KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:44
ΟΚ. Με ψήνετε ότι έχετε καταλάβει όλο το σκεπτικό και τη στρατηγική της πλευράς Μυστα , οπότε το cube και η ασφάλειά μας εμάς που πηγαίνουμε γήπεδο δεν έχει πρωτεύον ρόλο, αλλά οι κόντρες και οι μικροπολιτικές.
να ρωτήσω κάνα δυο πράγματα:
-Ποιος ο λόγος να έχουν κόντρα με τον Χατζόπουλο που έφυγε και δεν είναι πια στα πράγματα; πιστεύετε στ αλήθεια στα περί κακομαθημένων και ζήλειας; είναι αρκετό αυτό για να χαράζει πορεία;
-
ποια πλευρά δημοσιοποίησε το εξώδικο και το έκανε θέμα; ή μήπως είναι ΤΟΟΟΣΣΣΟΟ πονηροί που το έιχαν προβλέψει και ρίξαν το τυράκι και έπεσε ο ΑΣ στη φάκα;
ΥΓ όχι δε μ'αρέσει ο τρόπος που κινείται η νέα ιδιοκτησία, μου δημιουργεί αμφιβολίες για το αν θα στηρίξει τις υποσχέσεις της για εκτόξευση, φτιάξιμο εγκαταστάσεων κτλ.
θεωρώ ότι πρέπει άμεσα να κάνει την ΑΜΚ και να βάλει χρήματα στην ΚΑΕ, και φυσικά να πληρώσει ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ.
ΑΛΛΑ θέλω να εξετάζω τα πράγματα και από την άλλη πλευρά, εδώ μαζευτήκατε πολλοί μονόπαντοι με το σενάριο του κακού νέου ιδιοκτήτη (και ναι, σας ονόμασα αντι-Τελη-κούς. Καλό ε; να γελάσουμε και λίγο...).
Και κάτι ακόμα: έχετε θέσει ως αυτονόητο ότι όσοι στηρίζουν ακόμη το σημερινό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, μέρος του ΠΑΟΚ μας δηλαδή, έχουν βρίσει τον Ιβαν, θέλουν να πάρει τη Ν.Τούμπα ο Μυστα, να πάρει την ΠΑΕ, να διώξει τον Ιβαν κτλ. Μπορεί κάποιοι να το κάναν, όχι όλοι, μας έχετε τσουβαλιάσει ως agents of evil, γράφετε ότι είμαστε διπλά ηλίθιοι, τα παίρνουμε, εγκάθετοι και μερικά άλλα τέτοια καλά. Μάθετε να ανέχεστε την αντίθετη άποψη. Υπάρχουν κι άνθρωποι που κοιτάν τα πράγματα λιγότερο δογματικά, και για να πεισθούν για μια οπτική θέλουν επιχειρήματα και όχι διαισθητικές απόψεις. Έχουν βάση κάποια από τα επιχειρήματα που ακούσαμε; ναι. Και πολλά όχι. Που βρισκόμαστε λοιπόν; ανησυχούμε, περιμένουμε, και θα προστατέψουμε την ομάδα μας lika a hawk. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε ποιο είναι το συμφέρον της. ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ τη νέα ιδιοκτησία. Και αυτό ακόμη για μένα δεν είναι ξεκάθαρο. Όπως είπα πολλές φορές, περιμένω. Να δω. Θα πέσει το χρήμα που λένε; Ελπίζω στους θεούς του μπάσκετ να δω κι εγώ την ομάδα μου να γαμεί και να δέρνει
Εγώ πάντως Γιάννη δεν είμαι αντί Τελικός. Εξάλλου με τον Σαββίδη έχω δει αρκετούς (τελικούς ντε

).
Και ποιός δεν θα ήθελε κάποιον με πάρα πολλά χρήματα και με κάποιο δέσιμο για την ομάδα να αναλαμβάνει και να μας εκτοξεύσει. Ακόμα ακόμα και για την ΠΑΕ καλό είναι να υπάρχει κάποιος που αν ο Σαββίδης θελήσει να φύγει να μπορεί να την αγοράσει γιατί ο ΠΑΟΚ όσο μεγαλώνει τόσο λιγοστεύουν και αυτοί οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι ιδιοκτήτες του οικονομικά και ο Μυστακίδης είναι ξεκάθαρο πως θα μπορούσε.
Το πρόβλημα με τον Μυστακίδη είναι πώς μέχρι στιγμής αντί να έχει πέσει με όλες του τις δυνάμεις να μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ και να κερδίσει τις εντυπώσεις τα έχει κάνει όλα λάθος, έχει αφοσιωθεί στην εσωτερική ιντριγκά και στα ύπουλα χτυπήματα εντός συλλόγου. Δεν θα σου γράψω για το ανακάτεμα τίποτα ούτε για νέες Τούμπες ούτε για Σαββίδη ούτε για ΑΣ (για αυτούς προσωπικά το ευχαριστιεμαι και λίγο γιατί όπως ξέρεις εδώ καί χρόνια έχω την χειρότερη άποψη). Δε θα πω ούτε για την συμπεριφορά απέναντι στον Χατζοπουλο που για μένα είναι μέγιστη ύβρης και το κερασάκι στην τούρτα.
Όπως ξέρεις στο μπάσκετ πολλοί από εμάς περιμένουμε περίπου 30 χρόνια να γελάσει το χειλακι μας κάνουμε υπομονή βλέποντας Μπάλαμπαν και Καλλε για Σέντερ, θεωρώντας παλτά όπως ο Χατσερ υπέρ παίκτες για άσους, νομίζοντας πως επειδή πειραμε το Τομάσεβιτς στα 40 γινόμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα και ας τελειώνουμε την σεζόν με πέντε επαγγελματίες παίκτες, και όλα αυτά γιατί, γιατί κάποια μέρα ο θεός του μπάσκετ θα μας στείλει έναν ιδιοκτήτη με χρήματα και θέληση να μας εκτοξεύσει.
Η μέρα έφτασε ο καινούργιος ήρθε, εκτός από τον Χουγκαζ ότι κίνηση έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι της πλάκας και του Χουγκαζ δεν είναι πως πήραμε τον Καρλ Μαλονε, έναν κανονικό Έλληνα σε καλή ηλικία πήραμε, και χτες παίζαμε με τον Κολοσσό χωρίς πλειμεικερ. Προσωπικά κανένας από τους καινούργιους ξένους δεν με έχουν πείσει πως άξιζε η αλλαγή με τον παίκτη που αντικατέστησε, και η μόνη αλλαγή που στην πραγματικότητα έχει φέρει μέχρι στιγμής στην ομάδα ο Μυστακίδης είναι ιντριγκα εσωτερική και πως θα κατεβάσει το cube.
Μιλάς για κάτι μπάτζετ τρελά και για εκατομμύρια που θα χάσουμε από το μπάτζετ κλπ κλπ και καθόμαστε και φανταζόμαστε πως ο Μπέβερλι είναι ο Κάρυ, ο Αλέν ο Αβντιγια και ο Ομορουγκι ο Εμπιντ. Ε δεν είναι. Ο Μυστακίδης πρέπει να το πάρει από την αρχή. Να ξεκολλήσει με Σαββίδη και Χατζοπουλο, να σουτάρει όποιους τον συμβουλεύουν ότι τον συμβουλεύουν, να τα χώσει για να ξεχρεωσει τα χρέη του όπως είπε και όχι μόνο, να παλέψει για το καλό του συλλόγου για να δοξαστεί.
Όλο το κράξιμο που τρώει είναι δικαιολογημένο και θα το έτρωγε ο καθένας στη θέση του. Μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τίποτα απολύτως θετικό δεν υπάρχει κάτι να πιαστείς μόνο φήμες λόγια και προσδοκίες που δεν δικαιωνονται.
Τέλος εσύ μπορεί να μην έχεις βρίσει τον Ιβάν και να μην είσαι από αυτούς που εύχονται να φύγει ο Ρώσος από το ποδόσφαιρο οι περισσότεροι όμως το κάνουν ή το έχουν κάνει.