Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Για μάζωξη είμαι ψημένος κι εγώ! Αύριο επιτέλους τελειώνει η ρουφιάνα η εξεταστική*.mpouJr έγραψε:Ψηστε το να κανουμε καμμια μαζωξη κ εγω σαν καλο παιδακι θα σς εχω εκπληξη φωτο με 2 παικτες μας να πινουν ποτακι χαλαρα.....
Πρότεινα στα μπασκετικά topics και το μεταφέρω κι εδώ, αν θέτε να μαζευτούμε να πάμε για μπάσκετ, μιας και ανοίγει ο καιρός!
Είναι και τζαμπέ, ενώ αν πάμε για μπάλα, πρέπει να πληρώσουμε το γηπεδάκι...
Ξεκινάω λίστα:
1. Roman
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Δεν με παρακολουθεις,προσφατα το εχω γραψει.pilotos έγραψε:Γεια σου Πάτερ, αυγό Τετάρτη;
SM-G920F
Σημασια δεν εχουν τα εισερχομενα(τροφη)
αλλά τα εξερχομενα(λογος,σκεψη)
Κι ο γαυριδακης νηστευει(λεμε τωρα)
Τεταρτη και Παρασκευη αλλά..........................
Μια Παρασκευη βραδυ κατα τις δεκα πηγαμε με ενα φιλο priest
στην ταβερνα για ρετσινα.
Ετρωγε πατατες,σαλατες και ελιες.
Δωδεκα και κατι παρηγγειλε σουβλακια.
-Μα καλα πάτερ του λεω,αντε εγω κι εσυ κρεας Παρασκευη?
-Για κοιτα καλα το ρολόι μου λέει.
ο prist64.
-
Μπαρκαρούτσος
pilotos έγραψε:Ωραία εκτός από αμπαλοι, να βγούμε και αμπασκετοι, καλή φάση
SM-G920F
Πάμε για volley να βγούμε...άβολοι;
Που είσαι εσύ ρε πάτερ; Καλησπέρα...prist64 έγραψε:Μια Παρασκευη βραδυ κατα τις δεκα πηγαμε με ενα φιλο priest
ο prist64.
Καλά, έτσι κάνει ο κόσμος;
Αφήνεις μόνη της την "σειρά" σου, ειδικά μετά τα θλιβερά γεγονότα του τελευταίου τετραημέρου;
Έπρεπε να γύριζε τις δείκτες.prist64 έγραψε:Μια Παρασκευη βραδυ κατα τις δεκα πηγαμε με ενα φιλο priest
ο prist64.
Σε ανάλογη φάση, έτυχε το ρολόι μου να δείχνει ώρα Τόκυο!
SM-G920F
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλό ΠΣΚ να περάσουμε!
Ο διπλός Ελληνικός μόλις τελείωσε. Χτες το βράδυ στο σχολείο (χορού) ο δάσκαλος μας δίδαξε το τικ και τον Κότσαρη! Με πολλή περηφάνια τους χόρεψα (προσπάθησα για να είμαι δίκαιος) καθότι μπορεί να είμαι Θρακιώτης, αλλά η καταγωγή της μάνας μου (από τον πατέρα της) ήτο Ποντιακή.
Πού σαι Ντίνο να με θαυμάσεις!!
Ο διπλός Ελληνικός μόλις τελείωσε. Χτες το βράδυ στο σχολείο (χορού) ο δάσκαλος μας δίδαξε το τικ και τον Κότσαρη! Με πολλή περηφάνια τους χόρεψα (προσπάθησα για να είμαι δίκαιος) καθότι μπορεί να είμαι Θρακιώτης, αλλά η καταγωγή της μάνας μου (από τον πατέρα της) ήτο Ποντιακή.
Πού σαι Ντίνο να με θαυμάσεις!!
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
prist64 έγραψε: Σημασια δεν εχουν τα εισερχομενα(τροφη)
αλλά τα εξερχομενα(λογος,σκεψη)
Η κλασσική ατάκα όσων θέλουν μα δικαιολογήσουν το ότι δεν κάνουν νηστεία (αλλά εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι είναι πιστοί Χριστιανοί).
Τα παραπάνω λόγια που υπάρχουν στα Ευαγγέλια (κατά Ματθαίον και κατά Μάρκον), σχετικά με τα εισερχόμενα και τα εξερχόμενα δεν αναφέρονται στις τροφές, αλλά έχουν πνευματική σημασία.
Για την ακρίβεια ο Χριστός εννοεί την πνευματική βλάβη, την οποία ουδόλως επηρεάζουν οι τροφές, γιατί όσες απ’ αυτές είναι άχρηστες αποβάλλονται στον κοπρώνα (Μαρκ ζ΄ 19). Τα εξερχόμενα όμως, δηλαδή αυτά που βγαίνουν από την ψυχή του ανθρώπου, όπως οι κακές σκέψεις και αποφάσεις μοιχείες, πορνείες, φόνοι, κλοπές, αδικίες, μοχθηρίες, απάτες, μίσος, βλασφημία, περηφάνια, ηθική παραλυσία, αμυαλοσύνη, αυτά είναι που βλάπτουν, γιατί στην αρχή φυτρώνουν σαν σκέψεις και επιθυμίες, αλλά κάνουν ακάθαρτο τον άνθρωπο και τον οδηγούν σε ανάλογες πράξεις (Μαρκ ζ΄ 20-23).
Καλημέρα σε όλους με τον 2ο, "γνωστό" πλέον σε όλους (μιας και δεν αλλάζει ποτέ) καφέ μου εν εξελίξει...
Υ.Γ. Δείτε που τελικά ο "prist64" μας..."πουλάει παπά"...Στ αλήθεια "πάτερ" μάλλον είναι ο...Απόστολος...
Υ.Γ. Δείτε που τελικά ο "prist64" μας..."πουλάει παπά"...Στ αλήθεια "πάτερ" μάλλον είναι ο...Απόστολος...
- john4serres
Ξημέρωσε και η Παρασκευή. Παω να κάνω το εσπρεσσακι μου. Γρήγορα και ήσυχα πέρασε η εβδομάδα. Συμφωνείτε;