Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από K_geo »

εγω λεω οτι καλο θα ειναι όσοι έχουμε θεματα να κανουμε "πετρα την καρδιά μας" και να πρειμένουμε να δουμε πως θα παει το πραγμα. γιατί μεχρι στιγμής τουλάχιστον δείχνει ότι και μια α "καθαρση" πάει να γινει αλλά και βάση ενός ορθού πλανου σχεδιάζουμε να λειτουργήσουμε.

χίλια δυο παράπονα έχω ρε συ Σέρα απο την παε. χίλια δυο. αλλά αυτό που ξερω είναι ότι (εκτός ιδιαιτέρων περιπτώσεων) για να κρίνεις ένα Προπονητή θέλεις μινιμουμ ενα χρόνο, ένα Τδ μίνιμουμ 2 χρονιές και ένα μεγαλομέτοχο 5 έτη.

αν φυσικά ο μεγαλμτοχος την κανει πριν τα 5 τοτε κρίνετε ως λαμόγιο ή φυγόμαχο τελοσπάντων. για να μην υπάρχουν απορίες. :)

και να ειμαι και ειλικρινής, πιστεύω ότι του χρόνου, που θα λειτουργούμε ορθά επι το πλείστον, ο κόσμος πάλι κατι θα βρεί να μανουριάζει. βασικά, είμαι σίγουρος.

σκέψου για να έρθει η γκαύλα τι χίλια μύρια κύματα πέρασε πχ ο Σάντος. ;)

ε δεν γίνεται όμως παντα να λειτουργούμε έτσι. βάση αποτελέσματος δλδ. θέλει και λίγο υπομονή μέχρι αυτό να έρθει.

και το παραπάνω φυσικά δεν το λεω για τα πρώτα αυτά 2 χρόνια, αλλά γενικότερα.

σκεψου το και αλλιώς.

τι έχουμε δει αυτα τα τρία χρόνια;

1) σχεδόν καμια παρέμβαση, πλην Τσιστιακόφ και εισροής χρημάτων για παίχτες. προπονητής δώνης μεσαίος μισθός.

2) κανένας, ούτε ο Τσιστιακόφ. Στέφενς. προπονητής υψηλού μισθού, τεράστια αύξηση στο μπατζετ.

3) είσοδος Αγγελίδη ώς προεδρος μετά τον Αύγουστο. Άγγελος. προπονητής χαμηλού μισθού, προπονητής με πέραση στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μείωση μπάτζετ.

βλέπεις ότι ουσιαστικά, 3 χρόνια, 3 διαφορετικές δράσεις. ε του φούστη κάτι θα αλλάξει φέτος είναι νομοτελειακά σίγουρο.για να προλάβω μαλιστα, έχουν φύγει και οι όποιοι κοινοί παραγοντες των τριών αυτων περιόδων (επι το πλείστον τουλάχιστον) το θέμα είναι θα το στηρίξουμε ή θα περιμένουμε να δουμε αν και πότε και τι κτλ κτλ;;;;;;

υγ:Φύλακα, σιγά μην έχει μπικ. πάρκερ μίνιμουμ. αυτό για να μην δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Trilofiotis έγραψε:Δε γίνεται να συννεοηθούμε Sera4 όταν "απαντας" σε ότι σε βολεύει και να εθελοτυφλείς. Καταλαβαίνω ότι εγώ μπορεί να στηρίζω μια απ'τα ίδια, αλλα εσύ δε καταλαβαίνεις ότι με την λογική τη δική σου και άλλων όπως ο Karelias κλπ, μας πάτε ΝΤΟΥΓΡΟΥ για φούντο.

Καλη συνέχεια φίλε και καλή δύναμη στο θεάρεστο έργο σου να γκρινιάζεις για τα πάντα μέχρι να φύγει ο Σαββίδης να γουστάρεις (γιατί αυτό θα γινει στο τέλος έτσι όπως το πάτε). Τα παρατάω.
ρε παιδια ελεος με αυτην την καραμελα και τη συνομωσιολαγνεια.
δηλαδη εσυ θεωρεις οτι ο σαββιδης θα φυγει γιατι γκρινιαζουν καποιοι για τα λαθη που γινονται στην παε?
δε σου φαινεται πιο λογικο να ξενερωσει και να φυγει αν δει οτι χωνει χωνει χρημα και στοχο δεν πετυχαινει ουτε για πλακα?
ε πως να το κανουμε οταν οι στοχοι αποτυγχανουν καθε χρονο παταγωδως μετα απο 3-4 μηνες καποιοι φταινε.πρωτα ο επικεφαλης για τις επιλογες στελεχων και μετα τα στελεχη.κ επειδη ο επικεφαλης αποφασιζει κατι πρεπει να αλλαξει.
το προβλημα δεν ειναι οτι φτανουμε στην πηγη και δεν πινουμε νερο.το προβλημα ειναι οτι απο δεκεμβρη κ μετα καθε χρονο δεν ξερουμε καν κατα που πεφτει η πηγη.
και εγω θεωρω οτι την επενδυση στον ΠΑΟΚ την εχει προσεγγισει τελειως λαθος.δε σημαινει οτι θελω να φυγει.ισα ισα το αντιθετο.για να μεινει για παντα τα λεμε.
κ οτι κ να λεμε μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα δειχνουν οτι το παει τελειως λαθος.κ αυτο επισημαινουμε.να αλλαξει καποια πραγματα για να μην απογοητευεται καθε χρονο κ αυτος κ εμεις με συνεπεια στο τελος να μη βρισκει νοημα κ φυγει.
υγ.επισης να πω οτι εγω τις θεωριες για παρεακια και υπερφυσικες ιδιοτητες που εχουν αποδωθει στο ζβ δεν τις πιστευω.απλα αποτυχημενοι μου φαινονται.κ μου αρκει αυτο για να τους σουταρει.κ οσο μενουν δημιουργειται μιρλα κ αποτυχημενες επιλογες.ε κ ο ποντιος αγυριστο κεφαλι εχει κολλησει με αυτους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 08 Απρ 2015, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Οταν η ομαδα ηταν πρωτη η κυνηγουσε ακομα το πρωταθλημα επικρατουσε μοναχα δυσπιστια κι αμφισβητηση..
Τωρα ξαφνικα θυμηθηκαμε τη στηριξη και τη συσπειρωση.
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι τα λεγομενα για "ενοτητα" ακουγονται απ οσους κραζαν οταν η ομαδα ακομα κυνηγουσε το μεγαλο στοχο.
Δεν πειραζει αφου το λενε και οι 24 ετσι θα ναι...
Αυτοι παλευουν ανιδιοτελως παντα για το καλο του ΠΑΟΚ.
Τζαβελλα εισαι ενας απο μας στειλε κι αλλο παιχτη
του μανατζερ σου στην Εθνικη μαρκαρωντας τον με τα ματια
κανε οτι γουσταρεις στην ομαδα μεσα
δεν παει να εχεις υποπεσει σε 1000+ πειθαρχικα παραπτωματα
DASKALOS4 έγραψε:Αν γινει sold out στα play of θα βγει πρωτος ο ΠΑΟΚ? Σιγουρα?
ο Τζαβελλας που κανεις δεν ανεφερε οτι τον εχει αφισα ο μικρος σαββιδης http://www.sportdog.gr/sites/default/fi ... rs/m_0.jpg (μαζι με ΤΟΥΜΠΑ και κλαους για να τα λεμε ολα) θα κοψει τα τσαφ? ο παικτης που τωρα αποθεραπευεται απο την εγχειριση στο μεταταρσιο θα σκοραρει?
Ας μη μιλησω για αλλους. Η εγκληματικη οργανωση θα φοβηθει?
Ποσες φορες ειπωθηκε το παναπολα? Ποσες το θετικη ενεργεια? τι καταφεραμε? με 2 αρθρα κολκα τζορμπατζογλου (και κανενος αλλου γιατι ολοι κραζουν πλεον) τα ριξαμε στο λαο? Μας κανουν οτι θελουν 2 αρθρα?
Ναι, ΠΑΟΚ εισαι , η Τουμπα πρεπει να ναι παντα γεματη.
Ναι, ΠΑΟΚ εισαι, αλλα δεν επιτρεπεται μια γιουχα, μια αγανακτηση σε 1-2 προσωπα που θεωρεις υπευθυνους της κατρακυλας (οχι μονο της φετινης φυσικα, αλλα πολλων ετων)
Επαιζες με λινο και αντελινο ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ και παιζεις με τζαβελινο και ...(βαλτε οποιον θελετε) ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ. ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΚΑΛΑ ΛΕΤΕ.
τα προφανη

και μιας και το τοπικ ειναι του Ιβαν εγω πιστευω οτι εχει σχεδιο για να κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο.Δεν ειναι λακαμας να πεταει τα λεφτα του ασκοπα.Το αν θα πετυχει εξαρταται απ αυτους που εχει επιλεξει να το εκπονησουν και θα φανει στα επομενα 2 χρονια.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να τον κραζει,το αντιθετο,νομιζω οτι εχει τη στηριξη ολων.
Το κραξιμο πεφτει σε οσους ευθυνονται για τις επιλογες γυρω απ το αγωνιστικο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ειστε ολοι άρρωστοι.......
σας εχει χαζεψει ο ΠΑΟΚ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν μπορείτε ρε παλληκάρια .....

οτι και να λετε εαν ολοι δεν δεχθουμε οτι πλεον ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλομετοχο και πλεον δεν ειμαστε ολοι ....ισοι....
προκοπη δεν εχει.......

με την ιδια λογικη μπορει να μας κραξει και ο μεγαλομετοχος επιδη χωρις να ........ακουσουμε....τα θελω του
μπουκαραμε μεσα σε ευρωπαικο αγωνα
ή πεταξαμε ενα ....τουβλο...με τον γαυρο
δυστυχώς για εμας δεν το εκανε και νομιζω οτι ποτε δεν θα το κανει

απο πια γωνια το βλεπει κανεις ειναι το ζητημα και πολυ φοβαμε οτι .....εμεις...εξακολουθουμε και τα βλεπουμε τα πραγματα απο την λαθος γωνια
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Sera4 έγραψε:να μου πεις το σημειο που εθελοτυφλω να το διορθωσουμε και αυτο...
Trilofiotis έγραψε: Καλη συνέχεια φίλε και καλή δύναμη στο θεάρεστο έργο σου να γκρινιάζεις για τα πάντα μέχρι να φύγει ο Σαββίδης να γουστάρεις (γιατί αυτό θα γινει στο τέλος έτσι όπως το πάτε). Τα παρατάω.
εγω ουτε σε ειρωνευτηκα ουτε μιλησα ετσι για σενα και το κυριοτερο δεν εβαλα λογια στο στομα σου...για ακομη μια φορα δικαιωνομαι οταν μαζι με καποιους αλλους λεμε οτι παντα καταληγετε στο οτι θελουμε να διωξουμε τον σαββιδη...

τελος παντων καλη συνεχεια και σε σενα...
Εθελοτυφλείς, στο ότι νομίζεις ότι κάνεις καλό στον ΠΑΟΚ, μακροπρόθεσμα ή μη, κατ εμε κακό κάνεις και μόνο.

Ούτε εγώ ειρωνεύτηκα. Αφού προφανώς δεν παραδέχεσαι κανενα λάθος σεσένα, άρα το έργο σου ειναι φοβερό!

Και "πάντα εκεί καταλήγουμε" επειδή αυτό κάνετε, απλά εθελοτυφλείτε όπως είπα και δε το βλέπετε. Η δικαίωση της παροπίδας.

ΥΓ:
Κοντρέρας ήρθε 31 χρονών με 4μύρια αξία
Γκαρσία ήρθε 31 χρόνων με 2,9 μύρια αξια
Ο Καμπς έχει στην καριέρα του 2 εμφανίσεις με την Εθνική
Ο Nunez έπαιξε 5 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ... δεν ήρθε "ακριβώς"
Για Tetradze, Sabry συμφωνώ, έχεις δίκιο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

KOSTAS54 έγραψε:Αν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες σκέφτονταν όπως ο mpouJr η μοίρα του ΠΑΟΚ δεν θα χρειαζόταν να αλλάξει με την έλευση του Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε περιέλθει ποτέ, στην μετά το 1985 κατάντια!
Έλα που δεν σκέφτονται το βλέπεις και εδώ
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ιβαν γερα
και δωσ' τους τα λεφτα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Φίλε Τριλοφιώτη, είναι γεγονός ότι ο Σέρα είναι λίγο - έως λίγο παραπάνω - γκρινιάρης, αλλά ότι ο σκοπός του είναι να φύγει τελικά ο Ιβάν, είναι λίγο βαρύ και άδικο! Υπάρχουν και αυτοί, οι μάλλον "τυφλοί' εραστές της λαϊκής βάσης (ναι, υπάρχουν ακόμη!), αλλά από τα λεγόμενα του Σεραφείμ δεν συμπέρανα ότι αυτό θέλει (να φύγει ο Ιβάν, δηλαδή, και να γουστάρει). Εντάξει, ακόμα και να το πιστεύεις αυτό, κράτα το από μέσα σου. Είπαμε, σεβασμό στο συνομιλητή.

Άκρη δεν βγαίνει, πάντως! Η όλη κουβέντα ξεκίνησε από αυτό που έγραψε ο μικρός Σαββίδης και το κατά πόσο είναι δικαιολογημένος (ας πούμε), βάσει της ιστορίας που αποκαλύφθηκε τελικά και ορισμένοι το έχετε αναγάγει σε "Τζαβελλιάδες" και σε "επαναστάσεις".

Και μιλάμε για ένα τόσο μικρό και τόσο απλό πράγμα! Εμείς και πρωτάθλημα να πάρουμε, θα μαλώνουμε γιατί ο γαύρος ήταν 6 βαθμούς και όχι 8 από κάτω μας, επειδή έπαιζε ο Χ στη θέση του Ψ, επειδή ο ΓΧ έξυσε τη μύτη του μπροστά στον πάγκο του ΠΑΟΚ! Ουουου... θέματα πολλά!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Sera4 έγραψε:δυστυχως καποιοι ονειρευονται ετσι το μελλον του ΠΑΟΚ...χωρις φωνη αβουλο και χειροκροτητη...και η ζωη του δευτεροτριτου συνεχιζεται...
Συμφωνώ ότι δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ (και προφανώς και οι οπαδοί του μέσα) να είναι χωρίς φωνή και χειροκροτητής. Αλλά είναι εντελώς άσχετο με το αποτέλεσμα στη βαθμολογία. Δεν είναι η κριτική αυτή που εξασφαλίζει το πρωτάθλημα, αν ήταν έτσι θα είχαμε 50 πρωταθλήματα. :D
guardian4 έγραψε:ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ποδοσφαιριστες της κλικας ΠΑΠΑΠΑ(παλαιμαχων παλτων παιανιας) απο την διοικηση
το οποιο τοσο καιρο λεμε και μας βηγαζετε φαντασιοπληκτους
Αν μου λες ότι ο Τζαβέλας είναι παλαίμαχος παιανίας, τότε σίγουρα είσαι φαντασιόπληκτος μια που στο βάζελο δεν έπαιξε ποτέ.
Εκτός αν μετράει και η ομάδα που υποστήριζε από μικρός, να διώξουμε την μισή ομάδα τότε.
Trilofiotis έγραψε: ΥΓ:
Κοντρέρας ήρθε 31 χρονών με 4μύρια αξία
Γκαρσία ήρθε 31 χρόνων με 2,9 μύρια αξια
Ο Καμπς έχει στην καριέρα του 2 εμφανίσεις με την Εθνική
Ο Nunez έπαιξε 5 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ... δεν ήρθε "ακριβώς"
Για Tetradze, Sabry συμφωνώ, έχεις δίκιο
Ο Τετράτζε ήρθε «τελειωμένος», ευχαριστούσε τον ΠΑΟΚ που του έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξει (και εμείς τον ευχαριστούμε γιατί ανταπέδωσε στο πολλαπλάσιο).
Και ο Σάμπρι, μεγάλη παιχτούρα, αλλά από εμάς τον έμαθε η Ευρώπη, δεν τον ήξεραν όπως τον Νοβόα.
Αλλά η «αξία» που γράφει το τρανσφερμαρκτ δεν είναι 100% αξιόπιστη, ειδικά για παίκτες που παίζουν σε ρωσοουκρανικές.

Για τον Τζαβέλλα, συμφωνώ με όλο το κείμενο του Ariskatiforos, δεν του αλλάζω ούτε κόμμα. Αλλά για να είμαστε εντός θέματος:
mpouJr έγραψε: 27/4, 15 μυρια θα χωσει για να ειμαστε πλεον ελευθεροι απο οποιαδηποτε μαλακια εκανε ο καθε ενας που περασε απο την ομαδα,δεν θα χρωσταμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ
Θα χρωστάμε στον Ιβάν βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο (που θα πάει, θα το ανακαλύψει σε δυο-τρία χρόνια κανένας ξυπνητζής παραγωγός, να μας το μάθει και αυτό).

Και πάμε στη σωστότερη κουβέντα:
mpouJr έγραψε:Βαρεθηκα να βλεπω τον κοσμο να διχαζεται με την καθε μαλακια που θα πει ο καθε μ@λ@κ@ς αρδ.
ΥΓ: Δεν θέλω να φύγει ο Ιβάν. Να μείνει, αλλά να κάνει ό,τι του λέω εγώ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Απο οοολο αυτο που εγραψΑ κολλησες στο οτι ο τζαβελλας δεν ειναι απο Παιανια,
δηλαδη ελα στεφανε δεν ειναι καλο να απομονωνεις και να απαντας.

Δεν ειναι απο την Παιανια, ωραια, ο ενας δεν ειναι

και τι αλλαζει? δεν ειναι δηλαδη ολοι μαζι φιλαρακια πικνικ και εκδρομουλες χαχα που ελεγε και ο μαρλει?

το οτι ο σπυροπουλος εχει αβαντα ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ δηλαδη δεν ισχυει επειδη ο τζαβελλας δεν ηρθε απο παιανια.
Δεν ξερω στεφανε
μπορει να μην θελεις να το πιστεψεις οτι ειναι τοσο σκ@τα τα πραγματα
και σε καταλαμβαινω
αλλα ετσι ειναι

Υ.Γ. η στηριξη κλοκα ειναι αλλη μια αποδειξη.
Υ.Γ.2. Πες εσυ στεφανε τι αλλο θες να γινει που δεν εγινε, που αν γινει τοτε θα πιστεψεις την θεωρεία της παρεότητας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

τι λε ρε που θα κανει οτι του λες εσυ.......

θα κανει οτι του πω εγω.....

καταλαβατε τωρα ολοι ποιο ειναι το μεγαλο προβλημα του ΠΑΟΚ.....

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ

τζαβελα εγω σε θελω στον ΠΑΟΚ οπως και το παρεακι......

40 χρονια παω στα μπουζουκια ...οπως λεει και το βουρλο ο μυρτσος....μπουζουκι δεν εμαθα

εσυ τωρα λες οτι θελεις να κανει ο ιβαν οτι λες....
απο που και ως που ρε φιλε ....
επιδη πας 40 χρονια στο γηπεδο και βλεπεις μπαλα????

θα κανει οτι του λεω εγω γιατι ναι μεν εγω παω 40 χρονια στο γηπεδο ......χιλιομετρα καναμε παλι για την καψουρα μας την ποιο μεγαλη....αλλα επιδη βλεπω απο την 4ρα ξερω παραπανω απο σενα

φφφφφφφφφφφ κουραστικα να σκεφτομε

κουραστικα και να σας διαβαζω.....απο την εποχη του Παντελακι τα ιδια και τα ιδια
απο εκεινη την εποχη αυτο το γαμμμιμενο το παρεακι δεν λεει να φυγει απο την ομαδα
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

@stephanos,
το ότι θα χρωστάμε στον Ιβάν δεν χρειάζεται να μας το μάθει κανένας ''ξυπνητζής παραγωγός'' σε δυό τρία χρόνια.

Προχθές μάς το είπαν οι ίδιοι

''Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έδωσε εντολή να προκηρυχθεί γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την έγκριση ομολογιακού δανείου που επίσης θα καλυφθεί εξ΄ ολοκλήρου από τον μεγαλομέτοχο για ένα ποσό της τάξης των 15.000.000 ευρώ συνολικά.
Εκτός από τα χρήματα που θα καταβληθούν στο Ελληνικό δημόσιο (10.400.000 ευρώ περίπου) απαιτείται ένα επιπλέον ποσό 4.500.000 ευρώ για να καλυφθεί η ζημιά της φετινής περιόδου. Το σύνολο του ποσού θα καλυφθεί από τον ομογενή επιχειρηματία με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ομολογιακό δάνειο που θα μετατραπεί σε μετοχές σε επόμενα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Η μέθοδος του ομολογιακού δανείου επιλέχθηκε προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η ΠΑΕ με έξοδα και επιβαρύνσεις που θα προέκυπταν από άλλες μεθόδους παροχής χρημάτων στην εταιρία από τον μεγαλομέτοχο της ή κάποια εταιρία του. Το ομολογιακό δάνειο θα δοθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Dimera που επίσης ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.
Η ανακοίνωση για τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Δευτέρα 27.04.2015 στις 11.00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας.''

Βέβαια υπάρχει η δικαιολογία της αποφυγής εξόδων κι επιβαρύνσεων (άραγε στις προηγούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου δεν υπήρχαν;) αλλά η ουσία είναι μία, τα χρέη θα πληρωθούν με δανεικά και όχι με ίδια κεφάλαια.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

guardian4 έγραψε:Απο οοολο αυτο που εγραψΑ κολλησες στο οτι ο τζαβελλας δεν ειναι απο Παιανια,
δηλαδη ελα στεφανε δεν ειναι καλο να απομονωνεις και να απαντας.
Κάποια μέρα σου υπόσχομαι ότι θα τα πάρω όλα όσα γράφεις και θα τα σχολιάζω ένα προς ένα.
Θα βγει λίγο μεγάλο το σεντόνι, αλλά χώρο έχει ο σέρβερ. :lol:
Μετά την Ανάσταση μάλλον.
guardian4 έγραψε:Δεν ειναι απο την Παιανια, ωραια, ο ενας δεν ειναι
και τι αλλαζει? δεν ειναι δηλαδη ολοι μαζι φιλαρακια πικνικ και εκδρομουλες χαχα που ελεγε και ο μαρλει?
Τί αλλάζει;
Ε, καλά, τίποτα δεν αλλάζει, λέμε και καμιά μ@λ@κία, ας είναι και ψέματα, αρκεί να ταιριάζει στη θεωρία συνομωσίας που έχω πειστεί ότι υπάρχει.
guardian4 έγραψε:το οτι ο σπυροπουλος εχει αβαντα ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ δηλαδη δεν ισχυει επειδη ο τζαβελλας δεν ηρθε απο παιανια.
Ο αστυνόμος είναι όργανο.
Το μπουζούκι είναι όργανο.
Άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι.

Είχε ένα μάθημα κάποτε στο Λύκειο, Λογική, γιατί το κατήργησαν ποτέ δεν κατάλαβα.
guardian4 έγραψε:Υ.Γ.2. Πες εσυ στεφανε τι αλλο θες να γινει που δεν εγινε, που αν γινει τοτε θα πιστεψεις την θεωρεία της παρεότητας
Από πέρσι σε παρακαλάω: Πες μου τα ονόματα από το «παρεάκι». ΟΛΟΥΣ όμως, μήν μου πεις μετά από τρία χρόνια «α, ήταν κι αυτός και τον ξέχασα». Μετά θα τους διώξουμε όλους. Και μετά θα πάρουμε πρωτάθλήμα. :twisted: (ψάχνω να βρω το εικονίδιο του τύπου που κυλιέται από τα γέλια).
Από πέρσι που το ρώτησα, ονόματα έγραψαν μόνο δύο, ο slidar και ο desperando.
Οι υπόλοιποι τί έκαναν; Απλώς σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τη λέξη «παρεάκι», τυχαίο, δεν ξέρω.
dimbar έγραψε:@stephanos,
το ότι θα χρωστάμε στον Ιβάν δεν χρειάζεται να μας το μάθει κανένας ''ξυπνητζής παραγωγός'' σε δυό τρία χρόνια.

Προχθές μάς το είπαν οι ίδιοι
Παλήκαρε, τα ίδια λέμε. Εγώ και εσύ το ξέρουμε ήδη, ο «ξυπνητζής παραγωγός» όμως που θα το καταλάβει του χρόνου, θα μας το ξεφουρνίσει μια άσχετη στιγμή, ξέρωγω πριν από κανένα ντέρμπι με τον βάζελο, μετά από καμιά νίκη στην Ευρώπη κλπ.

Εννοείται ότι η αποφυγή εξόδων κλπ είναι δικαιολογία και καλά κάνεις και έχεις τα μάτια ανοιχτά. :pano:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

βγηκαν παγανια οι εκφραστες του μικρουρη και συμπαθιτικου παοκακιου ξανα

αυτοι που επιχειρουν να μας πεισουν οτι ο προεδρος μας ενδιαφερεται αν καποιοι διαμρτυρονται για τις επιλογες του
αυτοι οι αρωστοι που παρουσιαζουν ο αδυναμο λαπα τον προεδρο μας
αυτοι οι ψεκασμενοι που διαδιδουν παραμυθια για οργανομενα σχεδια ανατροπης του προεδρου μας αληθεια απο ποους και πως ? απαντηση δεν υπαρχει βεβαια εκτος απ μια ειναι εκφραση της αρρωστια τους

αυτοι που μιλανε για μαλακιες των προηγουμενων ετσι απλα τα παιδια παιζανε μωρε τα χρεη οι κλεψιες αποδεδειγμενα απο την ελληνικη δικαιοσυνη βαφτιζονται μαλακιες απο αυτους που ηταν και παραμενουν συνενοχοι στα πολαπλα εγκληματα κατα του ΠΑΟΚ μας αυτα που ο προεδρος μας ειναι αναγκασμενος να πληρωσει τωρα
και σας λουζει κρυος ιδρωτας

προσπαθουν για μια ακομα φορα να παιξουν το παιχνιδι του διαχωρισμου να μας χωρισουν εμας τους οπαδους του ΠΑΟΚ για να παραμεινουν αυτοι τα βαριδια
οχι δεν υπαρχει καμια διαφορα οργανωμενων και μεμονομενων δεν θα σασ περασει αυτην την φορα το κολπακι δεν 8α μασ βαλετε να σκοτωθουμε με τα αδελφια μας
μπορειτε να γραφετε ωρες για σαλπι και οτι γουσταρετε τα ψευδη σας στην απελπιδα προσπαθεια να κρατησετε μικρο και αρωστο τον συλλογο οπως ακριβως εισαστε εσεις
δεν σας πιστευει κανενας δεν αγοραζει κανενας τον παπα που πουλατε
τα αδρφια μου οι μεμονωμενοι οπαδοι που εχουν διαφορετικες αποψεις με εμενα θα σας δωσουν την χαριστικη βολη

δεν μασαμε απο τα μακιαβελιστικα σχεδια σας
ΦΟΒΑΣΤΕ τον μεγαλο ΠΑΟΚ αυτον που ερχεται μολις φυγουν τα εμποδια δηλαδη εσεις και η εγκληματικη οργανωση (για να ειμαστε εντος επικαιροτητας) που δρα εντος του συλλογου
οι συμπαθουντες λοιπον για να μην πω τα περιφεριακα μελη αυτα τα αρρωστα κυταρα που εχουν μολυνει τον συλλογο
ειναι σε πανικο..
τα φαρμακα που θα γιατρεψουν τον συλλογο και θα αποβαλουν την αρωωστια ειναι προ των πυλων

φοβαστε για την τυχη σας και πολυ καλα κανετε

χρονια τωρα γεμισαμε με πικρες πικρες και πικρες αλλα εσεις χαιροσασταν τα βλεπατε ολα καλα μεσα απο τα αρωστα μυαλα σας και αντιδρουσατε με περισιο σθενος στην φαρμακευτικη αγωγη γιατι σε μια αρωστη κατασταση επιβιωνατε ησασταν στο γνωριμο πεδιο σας ειχατε λογο υπαρξης

ο προεδρος μας θα σας εκδιωξει με το καλο η το κακο
οι μερες των αρρωστων που εκαναν παρτυ στον συλλογο τελειωνουν
ο
τις ψευτιες σας

σε ολες τις ομαδες ρεαλ μαν γιου τσελσι κτλ ο κοσμος λεει το μακρυ και το κοντο του βραζει βριζει τους παντες
αλλα μονο εδω οι αρρωστοι εξυφαινουν ξεκασμενα σχεδια ανατροπης του προεδρου

μονο εδω ζητουν παρουσια του κοσμου στο γηπεδο αρα και αλλοθι και στηριξη για τα εγκληματα τους
δυστυχως για εσας ο κοσμος και οχι καποιοι κακοι συνωμωτες συνδεσμιτες δεν θα γινει συνενοχος
δεν θα δωσει αλλη μια ευκαιρια στα βαριδια
δεν θα τρεφει αιωνια τα κομπλεξ κατωτερωτητα σας
η μη παρουσια στο γηπεδο ειναι κραυγη αγωνιας ειναι κραυγη για αλλαγη
την αλλαγη που τοσο φοβαστε γιατι θα φυγετε γιατι δεν θα τα παιρνετε χονδρα απο τον προεδρος μας
γιατι ο ΠΑΟΚ μας θα γιατρευτει θα πεταξειο ψηλα ο δικεφαλος αετος
αφηνοντας εσας την αρρωστη μειοψηφια μονη αβοηθητη στο σκοταδι ξεχασμενη απο ολους

δνε πα να λετε οσα θελετε το μελον εχει ηδη γραφτει
θα παρετε τον μπουλο
και σαν τραγικη ειρωνια αυτοι που θα σας δωσουν την τελευταια κλωτσια θα ειναι ο προεδρος μας και οι μεμονωμενοι αδελφοι μας
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Φυσικα. Πιστευω οτι τον ιουνη θα απαλλαγουμε απολα τα βαριδια. Θα παμε σε νεα πορεια καθαροι απτα παντα κ απτους παντες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”