομάδας και εκ των ακριβότερων παικτών μας, παίρνοντας ακριβό παίκτη για μέσα στο κουτί.
Ασφαλώς και χρειάζεται αξιόλογο backup στον Κλάους. Αν ερχόταν ο Όλα, προφανώς ο Κλάους θα ήταν αλλαγή, κάτι το οποίο μου ακούγεται εξωφρενικό.
Οπότε το σενάριο να πάρουμε νέο εξελίξιμο φορ βγαζει περισσότερο νόημα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εδώ είναι γιατί περιμένουμε πάλι τις 31-Αυγ για backup φορ, όπως πέρυσι με Μυταρά!
Anyway, ελπίζω να μας "τραβήξει" αεροδρόμιο με κανενα @ρχηδάτο επιθετικό χαφ ο Ιβάν.
Ασφαλώς και χρειάζεται αξιόλογο backup στον Κλάους. Αν ερχόταν ο Όλα, προφανώς ο Κλάους θα ήταν αλλαγή, κάτι το οποίο μου ακούγεται εξωφρενικό.
Οπότε το σενάριο να πάρουμε νέο εξελίξιμο φορ βγαζει περισσότερο νόημα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εδώ είναι γιατί περιμένουμε πάλι τις 31-Αυγ για backup φορ, όπως πέρυσι με Μυταρά!
Anyway, ελπίζω να μας "τραβήξει" αεροδρόμιο με κανενα @ρχηδάτο επιθετικό χαφ ο Ιβάν.
- paokovios1974
Μπορω να σκεφτω χιλιαδες λογους να σε πω για τον Dimitar πιλοτε.
Αλλα εγω ειμαι απλως εγω.
Σημασια εχει τι θελει ο Κοουτς και τι θα αποκτησουμε με τις επαφες του Αρνεσεν,οποτε...
Σημασια εχει τι θελει ο Κοουτς και τι θα αποκτησουμε με τις επαφες του Αρνεσεν,οποτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τρί 25 Αύγ 2015, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Λοιπον ace για να μην μενει τιποτα αιωρουμενο. Δεν ειπα πως εξαιτιας σου δεν κανουμε ομαδα. Ειπα οτι ειμαστε πανηγυρτζηδες οπαδοι και δεν μας αξιζει να κανουμε ομαδα.
Τωρα, αν σε προσεβαλε κατι αλλο που ειπα σου ζηταω συγνωμη ομως το εγραψα οτι μου ανεβασες την πιεση στο 400 με το χαρακτηρισμο που χρησιμοποιησες για τον αθανασιαδη.
Οντοπικ
Ας φερει οποιον πιστευει ο αρνεσεν. Εγω αυτο που βλεπω ειναι πως εχασε τον στοχο που ειχε και παει για δανεικο. Κατ εμε καλα κανει. Αν σου βγει εχε καλως, αν οχι κανεις προεργασια και παιρνεις καλυτερο τον ιανουαριο-καλοκαιρι
Τωρα, αν σε προσεβαλε κατι αλλο που ειπα σου ζηταω συγνωμη ομως το εγραψα οτι μου ανεβασες την πιεση στο 400 με το χαρακτηρισμο που χρησιμοποιησες για τον αθανασιαδη.
Οντοπικ
Ας φερει οποιον πιστευει ο αρνεσεν. Εγω αυτο που βλεπω ειναι πως εχασε τον στοχο που ειχε και παει για δανεικο. Κατ εμε καλα κανει. Αν σου βγει εχε καλως, αν οχι κανεις προεργασια και παιρνεις καλυτερο τον ιανουαριο-καλοκαιρι
πάντως το τελευταίο σεντερ φορ που πήραμε απο την αταλάντα, μας βγήκε τρελό αλάνι!!!

Ναι κι εγώ, νομίζω πως εγώ είμαι, απλά τον τελευταίο τον θεωρώ, όντως μεγάλη κλάση, αλλά όχι πλέον για να παίξει μπάλα σε εμάς...paokovios1974 έγραψε:Μπορω να σκεφτω χιλιαδες λογους να σε πω για τον Dimitar πιλοτε.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- paokovios1974
Βασικα αν ερχοταν ο Ολα, λογω των χαρακτηριστικων του, θα εκαναν ιδανικο διδυμο με Κλαους μπροστα..SRV έγραψε: Ασφαλώς και χρειάζεται αξιόλογο backup στον Κλάους. Αν ερχόταν ο Όλα, προφανώς ο Κλάους θα ήταν αλλαγή, κάτι το οποίο μου ακούγεται εξωφρενικό.
ξέρει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα να γίνει καποια συν.τύπου με το πέρας των μεταγραφών; 

Ο Boakye εχει στοιχεια διαφορετικα απο τον Κλαους.
Ειναι γρηγορος και δυνατος οχι τοσο ψηλος αλλα
το κακο με Αφρικανους παικτες ειναι οτι ειναι
απειθαρχοι.
Περσυ ειχε 22 συμμετοχες και 5 γκολ με μια
μικρομεσαια ομαδα της Serie A .(σχεδον ενα γκολ
ανα 2 αγωνες ειχε σαν αλλαγη τις περισσοτερες
φορες).
Ειναι γρηγορος και δυνατος οχι τοσο ψηλος αλλα
το κακο με Αφρικανους παικτες ειναι οτι ειναι
απειθαρχοι.
Περσυ ειχε 22 συμμετοχες και 5 γκολ με μια
μικρομεσαια ομαδα της Serie A .(σχεδον ενα γκολ
ανα 2 αγωνες ειχε σαν αλλαγη τις περισσοτερες
φορες).
Λογικά ο Αρνεσεν έχει τάξει ότι θα μιλάει...
25 Αυγουστου, με Φρανκ Α.Δ., με Σαλπι κ Περειρα διωγμενους, δεν προκειται να παρει δανεικο ασημο παικτη απο μικρη ομαδα τυπου Αταλαντα. Τον Μουσλι τον ειχαμε παρει ολοκληρο και ηταν φτασμενο ονομα.
Περιμενω φορ διεθνη βασικο στην εθνικη του ομαδα κ ετοιμαζομαι για αεροδρομιο.
Περιμενω φορ διεθνη βασικο στην εθνικη του ομαδα κ ετοιμαζομαι για αεροδρομιο.
- paokovios1974
Νομιζω οτι καταλαβαινεις το πνευμα που σου μιλαω.Δεν εχω κανενα τονο ειρωνιας εαν το εξελαβες ετσι.pilotos έγραψε:Ναι κι εγώ, νομίζω πως εγώ είμαι, απλά τον τελευταίο τον θεωρώ, όντως μεγάλη κλάση, αλλά όχι πλέον για να παίξει μπάλα σε εμάς...paokovios1974 έγραψε:Μπορω να σκεφτω χιλιαδες λογους να σε πω για τον Dimitar πιλοτε.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, οτι και αν πιστευω εγω και συ δεν εχει καμια σημασια,σημασια εχει τι πιστευει ο Τουντορ και ο Φρανκ.
Όχι προς Θεού, ούτε εγώ ειρωνεύομαι!!!paokovios1974 έγραψε:Νομιζω οτι καταλαβαινεις το πνευμα που σου μιλαω.Δεν εχω κανενα τονο ειρωνιας εαν το εξελαβες ετσι.pilotos έγραψε:Ναι κι εγώ, νομίζω πως εγώ είμαι, απλά τον τελευταίο τον θεωρώ, όντως μεγάλη κλάση, αλλά όχι πλέον για να παίξει μπάλα σε εμάς...paokovios1974 έγραψε:Μπορω να σκεφτω χιλιαδες λογους να σε πω για τον Dimitar πιλοτε.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, οτι και αν πιστευω εγω και συ δεν εχει καμια σημασια,σημασια εχει τι πιστευει ο Τουντορ και ο Φρανκ.
Απλά πιστεύω ότι δεν έχει κάτι να δώσει πλέον, έχει τελειώσει, είναι φτασμενος.
Φυσικά και αυτοί που λες, ξέρουν καλύτερα
Σιγα μην εχει κανει και συμβολαιο με την ενδεκαδα ο σουπερσταρ Κλαους.SRV έγραψε:Αλάνια από την αρχή της μεταγραφικής σεζόν ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Για ποιο λόγο να καπελωθεί ο αρχηγός της ομάδας και εκ των ακριβότερων παικτών μας, παίρνοντας ακριβό παίκτη για μέσα στο κουτί.
Κατι τετοια ακουνε μερικοι σαν τον ace και τα περνουν στο κρανιο και εκφραζοντε λαθος πηγαινοντας στο αλλο ακρο και εχουμε καυγαδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Τρί 25 Αύγ 2015, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.