Ευτυχώς πήρε τον Κατσιβέλη ο ολυμπιακός μέσα από τα χέρια μας και κατάφερε να πάρει Ευρωλίγκα.markos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 17:02 Δεν πληρώθηκε με ΠΑΟΚ εκδρομές …αλλά με λεφτά..
Ξέρεις με ποια λεφτά ;;
Αυτά που δεν μπορούσαμε να δώσουμε στον Μπαρτλει τον Κατσιβέλη και σε πόσους άλλους.
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- These users thanked the author Taseos for the post:
- Ally Samagoal
Ξεκόλλα ρε και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει..eorptol1 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 17:07Ειρωνευεσε Χατζόπουλο, Χατζόπουλε καλά να πάθεις ήρθες μπλέχτηκες μες στα....που κάνανε άλλοι και το ευχαριστώ του ΠΑΟΚΤΣΗ η ειρωνεία απαξίωση.....markos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 16:43 Τι έγινε ρε παιδιά έμεινε ο καλύτερος μας παίχτης της προηγούμενης σεζόν;
Δεν πήγε στην αεκ ή στους γαυροβαζελους;
Άντε να ξεσυνηθισεις αυτό που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.
2026 έχουμε .
Κανέναν δεν ειρωνεύτηκα..έχουν αλλάξει τα κοζια και πλέον όποιον θέλουμε τον κρατάμε.
Άντε κολλημένε άνοιξε τα μάτια σου.
- These users thanked the author markos4 for the post (total 2):
- xyz_o_peponas, Kostas_FI
Ε αυτή είναι η ιστορία του ΠΑΟΚ ρε πτολεμαιδα. Φαλακρα παραιτήσου δνε είναι μαγαζί σου, πραξικοπήματα στο τμήμα μπάσκετ για να έρθουν άλλοι με τη παρότρυνση οπαδοπατερων . Τα ξέρει αυτά ο ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ. Μια ζωή στον ΠΑΟΚ είναι. Τα ήξεραν και άλλοι που έβαλαν πλάτη στα δύσκολα χρόνια της ΠΑΕ που άλλοι ήξεραν τον παγκόσμιο αλλά δεν του χτυπούσαν την πόρτα. Αντιθέτως ήταν εκεί ο συγχωρεμένος ο καλύβας, ο Ηλίας ο βιολιδης. ΟΛΟΙ λοιδορήθηκαν. Δεν γίνεται κάτι διαφορετικό. Για την ακρίβεια εγώ ηλπιζα ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- eorptol1, katafraktos
Μη χαλάτε και μολύνετε το τοπικ του μπάσκετ (από αυτούς που έχουν κάνει το τοπικ του ποδοσφαίρου κ@λο εδώ και κάνα χρόνο) σε 4, 3, 2, 1........
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- markos4, Ally Samagoal
E ναι άμα χαιρόμαστε που δε μας παίρνει η αεκ τον Μπάρτλεϊ και το Περιστέρι τον Ρένφρο ειρωνευόμαστε το Χατζόπουλο.
Και στην μπάλα άμα χαιρόμαστε που παίρνουμε Ζαφείρη και Γιαννούλη από το γάβρο, ειρωνευόμαστε το Ζαγοράκη.
Τι πίνετε ρε μάγκες αλήθεια?
Και στην μπάλα άμα χαιρόμαστε που παίρνουμε Ζαφείρη και Γιαννούλη από το γάβρο, ειρωνευόμαστε το Ζαγοράκη.
Τι πίνετε ρε μάγκες αλήθεια?
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 6):
- joshua, markos4, TylerDurden, xyz_o_peponas, Kostas_FI, Panx Romana
-
makispaspartou
Αυτο θέλουμε ρε μεγάλε! Παικταράδες από το πάνω ράφι! 4 δις έχει! Έχουν γραφεί τέρατα γι αυτά τα 4 διςmarkos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 17:21Maurice_Escargot έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 17:06 Τον Ταιρι του εκανε προταση η Αναντολου Εφες (τουρκικο δημοσιευμα) για μονοετες και δευτερευοντα ρολο ενω τελευταια ακουστηκε και ενδιαφερον του Αρη.
Φαντάζεσαι να φέρουμε κανα παιχταρα στο 3…τι κλάμα έχει να πέσει εδω μέσα..
- Maurice_Escargot
Συμφωνω απολυτα! Αλλα για καποιον λογο επισης, δεχομαι οτι το "υπομονη" δεν θα επρεπε να ειναι εννοια που να μας προκαλει αναφυλακτικο σοκ.
Δηλαδή αφού γίνεται στο ένα (κακώς) πρέπει αυτομάτως να γίνεται και στο άλλο;tolis14 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 17:21 Μη χαλάτε και μολύνετε το τοπικ του μπάσκετ (από αυτούς που έχουν κάνει το τοπικ του ποδοσφαίρου κ@λο εδώ και κάνα χρόνο) σε 4, 3, 2, 1........
Δεν είναι λογική αυτή
@markos4 δεν νομίζω πως ήταν καλοπροαίρετο αυτό που έγραψες
Επίσης, όπως και σε άλλα τόπικ, σταματήστε να γράφετε άσχετα θέματα
Η κίνηση Ταϊρί ξέρω οτι θεωρείται μάλλον καλή, εμένα ο παίκτης δεν μου άρεσε. Τσαπατσούλης και ασταθής μου φάνηκε. Δεν είναι τόσο καλός παίκτης όσο ίσως και ο ίδιος νομίζει.
Μακάρι να βρεθεί σωστός ρόλος και να προσφέρει πολλά. Δεν λέω πως είναι άμπαλος, σε καμία περίπτωση. Κυρίως συμπεριφορικό (εντός γηπέδου) είναι το επιχείρημά μου, οχι ποιοτικό.
Η κίνηση Ταϊρί ξέρω οτι θεωρείται μάλλον καλή, εμένα ο παίκτης δεν μου άρεσε. Τσαπατσούλης και ασταθής μου φάνηκε. Δεν είναι τόσο καλός παίκτης όσο ίσως και ο ίδιος νομίζει.
Μακάρι να βρεθεί σωστός ρόλος και να προσφέρει πολλά. Δεν λέω πως είναι άμπαλος, σε καμία περίπτωση. Κυρίως συμπεριφορικό (εντός γηπέδου) είναι το επιχείρημά μου, οχι ποιοτικό.
κολλημενος εισαι εσυ ασχημα κολλημενος....markos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 17:13Ξεκόλλα ρε και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει..eorptol1 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 17:07Ειρωνευεσε Χατζόπουλο, Χατζόπουλε καλά να πάθεις ήρθες μπλέχτηκες μες στα....που κάνανε άλλοι και το ευχαριστώ του ΠΑΟΚΤΣΗ η ειρωνεία απαξίωση.....markos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 16:43 Τι έγινε ρε παιδιά έμεινε ο καλύτερος μας παίχτης της προηγούμενης σεζόν;
Δεν πήγε στην αεκ ή στους γαυροβαζελους;
Άντε να ξεσυνηθισεις αυτό που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.
2026 έχουμε .
Κανέναν δεν ειρωνεύτηκα..έχουν αλλάξει τα κοζια και πλέον όποιον θέλουμε τον κρατάμε.
Άντε κολλημένε άνοιξε τα μάτια σου.
Συμφωνώ ότι δεν έχει. Αλλά όχι και να μας τη λένε γιατί τους τη χαλάμε επειδή σχολιάζουμε στο τοπικ του νέου τους amore ενώ αυτοί ποστάρουν λάσπες ασταμάτητα στο ποδόσφαιροGianD έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 17:51Δηλαδή αφού γίνεται στο ένα (κακώς) πρέπει αυτομάτως να γίνεται και στο άλλο;tolis14 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 17:21 Μη χαλάτε και μολύνετε το τοπικ του μπάσκετ (από αυτούς που έχουν κάνει το τοπικ του ποδοσφαίρου κ@λο εδώ και κάνα χρόνο) σε 4, 3, 2, 1........
Δεν είναι λογική αυτή
μετα απο 30 χρονια μπορουμε και κραταμε τον καλυτερο μας παικτη
ναι ειναι ενα μεγαλο βημα
αρκει? οχι γιατι ο ανταγωνισμος παει στον θεο.
αλλο το περυσινο eurocup αλλο το φετινο
θελουμε δυο δυνατες μεταγραφες
Με Kessler Edwards + Brian Angola είσαι φαβορί για τελικό EuroCup και μέσα στα 3-4 φαβορί για κατάκτηση.( a.i.)
ναι ειναι ενα μεγαλο βημα
αρκει? οχι γιατι ο ανταγωνισμος παει στον θεο.
αλλο το περυσινο eurocup αλλο το φετινο
θελουμε δυο δυνατες μεταγραφες
Με Kessler Edwards + Brian Angola είσαι φαβορί για τελικό EuroCup και μέσα στα 3-4 φαβορί για κατάκτηση.( a.i.)
- These users thanked the author dev for the post:
- Panx Romana
η ιστορια θα επρεπε να μας διδασκει ολους για να παμε καλλιτεραTaseos έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 17:18 Ε αυτή είναι η ιστορία του ΠΑΟΚ ρε πτολεμαιδα. Φαλακρα παραιτήσου δνε είναι μαγαζί σου, πραξικοπήματα στο τμήμα μπάσκετ για να έρθουν άλλοι με τη παρότρυνση οπαδοπατερων . Τα ξέρει αυτά ο ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ. Μια ζωή στον ΠΑΟΚ είναι. Τα ήξεραν και άλλοι που έβαλαν πλάτη στα δύσκολα χρόνια της ΠΑΕ που άλλοι ήξεραν τον παγκόσμιο αλλά δεν του χτυπούσαν την πόρτα. Αντιθέτως ήταν εκεί ο συγχωρεμένος ο καλύβας, ο Ηλίας ο βιολιδης. ΟΛΟΙ λοιδορήθηκαν. Δεν γίνεται κάτι διαφορετικό. Για την ακρίβεια εγώ ηλπιζα ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό
Δηλαδή για να καταλάβω ρε equalizerEqualizer έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 17:52 @markos4 δεν νομίζω πως ήταν καλοπροαίρετο αυτό που έγραψες
Θα απολογηθώ επειδή έγραψα…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΤΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ;;
και επειδή το έγραψα σημαίνει ότι είναι ειρωνικό κατά του Χατζόπουλου;;
Συγνώμη κιόλας γι αυτό που θα σου πω..
Αλλά αυτός που το έγραψε δεν είναι κολλημένος αλλά και ηλίθιος.