Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Μπεργκ πριγιο και ψάξτε για τον δεύτερο στο Europa league
εγω ψήνομαι πιο πολυ για αραουχο παρά για μπεργκ το καπή του βαζελου τωρα ελεος
Πάντως κάτι λέγετε για μάνατζερ που ήρθε εχθές στο Μακεδονία.... Ποιόν μάνατζερ ρε έχει ο Σουηδός;;;
- Sick Bastard
Δεν νομίζω να μπορεί να παίζουν και Πρίγιο κ Μπέργκ μαζί.
Δεν μπορεί ελληνική ομάδα να παίξει 4-4-2 καλά καλά ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Δεν μπορεί ελληνική ομάδα να παίξει 4-4-2 καλά καλά ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
"Δεν συμφωνεί με τη μείωση του μπάτζετ ο Μάρκους Μπεργκ που έστειλε... μήνυμα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Τι είπε για το μέλλον του
Ο Μάρκους Μπεργκ έδειξε να μην συμφωνεί με την μείωση του μπάτζετ στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θέλει να μείνει σε μία ανταγωνιστική ομάδα."
Ο Μάρκους Μπεργκ έδειξε να μην συμφωνεί με την μείωση του μπάτζετ στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θέλει να μείνει σε μία ανταγωνιστική ομάδα."
- john4serres
4-4-2 με δυο ψηλούς επιθετικούς;
Δύσκολο αλλά όχι αδύνατον.
Δύσκολο αλλά όχι αδύνατον.
Σικ σε μια περιοδο 60 ματς δεν χωραει ρε φιλε?
- john4serres
Συμφωνώ με 7sins
Σε μια μεγάλη σεζόν, μπορείς να κάνεις πολλές μίξεις 4-3-3 και 4-4-2 και τα λεπτά συμμετοχής.
Σε μια μεγάλη σεζόν, μπορείς να κάνεις πολλές μίξεις 4-3-3 και 4-4-2 και τα λεπτά συμμετοχής.
Κανένας από τους δύο τσε,ξέρετε τι παιχταράδες υπάρχουν εκεί εξω;
Έχω Μιχελ,δε φοβάμαι τίποτα,αρκεί να αποφασίσει και ο Ιβάν να ρίξει κάτι παραπάνω για την υπέρβαση.
Πιστεύω ότι θα το κάνει,το καλοκαίρι θα σπάσει το ρεκόρ διαρκείας της εποχής Ζαγορακη.
Έχω Μιχελ,δε φοβάμαι τίποτα,αρκεί να αποφασίσει και ο Ιβάν να ρίξει κάτι παραπάνω για την υπέρβαση.
Πιστεύω ότι θα το κάνει,το καλοκαίρι θα σπάσει το ρεκόρ διαρκείας της εποχής Ζαγορακη.
ρε τρολche4 έγραψε:εγω ψήνομαι πιο πολυ για αραουχο παρά για μπεργκ το καπή του βαζελου τωρα ελεος

Δίδυμο ψηλού - ψηλού δεν θυμάμαι σε μεγάλο επίπεδο.
Πρίγιο και Μπεργκ δεν μπορούν να κουβαλήσουν μπάλα.
Πολύ καλός παίκτης μεν, αλλά πιστεύω ότι ο Αραούχο είναι πολύ πιο χρήσιμος. Παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και μπορεί να τα βάλει μόνος του με όλη την αντίπαλη άμυνα. Είναι και σε τέλεια ηλικία.Τα μόνα προβλήματα είναι το ποτό και το κόστος.
Από την άλλη, υπάρχουν πάμπολα παραδείγματα ψηλού - κοντού που μεγαλούργησαν!
Πρίγιο και Μπεργκ δεν μπορούν να κουβαλήσουν μπάλα.
Πολύ καλός παίκτης μεν, αλλά πιστεύω ότι ο Αραούχο είναι πολύ πιο χρήσιμος. Παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και μπορεί να τα βάλει μόνος του με όλη την αντίπαλη άμυνα. Είναι και σε τέλεια ηλικία.Τα μόνα προβλήματα είναι το ποτό και το κόστος.
Από την άλλη, υπάρχουν πάμπολα παραδείγματα ψηλού - κοντού που μεγαλούργησαν!
obanebane έγραψε:Κανένας από τους δύο τσε,ξέρετε τι παιχταράδες υπάρχουν εκεί εξω;
συμφωνώ αλλα δύσκολα έρχονται ελλάδα ενώ αυτοί ειναι ηδη στη σουπαλιγδα
Ελα νταξει τωρα δε νομιζω ότι υπάρχει θέμα, απλά ο παίκτης άκουσε για μειωση μπατζετ και λογικά θα ανησυχησε
Εννοείται πάντως ότι είναι καλός παίκτης και εννοείται ότι αν υπήρχε μια στο εκατομμύριο αυτη η προοπτική θα τον ήθελα στην ομάδα.

Εννοείται πάντως ότι είναι καλός παίκτης και εννοείται ότι αν υπήρχε μια στο εκατομμύριο αυτη η προοπτική θα τον ήθελα στην ομάδα.