Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Οχι ο Νταρμπο είναι καλύτερος. Εαν δεν δώσεις χρήμα θα μείνεις με μισο εξτρέμ ή θα φέρεις σαπακι.
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
οταν εχεις λεφτα και πλησιαζει η περιοδος των διακοπων σχεδιαζεις σαντορινη κρητη κερκυρα χαλκιδικη αντε αστυπαλαια. σιγουρα απο το να μεινεις σπιτι καλο ειναι και το εξοχικο στην κινεττα μπανιο καβεις αλλα ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ονειρευεσαι ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! τωρα αν δε σε θελει η εισαι παληκαρι στο να κανονιζεις διακοπες μπορει να μεινεις με τα λεφτα στο χερι...... ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ομως αν σε κραζουν ολοι υστερα!!!!!!
Επειδή ότι ακούμε για συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου το πιο πιθανό είναι να είναι κατευθυνόμενες και να εξυπηρετούν σκοπούς , καλό είναι να μείνουμε στο αγωνιστικό. Για το μόνο που είμαι βέβαιος είναι ότι δεν θα δώσουμε περισσότερα από όσα πρέπει. Για εκείνο που δεν είμαι βέβαιος είναι αν θα δώσουμε όσα πρέπει.
Ο Αμπντουν είναι μια χαρά εξτρέμ. Ντριπλα σέντρα σκορ. Το αν έχει Αλλά θέματα, Δεν το γνωρίζω. Τουλάχιστον δεν είναι καρα-πρώην ποδοσφαιριστής
Ο Αμπντουν είναι μια χαρά εξτρέμ. Ντριπλα σέντρα σκορ. Το αν έχει Αλλά θέματα, Δεν το γνωρίζω. Τουλάχιστον δεν είναι καρα-πρώην ποδοσφαιριστής
Αμπντον ξεαμπντουν, ο κοσμος τους δειχνει τη μουρλα του.
Ιβαν φτιαξε μας γαμω την τρελα μου, βλεπεις με τι λαο εχεις να κανεις;
Ιβαν φτιαξε μας γαμω την τρελα μου, βλεπεις με τι λαο εχεις να κανεις;
εγω μετα απ αυτο που ειδα σημερα δε θελω καμια μεταγραφη.....μπραβο ιβιτς συνεχισε ετσι αγιαξ θα γινουμε οποιος δεν το βλεπει ουτε με αντιπαλο την ιντερ κατι κανει λαθος
-
Θέλουμε ενα αριστερο χαφ και ενα στοπερ πολυ καλό για να δέσει το γλυκό.che4 έγραψε:εγω μετα απ αυτο που ειδα σημερα δε θελω καμια μεταγραφη.....μπραβο ιβιτς συνεχισε ετσι αγιαξ θα γινουμε οποιος δεν το βλεπει ουτε με αντιπαλο την ιντερ κατι κανει λαθος
Δηλαδη che4 εμεις γιναμε αγιαξ και ο γαυρος μπαρτσα που εριξε 3 στην μιλαν;
Ω ρε προοδο η σουπαλιγκ...
4 μεταγραφες ποιοτικων παιχτων αμεσα...τουλαχιστον 1 στοπερ 1 αριστερο χαφ 1 8αρι και εναν επιθετικο...
Γιατι οπως λεει και ο φιλος μου ο μανιακος μονο απο στημενα θα βαζουμε γκολ.
Μην ενθουσιαζεστε με τα φιλικα,περυσι ριξαμε 6αρα στο φιλικο και ολη την χρονια κωλοχανιο.
Ω ρε προοδο η σουπαλιγκ...
4 μεταγραφες ποιοτικων παιχτων αμεσα...τουλαχιστον 1 στοπερ 1 αριστερο χαφ 1 8αρι και εναν επιθετικο...
Γιατι οπως λεει και ο φιλος μου ο μανιακος μονο απο στημενα θα βαζουμε γκολ.
Μην ενθουσιαζεστε με τα φιλικα,περυσι ριξαμε 6αρα στο φιλικο και ολη την χρονια κωλοχανιο.
Το ότι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ούτε μισή φάση φαντάζομαι το είδες και αυτό. Δεν είναι κάτι που γίνετε μόνο σε αυτό το ματς.che4 έγραψε:εγω μετα απ αυτο που ειδα σημερα δε θελω καμια μεταγραφη.....μπραβο ιβιτς συνεχισε ετσι αγιαξ θα γινουμε οποιος δεν το βλεπει ουτε με αντιπαλο την ιντερ κατι κανει λαθος
- evripidis4
Αυτος ο Ζανετι που παρουσιασε ο βρυζας στο ημιχρονο σημερα τι λεει;ειναι καλος;; 

- desperando
- Επικοινωνία:
και μετα εμεις θελουμε να επικοινωνησει η παε με τον κοσμο και να μαθουμε το πλανο της.
εδω ειναι ανικανοι να επικοινωνισουν και να πληρωφορησουν τον κοσμο οτι ο μακ δεν θα παιξει γιατι γεννησε η γυναικα του.
ολα τα λεφτα η απορεια ου αγγελου που οταν καταλαβε οτι κανεις δεν ειχε γνωση της καταστασης.
σουρεαλ καταστασεις
εδω ειναι ανικανοι να επικοινωνισουν και να πληρωφορησουν τον κοσμο οτι ο μακ δεν θα παιξει γιατι γεννησε η γυναικα του.
ολα τα λεφτα η απορεια ου αγγελου που οταν καταλαβε οτι κανεις δεν ειχε γνωση της καταστασης.
σουρεαλ καταστασεις
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
πόσο δίκιο έχεις δυστυχώς...
ο Βολιώτης υπάρχει εκεί στην ΠΑΕ ακόμη;;
ο Βολιώτης υπάρχει εκεί στην ΠΑΕ ακόμη;;
Προβα τζενεραλε εκανε η Ιντερ απεναντι μας κ δεν ειδα να εχουμε κανενα ιδιαιτερο προβλημα....
Ναι δεν καναμε φασεις σοβαρες αλλα δεν ειχες απεναντι σου τα δευτερα της Ιντερ ουτε καμμια ομαδα που τωρα προσπαθει να μονταριστει.....χαλαρωστε λιγο.
Ο Φανουρης δειχνει οτι θα εξελιχθει σε μεγαλο πουλεν
3-5-2 βλεπω να ειναι το βασικο μας σχημα φετος
Ωστοσο συμφωνω οτι ενας παικτης τυπου Αμπτουν (να εχει κ τις δυο πτερυγες) κ ενα σεντερ μπακ τυπου Ινσα ειναι απαραιτητα,ο Μαντουρο ειναι η καλυτερη μας μεταγραφη μεχρι στιγμης,ο τζιωλης δεν τα πηγε ασχημα κ ο Κατσε δειχνει οτι καθε χρονος που περναει γινετε κ καλυτερος,πολυ καλος Κιτσιου (φυσικα 2-3 φορες τα χαλασε ) πολυ καλος Ρατς,αξιοπροσεκτη εμφανιση του σαλπι (14,κοντος,36-22 κτλ κτλ) κ τελος ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε ο Κατσικας που ηταν σχεδον αλανθαστος οσες φορες χρειαστηκε....
Ναι δεν καναμε φασεις σοβαρες αλλα δεν ειχες απεναντι σου τα δευτερα της Ιντερ ουτε καμμια ομαδα που τωρα προσπαθει να μονταριστει.....χαλαρωστε λιγο.
Ο Φανουρης δειχνει οτι θα εξελιχθει σε μεγαλο πουλεν

3-5-2 βλεπω να ειναι το βασικο μας σχημα φετος

Ωστοσο συμφωνω οτι ενας παικτης τυπου Αμπτουν (να εχει κ τις δυο πτερυγες) κ ενα σεντερ μπακ τυπου Ινσα ειναι απαραιτητα,ο Μαντουρο ειναι η καλυτερη μας μεταγραφη μεχρι στιγμης,ο τζιωλης δεν τα πηγε ασχημα κ ο Κατσε δειχνει οτι καθε χρονος που περναει γινετε κ καλυτερος,πολυ καλος Κιτσιου (φυσικα 2-3 φορες τα χαλασε ) πολυ καλος Ρατς,αξιοπροσεκτη εμφανιση του σαλπι (14,κοντος,36-22 κτλ κτλ) κ τελος ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε ο Κατσικας που ηταν σχεδον αλανθαστος οσες φορες χρειαστηκε....
α) Αν ήταν μόνο σήμερα το ότι δεν κάναμε φάσεις, θα παω οκ. Είχε και ζέστη.. οκ. Αλλά απο δημιουργία βαθμούς βορείου πόλου..mpouJr έγραψε:Προβα τζενεραλε εκανε η Ιντερ απεναντι μας κ δεν ειδα να εχουμε κανενα ιδιαιτερο προβλημα....
Ο Φανουρης δειχνει οτι θα εξελιχθει σε μεγαλο πουλεν![]()
3-5-2 βλεπω να ειναι το βασικο μας σχημα φετος![]()
β) Δεν παίξαμε 3-5-2 αλλά 3-4-2-1 (σήμερα τουλάχιστον). Αριστερά Σάλπι - Δεξιά Γκολάσα (μέτριοι και οι δυο στους ρόλους τους)
γ) Από ποια άποψη μεγάλο πουλεν ο Φακ?
δ) Αμυντικά σίγουρα είμαστε οκ (τουλάχιστον αυτό φαίνεται μέχρι τώρα) . Μπροστά όπως είμαστε τώρα θα έχουμε τεράστια προβλήματα.
Στην παρούσα φάση (αν παίξουμε 3-Χ-Υ) πιο σημαντικά είναι ενα εξτρεμ και ενα 6-8 δίπλα στον μαντούρο, να μπορεί όμως να παίξει και πίσω από τα φορ αν παίξουμε 3-5-2.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffos την Πέμ 14 Αύγ 2014, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.