Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Θα ήθελα να 'ξερα τι περνάει απ'το μυαλό του όταν μετά από αυτό το ματς ανεβάζει στορυ με το σκύλο του.
Να φύγει χαλάει την αισθητική μας όπως λέγανε κάποιοι όταν πρωτοηρθε ο Ιβάν.... Kal4 στον ιβαν μετά για κράξιμο πάμε... Και μετά Γκαγκατση καρυπιδη και έχουν τοπικ.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Kal4 έγραψε:Θα ήθελα να 'ξερα τι περνάει απ'το μυαλό του όταν μετά από αυτό το ματς ανεβάζει στορυ με το σκύλο του.
Το "bravo coach, bravo PAOK" δεν το είδες ρε εγκάθετε; Άντε θα μας τρελάνεις ρε κράχτη να πούμε;;
Ούτε εγώ γουστάρω ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που κάνει ο Γιωρίκας, αλλά εσύ το έχεις πηδήξει από κάθε διαθέσιμη τρύπα!
- navigator11
Τουλάχιστον, σε τέτοιες φάσεις, δίνεται η ευκαιρία να ξεβρωμίζει το οπτικό μου πεδίο από κάτι τέτοιους αστείους τύπους.
Γιωργαρε, δε γινεται ρε μαν να κανει ντου ο νιαου με τον γιαννακη και να μας χωνει στην περιοχη ο ρεφ μετα το ντου με τα φαουλ γυρω γυρω απ την περιοχη. καντε κατι. δυο βαθμοι ειναι αυτοι.
Οταν ανεβαζει στορι απο γυμναστηριο και φωτο με ατακες απο μαικ ταισον κλπ ο γιωργης μου θυμιζει εναν φιλο μου που πηγε γυμναστηριο μια βδομαδα και ανεβαζε φωτο απο τον Αρνολντ και κατι beast mode
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
ΙΝΠΑΟΚ
Τις δικές του προτάσεις αναφορικά με την καταπολέμηση της βίας αλλά και τις αποφάσεις του Λευτέρη Αυγενάκη σχολίασε ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο instagram.
Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ξεκίνησε με ένα χιουμοριστικό ποστ, και ρωτώντας το κοινό για το ποιος πλανήτης ονομάζεται κόκκινος. Φυσικά, η σωστά απάντηση ήταν… ο Άρης!

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε:
«Λοιπόν, προτείνω τρία χρόνια φυλακή σε αυτόν τον δημοσιογράφο και μετάλλιο ανδρείας στα τσακαλάκια που οδηγούσαν το λευκό polo! Επίσης, επιβράβευση όσων μπερδεύουν τα αποδυτήρια των διαιτητών με τις τουαλέτες κτλ. Δεν νομίζω να διαφωνείτε Λευτέρη Αυγενάκη ε;»

Τέλος, έκλεισε με το δικό του σχόλιο αναφορικά με τα όσα λέχθηκαν και αφορούσαν την καταπολέμηση της βίας από τους αρμόδιους φορείς, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία του Λέο Μάτος που… γελά ειρωνικά:

Τις δικές του προτάσεις αναφορικά με την καταπολέμηση της βίας αλλά και τις αποφάσεις του Λευτέρη Αυγενάκη σχολίασε ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο instagram.
Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ξεκίνησε με ένα χιουμοριστικό ποστ, και ρωτώντας το κοινό για το ποιος πλανήτης ονομάζεται κόκκινος. Φυσικά, η σωστά απάντηση ήταν… ο Άρης!

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε:
«Λοιπόν, προτείνω τρία χρόνια φυλακή σε αυτόν τον δημοσιογράφο και μετάλλιο ανδρείας στα τσακαλάκια που οδηγούσαν το λευκό polo! Επίσης, επιβράβευση όσων μπερδεύουν τα αποδυτήρια των διαιτητών με τις τουαλέτες κτλ. Δεν νομίζω να διαφωνείτε Λευτέρη Αυγενάκη ε;»

Τέλος, έκλεισε με το δικό του σχόλιο αναφορικά με τα όσα λέχθηκαν και αφορούσαν την καταπολέμηση της βίας από τους αρμόδιους φορείς, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία του Λέο Μάτος που… γελά ειρωνικά:

Και σε 3 2 1,ξεκινούν τα λαϊκά δικαστήρια για τον κακομαθημένο υιό Σαββίδη.
Πάμε όλοι μαζί.
Πάμε όλοι μαζί.
Σαββίδη μαζί σου είμαι. Κανένα πολίτικαλ κορέκτ στα σιχάματα. Κι επειδή φαντάζομαι και λογικό είναι, ότι θα ξέρεις για το παρασκήνιο πολλά περισσότερα από εμάς, δούλεψέ τους, ξεβράκωσέ τους, με άλλους τρόπους κυρίως προφανώς αλλά κι έτσι. Ας λένε άλλοι το ίνσταγκραμ και τα σόσιαλ και ξέρω γω. Βρε γάμησέ τους όλους. Η αισθητική μας ανωτερότητα ας ξεκουραστεί λίγο. Σιχάματα...
- navigator11
obanebane έγραψε:Και σε 3 2 1,ξεκινούν τα λαϊκά δικαστήρια για τον κακομαθημένο υιό Σαββίδη.
Πάμε όλοι μαζί.

Ε ναι ρε συ, δεν είναι τρόπος αυτός τώρα. Να ειρωνεύεται με χιουμοράκι κακιάς ώρας τις αγνές προθέσεις του αποφοίτου ΤΕΙ-υπερασπιστή δολοφόνων φιλάθλου-κωλογλείφτη του δον πρεζκομπάρ.
Ντροπή να κάνει ειρωνικές υποδείξεις και να λέει θα σκίσεις το καλσόν σε έναν Υφυπουργό Αθλητισμού.
Σε κάποιον εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό , από όλους μας δηλαδή.
Το πόλο μπορεί να περιμένει , δεν είναι και τόσο μεγάλης σημασίας 2 φάπες που πέσανε .
Σε κάποιον εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό , από όλους μας δηλαδή.
Το πόλο μπορεί να περιμένει , δεν είναι και τόσο μεγάλης σημασίας 2 φάπες που πέσανε .
- Sick Bastard