χίλια δυο παράπονα έχω ρε συ Σέρα απο την παε. χίλια δυο. αλλά αυτό που ξερω είναι ότι (εκτός ιδιαιτέρων περιπτώσεων) για να κρίνεις ένα Προπονητή θέλεις μινιμουμ ενα χρόνο, ένα Τδ μίνιμουμ 2 χρονιές και ένα μεγαλομέτοχο 5 έτη.
αν φυσικά ο μεγαλμτοχος την κανει πριν τα 5 τοτε κρίνετε ως λαμόγιο ή φυγόμαχο τελοσπάντων. για να μην υπάρχουν απορίες.
και να ειμαι και ειλικρινής, πιστεύω ότι του χρόνου, που θα λειτουργούμε ορθά επι το πλείστον, ο κόσμος πάλι κατι θα βρεί να μανουριάζει. βασικά, είμαι σίγουρος.
σκέψου για να έρθει η γκαύλα τι χίλια μύρια κύματα πέρασε πχ ο Σάντος.
ε δεν γίνεται όμως παντα να λειτουργούμε έτσι. βάση αποτελέσματος δλδ. θέλει και λίγο υπομονή μέχρι αυτό να έρθει.
και το παραπάνω φυσικά δεν το λεω για τα πρώτα αυτά 2 χρόνια, αλλά γενικότερα.
σκεψου το και αλλιώς.
τι έχουμε δει αυτα τα τρία χρόνια;
1) σχεδόν καμια παρέμβαση, πλην Τσιστιακόφ και εισροής χρημάτων για παίχτες. προπονητής δώνης μεσαίος μισθός.
2) κανένας, ούτε ο Τσιστιακόφ. Στέφενς. προπονητής υψηλού μισθού, τεράστια αύξηση στο μπατζετ.
3) είσοδος Αγγελίδη ώς προεδρος μετά τον Αύγουστο. Άγγελος. προπονητής χαμηλού μισθού, προπονητής με πέραση στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μείωση μπάτζετ.
βλέπεις ότι ουσιαστικά, 3 χρόνια, 3 διαφορετικές δράσεις. ε του φούστη κάτι θα αλλάξει φέτος είναι νομοτελειακά σίγουρο.για να προλάβω μαλιστα, έχουν φύγει και οι όποιοι κοινοί παραγοντες των τριών αυτων περιόδων (επι το πλείστον τουλάχιστον) το θέμα είναι θα το στηρίξουμε ή θα περιμένουμε να δουμε αν και πότε και τι κτλ κτλ;;;;;;
υγ:Φύλακα, σιγά μην έχει μπικ. πάρκερ μίνιμουμ. αυτό για να μην δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις.