Γιώργος Δώνης

dimbar

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από dimbar »

Μπορεί και γω να διαφωνώ που τον αποκαλέι ζωντανό (φαντάζομαι ζώο), αλλά η ευαισθησία είναι μονομερής.
Εδώ ο άλλος είπε στα ίσια κομπλεξικούς όσους διαφωνούν και πέρασε με χάιδεμα και αρκετά ακόμη.
Η παραβίαση των κανόνων γίνεται μόνο απο όσους διαφωνούμε με τον ΓΔ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να δω όταν ο ΓΔ θα σηκώνει την κούπα, μέσα στο ΟΑΚΑ τι θα λέτε! Εγώ πάντως θα είμαι μέσα και θα πανηγυρίζω (θα έχω βραχνιάσει πριν ξεκινήσει ο αγώνας)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Πλάκα πλάκα αν στραβώσει η Πέμπτη, δε τον βλέπω καλά...

Θα φάει όλο το κράξιμο :S
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εχουμε ακομα καιρο για αυτο Αποστολε ....

Προς το παρον ...

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Παρ 18 Ιαν 2013, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Dimbar μη λες τέτοια πράγματα. Πραγματικά καλοπροαίρετα σου λέω πως οτι πέφτει στην αντίληψή μας ΔΕΝ το αγνοούμε. Προσωπικά μιλώντας ακόμα και το μπαν μείωσα μιας και δεν θέλω να "τιμωρήσω" αλλά ελπίζω οτι θα καταλάβουν και θα συμπεριφέρονται καλύτερα. Και ο DC όσο ξέρω το ίδιο πιστεύει. Τώρα αν κάτι δεν το είδα, άνθρωπος είμαι, έχω τις δουλειές, κλαίνε και τα μωρά όλη μέρα, οπότε ότι προλάβω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε σεις... Φτανει. Ουτε εγω τον αγαπαω τον Δωνη αλλα δε μπινελικωνομαι ολη μερα. Ηρεμια
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

angelheart,

Θέλω να το πιστεύω αδελφέ αν και εκφράσεις όπως το

Παραξενεύομαι που δεν το είδα νωρίτερα ούτε εγώ ούτε άλλος μοντ.
2 εβδομάδες. Αγύριστες.
DC

κάτι μου δείχνουν.

Πολύ το κουράσαμε. Το Αγύριστες έχει την ένοια του αμετάκλητου. Ο angel ξέρει.
.... λες και έχω πρηγούμενα με τον καθένα σας ...
DC

Όπως το είπε ο DC. Το αγύριστες ήταν για μένα και είναι εσωτερικό θέμα των mods.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Πιστευω οτι δεν θα ειμαστε εμεις που θα αποφασισουμε αν η ομαδα πρεπει να αλλαξει προπονητη -και ποιον να παρει- η να τον κρατησει για παντα. Υπαρχουν αλλοι που κρινουν και οπως σε ολα τα θεματα (μεταγραφες, γηπεδικο, προπονητικο) διανυουμε ενα μεταβατικο σταδιο μετα την ελευση του Σαββιδη οπου προφανως ολοι -παικτες, προπονητες, ακομα και οι οπαδοι- κρινονται.
Απο την αλλη διαβαζοντας τα λεγομενα του εχω να πω τα εξης
Αφου διαπιστωνει οτι εχουμε καποια προβληματα τι κανει για να τα διορθωσει ? 1 γκολ απο στημενη φαση εχουμε απ το καλοκαιρι (την κεφαλια του Κατσικα στο παιχνιδι με τους εβραιους αν δεν κανω λαθος) Και εγω ξερω τα προβληματα μου - το θεμα ειναι τι κανω για να τα λυσω. Ειναι μονο δικη μου εντυπωση η στα κορνερ ψαχνουμε πρωτο δοκαρι?-κομπινα απο τον Σαντος-
Για αυτοματισμους δεν μπαινω καν στον κοπο να σχολιασω-Τι να σχολιασεις οταν 6 μηνες τωρα δεν εχουμε δει ΕΝΑΝ αυτοματισμο? Ενα πλανο επιθεσης ρε παιδι μου...
Δεν μπορω να καταλαβω καποιες απο τις επιλογες οσον αφορα την ενδεκαδα : Σταφυ στα χαφ και Φωτακης εξτρεμ ?Η ο Λορενς εξτρεμ ενω τα καλυτερα παιχνιδια τα εκανε πισω απο τον Κλαους? Στο ματς με τον Ατρομητο γιατι δεν εβαλε τον Ιντζιδη μπακ (που το παλικαρι οσες φορες επαιξε δεν εχει κανει και κανενα σοβαρο λαθος) και τον Κατσουρανη στα χαφ ? Μπορει να χαναμε αλλα τουλαχιστον θα λεγαμε οτι εκανε μια ορθολογικη ενδεκαδα , ασε που πιστευω οτι με τον Κατσουρανη στα χαφ θα το ειχαμε παρει το παιχνιδι.Και θα κατεβουμε λεει με την ιδια ενδεκαδα σχεδον (Φωτακη αντι Λαζαρ) στην Τριπολη. Ε ρε γλεντια...Και αντε με την Καλλιθεα το 2-0 ηταν τυχαιο. Τη ρεβανς να δω γιατι αν παιξουμε οπως με τον Ατρομητο -γυρω γυρω ολοι- 3 γκολ δεν μπαινουν 3 μερες να παιζουμε...
Η κατοχη εμενα δεν μου λεει απεναντι στα μεγαθηρια της Σουπα Λιγκα...Ποιος να σε πιεσει ο Πανθρακικος η ο Αρης?Απεναντιας μαλλον θα με προβληματιζε να εχω 65% κατοχη και να κανω 4-5 φασεις σε ολο τον αγωνα ενω ο αντιπαλος με 35% μολις χανω την μπαλα να κανω τον σταυρο μου...
Για τα κρουσματα απειθαρχιας(κοκκινες) , οτι εμεινε ο Χακομπο στα Γιαννενα τραυματιας στο γηπεδο ,οτι οι παικτες σε πολλα ματς για εμενα εμφανιζονται νωθροι και αδιαφοροι , οτι ουσιαστικα το 4-4-2 εγινε 4-3-3 (με αποφαση της διοικησης απο οτι λεγεται), οτι παντα φταει ο αντιπαλος ή το γηπεδο ή ο αναδρομος Ερμης για τα κακα αποτελεσματα ,τι να πουμε ?
Το ελαφρυντικο ειναι οτι σε δυο διαδοχικα παιχνιδια σπανια λογω τραυματισμων και καρτων (σε αυτο εχει ευθυνη) δεν ειχε την ιδια ενδεκαδα , οτι λειπει ο Παμπλο , οτι η ομαδα εχει κενα ετσι κ αλλιως.
Ολοι οι ανθρωποι δικαιουνται μια πιστωση χρονου να δουλεψουν αλλα μεσα στο χρονικο διαστημα αυτο οφειλουν και αυτοι με την σειρα τους να παρουσιαζουν εργο και μια σταδιακη βελτιωση πραγμα που δυστυχως εγω δεν βλεπω
Ολοι οι ανθρωποι δεν κανουν για ολες τις δουλειες. Καποιοι επιτυγχανουν σε ομαδες με συνθηκες πιεσης,απαιτησεων πρωταθλητισμου και καποιοι σε ομαδες που βαζουν ενα πλανο που μια θεση πανω μια κατω δεν τρεχει και τιποτα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Παρ 18 Ιαν 2013, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

dimbar έγραψε:angelheart,

Θέλω να το πιστεύω αδελφέ αν και εκφράσεις όπως το

Παραξενεύομαι που δεν το είδα νωρίτερα ούτε εγώ ούτε άλλος μοντ.
2 εβδομάδες. Αγύριστες.
DC

κάτι μου δείχνουν.
don't worry you're not alone ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

CCCP έγραψε:
kataramenos5 έγραψε: Προφανώς ακολουθείς την τακτική του ινδάλματος σου
Τα ινδαλματα ειναι για αφελεις και απλοικους ανθρωπους. Ασε φιλε ασε, δεν με ξερεις, μην προσπαθεις να μου την πεις με αστεια πραγματα χανεις χρονο.
Εσύ το ξεκίνησες στο προηγούμενο ποστ λέγοντας για Παναγίες κλπ κι απάντησα με τον ίδιο τρόπο (που δε μ αρέσει κιόλας).Με τον Dani μια χαρά ήρεμη κουβέντα κάναμε.Για το θέμα ,εν προκειμένου τη συνέντευξη ΓΔ
μπορεί να με πείς ότι θέλεις και να με βγάλεις λάθος.Ειρωνίες και το γύρισμα της κουβέντας αλλού δε το μπορώ.Τέλος απο μένα.
Οσον αφορά τα μπάν έχουν δίκιο οι μοντ .Το παρατραβάμε μερικές φορές αλλα ..λεει κι αυτός κάτι πράγματα :mrgreen:

ΥΓ Που σε ρε Ταγμα με τη Σαρα σου να ηρεμήσεις την κατάσταση. :( .Χαλαρώστε παιδιά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ειλεικρινα δεν σας καταλαβαινω ρε παιδια.

Ασε τον Δωνη, να σας το πω ετσι: Μιλατε για μπαλαρα, για αυτοματισμους για συστηματα.

ΠΟΤΕ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ?

Βλεπω τον ΠΑΟΚ συνηδητα ας πουμε 20 χρονια. Αντε λιγο με Μπαγιεβιτς επιθετικα (και φυσικα με παικταραδες και λεφτα) και με Σαντος αμυντικα και οργανομενα (βασικα, για αλλες χωρες, πραγματα δηλαδη). Κατα τα αλλα το ποδοσφαιρο που παιζαμε ειναι για να θες να βγαζεις τα ματια σου.

Και γενικα στην Ελλαδα, ελλαχιστες περιπτωσεις καλης μπαλας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

CCCP έγραψε:ΠΟΤΕ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ?
Έτσι ... θεοποιήσαμε την εποχή του Σάντος που είχαμε 1 ευκαιρία ανά ματς. Και εκεί κατοχή μπάλας είχες και ανούσιο passing game , έτσι έχτισες το αμυντικό σερι. Περιμένεις από προπονητή να διασπάει τις κλειστές άμυνες και να έχει πλάνο στο παιχνίδι του...Δλδ το πλάνο του γαύρου ποιο είναι στις κλειστές άμυνες? Η στρατηγική του παιχνίδι?
Ο Βαλβέρδε με παικταράδες μέσα, μόνο στο 2ο πέρασμά του άφησε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό στίγμα με άμυνα πολύ ψηλά και εξαντλητικό πρέσινγκ.
Ο Σάντος άφησε ένα ευκολότερο "στίγμα" με ανούσιο τσούκου τσούκου μπολ και σφιχτό σχηματισμό .. σε συνάρτηση με το σεβασμό που ενέπνεε ως προσωπικότητα έπαιρνε από ένα σημείο και μετά το 100% από τους παίκτες με αποτέλεσμα να σε πάει σχεδόν στο ταβάνι σου αγωνιστικά ως ομάδα και ως σύλλογο γενικότερα ( φαινόμενα Σπάθα κλπ)
Ο Μπάγεβιτς είχε κ αυτός ξεκάθαρο στίγμα άλλά και ξεκάθαρα το καλύτερο ροστερ πάντα...τον είδα σε τεταρτοπεμπτα ροστερ τι πέτυχε.

Και μου ψάχνετε τώρα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του Δώνη και πράσινα άλογα. Μια πιο αντρίκεια άποψη θα ήταν δε τον γουστάρω , δε τον πιστεύω το μπούλο. Όμως μια τέτοια άποψη καλυμμένη με τον μανδύα ποδοσφαρικών επιχειρημάτων περί πλάνου και μια δόση προσεκτικά διετυπωμένης ειρωνείας ... προκαλεί αυθόρμητο γέλωτα μήνες τώρα.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

+40000

Φάσεις κάναμε με το ζόρι όταν είχαμε μπροστά Βιειρίνια - Μούσλι - Κονσεισάο - Ίβιτς,
και τώρα θέλουμε μπαλάρα...

(πω ρε πούστη τι επίθεση είχαμε πλάκα πλάκα τότε, γιατί δε βάζαμε γκολ; :D :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: )
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

υπαρχει κ η αντιληψη δεν τον γουσταρω για καθαρα ποδοσφαιρικους λογους βεβαια. αλλα ποιοι ειμαστε εμεις;διπλωμα εχουμε;silence..i kill you.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Συμφωνώ με τον shark ότι η κατοχή οφείλεται κυρίως στο ότι οι αντίπαλοί μας παίζουν κλειστά και μας αφήνουν την κατοχή για να πάρουν το 0-0.
Επίσης συμφωνώ ότι η αυτή η τακτική των αντιπάλων εκτός από μια ανούσια κατοχή δεν μας επιτρέπει να κάνουμε πολλές φάσεις.
Τέλος συμφωνώ ότι αυτή η ανεπάρκεια του Δώνη μας στοίχισε 2 βαθμούς με την Κέρκυρα (που άλλες χρονιές κερδίζαμε), 2 βαθμούς με τη Βέροια (που άλλες χρονιές κερδίζαμε) και 2 βαθμούς με τον Ατρόμητο (που άλλες χρονιές κερδίζαμε).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”