Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
- abc_o_ karpouzas

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
εχω κανα τεταρτο που ειμαι μεσα στο φορουμ και διαβαζω αυτο το νιμα
....τις τελευταιες 4-5 σελιδες
ενα εχω να πω
εισται -ειμαστε πολλη ΜΑΛΑΚΕΣ
μερικοι οντος δεν παιζεστε
δε λιγο θα εχουμε και αποψη οταν παει να χεσει το κανει πριν το φαι η μετα

....τις τελευταιες 4-5 σελιδες
ενα εχω να πω
εισται -ειμαστε πολλη ΜΑΛΑΚΕΣ
μερικοι οντος δεν παιζεστε
δε λιγο θα εχουμε και αποψη οταν παει να χεσει το κανει πριν το φαι η μετα
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Κλείστε το και ανοίξτε το μολις κλείσει θετικά η αρνητικά η ιστορία....

καποιοι εχουν την εντυπωση πως ο αλλος παει στο περιπτερο να αγορασει μπυρες και οχι παε...ενταξει βγηκε η ανακοινωση αλλοι χαρηκαν αλλοι οχι καλα τα ειπε/καλα δεν τα ειπε γιατι ειπε εκεινο/γιατι δεν ειπε το αλλο ξυστα με γκαζμα δηλαδη...εγω σας προτεινω να αφησετε το θεμα στην ακρουλα λιγο μην το σκεφτεστε καντε και λιγο διακοπουλες δεν βλαπτει πιαστε και κανενα κωλαρακι να ξεκολλησει ο εγκεφαλος λιγο(αυτο για τους εργενηδες εννοειται) γιατι βλεπω εχουν πονεσει τα μυαλα σας και στο τελος δεν θα ξερετε τι γραφετε... 

υγ εγω ψηνομαι ασχημα να το κλειδωσω αλλα θα κατηγορηθω για χουντα οποτε το αφηνω...

υγ εγω ψηνομαι ασχημα να το κλειδωσω αλλα θα κατηγορηθω για χουντα οποτε το αφηνω...
Δεν είναι θέμα τοπικ. Τα τοπικ ανοιγουν και κλείνουν εύκολα. Το όλο θέμα είναι στην νοοτροποία. Όλοι πιστεύουμε και αισθανόμαστε ανοικτόμυαλοι ας θυμόμαστε ότι δεν είμασταν πάντα έτσι. Λάθη κάνουμε όλοι και μαθαίνουμε από αυτά. Συνεχώς βελτιωνόμαστε.
Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει την άποψή, εφόσον δεν ξεχνά τους κανόνες του φόρουμ. Το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε είναι προσωπικό θέμα του καθενός.
Οφείλουμε να σεβαστούμε και την διαφορετική άποψη την αντικρούσουμε σε κόσμιο επίπεδο, παραθέτοντας την δική μας άποψη. Το να προβαίνουμε σε προσωπικές επιθέση δεν οδηγεί πουθενά.
Εφόσον κλείσει το τόπικ θα είναι πρώτα μείωση της προσωπικότητας όσων ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο.
Συμπέρασμα:
1) Κρατήστε ανοικτό το τόπικ
2) Μπορούμε να συζητήσουμε κόσμια. Η διαφωνία είναι υγεία, μην περιμένετε να έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο ανάλυσης μίας κατάστασης.

Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει την άποψή, εφόσον δεν ξεχνά τους κανόνες του φόρουμ. Το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε είναι προσωπικό θέμα του καθενός.
Οφείλουμε να σεβαστούμε και την διαφορετική άποψη την αντικρούσουμε σε κόσμιο επίπεδο, παραθέτοντας την δική μας άποψη. Το να προβαίνουμε σε προσωπικές επιθέση δεν οδηγεί πουθενά.
Εφόσον κλείσει το τόπικ θα είναι πρώτα μείωση της προσωπικότητας όσων ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο.
Συμπέρασμα:
1) Κρατήστε ανοικτό το τόπικ
2) Μπορούμε να συζητήσουμε κόσμια. Η διαφωνία είναι υγεία, μην περιμένετε να έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο ανάλυσης μίας κατάστασης.
- abc_o_ karpouzas

κατι τετοιες μ@λακιες λεει και ο γ.α.π. και μας εβαλε στο μνημονιο και τωρα οποιος πεταει πετρες και γιαουρτια ειναι η συνασπιστης η κουκουλοφοροςAle3 έγραψε:2) Μπορούμε να συζητήσουμε κόσμια. Η διαφωνία είναι υγεία, μην περιμένετε να έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο ανάλυσης μίας κατάστασης.
επειδη ειστε πολλοι εδω και αφου θελετε να κλεισει το συγκεκριμενο τοπικ μηπως μπορει
να βοηθησει καποιος στο τοπικ καλοκαιρινες διακοπες.θα παω 11 σεπτεμβρη στην μοντζα για την φορμουλα.
οποιος εχει να προτεινει κατι, καλοδεχουμενο.

να βοηθησει καποιος στο τοπικ καλοκαιρινες διακοπες.θα παω 11 σεπτεμβρη στην μοντζα για την φορμουλα.
οποιος εχει να προτεινει κατι, καλοδεχουμενο.
- desperando
 - Επικοινωνία:

τελικα ειμαστε μακραν  ο πιο εσωστρεφης λαος που υπαρχει
μαζεύω υπογραφες για το κλείδωμα του παρον τοπικ

μαζεύω υπογραφες για το κλείδωμα του παρον τοπικ
Αδελφέ Άκη 
Για την κίνηση Φλωρίδη, ούτε ζέστη ούτε κρύο. Στην παρούσα φάση μπορεί να γίνει όντως μεγαλομέτοχος, μπορεί οστόσο να σκάσει στα μούτρα μας σαν φούσκα, πάλι. Ο χρόνος θα δείξει. Σέβομαι την άποψή σου, μου πέρασε απ'το μυαλό, αλλά δεν μπορω να την συμμεριστώ ακόμη. Για μένα οι ενδείξεις δεν είναι επαρκείς.
Για τα υπόλοιπα έχω κάνει την τοποθέτησή μου.

Για την κίνηση Φλωρίδη, ούτε ζέστη ούτε κρύο. Στην παρούσα φάση μπορεί να γίνει όντως μεγαλομέτοχος, μπορεί οστόσο να σκάσει στα μούτρα μας σαν φούσκα, πάλι. Ο χρόνος θα δείξει. Σέβομαι την άποψή σου, μου πέρασε απ'το μυαλό, αλλά δεν μπορω να την συμμεριστώ ακόμη. Για μένα οι ενδείξεις δεν είναι επαρκείς.
Για τα υπόλοιπα έχω κάνει την τοποθέτησή μου.
- 
				ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

.......Εχετε καταλαβει ορισμενοι οτι ο ανθρωπος αυτος ...αναλαμβανει μια καταχρεωμενη εταιρια;
........η θηλεια στο λαιμο μας ειναι ακομα....αν καποιοι το ξεχασατε...
..... ποσα ειναι τα χρεη θυμαστε;....20-25-30εκ........
βαλε και αλλα 6εκ απο τις 2 τευλεταιες σεζον..παμε στα..και γω δεν ξερω ποσα...
.....αν δεν σας λεει τιποτα αυτο....τι να πω.....
....μη μασατε τιποτα....
....ολα καλα...ΠΑΟΚ...εισαι....και τα μυαλα..στα ..καγκελα...
....και κατι ακομα....
ο παπατζης με ταλεντο....το λαμογιο...ο...ανυπαρκτος.......
μπορει αυριο να ειναι ο προεδρος του ΠΑΟΚ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟΚ......
......θα γελανε μαζι μας και οι πετρες......για τα σχολεια που κανουμε
εμεις οι ιδιοι για τον προεδρο μας....
τελος παντων σταματαω γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της....
οπως ειπα κλειστο ..για να ηρεμησουμε......

........η θηλεια στο λαιμο μας ειναι ακομα....αν καποιοι το ξεχασατε...
..... ποσα ειναι τα χρεη θυμαστε;....20-25-30εκ........
βαλε και αλλα 6εκ απο τις 2 τευλεταιες σεζον..παμε στα..και γω δεν ξερω ποσα...
.....αν δεν σας λεει τιποτα αυτο....τι να πω.....
....μη μασατε τιποτα....
....ολα καλα...ΠΑΟΚ...εισαι....και τα μυαλα..στα ..καγκελα...
....και κατι ακομα....
ο παπατζης με ταλεντο....το λαμογιο...ο...ανυπαρκτος.......
μπορει αυριο να ειναι ο προεδρος του ΠΑΟΚ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟΚ......
......θα γελανε μαζι μας και οι πετρες......για τα σχολεια που κανουμε
εμεις οι ιδιοι για τον προεδρο μας....
τελος παντων σταματαω γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της....
οπως ειπα κλειστο ..για να ηρεμησουμε......
Οι πολιτικοί λέγανε ωραία λόγια, και μας ηδάνε στις πράξεις. Πλέον ούτε καν λόγια δεν λένε οι λακαμες. Πιστεύω ότι για να πάμε μπροστά, οφείλουμε να ακούσουμε τον αντίλογο, να τον επεξεργαστούμε και να λύσουμε τις διαφορές μας και να βρούμε τι ικανοποιεί τους πάντες. Μπορούμε, όμως το καταστρέφουμε μόνοι μας για μικρότητες και προσωρινό βόλεμα. Η πολιτική οστόσο έχει το δικό της τόπικ.abg12d34 έγραψε:κατι τετοιες μ@λακιες λεει και ο γ.α.π. και μας εβαλε στο μνημονιο και τωρα οποιος πεταει πετρες και γιαουρτια ειναι η συνασπιστης η κουκουλοφοροςAle3 έγραψε:2) Μπορούμε να συζητήσουμε κόσμια. Η διαφωνία είναι υγεία, μην περιμένετε να έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο ανάλυσης μίας κατάστασης.
Αν πιστεύεις πως η συζήτηση δεν έχει λόγο ύπαρξης, είναι δικό σου θέμα, εγώ διαφωνώ. Στην εναλλακτική προσέγγιση μίας διαφωνίας, θέλω να πιστεύω ότι διαφωνείς και εσύ. Το αν δεν το εφαρμόζουν κάποιοι και το αφήνουν στα λόγια, δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχημένο (διευκρινίζω πως αναφέρομαι μόνο στον διάλογο).