Thanix έγραψε:desperando έγραψε:Βγηκαν σημερα καποιοι και ξεσκιζουν τον λεοντιαδη χωρις να υπολογιζουν τιποτα, μονο και μονο γιατι εχει διαφορετικη αποψη απ αυτους
Πλεον ζω για τη στιγμη που σε καμια 15-20 χρονια θα βγαινουν οι τοτε νεαροι η οι σημερινοι " μορφωμένοι σοφοι" και θα την λενε σε καποιον γκαρσια επειδη θα εχει το θρασος να μιλησει για τον ΠΑΟΚ
Και κοριδευαμε τους γειτονες
Despe εσυ συμφωνείς με αυτα που ειπε ο Λεοντιάδης; Επίσης ειναι αλλο να μιλήσει ο γκαρσια μετα απο 15 χρονια που εχει και μια καριέρα πίσω του και αλλο ο Λεοντιάδης που εκτός του ΠΑΟΚ έπαιξε στον εθνικό Κατερίνης και στον Ιωνικό και που επίσης η μεγαλύτερη του στιγμή στον ΠΑΟΚ ειναι η μανούρα με τον μητροπουλο! Ούτε επίσης εγώ μπορώ να ταυτιστώ με άτομο που λέει εγώ σε 10 λεπτά θα επαιρνα όλα τα ματς με 10 τάκλιν που θα εκανα(λόγια του ειναι) όλα αυτα που θυμίζουν ενα ΠΑΟΚ μικρό που δεν κέρδιζε τπτ και ήταν α ού και παμε βρε παλικάρια!
Γνώμη μου πάντα γιατι προσπαθώ να δω τι γίνεται το 2016 και οχι το 1990!
Sent from my mind using boobs power
το οτι διαφωνω 100% με αυτα που λεει ο λεοντιαδης δεν ειναι λογος να του επιτιθεμαι και να τον ξευτελιζω.
εκει ειναι και το προβλημα μας,ειναι καποιος καλος αν λεει αυτα που πιστευουμε εμεις , σε διαφορετικη περιπτωση τον ξευτιλιζουμε με απιστευτα κοσμιτικα.
και ειδικα για ανθρωπους οπως ο λεοντιαδης που και εχουν προσφερεει παρα πολλα στην ομαδα και ακομα και σημερα αρρωστενουν με την ομαδα καλο ειαι να προσεχουμε πως εκφραζομαστε.
και αντε κατι παιδακια που δεν ξερουν τιποτα απο την ιστορια της ομαδας μπορει να πουν και καμια μακακια παραπανω,απο ανθρωπου ομως που εζησαν την εποχη που επαιζε ο λεοντιαδης ειναι αδιανοητο να διαβαζεις αυτα που διαβαζεις, εκτος και αν τοτε αυτοι που γραφουν αυτα που γραφουν σημερα δεν ασχολουνταν με τον ΠΑΟΚ και αρχισαν να ασχολουνται με την ομαδα οταν εφτασαν σε ηλικια να ψαχτουν για υποκαταστατα του σεξ,τοτε παω πασο
υγ οποιος γνωριζε εστω και λιγο τον μιχαλη λεοντιαδη θα ηξερε οτι ο μιχαλης παντα ετσι ηταν...αυτος ηταν , αυτος ειναι και ετσι θα πεθανει και οποιος μιλαει για μεροκαματα και λοιπες μακακιες εκτος του οτι ειναι ασχετος και λασπολογος τον προτρεπω να παει να του τα πει φεις του φεις