Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γραφω σβηνω γραφω σβηνω δεν εχει νοημα.Η ιδια πικρα καθε φορα η ιδια απελπισια.
Αυριο ξημερωνει αλλη μερα.Αλλη μια μερα της μαρμοτας.

Ευχαριστουμε Φρανκ.

pilotos έγραψε:
pilotos έγραψε:Σε μισό χρόνο άχρηστος και αυτός.
Τα ραδιόφωνα της πόλης ξέρουν

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 15#p951300

28 Μαίου το έγραψα, γιατί ; γιατί δεν υπάρχει κανένα πλάνο, καμία ουσία, ο χρόνος να περνάει...

Θεωρώ ότι, ο άνθρωπος ΕΣΚΑΣΕ με αυτά που έζησε εδώ αυτό το διάστημα και λύνεται κοινή συναινέση η συνεργασία, και φυσικά δεν πρόκειται να κάτσει και να μιλήσει και να εξηγήσει. Είναι σοβαρός άνθρωπος. Και είναι λογικό πλέον, το ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ να του φορτώσει όλες τις αποτυχίες, κάτι που έκανε ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ από χτες.
Θα ήθελα να γράψω πολλά, που μερικές φορές τυχαίνει να τα ακούς, δε τα δίνεις σημασία, λες είναι φήμες, δεν μπορεί να είναι έτσι, κάτι άλλο κρύβεται κλπ κλπ... αλλά δεν έχει αξία.
Θα πω μόνο τούτο! Ο Αρνεσεν είναι διωγμένος το απόγευμα πριν από το ματς με τον Ατρόμητο...

Τέσπα, εγώ παίδες, δεν έχω άλλο κουράγιο για στήριξη, είμαστε και σε μια ηλικία... Ας στηρίξουν αυτοί που πέτυχαν το στόχο τους.

Για άλλη μια φορά οι ΚΟΛΑΚΕΣ και οι ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ νίκησαν. Ο ΠΑΟΚ τους ανήκει και μεις ο μαλ@κες για άλλη μια φορά νιώθουμε ηττημένοι, γιατί εγώ αυτή τη στιγμή έτσι νιώθω. Γιατί ΠΙΣΤΕΨΑ σε ένα πλάνο, πίστεψα σε έναν άνθρωπο που ήρθε και μου μίλησε για πρώτη φορά, απλά και κατανοητά για το ΠΩΣ είναι το ποδόσφαιρο, πως θα χτίσω σιγά σιγά ομάδα και ήρθαν τα κοράκια που ζουν από το πτώμα του ΠΑΟΚ και τον έφαγαν.

Απλά θυμηθείτε ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ, έβγαλε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο Αρνεσεν.

Δεν έχω καμιά προσωπολατρεία, απλά κάποια πράγματα έχουν μια φυσική εξέλιξη και ακολουθούν μια λογική πορεία. Αν δεν μπόρεσε ΚΑΙ αυτός, τότε ΠΟΙΟΣ θα μπορέσει;

υ.γ τελικά μάλλον δίκιο είχαν τα μπερδεμένα ΠΑΟΚ ΟΛΕ γ@μιέται η... (για άλλη μια φορά)
Τα γραφω ωραια ο πστης. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Στο μονο που ισως να εχω μια ενσταση ειναι οτι ισως κ ο ιδιος μας υποτιμησε λιγο.....
Τεσπα τελειωσε κ αυτο το κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ χωρις να μπορεσουμε να το εκμεταλευτουμε οσο θα μπορουσαμε η οσο θα επρεπε.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

kataramenos5 έγραψε:Γραφω σβηνω γραφω σβηνω δεν εχει νοημα.Η ιδια πικρα καθε φορα η ιδια απελπισια.
Αυριο ξημερωνει αλλη μερα.Αλλη μια μερα της μαρμοτας.

Ευχαριστουμε Φρανκ.

pilotos έγραψε:......
Τα γραφω ωραια ο πστης. :mrgreen:
:lol: :lol:
:lol: :lol:

Άντε κλειδώστε το να ηρεμίσουμε. :D
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

κ. Σαββιδη ζητας απο τον κοσμο υπομονη και στηριξη προς την ομαδα οταν εσυ ο ιδιος δεν κανεις τιποτα απο αυτα τα δυο!Ποιο πλανο να στηριξει ο κοσμος φιλε μου?το 6μηνο πλανο?Το οραμα ποιου να στηριξει?Αυτου που ειναι τοσο κυκλοθυμικος που παιρνει αποφασεις του ποδαριου χωρις καθολου ψυχραιμια και σκεψη?

Για ποιο λογο επρεπε να φυγει ο Αρνεσεν κ.Σαββιδη?Για να γλυτωσεις τις φωνες μιας μεριδας 1000 ατομων?Τοσο σθενος εχεις?Που σε καθοδηγει ενα πληθος κοσμου?Ποιος θα ειναι ο επομενος που θα φερεις με σκοπο να τον διωξεις με την πρωτη στραβη?

Για να τελειωνουμε κ.Σαββιση,ή καθεσαι ΕΔΩ κ αναλαμβανεις το καραβι ή δινεις τα κλειδια σε καποιον και τον στηριζεις μεχρι τελους.Και ετσι και γιουβετσι δεν γινεται!

Υ.γ.Μη μου αρχισει κανεις κριτικη οτι δηθεν κραζω τον σωτηρα μας,γιατι πρωτη φορα αμφιαβητω τον Σαββιδη μετα απο3.5 χρονια.Και μαλιστα δεν αναιρω οσα εχει προσφερει.

Υ.γ.2 Ι.Τ. ο μονος λογος που σε κρατανε ακομα ειναι η δημοσια δηλωση στηριξης απο τον προεδρο,που δεν μπορει να την παρει πισω.Εχεις ημερομηνια ληξεως και συντομα θα ακολουθησεις τον δρομο του Φ.Α. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Μερικές φορες εθναι τοςο απλό όσο και σύνθετο να καταλάβουμε οτι αυτος που φταιει ειναι ο εαυτός μας

Όσους και ν αλλάξει το αποτέλεσμα το ιδιο γιατι το προβλημα θα ναι το ιδιο

Καληνύχτα Κεμαλ αυτος ο κόσμος δε Θ αλλάξει ποτε
Είναι φορές που με στέλνεις αδιάβαστο ρε maniac κι αυτή είναι μία τέτοια...++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
goran 64

The_Stalker έγραψε:Μιας και είπες Αγγελίδη, ΠΟΛΥ θα ήθελα να ξέρω τους λόγους παράιτησής του. Τι ακριβώς εννοούσε ότι δεν συμφωνούσε με τη λειτουργία της ΠΑΕ. Αλλά αυτό τα γατόνια οι ΑΡΔ δύσκολα θα το βρουν..
Το έγραψα στου Ιβάν μιας και κάνουμε κι εμείς ΡΕΠΟΡΤΑΖ !!! :? :? :?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μίστερ Φρανκ, για μένα το πιο σωστό είναι να μην αποχωρήσεις δίχως να δώσεις μία συνέντευξη Τύπου !!! Δικαίωμα σου είναι εξ άλλου κι αν δεν το κάνεις θα το μετανιώσεις μ αυτά που θα γραφτούν τις επόμενες μέρες για πάρτη σου!!!

Προσωπικά δηλαδή, αν και δεν είμαι κανένας κουτσομπόλης, θα ήθελα να μάθω από σένα τον ίδιο δύο πράγματα:

1...Η στήλη σου στο περιοδικό του Π.Α.Ο.Κ. που τόσο είχε διαφημιστεί θα μετονομαστεί μήπως σε "Ask Vanias" ???

2...Τελικά ρε μπαγασάκο το πηδούσες το Μαράκι του Λογιστηρίου και του τα τρώγατε μαζί του Ιβάν, ή όχι;;; :?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μετά απο κανα τρια (τεσσερα ή πεντε) ποτηράκια, ενα καταννοώ. πως ότι και να λέμε, όπως ειπε και ο ντεσπε, δεν πρόκεται να κατανοήσουμε ή να πιστέψουμε το τι έγινε πραγματικά.

μπορεί να ήθελε αυτός να φύγει απο τον Ιανουάριο
μπορεί να ήθελε αυτός να φύγει απο τα τέλη Αυγούστου
μπορεί να ήθελε αυτός να φύγει απο όταν έμαθε ότι τον θέλουν σε αυτή τη μλκια για την αναδιοργάνωση του Δανέζικου ποδοσφαίρου
μπορεί χίλια δυο

μπορεί όντως να έφαγε φράγκα, μπορεί όντως να έδωσε το κατιτής παραπάνω, μπορεί όντως να απέτυχε σε πράματα που είχαν συμφωνήσει πχ ανάπτυξη δικτύου σκάουτινγκ κτλ κτλ.

χίλια δυο μπορεί. χίλια γαμημένα δύο.

η ουσία ειναι, ότι το τοπικ σε δυο ημέρες κλείνει. 8-) εμείς συνεχίζουμε. στα τσιμέντα. όπως πάντα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παει και αυτος....

Οσο ο ΠΑΟΚ-οπαδοι, διοικηση, γενικοτερα ο οραγνισμος-εχει μια νοοτροπια τυπου "ΠΑΟΚ εισαι για πρωταθλημα θα πηγαινεις καθε χρονο" δεν θα παμε ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. Και εξηγουμαι.

Βγες και πες, γιατι αυτο ισχυει, φετος εμεις εδω στον ΠΑΟΚ δεν περιμενουμε και δεν εχουμε ως στοχο ΟΥΤΕ το πρωταθλημα ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΑΝΑΠΑΝΤΑΧΕΣ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΟΧΙ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ.

Οσο αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ εγω δεν περιμενω ΤΙΠΟΤΑ. Και φυσικα αυτο πρεπει να το καταλαβει ο Ιβαν...αντε να το καταλαβει...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

K_geo έγραψε:Μετά απο κανα τρια (τεσσερα ή πεντε) ποτηράκια, ενα καταννοώ. πως ότι και να λέμε, όπως ειπε και ο ντεσπε, δεν πρόκεται να κατανοήσουμε ή να πιστέψουμε το τι έγινε πραγματικά.

μπορεί να ήθελε αυτός να φύγει απο τον Ιανουάριο
μπορεί να ήθελε αυτός να φύγει απο τα τέλη Αυγούστου
μπορεί να ήθελε αυτός να φύγει απο όταν έμαθε ότι τον θέλουν σε αυτή τη μλκια για την αναδιοργάνωση του Δανέζικου ποδοσφαίρου
μπορεί χίλια δυο

μπορεί όντως να έφαγε φράγκα, μπορεί όντως να έδωσε το κατιτής παραπάνω, μπορεί όντως να απέτυχε σε πράματα που είχαν συμφωνήσει πχ ανάπτυξη δικτύου σκάουτινγκ κτλ κτλ.

χίλια δυο μπορεί. χίλια γαμημένα δύο.

Τ

η ουσία ειναι, ότι το τοπικ σε δυο ημέρες κλείνει. 8-) εμείς συνεχίζουμε. στα τσιμέντα. όπως πάντα.
Τζεο το τι εγινε η μαλλον ξαναέγινε ειναι πολυ φανερο δυστυχως
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Πρεπει να αναρωτηθουμε ομως, γιατι δε μπορει ο ΠΑΟΚ να απορροφησει ολα αυτα τα ονοματα που ηρθαν στην ομαδα. Να αξιοποιησει τη γνωση του Αρνρσεν τις πασες του Νατχο την ευστροφια του Μπερμπατοφ τη μεθοδικοτητα του Αγγελιδη. Ειμαι σχεδον πεπεισμενος πως και ο Μιχελ αποτυχημενος θα φυγει.. Δε ξερω.

Οσο για τον Αρνεσεν ειμαι σιγουρος πως σε λιγο καιρο οταν ο Γκαρυ και ο Τσιμιροτ φερουν ζεστο χρημα στα ταμεια θα σκασει αυτι το χαμογελο και θα σκεφτει πως στην τελική my way is the safest way
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Πολύ κατήφεια και κλάψα για ένα πρόσωπο και δεν ταιρίαζει καθόλου στον ΠΑΟΚ
Δηλαδή αν αύριο σου φέρει τον Λίππι ή τον Λεονάρντο για τεχνικό διευθυντή και με τα ίδια λεφτά που ξόδεψε ο Αρνεσεν σου φέρει παικταράδες θα τον θυμόσαστε για πολύ ακόμα τoν Δανό;
Ιβάν είναι, όποιον θέλει φερνει, όποιον θέλει διώχνει. Τα τετέλεσται και τα μοιρολόγια είναι για ομάδες που δεν έχουν προοπτική, όχι για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Να πω και γω τη μλκια μου

Ευχαριστω φα που πούλησες το Λουκάς :lol:

Καλή συνέχεια μονο και μονο γιαυτο για μένα εχεις γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Απο κει και πέρα ρε μάγκες τι κατήφεια ειναι αυτη ουτε με γουμενο και βουλινο

Απο φα τδ δεν ένιωσα και καμία χαρα ...... Θα μου πείτε δεν πρόλαβε οκ

Αλλα ρε αδέρφια δεν ένιωσα και καμία γκβλα ΠΑΟΚ να λεμε την αλήθεια μαύτο το ξινό τεχνοκρατικό αταίριαστο στον ΠΑΟΚ με άδειες εξέδρες με παιχτες να μην ξέρουν που ήρθαν και ποιος να τους πει δηλ ο ιτ η ο φα

Θυμαμαι τη γκβλα που ένιωθαν σερτζιο παμπλο μουσλι κλπ απ το πρώτο εξάμηνο όταν ήρθαν γιατι κάποιος που τότε ήταν ακομα σωστός τους ενέπνευσε και τους εξήγησε που ήρθαν και μαζι μαύρους ένιωσε ετσι και ο κόσμος και η τουμπα ήταν καζάνι

Αυτο θελω εγω ο μέσος ΠΑΟΚσης

Ιβαν κανε το σωστό να επιστρέψει η φλόγα ξέρεις το πως δε εισαι χαζός
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

spyretto έγραψε:Πολύ κατήφεια και κλάψα για ένα πρόσωπο και δεν ταιρίαζει καθόλου στον ΠΑΟΚ
Δηλαδή αν αύριο σου φέρει τον Λίππι ή τον Λεονάρντο για τεχνικό διευθυντή και με τα ίδια λεφτά που ξόδεψε ο Αρνεσεν σου φέρει παικταράδες θα τον θυμόσαστε για πολύ ακόμα τoν Δανό;
Ιβάν είναι, όποιον θέλει φερνει, όποιον θέλει διώχνει. Τα τετέλεσται και τα μοιρολόγια είναι για ομάδες που δεν έχουν προοπτική, όχι για τον ΠΑΟΚ.

Με το ρυθμό που διώχνει η ομαδα δεν εχει καμια προοπτική
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

DimitrisS έγραψε:Παει και αυτος....

Οσο ο ΠΑΟΚ-οπαδοι, διοικηση, γενικοτερα ο οραγνισμος-εχει μια νοοτροπια τυπου "ΠΑΟΚ εισαι για πρωταθλημα θα πηγαινεις καθε χρονο" δεν θα παμε ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. Και εξηγουμαι.

Βγες και πες, γιατι αυτο ισχυει, φετος εμεις εδω στον ΠΑΟΚ δεν περιμενουμε και δεν εχουμε ως στοχο ΟΥΤΕ το πρωταθλημα ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΑΝΑΠΑΝΤΑΧΕΣ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΟΧΙ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ.

Οσο αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ εγω δεν περιμενω ΤΙΠΟΤΑ. Και φυσικα αυτο πρεπει να το καταλαβει ο Ιβαν...αντε να το καταλαβει...
Η ακόμα πιο απλά θα μπορούσαμε να βάζουμε μεν στόχους αλλά να μην τα γ@μ@με όλα μόλις φανεί ότι για χ,ψ λόγους δεν θα επιτευχθούν. Να βρουν οι υπεύθυνοι τι δεν πήγε σωστά και να το διορθώσουν με βάση τα δεδομένα.
Αυτό λέγεται διαχείριση της αποτυχίας. Εμείς 30 χρόνια εμπειρίας σε αποτυχίες έχουμε κι ακόμα δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε ορθολογικά.

Στην διαχείριση επιτυχιών δηλαδή που δεν έχουμε εμπειρία αρχίζω να πιστεύω ότι την 1 φορά που θα πετύχουμε κάτι πραγματικά σημαντικό αμέσως μετά δε θα μείνει τίποτα όρθιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”