Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από goran 64 »

Thanix έγραψε:
desperando έγραψε:Βγηκαν σημερα καποιοι και ξεσκιζουν τον λεοντιαδη χωρις να υπολογιζουν τιποτα, μονο και μονο γιατι εχει διαφορετικη αποψη απ αυτους

Πλεον ζω για τη στιγμη που σε καμια 15-20 χρονια θα βγαινουν οι τοτε νεαροι η οι σημερινοι " μορφωμένοι σοφοι" και θα την λενε σε καποιον γκαρσια επειδη θα εχει το θρασος να μιλησει για τον ΠΑΟΚ

Και κοριδευαμε τους γειτονες
Despe εσυ συμφωνείς με αυτα που ειπε ο Λεοντιάδης; Επίσης ειναι αλλο να μιλήσει ο γκαρσια μετα απο 15 χρονια που εχει και μια καριέρα πίσω του και αλλο ο Λεοντιάδης που εκτός του ΠΑΟΚ έπαιξε στον εθνικό Κατερίνης και στον Ιωνικό και που επίσης η μεγαλύτερη του στιγμή στον ΠΑΟΚ ειναι η μανούρα με τον μητροπουλο! Ούτε επίσης εγώ μπορώ να ταυτιστώ με άτομο που λέει εγώ σε 10 λεπτά θα επαιρνα όλα τα ματς με 10 τάκλιν που θα εκανα(λόγια του ειναι) όλα αυτα που θυμίζουν ενα ΠΑΟΚ μικρό που δεν κέρδιζε τπτ και ήταν α ού και παμε βρε παλικάρια!

Γνώμη μου πάντα γιατι προσπαθώ να δω τι γίνεται το 2016 και οχι το 1990!

Sent from my mind using boobs power
"Thanix, η γνώμη σου μιλάει την γλώσσα της λογικής...Ουγκ..." Είπε ο "Καθιστός Βούβαλος"... :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 02 Φεβ 2016, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από K_geo »

josh & jer...
....
καηκα. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

για τα αβαταρ τους λενε :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το καταλαβα... για αυτο καηκα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να κανονισω να παιξω κανα μονο μαζι του αν το εχει αχτι να με ταπωσει. 8-)
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Έχω αποσυρθεί από την "ενεργό" δράση εδώ και χρόνια. Αλλά παλιά σίγουρα σε τάπωνα :)

(Για να το ξεκαθαρίσω: δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, δεν προσπαθώ να σου "την πω" εμμέσως, ούτε σε ειρωνεύομαι. Χαβαλέ κάνω).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ιδιο και εγω , ;) ;) πλεον ειμαι κατηγορια παλαιμαχου αλλα επετρεψε μου να διαφωνω για την ανεση να με ταπωσεις,βλεπω τον κοσμο απο τα 2 μετρα.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Εγώ μόλις 1,84 είμαι, αλλά στα καλά μου χρόνια (16 ως 23-24 χρονών) είχα στο ενεργητικό μου αρκετές τάπες σε "ανυποψίαστους" δίμετρους, όντας ιδιαίτερα αλτικός και αριστερόχειρας. Πολύ πιθανό όμως να έχεις δίκιο και να μη μπορούσα να σε καταφέρω :)

Αυτά με το off-topic.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από desperando »

Thanix έγραψε:
desperando έγραψε:Βγηκαν σημερα καποιοι και ξεσκιζουν τον λεοντιαδη χωρις να υπολογιζουν τιποτα, μονο και μονο γιατι εχει διαφορετικη αποψη απ αυτους

Πλεον ζω για τη στιγμη που σε καμια 15-20 χρονια θα βγαινουν οι τοτε νεαροι η οι σημερινοι " μορφωμένοι σοφοι" και θα την λενε σε καποιον γκαρσια επειδη θα εχει το θρασος να μιλησει για τον ΠΑΟΚ

Και κοριδευαμε τους γειτονες
Despe εσυ συμφωνείς με αυτα που ειπε ο Λεοντιάδης; Επίσης ειναι αλλο να μιλήσει ο γκαρσια μετα απο 15 χρονια που εχει και μια καριέρα πίσω του και αλλο ο Λεοντιάδης που εκτός του ΠΑΟΚ έπαιξε στον εθνικό Κατερίνης και στον Ιωνικό και που επίσης η μεγαλύτερη του στιγμή στον ΠΑΟΚ ειναι η μανούρα με τον μητροπουλο! Ούτε επίσης εγώ μπορώ να ταυτιστώ με άτομο που λέει εγώ σε 10 λεπτά θα επαιρνα όλα τα ματς με 10 τάκλιν που θα εκανα(λόγια του ειναι) όλα αυτα που θυμίζουν ενα ΠΑΟΚ μικρό που δεν κέρδιζε τπτ και ήταν α ού και παμε βρε παλικάρια!

Γνώμη μου πάντα γιατι προσπαθώ να δω τι γίνεται το 2016 και οχι το 1990!

Sent from my mind using boobs power
το οτι διαφωνω 100% με αυτα που λεει ο λεοντιαδης δεν ειναι λογος να του επιτιθεμαι και να τον ξευτελιζω.
εκει ειναι και το προβλημα μας,ειναι καποιος καλος αν λεει αυτα που πιστευουμε εμεις , σε διαφορετικη περιπτωση τον ξευτιλιζουμε με απιστευτα κοσμιτικα.
και ειδικα για ανθρωπους οπως ο λεοντιαδης που και εχουν προσφερεει παρα πολλα στην ομαδα και ακομα και σημερα αρρωστενουν με την ομαδα καλο ειαι να προσεχουμε πως εκφραζομαστε.
και αντε κατι παιδακια που δεν ξερουν τιποτα απο την ιστορια της ομαδας μπορει να πουν και καμια μακακια παραπανω,απο ανθρωπου ομως που εζησαν την εποχη που επαιζε ο λεοντιαδης ειναι αδιανοητο να διαβαζεις αυτα που διαβαζεις, εκτος και αν τοτε αυτοι που γραφουν αυτα που γραφουν σημερα δεν ασχολουνταν με τον ΠΑΟΚ και αρχισαν να ασχολουνται με την ομαδα οταν εφτασαν σε ηλικια να ψαχτουν για υποκαταστατα του σεξ,τοτε παω πασο ;)

υγ οποιος γνωριζε εστω και λιγο τον μιχαλη λεοντιαδη θα ηξερε οτι ο μιχαλης παντα ετσι ηταν...αυτος ηταν , αυτος ειναι και ετσι θα πεθανει και οποιος μιλαει για μεροκαματα και λοιπες μακακιες εκτος του οτι ειναι ασχετος και λασπολογος τον προτρεπω να παει να του τα πει φεις του φεις
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ειλικρινα θα με σκασεις ρε συ, δεν μπορω να σε πιασω πουθενα :lol:
Εχεις μια αντιδραση για τα παντα...μαλλον πρεπει να πεσει καφες και να καπνισουμε την πιπα της ειρηνης! :pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

δηλαδη θεωρεις σωστο επειδη δεν συμφωνω με αυτα που ειπε να βγω και να τον λοιδορησω ?

δεν σε καταλαβαινω

ειναι εκφρασεις αυτες για καποιον που εκτος απο αυτα που προσφερε στον ΠΑΟΚ,οταν χανει η ομαδα δεν μπορεις να του μιλησεις 2 μερες?

΄΄λλα μας βρήκαν πάλι...Βγήκε κι ο "τρελός του χωριού", ένας ακόμα "παλαίμαχος" απ αυτούς που δεν βάζουν γλώσσα μέσα, νομίζοντας ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι χωράφι τους για όργωμα, να μας πει ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ εκτός απ τον Βεζυρτζή, γιατί μόνο αυτός έχει λέει D.N.A. Π.Α.Ο.Κ. κι οι άλλοι δεν "νιώθουν"...αφού... :roll:

Μήπως του έταξε ο κυρ Νίκος την θέση του team manager και "κόπτεται" τόσο κι αυτός;;; :? ΄΄

΄΄Εεεεε όχι και ο Λεοντιαδης τόσο γραφικός, μα αυτός κι αν είναι γραφικός και με iq ραδίκιού.΄΄

΄΄Τόσο χαζός και βάλε.΄΄

΄΄Βρε άντε πάρε τον δδρομο σου και εσυ μαιντανε΄΄
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 02 Φεβ 2016, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Αν εχεις θετικη αποψη γιαυτον δεν χρειαζεται να κανεις κατι, γενικα δεν χρειαζεται να λοιδορουμε αλλα σε φορουμ ειμαστε, μας πιανουν τα νευρα μας καμια φορα και λεμε καμια κουβεντα παραπανω! Στο ΠΑΟΚμανια ειμαστε και μιλαμε οπαδικα δεν ειμαστε ρε συ στο metosiskaimetosasmania.com

Εχεις τα δικια σου εσυ, τα εχω και εγω,ολοι τα εχουμε απλα ειμαστε σκασμενοι!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ρε συ Thanix ναι σε φορου ειμαστε
σε ενα φορουμ που αν πεις κατι
για τον προχθεσινο προπονητη ή τ.δ της ομαδας εισαι για να καεις στο πυρ το εξωτερον αλλα μπορεις να λοιδωρεις,ξευτελιζεις ανθρωπους που και προσφεραν και κυλαει στις φλεβες τους ΠΑΟΚτσιδικο αιμα μονο και μονο επειδη ειπαν κατι που σε βγησκει αντιθετο.

φανατσου σε 20 χρονια να βγαινει ο καθενας και να λεει ΄΄ποιος εισαι ρε γκαρσια και μιλας για τον ΠΑΟΚ?΄΄

΄΄πιο χαζος και απο τα ραδικια ειναι αυτος΄΄
και αλλες ομορφιες
πως θα φαινοταν κατι τετοιο στον μελλοντικο Thanix?

και προς θεου δεν λεω να μην κρινεις τα λεγομενα του
αν θεωρεις οτι λεει βλακιες το λες ,αλλα το λες κοσμια χωρις να ξευτελιζεςι την προσωπικοτητα του ανθρωπου
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Εάν τους χειραγωγούν οι ΑΡΔ και τελικά δημιουργούνε κλίμα αναστάτωσης και επιτείνουν την ήδη μπουρδελε κατάσταση, λογικά θα τα ακούσουν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο ιβαν μίλησε και σξασανε προσωρινά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”