Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

KOSTAS54

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

goran 64 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Δεν τίναξε μόνο αυτή τη χρονιά.
Συμφωνώ...Τίναξε (ελπίζω και εύχομαι τουλάχιστον) κι όλες τις προηγούμενες επί Ιβάν Σαββίδη, όπου όλοι αναρωτιόμασταν "Τι ΦΤΑΙΕΙ & ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ"...Ή μήπως όχι??? :?

Μακάρι λοιπόν η συνέχεια να είναι πλέον...ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ κι όχι σημειωτόν και λανθασμένα όπως πριν... ;)
Θα δείξει.

ΥΓ. Η ομάδα που έφαγε 4 από ΠΑΣ για το κύπελλο, χτύπησε το πρωτάθλημα, γιατί είχε προπονητή που δεν μυξόκλαιε σαν παιδάκι του νηπιαγωγείου. Ή μήπως δεν έγινε τίποτε στο 4-0 με τον ΠΑΣ?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

vs40 έγραψε:Δεν τελείωσε η χρονιά ace, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει πολύ πίσω για να το σηκώσουμε. Αν τα προβλήματα μπουν κάτω από το χαλάκι, τπτ δε θα πετύχουμε φέτος, αλλά και στο μέλλον.
Δεν το λεω για να βαλουμε τα προβληματα κατω απ οτο χαλακι ,αλλα για να γινουν οι καταλληλες κινησεις για να βρει η ομαδα τον δρομο της.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ή μήπως δεν έγινε τίποτε στο 4-0 με τον ΠΑΣ?
γκουχου γκουχου..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δηλώσεις Αναστασιάδη:

Ήταν τραυματίας, δεν ήταν στην αποστολή. Καθίστε λίγο να το τελειώσουμε κι αυτό. Εγώ δεν έχω τίποτα με τον Τζαβέλλα. Το παιδί ότι έκανε το έκανε. Μια ανάρτηση στο facebook. Ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα θα σας το πω εγώ το γιατί. Θα σας γυρίσω πίσω. Πριν το Μουντιάλ ανακοινώνει ο Σάντος την αποστολή και έχει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο έξω και όλος ο Ολυμπιακός επίσημος και ανεπίσημος τα βάζουν με τον Σάντος! Γυρίζει ο Αβραάμ και γράφει στη σελίδα του ότι είναι χολωμένος από τον προπονητή του γιατί πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες. Την άλλη μέρα ο Ολυμπιακός τον έστειλε στην Τουρκία. Γι' αυτό παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός!
Εγώ έφυγα από τον ΠΑΟΚ και ο Τζαβέλλας ήταν εκεί. Και δεν μιλάμε για τον Αναστασιάδη αλλά για τον θεσμό. Ο θεσμός είναι ο προπονητής. Μετά από 3 μήνες ο Ολυμπιακός τον έδιωξε τον Μίτσελ. Αυτό το λέω για να καταλάβετε πως λειτουργεί ο ένας και πως ο άλλος. Το τι μεταφέρθηκε από αυτά στο μεγαλομέτοχο δεν το γνωρίζω. Έχει περάσει ένα χρόνος έχει παραιτηθεί ο Βρύζας και δεν ξέρω γιατί παραιτήθηκε. Είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή και δεν ξέρω γιατί παραιτήθηκε. Μετά το ματς με τη Βέροια δεν με ρώτησε κανείς για το ματς αλλά όλοι για το Βρύζα.
Ο Τζαβέλλας έγραψε ένα λιβελογράφημα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και εσείς μένετε στο ότι δεν έπαιξε με Ολυμπιακό. Τον κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και χωρίς τον Τζαβέλλα. Εγώ τι άλλαξα; Εγώ έπαιξα και πήρα πρωτάθλημα και κύπελλο. Θέλω να πω το εξής, είναι εύκολο το κύκλωμα των δημοσιογράφων, να φταίνε όλο οι άλλοι. Εμείς ποτέ. Το '96 είπα ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Το λέω και το 2016.
Έλεγα ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα πέρυσι και ότι για πρώτη φορά δεν είχα πρόβλημα να έρθουν οι παίκτες. Αυτά δεν συνέβαιναν παλιά. Παλιά ήταν απλήρωτοι. Και μετά πηγαίναμε στα χασάπικα, και λέγαμε άντε δώστε κανά κατσίκι, να φάνε έστω. Και έρχεται ο Σαββίδης και τι περιμένετε; Να στραφώ κατά του Σαββίδη;
Αφού με έδιωξε και μετά πήγα σε ένα παιχνίδι παλαιμάχων και τον πιάνω και λέω ότι τα πληρωμένα χρέη είναι σαν 10 πρωταθλήματα! Eβγαλες από τη μιζέρια μια ομάδα. Περιμένετε να καταφερθώ εναντίον αυτού του ανθρώπου; Τα αποδυτήρια αυτή τη στιγμή είναι καλά που η ομάδα είναι 25 πόντους πίσω από τον πρώτο; Δηλαδή τι φταίει; Η προπόνηση;»

Το διάβασα πριν λιγο και σύφμωνώ σε κάθε του λέξη. Πέρα από τη διαιτησία ο γαύρος όντως καθάριζε τέτοια παικτάκια. Στον ΠΑΟΚ ο θεσμός προπονητής δεν υπάρχει. Δεν είναι τυχαίο που το δήλωσε 100 φορές ο Ιβάν, ότι αν ξυπνήσει άσχημα μπορεί να τον διώξει τον προπονητή. Πάντα ο προπονητής είναι το εύκολο θύμα μιας παρέας (ομάδας) γιατί αυτός τους πιέζει να κάνουν μια δουλειά που μάλιστα έχει σωματική καταπόνηση. Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξουν κόντρες και γκρίνιες σε ομάδα 30 ατόμων. Εκεί είναι καθαρά θέμα της διοίκησης να προστατεύσει την ομοιογένεια, τον αδύναμο, δηλαδή τον προπονητή. Αν ο προπονητής είναι ισχυρός, τότε έρχονται οι επιτυχίες. Για αυτό συνήθως ομάδες που χτίζει ο προπονητής πετυχαίνουν περισσότερο, απο τις ομάδες των ΤΔ. Γιατί ο προπονητής έχει πραγματική ισχύ μέσα στην ομάδα και πραγματική εμπιστοσύνη από το μεγαλομέτοχο.

Λέει ο ΆΑ κάτι σημαντικό για τον Ιβάν: Υπονοεί ότι αυτά τα λάθη είναι δικά του (ανύπαρκτη στήριξη το θεσμό προπονητή), αλλα το γεγονός ότι καθάρισε το σωματείο από μιζέρια του, αξίουν όσα 10 πρωταθλήματα, οπότε δε μπορεί να πει κάτι κακό. Όσο για τη λαίλαπα ΖΒ, τα λέει ξεκάθαρα: ΤΔ που παραιτείτε έτσι απλά και επανέρχεται ακριβώς τη μέρα της απόλυσής του.. Τελικά ρε ΖΒ είσαι ο πιο ανεπιθύμητος για μένα. Ο νούμερο1 της black list μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 29 Νοέμ 2016, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περικλής4_Μεγαλέκος

Δημοσίευση από Περικλής4_Μεγαλέκος »

Σε όλες τις ΟΜΑΔΕΣ υπάρχουν κλικες! Και στην Ρεάλ των πορτογάλων και του Ράμος και στην Αργεντινή του Μέσσι και την ΜU του σκόουλς!
Το θέμα είναι οτί στον ΠΑΟΚ υπάρχει κλίκα των μετρίων/των ακαδημιών και των ΑΡΔεάδων. Για μένα μόνο ένας μουτζαχεντίν θα την καθαρίσει την μπουγάδα. Μπορεί ο ίβιτς/μπορεί ο γκαρσία μπορεί ο Σάντος μπορεί κάνεναν τρελος
Πάντως πιο πιθανό να ασχοληθεί ο ίβιτς παρά ο Σάντος αν έρθει πχ που απλά θα τους δώσει δεξιά αριστερά δανεικούς!
υγ1: Δεν χρειάζεται να στήσεις μάτς/ Αρκει να τα κάνεις όλα ταναπού. Το γιάννενα-ΠΑΟΚ μιλάει απο μόνο του. και Τότε είχαμε κλίκα αλλα ήταν του σέρτζιο του κοντρέρας και του Γκαρσία που έφερναν και αποτελέσματα και χτύπησαν 2ρη θέση και πρωτάθλημα στα ίσα! Με σφαγές και με ΠΑΟΚ χωρίς σάλιο.
υγ2: και Ο γαύρος με ανατολάκι τζόρτ γεωργάτο και σία είχε κλίκα γι αυτό είχαν προπονητή λεμονί και αλέφαντο και ξεφτιλίζονταν στην ευρώπη γιατί ο τζόλε έκανε 2 πακέτα πριν πάει για προπόνηση και παρτούζοναν την γυναίκα του άντζα. Τους Καθάρισε όμως! Φέρε ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! Μόνο έτσι!
υγ3: και επειδή οι βάζελοι θέλουν να φάνε στραμαστρώνει, διπλάρα απο εδώ μεχρι την τούμπα.
υγ4: Τελευταίο μου ΠΟΣΤ!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

@ KOSTAS εγω δεν ειδα κανεναν να μιξοκλαιει..ειδα εναν ανθρωπο να περιγραφει ενα χρονιο προβλημα της ομαδας και να απαιτει λυση.

Να σου κανω μια ερωτηση;Οταν προ διετιας ο Κλαους βγηκε και ειπε μισολογα ησουν απο αυτους που ειπαν να μιλησει ανοιχτα στον κοσμο του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ε οκ , VS, μιας και παραθετουμε σοβαρες κουβεντες απο σοβαρους ανθρωπους, ας το συνεχισω και εγω

:mrgreen:
στην Περαία Θεσσαλονίκης, στο οποίο πρώτη φορά θα έμενε και το οποίο απέχει του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα τουλάχιστον μισή ώρα, ενώ υπό συνθήκες κίνησης τουλάχιστον 45 λεπτά, δηλαδή το μισό χρόνο διαδρομής από τη Λάρισα, επιμηκύνοντας παράλληλα και τη διαδρομή από τη Λάρισα στη Θεσσαλονίκη κατά 45 λεπτά, επειδή το ξενοδοχείο δεν είναι προς την πλευρά της Λάρισας αλλά προς την πλευρά του αεροδρομίου και έπρεπε η αποστολή να διασχίσει όλη τη Θεσσαλονίκη.

Ενώ ο λόγος που ζητήσατε η ομάδα να διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη, ήταν να μην καταπονηθεί από το ταξίδι, επιλέξατε ένα ξενοδοχείο εκτός πόλης, του οποίου ο ιδιοκτήτης, όπως εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε, ήταν φίλος του πρώτου εξ υμών.

Το συγκλονιστικότερο όμως απ' όλα ήταν ότι ενώ η εταιρεία μας ικανοποίησε το αίτημά σας, αντιληφθήκαμε ότι ο λόγος για τον οποίο ζητήσατε να μεταβούμε από την προηγούμενη ημέρα στη Θεσσαλονίκη, δεν ήταν η μη καταπόνηση των ποδοσφαιριστών, αλλά να ικανοποιήσετε το φίλο σας ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ΡΟΥΑΓΙΑΛ και να τον ωφελήσετε οικονομικά από τα χρήματα, τα οποία εισέπραξε προκαταβολικά, αφού, εάν ο σκοπός ήταν η μη καταπόνηση των ποδοσφαιριστών, θα μπορούσε η αποστολή να μείνει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως ιστορικά πράττει, και σε 10 λεπτά το πολύ να είναι στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ παράλληλα συνέβη και η πρωτοφανής στα ποδοσφαιρικά χρονικά όλων των κατηγοριών, ακόμη και των ερασιτεχνικών, αντισυμβατική ενέργεια όλων σας ως προπονητικού τιμ να εγκαταλείψετε αμέσως μετά την άφιξη στο ξενοδοχείο την αποστολή και οι τρεις σας να διανυκτερεύσετε στα σπίτια σας στις μόνιμες κατοικίες σας στη Θεσσαλονίκη, εγκαταλείποντας εντελώς μόνους τους ποδοσφαιριστές και όλη την αποστολή.
Στην Περαια ρε αθεοφοβε αδεκαστε μαχητη της αληθειας?
βασική 11άδα τον τρίτο τερματοφύλακα (Ζαχαρία Καβουσάκη) αντί για τον πρώτο τερματοφύλακα (Γεννάδιο Ξενοδόχοβ) και στο δεύτερο ημίχρονο που η ομάδα μας έπρεπε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ 2-0, μεταθέσατε τον πρώτο σκόρερ του προηγούμενου αγώνα με τον Ηρακλή και διεθνή κυνηγό με την Εθνική Κύπρου Ανδρέα Αβραάμ στη θέση του δεξιού μπακ, αποδυναμώνοντας εντελώς την επίθεση της ομάδος και αχρηστεύοντας ολόκληρη τη δεξιά πλευρά της, αφού ο Αβραάμ έχει παίξει μόνο κυνηγός, είναι αριστεροπόδαρος και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δεξί του πόδι.

Ακολούθως, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στην τραγική εμφάνιση της ομάδος με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την 23.10.2016, κατά την οποία λόγω των δικών σας εκτός ποδοσφαιρικής λογικής επιλογών (ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Ρέντζας με βασικό τον Τσίμο Ναβάρο, αγωνίστηκε αριστερό μπακ και έμειναν εκτός 11δος ο καλύτερος παίκτης της προηγούμενης αγωνιστικής Οούσου Ανσάρ Κοντόρ και ο αναπληρωματικός του διεθνής αριστερός μπακ Μανώλης Μονιάκης, ενώ αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ ένας από τους καλύτερους επιτελικούς μέσους, ο Φράνκο Ουρτάδο), η ομάδα μας συνετρίβη από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με το συντριπτικό σκορ 4-0, κινδυνεύοντας να διασυρθεί με σκορ άνω των 10 τερμάτων.

Εν συνεχεία, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου θυμηθήκατε να τοποθετήσετε παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν ή είχαν παίξει ελάχιστα λεπτά (Ποτουρίδη Ιωάννη, Σουλιώτη Δημήτρη, Μαρουκάκη Ματθαίο, Κουτσιανικούλη Βασίλειο, Μονιάκη Εμμανουήλ) και χρησιμοποιήσατε παίκτες σε λάθος θέσεις, όπως το Λαμπρόπουλο ως αμυντικό χαφ, ενώ είναι επιτελικός μέσος.
Τι μου θυμιζουν να δεις αυτα?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Την άποψή μου την εξέθεσα χθες. Μιλάς με Ιβάν, εισηγείσαι και αν δεν γίνουν δεκτες οι εισηγήσεις παίρνεις το καπελάκι σου και τον χαιρετάς.
Τα υπόλοιπα μου θυμίζουν τον Κούγια με την βατίδου και τα τακούνια.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Περικλής4_Μεγαλέκος έγραψε:Σε όλες τις ΟΜΑΔΕΣ υπάρχουν κλικες! Και στην Ρεάλ των πορτογάλων και του Ράμος και στην Αργεντινή του Μέσσι και την ΜU του σκόουλς!
Το θέμα είναι οτί στον ΠΑΟΚ υπάρχει κλίκα των μετρίων/των ακαδημιών και των ΑΡΔεάδων. Για μένα μόνο ένας μουτζαχεντίν θα την καθαρίσει την μπουγάδα. Μπορεί ο ίβιτς/μπορεί ο γκαρσία μπορεί ο Σάντος μπορεί κάνεναν τρελος
Πάντως πιο πιθανό να ασχοληθεί ο ίβιτς παρά ο Σάντος αν έρθει πχ που απλά θα τους δώσει δεξιά αριστερά δανεικούς!
υγ1: Δεν χρειάζεται να στήσεις μάτς/ Αρκει να τα κάνεις όλα ταναπού. Το γιάννενα-ΠΑΟΚ μιλάει απο μόνο του. και Τότε είχαμε κλίκα αλλα ήταν του σέρτζιο του κοντρέρας και του Γκαρσία που έφερναν και αποτελέσματα και χτύπησαν 2ρη θέση και πρωτάθλημα στα ίσα! Με σφαγές και με ΠΑΟΚ χωρίς σάλιο.
υγ2: και Ο γαύρος με ανατολάκι τζόρτ γεωργάτο και σία είχε κλίκα γι αυτό είχαν προπονητή λεμονί και αλέφαντο και ξεφτιλίζονταν στην ευρώπη γιατί ο τζόλε έκανε 2 πακέτα πριν πάει για προπόνηση και παρτούζοναν την γυναίκα του άντζα. Τους Καθάρισε όμως! Φέρε ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! Μόνο έτσι!
υγ3: και επειδή οι βάζελοι θέλουν να φάνε στραμαστρώνει, διπλάρα απο εδώ μεχρι την τούμπα.
υγ4: Τελευταίο μου ΠΟΣΤ!
τι εκαναν την γυναικα του αντζα?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ace θες φροντιστήριο... ;)

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

pilotos έγραψε:Ace θες φροντιστήριο... ;)

SM-G935F
tην γαργαλουσαν?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο φουκαράς την πάτησε άσχημα... Κι ήταν καλό παιδί, αλλά το έμαθε κάποια στιγμή και γύρισε στη Ξάνθη

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

για τη γυναίκα του Άντζα τα χω ακούσει κ εγώ από φίλο μου γάβρο, είχε μεγαλο σουξέ στ αποδυτήρια του γάβρου τότε...τεσπα κρίμα τον άνθρωπο
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Αδέρφια είναι απλά τα πράγματα. Την τελευταία φορά που έκανε ο ΠΑΟΚ ομάδα, υπήρξε έμπρακτη στήριξη στον προπονητή με την δήλωση του Ζαγοράκη ότι για τα επόμενα χρόνια προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι ο Σάντος, όποιος παίχτης δεν θέλει μπορεί να ζητήσει την αποδεύσμευση του και όποιος φιλαθλός δεν συμφωνεί ας μην ξαναέρθει στο γήπεδο. Η συνέχεια είναι γνωστή.... οι παίκτες κατάλαβαν ότι δεν θα περάσει το δικό τους και οι οπαδοί ότι τζάμπα θα φωνάζουν αν φωνάζουν... και η ομάδα πήγε τρένο.

Έγινε άκομψα είναι η αλήθεια όλο αυτό από τον βλάνταν αλλά μακάρι να αφυπνίσει τον ιβάν. Να στηρίξει τον θεσμό επιτέλους που τόσα χρόνια τον έχει ξεφτυλίσει και να κόψει σε κάποιους κοντά του τα "you are one of us" και τα "oh my captain" που του έχουν πάρει τα μυαλά και πιστέυει οτι κάνει κουμάντο στην θέση του μεγαλου.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

pisakaipoupoula έγραψε:για τη γυναίκα του Άντζα τα χω ακούσει κ εγώ από φίλο μου γάβρο, είχε μεγαλο σουξέ στ αποδυτήρια του γάβρου τότε...τεσπα κρίμα τον άνθρωπο
tην γαργαλουσαν ομαδικα ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”