Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
OΛΟΙ μα ολοι περιμενουμε τα βαρια χαρτια.....εως τοτε υπομονη...οι εως τωρα κινησεις ειναι οκ αλλα δεν τρελαθηκαμε κιολας...απλα στα βαρια χαρτια λαθη δε χωρανε...οποτε ας αργησουν...
1 1 με ουζμπεκους..το γκολ με πεν ο σταφ
Και στην τελίκή, ας έχω στήσει την άμυνα μου μέχρι τα προκριματικά και άς περάσω με 0,5-0. δεν με νοιάζει. έχω ετοιμοπόλεμους Ολίσε, κοντό και Κλάους για να παίξω τη Νόρετζεραλαντ ή όποια είναι τεσπα.μετά, όταν θα παίξω με Μίλαν, θέλω τον παιχταρά μου.
Αλήθεια, η κλήρωση πότε είναι;
Αλήθεια, η κλήρωση πότε είναι;
Το έχω ξαναγράψει καμιά 10ριά σελίδες πριν... Αναμένονται 3 ακόμα μεταγραφές, ημία εκ των οποίων αεροδρομίου!!!!! Η ειυχή θα πραγματοποιηθεί μέχρι 19/7/2013 και ώρα 6.30 πμ....
Το τζίνι!!!
Το τζίνι!!!
-
arrwstos
Μόικαν να 'σαι καλά, έσκασε λίγο το χειλάκι μου. Ειλικρινά ηρέμησα, κυρίως με αυτό που είπες ότι διαπραγματευόμαστε στοχευμένα και όχι κουτουρού. Αναμένω με ανυπομονησία και συγκρατημένη αισιοδοξία. Αξίζουμε κι εμείς να μας πάνε μια φορά καλά τα πράγματα.

ace79grpaok έγραψε:για να κοψουμε λιγο τα αστεια ,πιστευετε οτι θα κλεισει κανενας μεχρι το τελος της εβδομαδας?ειχα δεν ειχα εκει το γυρισα!!!!οχι για μενα αλλα για την φουκαριαρα την μανα μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο κριστιαν σου κανει
Το δείχνει πουθενά;;;;MANIAKOS έγραψε:
Μέχρι να διαβάσω όλο το post και όχι τη παράθεση του che4 και να καταλάβω ότι κανεις πλακα μου ήρθε εγκεφαλικό. Δεν ήξερα τι να πρωτοπιάσω και από που να αρχίσω να κράζωParolos έγραψε:Έλα όμως που παίζεις έναν από τους στόχους σου 31 Ιουλίου.. τι να τον κάνω τον Αύγουστο...
Τεσπα εντάξει μετά από το βομβαρδισμό επιχειρημάτων με πείσατε και έχω να πω τα εξής:
Πολύ καλή η αποστολή των 28 παιχτών γεμάτη από ταλέντο.
Ίσως είναι η πιο πλήρης από όσο θυμάμαι ΠΑΟΚ.
Συμφωνώ με Χουμπ οτι 28 παίχτες είναι πολλοί οπότε ας κόψει 4-5 να δέσει καλύτερα το υπάρχον ρόστερ που σφύγγει από ποιότητα..
Πιστεύω οι νέοι θα δώσουν νέα πνοή και κουράγιο στους μεγάλους 34+ , και θα γίνει μια εκ νέου νεαρή δυναμική ομάδα που θα πετάει τον αντίπαλο και θα τον στριμώχνει στα σχοινιά.
Αυτό το ρόστερ με γεμίζει φιλοδοξίες, κρίμα που κόπηκε ο Ρομπέρ θα τον ήθελα για βασικό και πιστεύω άξιζε μια ευκαιρία ακόμη.
Επίσης τώρα που κόπηκε ο Αποστολόπουλος πιστεύω οτι θα κινηθούμε για ένα ακόμη δεξί μπακ, που μακάρι να είναι ο Σειταρίδης.
Στις υπόλοιπες θέσεις είμαστε πλήρεις το πολύ πολύ ένα αριστερό μπακ με λίγα λεφτά για αναπληρωματικό του Λίνο επειδή μπορεί να βγάλει μόνο 40 ματς φέτος. Ένας Καράμπελας εδώ θα με κάλυπτε και με το παραπάνω.
Η νέα εποχή είναι εδώ, κι επιτέλους δικαίωση για τους πανηγυρισμούς μας που βγήκαμε CL καθώς το timing είναι εκπληκτικό. Η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη από ποτέ να διεκδικήσει με περίσσιες πιθανότητες την πρόκριση που όλοι ονειρευόμαστε.
Ανεβείτε στο τρένο το ταξίδι στα αστέρια και στο ντάμπλ ξεκινάει..
http://live-agones.blogspot.gr/p/tv-1.html#tv1nikolasf έγραψε:Το δείχνει πουθενά;;;;MANIAKOS έγραψε:
nikolaf τι ήθελες να το δείς; 
ΥΓ: Ο κωνσταντινίδης πρέπει να δουλέψει ΠΑΡΑ πολύ τις τοποθετήσεις του.
ΥΓ: Ο κωνσταντινίδης πρέπει να δουλέψει ΠΑΡΑ πολύ τις τοποθετήσεις του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 02 Ιούλ 2013, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι τόσο θελκτική.
Ίσως θα έπρεπε να κλείσουν έναν παίκτη καλό από αυτούς που διαπραγματεύονται γρήγορα,πληρώνοντας την ανάλογη υπεραξία για να κάμψουν τις αντιστάσεις του ιδίου αλλά και του μάνατζέρ του, ώστε να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες στις διαπραγματεύσεις με τους επόμενους.
Καλός ο Στέφενς αλλά ακόμα κι εμείς οι οπαδοί που δεν έχουμε δει τέτοιο όνομα προπονητή στην Ελλάδα είμαστε διστακτικοί , όχι προς το πρόσωπό του, αλλά στο αν στην ομάδα μας θα γίνουν καλές μεταγραφές.
Βέβαια αυτό μπορεί να έχει άλλες παρενέργειες, είναι λεπτές οι ισορροπίες.
Αναμένουμε με ανυπομονησία!!!
ΥΓ. Moican , αν γνωρίζεις το επίπεδο που κινούμαστε γενικά, να είμαστε αισιόδοξοι ή θα φανεί στο γήπεδο κλπ κλπ;

Ίσως θα έπρεπε να κλείσουν έναν παίκτη καλό από αυτούς που διαπραγματεύονται γρήγορα,πληρώνοντας την ανάλογη υπεραξία για να κάμψουν τις αντιστάσεις του ιδίου αλλά και του μάνατζέρ του, ώστε να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες στις διαπραγματεύσεις με τους επόμενους.
Καλός ο Στέφενς αλλά ακόμα κι εμείς οι οπαδοί που δεν έχουμε δει τέτοιο όνομα προπονητή στην Ελλάδα είμαστε διστακτικοί , όχι προς το πρόσωπό του, αλλά στο αν στην ομάδα μας θα γίνουν καλές μεταγραφές.
Βέβαια αυτό μπορεί να έχει άλλες παρενέργειες, είναι λεπτές οι ισορροπίες.
Αναμένουμε με ανυπομονησία!!!
ΥΓ. Moican , αν γνωρίζεις το επίπεδο που κινούμαστε γενικά, να είμαστε αισιόδοξοι ή θα φανεί στο γήπεδο κλπ κλπ;
- ace79grpaok
che4 έγραψε:ace79grpaok έγραψε:για να κοψουμε λιγο τα αστεια ,πιστευετε οτι θα κλεισει κανενας μεχρι το τελος της εβδομαδας?ειχα δεν ειχα εκει το γυρισα!!!!οχι για μενα αλλα για την φουκαριαρα την μανα μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο κριστιαν σου κανει
τιποτα σε χαφ?γιατι ο κριστιαν με πεφτει μεγαλος στα μανικια
- Μπαρκαρούτσος
Simewn έγραψε:ΥΓ. Moican , αν γνωρίζεις το επίπεδο που κινούμαστε γενικά, να είμαστε αισιόδοξοι ή θα φανεί στο γήπεδο κλπ κλπ;
- ΑποστόληςΑ