Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Νομιζω οτι το διλημμα ειναι μεγαλο,παιρνεις τα λεφτα και φερνεις την ομαδα ισα βαρκα ισα νερα χωρις να εχεις μεγαλες βλεψεις η κρατας τον παιχτη ελπιζωντας να μεγαλωσει και αλλο η εμπορικη του αξια.
Ολα αυτα βεβαια σε περιπτωση που οι επενδυτες αποδειχτουν φουσκα γιατι σε διαφορετικη περιπτωση δηλαδη γινουν πραξη τα σεναρια τον κρατας του κανεις αναπροσαρμογη ξοφλας τους παιχτες παιρνεις εναν δυο απο αυτους που ζηταει ο προπονητης και χτυπας πρωταθλημα στα ισα.
Ελπιζω να μπουν οι επενδυτες γιατι διαφορετικα αν οντως δινει κοντα στα 5 καθαρα για τον ΠΑΟΚ η αγγλιδουλα πρεπει να ξεχασουμε τον βιερινια απο φετος.
Νομιζω οτι τα παντα θα κριθουν οριστικα σημερα,θα ειναι μεγαλη μερα αυτη που ξημερωνει.
Ολα αυτα βεβαια σε περιπτωση που οι επενδυτες αποδειχτουν φουσκα γιατι σε διαφορετικη περιπτωση δηλαδη γινουν πραξη τα σεναρια τον κρατας του κανεις αναπροσαρμογη ξοφλας τους παιχτες παιρνεις εναν δυο απο αυτους που ζηταει ο προπονητης και χτυπας πρωταθλημα στα ισα.
Ελπιζω να μπουν οι επενδυτες γιατι διαφορετικα αν οντως δινει κοντα στα 5 καθαρα για τον ΠΑΟΚ η αγγλιδουλα πρεπει να ξεχασουμε τον βιερινια απο φετος.
Νομιζω οτι τα παντα θα κριθουν οριστικα σημερα,θα ειναι μεγαλη μερα αυτη που ξημερωνει.
Ναι???? που τον θάψανε?desperando έγραψε:δυστυχως ο σκυλος πεθανεolivares έγραψε: όπως λέει ο σκύλος.
Δεν είναι ντροπή να κάνεις λάθος.teod1980 έγραψε:Πώληση για να καλυφθούν χρέη είναι ντροπή.
Άντε να αντικαταστήσουμε μετά τον παίκτη στην 1 χρονιά του Λάζλο.
Μέγα λάθος.
Του χρόνου και πάμε για άλλα γούστα φέτος. Αλλιώς γαμησέ τα!
Το πόσο λάθος είναι να πουληθεί ο Βιερίνια είναι μεγάλη συζήτηση στην οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε.
Το σίγουρο για μένα είναι ότι μετά τις εμφανίσεις του στην ευρώπη πέρυσι, η διοίκηση περίμενε ότι θα τον μοσχοπουλούσε, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανένας ουσιαστικά.
Τώρα πρέπει να αποφασίσει αν θα τον πουλήσει με λιγότερα απ όσα υπολόγιζε ή όχι.
Εγώ στη θέση τους με 5 εκ τσεπάτα θα τον έδινα, αλλά δεν είμαι στη θέση τους οπότε ότι θέλω λέω.

διπλα απο το οραμαthrix έγραψε:Ναι???? που τον θάψανε?desperando έγραψε:δυστυχως ο σκυλος πεθανεolivares έγραψε: όπως λέει ο σκύλος.
++++++++++++ κος
πολυ απλα δεν πωλειται ο παιχτης σε τετοια εξευτελιστικη τιμη...και πολυ απλα η διοικηση δεν βγαζει εμπιστοσυνη οτι μπορει να καλυψει το κενο επαξια και προς το συμφερον της ομαδας...και πολυ απλα εχει ηδη ξεκινησει η σεζον για εμας...και πολυ απλα δεν τους παιρνει ποσο μαλλον μετα το φιασκο βιτολο...και πολυ απλα ο μπολονι εχει θεσει ενα βετο...και τελος πολυ απλα ειναι με μαθηματικη ακριβεια δεδομενο οτι πωληση του συγκεκριμενου θα ειναι και η τελευταια κινηση αυτης της διοικησης...
οποτε προσωπικα τη βρισκω απιθανη την πωληση...
πολυ απλα δεν πωλειται ο παιχτης σε τετοια εξευτελιστικη τιμη...και πολυ απλα η διοικηση δεν βγαζει εμπιστοσυνη οτι μπορει να καλυψει το κενο επαξια και προς το συμφερον της ομαδας...και πολυ απλα εχει ηδη ξεκινησει η σεζον για εμας...και πολυ απλα δεν τους παιρνει ποσο μαλλον μετα το φιασκο βιτολο...και πολυ απλα ο μπολονι εχει θεσει ενα βετο...και τελος πολυ απλα ειναι με μαθηματικη ακριβεια δεδομενο οτι πωληση του συγκεκριμενου θα ειναι και η τελευταια κινηση αυτης της διοικησης...
οποτε προσωπικα τη βρισκω απιθανη την πωληση...
θα γινει της πουτανας αν πωληθει ο αντελινο τωρα....
να φυγουν ολοι οι αλλοι πρωτα σαβινοσακελαριομπαλαφοπαπαζογλοιβιτσορομπεροτσουκαλοκουρδακογεωργιουδες ακομη και σαλπιγγιδοφωτακοαριομαπλεζαδοτσιριλιδης και ΜΕΤΑ Ο ΑΝΤΕΛΙΝΟ...ελεος δλδ
ειδαμε το ζελο χωρις σισε τι εκανε
να φυγουν ολοι οι αλλοι πρωτα σαβινοσακελαριομπαλαφοπαπαζογλοιβιτσορομπεροτσουκαλοκουρδακογεωργιουδες ακομη και σαλπιγγιδοφωτακοαριομαπλεζαδοτσιριλιδης και ΜΕΤΑ Ο ΑΝΤΕΛΙΝΟ...ελεος δλδ
ειδαμε το ζελο χωρις σισε τι εκανε
το σωστο θα ειναι να πουληθει 10 μυρια, θα ειμαι ευχαριστημενος, με 4,5 οχι
αγωνιστικα θα καλυψουμε το κενο του βαζοντας τον ρομπερ στην θεση του....

αγωνιστικα θα καλυψουμε το κενο του βαζοντας τον ρομπερ στην θεση του....

Καλά λεφτά τα 5,όμως το συμφέρον της επιλογής κρίνεται απ' το πόσα θα σου φέρει ο Αντελίνο όσο είναι παρών στην Τούμπα και η ταπεινή μου γνώμη λέει ότι θα σου φέρει περισσότερα.
Ο βάζελος πήρε 6 από Σισέ και έχασε με το καλημέρα 4 με τους Τοτσέδες....μπορεί κανείς τώρα να μιλήσει για συμφέρουσα επιλογή?
Ο βάζελος πήρε 6 από Σισέ και έχασε με το καλημέρα 4 με τους Τοτσέδες....μπορεί κανείς τώρα να μιλήσει για συμφέρουσα επιλογή?
Δεν φεύγει. Για εμένα εάν τον δώσουν στα ποσά που ακούγονται, σημαίνει όχι μόνο αποχαιρετιστήριο λόγω ανικανότητας να φέρουν το καράβι βόλτα από εδώ και πέρα, αλλά και δόλο στην αποχώρηση για να καλυφθούν κώλοι με τα λεφτά αυτά.
Μπορεί να ακούγεται ζόρικο, μπορεί να παραείμαι εριστικός, αλλά είμαι 99% σίγουρος οτι ενδεχόμενη πώληση τώρα του Αντελίνο θα γίνει για να καλυφθούν τρύπες και περιμένω αυτές οι τρύπες να καλυθφούν αλλιώς και όχι από το ξεπούλημα του μεγαλύτερου αγωνιστικού και περιουσιακού μας στοιχείου!
Και εάν όλες αυτές οι μακακίες για επιθετικούς που είναι "κλεισμένοι" αλλά τελικά λόγω της, νη τον Δίαν, αφραγκίας μας δεν έρχονται είναι πλάγιοι τρόποι να μας πουν οτι "μόνη λύση ο μικρός" (γιατί δυστυχώς μας βλέπω μόνο με το 1μ του Σάχπα...), τότε τα πανηγύρια του 15/8 άρχισαν λίγο πιο νωρίς φέτος...
Το να φέρει πχ 10 αντί για 5, απλά χρυσώνει το χάπι γιατί απλά λέω "του π@ύστη, 10 θα έχουν, κάποια δεν θα πιάσουν τόπο;; δεν μπορεί να πάνε όλα σε τρύπες και Σαβίνιδες".
Μπορεί να ακούγεται ζόρικο, μπορεί να παραείμαι εριστικός, αλλά είμαι 99% σίγουρος οτι ενδεχόμενη πώληση τώρα του Αντελίνο θα γίνει για να καλυφθούν τρύπες και περιμένω αυτές οι τρύπες να καλυθφούν αλλιώς και όχι από το ξεπούλημα του μεγαλύτερου αγωνιστικού και περιουσιακού μας στοιχείου!
Και εάν όλες αυτές οι μακακίες για επιθετικούς που είναι "κλεισμένοι" αλλά τελικά λόγω της, νη τον Δίαν, αφραγκίας μας δεν έρχονται είναι πλάγιοι τρόποι να μας πουν οτι "μόνη λύση ο μικρός" (γιατί δυστυχώς μας βλέπω μόνο με το 1μ του Σάχπα...), τότε τα πανηγύρια του 15/8 άρχισαν λίγο πιο νωρίς φέτος...
Το να φέρει πχ 10 αντί για 5, απλά χρυσώνει το χάπι γιατί απλά λέω "του π@ύστη, 10 θα έχουν, κάποια δεν θα πιάσουν τόπο;; δεν μπορεί να πάνε όλα σε τρύπες και Σαβίνιδες".
το σωστο να λεγεται..Athens έγραψε:το σωστο θα ειναι να πουληθει 10 μυρια, θα ειμαι ευχαριστημενος, με 4,5 οχι
αγωνιστικα θα καλυψουμε το κενο του βαζοντας τον ρομπερ στην θεση του....![]()
το σωστο θα ηταν να εχουμε για προεδρο τον bill gates.
το σωστο θα ηταν να ειναι η ελλαδα η πλουσιοτερη χωρα του κοσμου.
το σωστο θα ηταν αντι για ρομπερ να εχουμε κλεισει τον ντιεγκο καπελ(μονο με 3,5 αγοραστηκε απο καποια ομαδα φετος).πουλας και βιειρινια με 10 και εχεις και 6,5 για μπιρες.
το σωστο σε ενα παραλληλο συμπαν.
-
Δηλαδή αν σας έβαζαν δίλλημα πχ. Αμπντούν, Ντουγκλάο και φορ ή κρατάς Βιεϊρίνια και άντε το πολύ παίρνεις και ένα φορ με 300 χιλιάρικα, τι θα λέγατε;
Ναι ξέρω, είμαι φυτό, πρόβατο, λεφτά υπάρχουν...
Και όσοι θεωρείτε λίγα τα 4,5-5 για το 70% του παίχτη και περιμένετε πρόταση πάνω από 10 σε εκείνο το παράλληλο σύμπαν στο οποίο ο Βιεϊρίνια κοστίζει όσο και ο Νασρί, o Αρσάβιν, ο Οζίλ κ.λπ., θέλω να δω τι θα πείτε αν ποτέ ο παίχτης φύγει αναγκαστικά με τα μισά ή ελεύθερος...
Τελικά μου φαίνεται όλοι το "σωτήρα" Φλωρίδη περιμένουμε και δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε.

Και όσοι θεωρείτε λίγα τα 4,5-5 για το 70% του παίχτη και περιμένετε πρόταση πάνω από 10 σε εκείνο το παράλληλο σύμπαν στο οποίο ο Βιεϊρίνια κοστίζει όσο και ο Νασρί, o Αρσάβιν, ο Οζίλ κ.λπ., θέλω να δω τι θα πείτε αν ποτέ ο παίχτης φύγει αναγκαστικά με τα μισά ή ελεύθερος...
Τελικά μου φαίνεται όλοι το "σωτήρα" Φλωρίδη περιμένουμε και δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε.

Σε ενα πραγμα εχω εμπιστοσυνη . Στην παρουσια του Μπολονι και στην δηλωση του περι σχεδιασμου της ομαδας με απαραιτητη την παρουσια του πορτογαλλου.
Αν θελουν να δημιουργησουν τριγμους στην σχεση ομαδας -προπονητη ας τον δωσουν .
Δεν το εχει σε τιποτα ο Ρουμανος μετα να σηκωθει να φυγει ....
Καλα εχει μεινει χωρις επιθετικο τοσο καιρο ...
Αν θελουν να δημιουργησουν τριγμους στην σχεση ομαδας -προπονητη ας τον δωσουν .
Δεν το εχει σε τιποτα ο Ρουμανος μετα να σηκωθει να φυγει ....
Καλα εχει μεινει χωρις επιθετικο τοσο καιρο ...
Black death, εγώ το παραδέχομαι εδώ και καιρό, όχι για το Φλωρίδη συγκεκριμένα, αλλά για επενδυτές γενικά.
Ούτε λέω οτι είναι λίγα τα 4-5 για το 70%, απλά πια δεν έχω εμπιστοσύνη οτι θα πάνε εκεί που πρέπει ή απλά δεν δέχομαι να έχεις δημιουργήσει μια τέτοια υπεραξία και να τη σκοτώσεις για να διορθώσεις μακακίες. Όχι, να βρεις άλλο τρόπο. Με αυτά κάνεις 1 βήμα μπρος - 2 βήματα πίσω.
Επίσης, εάν μου έλεγαν Ντουγκλάο, Αμπντούν και φορ ή Βιερίνια και 300άρη φόρ, θα διάλεγα Βιερίνια και 300ρη φορ για πολλούς λόγους: αγωνιστικούς, επικοινωνιακούς, θεωρητικούς.
Ούτε λέω οτι είναι λίγα τα 4-5 για το 70%, απλά πια δεν έχω εμπιστοσύνη οτι θα πάνε εκεί που πρέπει ή απλά δεν δέχομαι να έχεις δημιουργήσει μια τέτοια υπεραξία και να τη σκοτώσεις για να διορθώσεις μακακίες. Όχι, να βρεις άλλο τρόπο. Με αυτά κάνεις 1 βήμα μπρος - 2 βήματα πίσω.
Επίσης, εάν μου έλεγαν Ντουγκλάο, Αμπντούν και φορ ή Βιερίνια και 300άρη φόρ, θα διάλεγα Βιερίνια και 300ρη φορ για πολλούς λόγους: αγωνιστικούς, επικοινωνιακούς, θεωρητικούς.
-
Σεβαστή η άποψή σου αν και διαφωνώ κυρίως ως προς τους αγωνιστικούς λόγους.
Όσο για το Μπόλονι, δεν νομίζω ότι θα τα πάρει αν πουληθεί ένας παίχτης σε καλή τιμή. Εκεί που θα τα πάρει είναι αν καταλάβει ότι ακόμα και μετά απ' αυτό δεν υπάρχει σάλιο για να έρθουν καλοί παίχτες, ενώ ας πούμε πριν έρθει μπορεί να του είχαν δημιουργήσει άλλες εντυπώσεις (λιγότερο μουντές) για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.
Όσο για το Μπόλονι, δεν νομίζω ότι θα τα πάρει αν πουληθεί ένας παίχτης σε καλή τιμή. Εκεί που θα τα πάρει είναι αν καταλάβει ότι ακόμα και μετά απ' αυτό δεν υπάρχει σάλιο για να έρθουν καλοί παίχτες, ενώ ας πούμε πριν έρθει μπορεί να του είχαν δημιουργήσει άλλες εντυπώσεις (λιγότερο μουντές) για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.
ο αμπντουν καταρχην οδευει στη μονακο...κατα δευτερον φυσικα και θα προτιμουσα να κρατησω το βιερινια και να παρω απλα ντουγκλαο ελευθερο ουτε καν φορ...ο βιερινια ειναι ολη μας η επιθεση αυτη τη στιγμη εχει αποδειχθει πολλακις...χανεις τον βιερινια χανεις την επιθεση σου...και αυτο υποστηριζει και ο μπολονι εμμεσως πλην σαφως...επισης οπως ειπα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στη διοικηση οσο αναφορα τις επιλογες της σε θεματα παιχτων ουτε στο πως θα διαχειριστει τα λεφτα...επισης οπως προειπα εχουν συμφωνηθει καποια πραγματα με τον μπολονι...black death έγραψε:Δηλαδή αν σας έβαζαν δίλλημα πχ. Αμπντούν, Ντουγκλάο και φορ ή κρατάς Βιεϊρίνια και άντε το πολύ παίρνεις και ένα φορ με 300 χιλιάρικα, τι θα λέγατε;
Τελικά μου φαίνεται όλοι το "σωτήρα" Φλωρίδη περιμένουμε και δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε.![]()
δυο πραγματα εχω να πω το ενα το εγραψα και στις μεταγραφες...
ο κονε πηρε μεταγραφη φετος 3 μυρια...ο κονε...
μπαλαφας,σαβινι,γεωργιου,σακελαριου,κουρδακης μειωση συμβολαιου επαγγελματια...εχεις κανει προσπαθεια να ξεφορτωθεις τα συγκεκριμενα συμβολαια να δεις ποσα γλιτωνεις???τι εχεις καταφερει πανω σε αυτα???
in boloni we trust...