Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Guitarman »

george188 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:28 Μην μενετε σε τυπικοτητες για ΑΜΚ, οσο μπαινουν λεφτα (που μπαινουν) , ειναι αδιαφορο το ποτε θα προκηρυχθει η ΑΜΚ, ας ειμαστε δικαιοι σ αυτα. Το τελευταιο που απασχολει ειναι η ΑΜΚ
Να ξεκαθαρίσουμε κατι. Δεν εχει να κανει με τον Τέλη αυτο. Αλλα ετσι είναι σε κάθε περίπτωση μιας ΑΕ:

Αν δεν γίνει αύξηση τα χρήματα που βαζει καποιος δεν θεωρούνται μετοχές αλλα δάνειο αυτού που τα έδωσε. Δηλαδη αν δε γίνει αύξηση ο Τελης μας δίνει δάνειο δεν βάζει τα λεφτά του στο μαγαζι.

Επισης το οτι βλέπετε παίχτες να έρχονται και να φεύγουν δεν σημαίνει απαραίτητα οτι μπήκε το χέρι βαθιά στην τσέπη (εστω και με μορφή δανειου). Τα ποσά που ακούγονται δεν πληρώνονται ποτέ μετρητοίς αλλα σε δόσεις.

Οποτε: Χωρίς τα παραπάνω να είναι μομφή κατα του Τέλη, η αλήθεια ειναι ότι για να πεις οτι κάποιος έριξε χρήμα πρεπει να δεις ΑΜΚ και για να πεις οτι πλήρωσε χρέη πρεπει να δεις Ισολογισμό. ΑΜΚ δεν είδαμε ακόμη και Ισολογισμός ειναι νωρις για να βγει.

Όλα τα παραπάνω καθαρά ενημερωτικά για όποιον δεν τα γνωρίζει και χωρίς να υπονοώ κατι για τον Τέλη.
These users thanked the author Guitarman for the post:
Maklaz
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα του αντικειμενου ειμαι κ εγω και ξερω. Το οποιο δανειο (και στη ΠΑΕ αυτο το τροπο ακολουθει ο ιβαμ, το ιδιο κ ο ηλιοπουλος) μπορει να μετοχοποιηθει οποιαδηποτε στιγμη. Δεν ειναι κατι μη συνηθες, ισα ισα πλεον ακολουθειται αυτη η πρακτικη πολυ συχνα για δικους τους λογιστικους ή φορολογικους λογους. Ο ιδιοκτητης "δανειζει" στην επιχειρηση του και μετοχοποιει οποτε τον βολευει, δεν ειναι λογος ανησυχίας αυτος, κ ο ιβαν το κανει. Οσον αφορα τα υπολοιπα η ΚΑΕ δεν ειχε ποτε ρευστοτητα να σπαει ρητρες ουτε να καλυπτει συμβολαια τυπου μπεβερλι, ακομα κ αλεν ταιρι. Αυτα απο κενα, αλλα θεματα ειναι τα ουσιαστικα οχι η ΑΜΚ κατα την αποψη μ
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Γιώργο αφού είσαι του χώρου ξερεις πολυ καλα ότι ο Ιβάν έχει μετοχοποιησει οσα έβαλε πλην των 10 μυρίων του προστίμου.

Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ είπε μόνη της οτι θα προχωρήσει σε ΑΜΚ άμεσα και δεν το εκανε. Οταν λες οτι μπήκε χρήμα χωρίς να έχουμε απτά δεδομένα ειναι (κατα την ταπεινη μου γνωμη) παραπλανητικο για κάποιον που δεν γνωρίζει πώς λειτουργεί η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Για αυτο έγραψα τα διευκρίνηστικα παραπάνω.

Μην εξισωνουμε Τελη Ιβάν και τον McRae απο τα Lidl...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

george188 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:48 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα του αντικειμενου ειμαι κ εγω και ξερω. Το οποιο δανειο (και στη ΠΑΕ αυτο το τροπο ακολουθει ο ιβαμ, το ιδιο κ ο ηλιοπουλος) μπορει να μετοχοποιηθει οποιαδηποτε στιγμη. Δεν ειναι κατι μη συνηθες, ισα ισα πλεον ακολουθειται αυτη η πρακτικη πολυ συχνα για δικους τους λογιστικους ή φορολογικους λογους. Ο ιδιοκτητης "δανειζει" στην επιχειρηση του και μετοχοποιει οποτε τον βολευει, δεν ειναι λογος ανησυχίας αυτος, κ ο ιβαν το κανει. Οσον αφορα τα υπολοιπα η ΚΑΕ δεν ειχε ποτε ρευστοτητα να σπαει ρητρες ουτε να καλυπτει συμβολαια τυπου μπεβερλι, ακομα κ αλεν ταιρι. Αυτα απο κενα, αλλα θεματα ειναι τα ουσιαστικα οχι η ΑΜΚ κατα την αποψη μ
Το ομολογιακό δάνειο αναρτάται κανονικά στο γεμη. Η ΠΑΕ έχει εκδώσει 2 . Το πρώτο των 10 εκ το μετοχοποιησε ο ιβαν και έχει διαθέσιμο και ένα 3 εκατομμυρίων που και αυτό μάλλον θα μετοχοποιηθεί. Το θέμα της αύξησης και της τήρησης όρων μεταβίβασης εταιρίας δεν είναι τόσο ούτε τα λεφτά ούτε το πότε. Είναι ότι ξεκινάς και δεν κάνεις τίποτα από όσα συμφώνησες αντιθέτως προσπαθείς να δημιουργήσεις προβλήματα. Έχει δίπλα του τον βεζυρτζη και κάποιους συνδεσμιτες. Αν δεν μπορούν να του πουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, τι περιμένουμε εμείς ;
These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
Guitarman, Maklaz, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:31
KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:16 Δεν γράφω για να σε χορτάσω φίλε μου,
Αλήθεια γιατί νοιώθεις την ανάγκη να σαρκαστείς το ποστ μου; μπορείς να διαφωνήσεις και με κανένα επιχείρημα...

Το cube αφαιρείται ...
από το Τουνταϊ:
"σήμερα 8/2 άνθρωποι βρέθηκαν στο κλειστό του Δικεφάλου για να απομακρύνουν το cube από τον χώρο του γηπέδου. Συνεπώς από το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπιλμπάο, το Παλατάκι θα είναι διαφορετικό."
Συνεχίζεις, τουλάχιστον, να εχεις αξιόπιστη ενημέρωση.

Αν το αποξηλώνει ή ΚΑΕ, γιατί δεν το έκανε μεχρι τώρα?
κοιτάω 4-5 ΠΑΟΚτσήδικα site και μεταφέρω τα νέα. Κακό είναι επειδή έτυχε να είναι από το ΤΤ; βάζω την πηγή για λόγους πληρότητας της ενημέρωσης. Κι ούτε θεωρώ ότι είναι "μη αξιόπιστη" η πληροφορία που μεταφέρω, κρίση έχουμε όλοι.
Συνεχίζεις όμως να προσπαθείς να μειώσεις.
Και γιατί ρωτάς εμένα για τις ενέργειες της ΚΑΕ; δεν ξέρω κανέναν από κει μέσα, ούτε από την προηγούμενη ούτε από την τωρινή. Ελπίζω να είμαι ξεκάθαρος. Την απορία γιατί τώρα κι όχι πιο πριν, γιατί τα εξώδικα, γιατί οι κόντρες την έχω κι εγώ. Αλλά δεν κάνω ότι έχω αποκρυπτογραφήσει το σκεπτικό 2 ομίλων που έχουν στρατηγικό σχεδιασμό και ενός ΑΣ που είναι κάπου στη μέση, δέχεται πιέσεις από παντού και δεν είμαι και σίγουρος αν έχει ικανούς ανθρώπους να τον τρέξουν...

και σαφώς, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΚ. εκεί είναι το ζουμί, στο παραδάκι.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:44 ΟΚ. Με ψήνετε ότι έχετε καταλάβει όλο το σκεπτικό και τη στρατηγική της πλευράς Μυστα , οπότε το cube και η ασφάλειά μας εμάς που πηγαίνουμε γήπεδο δεν έχει πρωτεύον ρόλο, αλλά οι κόντρες και οι μικροπολιτικές.
να ρωτήσω κάνα δυο πράγματα:
-Ποιος ο λόγος να έχουν κόντρα με τον Χατζόπουλο που έφυγε και δεν είναι πια στα πράγματα; πιστεύετε στ αλήθεια στα περί κακομαθημένων και ζήλειας; είναι αρκετό αυτό για να χαράζει πορεία;
- ποια πλευρά δημοσιοποίησε το εξώδικο και το έκανε θέμα; ή μήπως είναι ΤΟΟΟΣΣΣΟΟ πονηροί που το έιχαν προβλέψει και ρίξαν το τυράκι και έπεσε ο ΑΣ στη φάκα;

ΥΓ όχι δε μ'αρέσει ο τρόπος που κινείται η νέα ιδιοκτησία, μου δημιουργεί αμφιβολίες για το αν θα στηρίξει τις υποσχέσεις της για εκτόξευση, φτιάξιμο εγκαταστάσεων κτλ.
θεωρώ ότι πρέπει άμεσα να κάνει την ΑΜΚ και να βάλει χρήματα στην ΚΑΕ, και φυσικά να πληρώσει ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ.
ΑΛΛΑ θέλω να εξετάζω τα πράγματα και από την άλλη πλευρά, εδώ μαζευτήκατε πολλοί μονόπαντοι με το σενάριο του κακού νέου ιδιοκτήτη (και ναι, σας ονόμασα αντι-Τελη-κούς. Καλό ε; να γελάσουμε και λίγο...).
Και κάτι ακόμα: έχετε θέσει ως αυτονόητο ότι όσοι στηρίζουν ακόμη το σημερινό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, μέρος του ΠΑΟΚ μας δηλαδή, έχουν βρίσει τον Ιβαν, θέλουν να πάρει τη Ν.Τούμπα ο Μυστα, να πάρει την ΠΑΕ, να διώξει τον Ιβαν κτλ. Μπορεί κάποιοι να το κάναν, όχι όλοι, μας έχετε τσουβαλιάσει ως agents of evil, γράφετε ότι είμαστε διπλά ηλίθιοι, τα παίρνουμε, εγκάθετοι και μερικά άλλα τέτοια καλά. Μάθετε να ανέχεστε την αντίθετη άποψη. Υπάρχουν κι άνθρωποι που κοιτάν τα πράγματα λιγότερο δογματικά, και για να πεισθούν για μια οπτική θέλουν επιχειρήματα και όχι διαισθητικές απόψεις. Έχουν βάση κάποια από τα επιχειρήματα που ακούσαμε; ναι. Και πολλά όχι. Που βρισκόμαστε λοιπόν; ανησυχούμε, περιμένουμε, και θα προστατέψουμε την ομάδα μας lika a hawk. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε ποιο είναι το συμφέρον της. ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ τη νέα ιδιοκτησία. Και αυτό ακόμη για μένα δεν είναι ξεκάθαρο. Όπως είπα πολλές φορές, περιμένω. Να δω. Θα πέσει το χρήμα που λένε; Ελπίζω στους θεούς του μπάσκετ να δω κι εγώ την ομάδα μου να γαμεί και να δέρνει :|
Εγώ πάντως Γιάννη δεν είμαι αντί Τελικός. Εξάλλου με τον Σαββίδη έχω δει αρκετούς (τελικούς ντε🤪).
Και ποιός δεν θα ήθελε κάποιον με πάρα πολλά χρήματα και με κάποιο δέσιμο για την ομάδα να αναλαμβάνει και να μας εκτοξεύσει. Ακόμα ακόμα και για την ΠΑΕ καλό είναι να υπάρχει κάποιος που αν ο Σαββίδης θελήσει να φύγει να μπορεί να την αγοράσει γιατί ο ΠΑΟΚ όσο μεγαλώνει τόσο λιγοστεύουν και αυτοί οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι ιδιοκτήτες του οικονομικά και ο Μυστακίδης είναι ξεκάθαρο πως θα μπορούσε.

Το πρόβλημα με τον Μυστακίδη είναι πώς μέχρι στιγμής αντί να έχει πέσει με όλες του τις δυνάμεις να μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ και να κερδίσει τις εντυπώσεις τα έχει κάνει όλα λάθος, έχει αφοσιωθεί στην εσωτερική ιντριγκά και στα ύπουλα χτυπήματα εντός συλλόγου. Δεν θα σου γράψω για το ανακάτεμα τίποτα ούτε για νέες Τούμπες ούτε για Σαββίδη ούτε για ΑΣ (για αυτούς προσωπικά το ευχαριστιεμαι και λίγο γιατί όπως ξέρεις εδώ καί χρόνια έχω την χειρότερη άποψη). Δε θα πω ούτε για την συμπεριφορά απέναντι στον Χατζοπουλο που για μένα είναι μέγιστη ύβρης και το κερασάκι στην τούρτα.

Όπως ξέρεις στο μπάσκετ πολλοί από εμάς περιμένουμε περίπου 30 χρόνια να γελάσει το χειλακι μας κάνουμε υπομονή βλέποντας Μπάλαμπαν και Καλλε για Σέντερ, θεωρώντας παλτά όπως ο Χατσερ υπέρ παίκτες για άσους, νομίζοντας πως επειδή πειραμε το Τομάσεβιτς στα 40 γινόμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα και ας τελειώνουμε την σεζόν με πέντε επαγγελματίες παίκτες, και όλα αυτά γιατί, γιατί κάποια μέρα ο θεός του μπάσκετ θα μας στείλει έναν ιδιοκτήτη με χρήματα και θέληση να μας εκτοξεύσει.
Η μέρα έφτασε ο καινούργιος ήρθε, εκτός από τον Χουγκαζ ότι κίνηση έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι της πλάκας και του Χουγκαζ δεν είναι πως πήραμε τον Καρλ Μαλονε, έναν κανονικό Έλληνα σε καλή ηλικία πήραμε, και χτες παίζαμε με τον Κολοσσό χωρίς πλειμεικερ. Προσωπικά κανένας από τους καινούργιους ξένους δεν με έχουν πείσει πως άξιζε η αλλαγή με τον παίκτη που αντικατέστησε, και η μόνη αλλαγή που στην πραγματικότητα έχει φέρει μέχρι στιγμής στην ομάδα ο Μυστακίδης είναι ιντριγκα εσωτερική και πως θα κατεβάσει το cube.

Μιλάς για κάτι μπάτζετ τρελά και για εκατομμύρια που θα χάσουμε από το μπάτζετ κλπ κλπ και καθόμαστε και φανταζόμαστε πως ο Μπέβερλι είναι ο Κάρυ, ο Αλέν ο Αβντιγια και ο Ομορουγκι ο Εμπιντ. Ε δεν είναι. Ο Μυστακίδης πρέπει να το πάρει από την αρχή. Να ξεκολλήσει με Σαββίδη και Χατζοπουλο, να σουτάρει όποιους τον συμβουλεύουν ότι τον συμβουλεύουν, να τα χώσει για να ξεχρεωσει τα χρέη του όπως είπε και όχι μόνο, να παλέψει για το καλό του συλλόγου για να δοξαστεί.
Όλο το κράξιμο που τρώει είναι δικαιολογημένο και θα το έτρωγε ο καθένας στη θέση του. Μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τίποτα απολύτως θετικό δεν υπάρχει κάτι να πιαστείς μόνο φήμες λόγια και προσδοκίες που δεν δικαιωνονται.

Τέλος εσύ μπορεί να μην έχεις βρίσει τον Ιβάν και να μην είσαι από αυτούς που εύχονται να φύγει ο Ρώσος από το ποδόσφαιρο οι περισσότεροι όμως το κάνουν ή το έχουν κάνει.
These users thanked the author Ιάσονας for the post:
SCIFO
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:44 ΟΚ. Με ψήνετε ότι έχετε καταλάβει όλο το σκεπτικό και τη στρατηγική της πλευράς Μυστα , οπότε το cube και η ασφάλειά μας εμάς που πηγαίνουμε γήπεδο δεν έχει πρωτεύον ρόλο, αλλά οι κόντρες και οι μικροπολιτικές.
-Ποιος ο λόγος να έχουν κόντρα με τον Χατζόπουλο που έφυγε και δεν είναι πια στα πράγματα; πιστεύετε στ αλήθεια στα περί κακομαθημένων και ζήλειας; είναι αρκετό αυτό για να χαράζει πορεία;
- ποια πλευρά δημοσιοποίησε το εξώδικο και το έκανε θέμα; ή μήπως είναι ΤΟΟΟΣΣΣΟΟ πονηροί που το έιχαν προβλέψει και ρίξαν το τυράκι και έπεσε ο ΑΣ στη φάκα;

ΥΓ όχι δε μ'αρέσει ο τρόπος που κινείται η νέα ιδιοκτησία, μου δημιουργεί αμφιβολίες για το αν θα στηρίξει τις υποσχέσεις της για εκτόξευση, φτιάξιμο εγκαταστάσεων κτλ.
θεωρώ ότι πρέπει άμεσα να κάνει την ΑΜΚ και να βάλει χρήματα στην ΚΑΕ, και φυσικά να πληρώσει ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ.
ΑΛΛΑ θέλω να εξετάζω τα πράγματα και από την άλλη πλευρά, εδώ μαζευτήκατε πολλοί μονόπαντοι με το σενάριο του κακού νέου ιδιοκτήτη (και ναι, σας ονόμασα αντι-Τελη-κούς. Καλό ε; να γελάσουμε και λίγο...).
Και κάτι ακόμα: έχετε θέσει ως αυτονόητο ότι όσοι στηρίζουν ακόμη το σημερινό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, μέρος του ΠΑΟΚ μας δηλαδή, έχουν βρίσει τον Ιβαν, θέλουν να πάρει τη Ν.Τούμπα ο Μυστα, να πάρει την ΠΑΕ, να διώξει τον Ιβαν κτλ. Μπορεί κάποιοι να το κάναν, όχι όλοι, μας έχετε τσουβαλιάσει ως agents of evil, γράφετε ότι είμαστε διπλά ηλίθιοι, τα παίρνουμε, εγκάθετοι και μερικά άλλα τέτοια καλά. Μάθετε να ανέχεστε την αντίθετη άποψη. Υπάρχουν κι άνθρωποι που κοιτάν τα πράγματα λιγότερο δογματικά, και για να πεισθούν για μια οπτική θέλουν επιχειρήματα και όχι διαισθητικές απόψεις. Έχουν βάση κάποια από τα επιχειρήματα που ακούσαμε; ναι. Και πολλά όχι. Που βρισκόμαστε λοιπόν; ανησυχούμε, περιμένουμε, και θα προστατέψουμε την ομάδα μας lika a hawk. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε ποιο είναι το συμφέρον της. ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ τη νέα ιδιοκτησία. Και αυτό ακόμη για μένα δεν είναι ξεκάθαρο. Όπως είπα πολλές φορές, περιμένω. Να δω. Θα πέσει το χρήμα που λένε; Ελπίζω στους θεούς του μπάσκετ να δω κι εγώ την ομάδα μου να γαμεί και να δέρνει :|
Εσύ τσουβάλιασες άτομα που συμμετείχαν και στις δυο ΑΜΚ από το υστέρημά τους ως «μη μπασκετικούς» και συνεχίζεις να κάνεις νουθεσίες. Δε σε ανακήρυξε κανεις προύχοντα του μπασκετ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 08 Φεβ 2026, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author aivas19 for the post:
Apil44
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Προσωπικά παρακολουθώ το θέατρο του παραλόγου και απλά γελάω.

Γελάω ειδικά με αυτούς (δημοσιογράφους, οπαδούς, κλπ) που το καλοκαίρι έβγαζαν πυρήνα άρθρα στοχοποίησης του Κατσαρη, έκραζαν τον ΑΣ και όλα αυτά τα ωραία που είδαμε.

Πλέον έχει αλλάξει το τροπάρι και θέλουν το καλό του ΑΣ.

Προφανώς κανένας δε θέλει το καλό του ΠΑΟΚ, απλά κάνουν δήλωση καλής πίστης.

Όλος ο μηχανισμός που πρόσκεινται αυτή τη στιγμή στον Σαββιδη, χτυπάει μέσα από άρθρα κλπ τον Μυστακίδη, προσωπικά το θεωρώ αναμενόμενο.

Από την άλλη ο Μυστακίδης έχει επιλέξει σαν μέσω το Μετροπολις και τον ηλιθιο και πανηλιθιο(paoktoday).

Μέχρι στιγμής οι κινήσεις του Μυστακίδη είναι τελείως λάθος και πραγματικά απορώ ποιος τον συμβουλεύει να κάνει αυτές τις κινήσεις.

Πριν βιαστείτε να διαλέξετε πλευρά, σκεφτείτε τι άλλαξε από το καλοκαίρι και αυτοί που έκραζαν τον ΑΣ ξαφνικά θέλουν το καλό του;
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Άσε τις μετοχές και φύγε μαζί με τους καφετζήδες του ΑΣ να κουνάτε τα μπουκάλια μαζί στην Ευκαρπία
These users thanked the author katafraktos for the post (total 3):
Apil44, paok apo epilogi, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PablitoV2 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 15:14 Προσωπικά παρακολουθώ το θέατρο του παραλόγου και απλά γελάω.

Γελάω ειδικά με αυτούς (δημοσιογράφους, οπαδούς, κλπ) που το καλοκαίρι έβγαζαν πυρήνα άρθρα στοχοποίησης του Κατσαρη, έκραζαν τον ΑΣ και όλα αυτά τα ωραία που είδαμε.

Πλέον έχει αλλάξει το τροπάρι και θέλουν το καλό του ΑΣ.

Προφανώς κανένας δε θέλει το καλό του ΠΑΟΚ, απλά κάνουν δήλωση καλής πίστης.

Όλος ο μηχανισμός που πρόσκεινται αυτή τη στιγμή στον Σαββιδη, χτυπάει μέσα από άρθρα κλπ τον Μυστακίδη, προσωπικά το θεωρώ αναμενόμενο.

Από την άλλη ο Μυστακίδης έχει επιλέξει σαν μέσω το Μετροπολις και τον ηλιθιο και πανηλιθιο(paoktoday).

Μέχρι στιγμής οι κινήσεις του Μυστακίδη είναι τελείως λάθος και πραγματικά απορώ ποιος τον συμβουλεύει να κάνει αυτές τις κινήσεις.

Πριν βιαστείτε να διαλέξετε πλευρά, σκεφτείτε τι άλλαξε από το καλοκαίρι και αυτοί που έκραζαν τον ΑΣ ξαφνικά θέλουν το καλό του;
Περιγραφεις τον ΑΣ ως κατι που δεν αλλαζει, οποτε εχεις λαθος. Κανεις δεν «θελει ξαφνικα το καλο του». Μη διαστρεβλώνεις τα γεγονότα. Εκτος αν λες οτι το να παιρνει ενοικιο 60κ τον χρονο για το παλατακι (μη εξακριβωμενο) ειναι το καλο του ΑΣ και το ΠΑΟΚ. Εκει παω πασο. Οι κινησεις του Μυστακιδη ειναι δικη του αποφαση. Ουτε σε αυτο χρειαζεται ξεπλυμα ο Μυστακιδης.

ΥΓ: να ευχαριστησουμε τον πρωην προεδρο του ΑΣ που με τις κινησεις του εσωσε τον σύλλογο

ΥΓ2: στειλε μας το καταστατικο του ΑΣ να δουμε πως θα εξασφαλισουμε «το καλο του»
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Montrealiotis
george188

Δημοσίευση από george188 »

Taseos έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:56
george188 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:48 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα του αντικειμενου ειμαι κ εγω και ξερω. Το οποιο δανειο (και στη ΠΑΕ αυτο το τροπο ακολουθει ο ιβαμ, το ιδιο κ ο ηλιοπουλος) μπορει να μετοχοποιηθει οποιαδηποτε στιγμη. Δεν ειναι κατι μη συνηθες, ισα ισα πλεον ακολουθειται αυτη η πρακτικη πολυ συχνα για δικους τους λογιστικους ή φορολογικους λογους. Ο ιδιοκτητης "δανειζει" στην επιχειρηση του και μετοχοποιει οποτε τον βολευει, δεν ειναι λογος ανησυχίας αυτος, κ ο ιβαν το κανει. Οσον αφορα τα υπολοιπα η ΚΑΕ δεν ειχε ποτε ρευστοτητα να σπαει ρητρες ουτε να καλυπτει συμβολαια τυπου μπεβερλι, ακομα κ αλεν ταιρι. Αυτα απο κενα, αλλα θεματα ειναι τα ουσιαστικα οχι η ΑΜΚ κατα την αποψη μ
Το ομολογιακό δάνειο αναρτάται κανονικά στο γεμη. Η ΠΑΕ έχει εκδώσει 2 . Το πρώτο των 10 εκ το μετοχοποιησε ο ιβαν και έχει διαθέσιμο και ένα 3 εκατομμυρίων που και αυτό μάλλον θα μετοχοποιηθεί. Το θέμα της αύξησης και της τήρησης όρων μεταβίβασης εταιρίας δεν είναι τόσο ούτε τα λεφτά ούτε το πότε. Είναι ότι ξεκινάς και δεν κάνεις τίποτα από όσα συμφώνησες αντιθέτως προσπαθείς να δημιουργήσεις προβλήματα. Έχει δίπλα του τον βεζυρτζη και κάποιους συνδεσμιτες. Αν δεν μπορούν να του πουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, τι περιμένουμε εμείς ;
Δεν διαφωνω σε τιποτα απ οσα λες, δεν ξεκινησε καλα αλλα δεν θεωρω οτι μπηκε απλα για να την μπει σε ιβαν γι αυτο κ περιμενω να δω που θα βγαλει αυτο το πραμα
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Μόνο με έναν τρόπο "χτίζεις" κάτι έτσι όπως το θέλεις ακριβώς....καταστρέφοντας ότι προϋπάρχει και όχι χτίζοντας πάνω σε αυτά.

Το είδαμε και στο ποδόσφαιρο αυτό αλλά ορθολογικά και με σωστό χρονικό flow. Αυτό που γίνεται στην ΚΑΕ είναι άνευ προηγουμένου και επιθετικότητας προς τον ίδιο τον οργανισμό.

Οι περισσότεροι τα είχαμε πει από την αρχή, οι πρώτοι που θα έχουν πρόβλημα θα είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι του τότε.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
katafraktos, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν υπάρχει ούτε ένας που να λέει μπράβο στον καλό ΑΣ και αχ τι καλός που είναι ο ΑΣ

Ούτε κατά διάνοια

Σε άλλα εξίσου σχετικά νέα όμως, ενδιαφέρον συγκεντρώνει το σενάριο που τώρα η πλευρά τέλη επιδιώκει αποσταθεροποίηση (όχι απλά κόντρα) με τέτοιου είδους θεωρίες για αγρίους καθώς δεν τον βολεψαν οι εξελίξεις.

Είναι εκατό τοις εκατό βέβαιο ότι και την αύξηση θα κάνει, και εκατομμύρια θα βάλει. Όταν τον βολεύει όμως με βάση αυτό που θέλει να πετύχει. Το οποίο πρωτίστως ΔΕΝ είναι να κάνει καλή ομάδα μπάσκετ.

Σε ΟΛΑ τα σενάρια όμως, ΕΝΑΣ είναι αυτός που προσπάθησε και προσπαθεί να γαμησει τα πάντα για δικό του όφελος.

Ούτε δύο, ούτε πολλοί.

Η εκπορευομενη προπαγάνδα περί κόσμου που άλλαξε τροπάριο είναι ΑΛΛΟ ένα λιθαράκι στο σωρο κουραδων που διαβάζουμε απ' το καλοκαιρι

Είτε στο ένα σενάριο είτε στο άλλο είτε στο παραλλο, ΤΙΠΟΤΑ από όσα κάνει δεν σέβεται τον πυρήνα ηθικής και αξιών του συλλογου, και βεβαίως τον κόσμο του. Εξ αρχής.

Τους όρους χρήσης και εκμετάλλευσης του γηπέδου περιμένουμε !
These users thanked the author Equalizer for the post (total 8):
Maklaz, katafraktos, aivas19, ΚΩΣΤΑΣ2019, Taseos, paok apo epilogi, Montrealiotis, leomatos88
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Ιάσονας έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 15:11

Εγώ πάντως Γιάννη δεν είμαι αντί Τελικός. Εξάλλου με τον Σαββίδη έχω δει αρκετούς (τελικούς ντε🤪).
Και ποιός δεν θα ήθελε κάποιον με πάρα πολλά χρήματα και με κάποιο δέσιμο για την ομάδα να αναλαμβάνει και να μας εκτοξεύσει. Ακόμα ακόμα και για την ΠΑΕ καλό είναι να υπάρχει κάποιος που αν ο Σαββίδης θελήσει να φύγει να μπορεί να την αγοράσει γιατί ο ΠΑΟΚ όσο μεγαλώνει τόσο λιγοστεύουν και αυτοί οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι ιδιοκτήτες του οικονομικά και ο Μυστακίδης είναι ξεκάθαρο πως θα μπορούσε.

Το πρόβλημα με τον Μυστακίδη είναι πώς μέχρι στιγμής αντί να έχει πέσει με όλες του τις δυνάμεις να μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ και να κερδίσει τις εντυπώσεις τα έχει κάνει όλα λάθος, έχει αφοσιωθεί στην εσωτερική ιντριγκά και στα ύπουλα χτυπήματα εντός συλλόγου. Δεν θα σου γράψω για το ανακάτεμα τίποτα ούτε για νέες Τούμπες ούτε για Σαββίδη ούτε για ΑΣ (για αυτούς προσωπικά το ευχαριστιεμαι και λίγο γιατί όπως ξέρεις εδώ καί χρόνια έχω την χειρότερη άποψη). Δε θα πω ούτε για την συμπεριφορά απέναντι στον Χατζοπουλο που για μένα είναι μέγιστη ύβρης και το κερασάκι στην τούρτα.

Όπως ξέρεις στο μπάσκετ πολλοί από εμάς περιμένουμε περίπου 30 χρόνια να γελάσει το χειλακι μας κάνουμε υπομονή βλέποντας Μπάλαμπαν και Καλλε για Σέντερ, θεωρώντας παλτά όπως ο Χατσερ υπέρ παίκτες για άσους, νομίζοντας πως επειδή πειραμε το Τομάσεβιτς στα 40 γινόμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα και ας τελειώνουμε την σεζόν με πέντε επαγγελματίες παίκτες, και όλα αυτά γιατί, γιατί κάποια μέρα ο θεός του μπάσκετ θα μας στείλει έναν ιδιοκτήτη με χρήματα και θέληση να μας εκτοξεύσει.
Η μέρα έφτασε ο καινούργιος ήρθε, εκτός από τον Χουγκαζ ότι κίνηση έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι της πλάκας και του Χουγκαζ δεν είναι πως πήραμε τον Καρλ Μαλονε, έναν κανονικό Έλληνα σε καλή ηλικία πήραμε, και χτες παίζαμε με τον Κολοσσό χωρίς πλειμεικερ. Προσωπικά κανένας από τους καινούργιους ξένους δεν με έχουν πείσει πως άξιζε η αλλαγή με τον παίκτη που αντικατέστησε, και η μόνη αλλαγή που στην πραγματικότητα έχει φέρει μέχρι στιγμής στην ομάδα ο Μυστακίδης είναι ιντριγκα εσωτερική και πως θα κατεβάσει το cube.

Μιλάς για κάτι μπάτζετ τρελά και για εκατομμύρια που θα χάσουμε από το μπάτζετ κλπ κλπ και καθόμαστε και φανταζόμαστε πως ο Μπέβερλι είναι ο Κάρυ, ο Αλέν ο Αβντιγια και ο Ομορουγκι ο Εμπιντ. Ε δεν είναι. Ο Μυστακίδης πρέπει να το πάρει από την αρχή. Να ξεκολλήσει με Σαββίδη και Χατζοπουλο, να σουτάρει όποιους τον συμβουλεύουν ότι τον συμβουλεύουν, να τα χώσει για να ξεχρεωσει τα χρέη του όπως είπε και όχι μόνο, να παλέψει για το καλό του συλλόγου για να δοξαστεί.
Όλο το κράξιμο που τρώει είναι δικαιολογημένο και θα το έτρωγε ο καθένας στη θέση του. Μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τίποτα απολύτως θετικό δεν υπάρχει κάτι να πιαστείς μόνο φήμες λόγια και προσδοκίες που δεν δικαιωνονται.

Τέλος εσύ μπορεί να μην έχεις βρίσει τον Ιβάν και να μην είσαι από αυτούς που εύχονται να φύγει ο Ρώσος από το ποδόσφαιρο οι περισσότεροι όμως το κάνουν ή το έχουν κάνει.
Δεν ειναι οτι δεν συμφωνω με αλλα ποστ συμφωνώ, και οκ οταν κάποιος γραφει πολλές γραμμές κειμένου θα βρεις και μερικές να διαφωνήσεις ή να τα εγραφες εσυ λιγο διαφορετικά ή με αλλο ύφος, μικρή σημασία εχουν ομως αυτά γιατί η σύνθεση δίνει διεξόδους, αλλά αυτά τα δύο ποστ των φιλων KalamarGiannis και Ιάσονα αξίζει να ξαναδιαβάζονται μαζί, και γνωμη μου ειναι οτι αλληλοσυμπληρωνονται συνθετοντας τη διαφορά τους.
Άβαταρ μέλους
XamenoKormi

Δημοσίευση από XamenoKormi »

Μαζί σου φίλε μου, αλλα όλο αυτό μου βγάζει λιγο "ισαποστάκιας"
Γνώμη μου πάντα και δε το λέω προσβλητικά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”