Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
η γνωστή "ομαδα αληθείας" εχει αναλαβει την περιποίηση του ΣΑΒΒΙΔΗ
Σε κάποια χρόνια θα σιχαθούμε τον εαυτό μας που θα μαθευτεί 10% αυτιών που γένονται στις μέρες μας
Σε κάποια χρόνια θα σιχαθούμε τον εαυτό μας που θα μαθευτεί 10% αυτιών που γένονται στις μέρες μας
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 5):
- george188, leomatos88, DamoN, eorptol1, NIKOS1972
- WestBlock4
Να μας ενημερώσει καποιος οι σύνδεσμοι η σκουπιδια που λενε καποιες ψυχες εδω μεσα , τελικα προς ποιανού μεριά πιέζουν αυτη τη στιγμη να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία????
να φανταστω η ενημερωση για τους τσοσμπα ηρθε απο τους τουιτεραδες που το πρωι εγραφαν οτι ο χατζο παιζει καθυστερησεις για το μπασκετ και το μεσημερι ανακοινωνσε η καε καταρχην συμφωνια
Στιγμη Βανδης.Kabamaru11 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:31Μπορει μετα η αστυνομια να τους παει σπιτι,πλεον λειτουργουν κ σαν uber τα αλανια μας.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:13φιλος μου μεταφερει παρουσια αστυνομιας εξω απο τα γραφεια
Οι Δυτικοι δειξανε στηριξη προς τον Ιβαν με ενα αλλα* δηλαδη να φτιαξει το γηπεδο και να κανει καλη χωσαδα στην ομαδα και οχι αλλο first league then transfers, οι ανατολικοι προσπαθησαν να κρατησουν απο την μια ισορροπια αλλα εδειξαν και μια αλφα παραπανω εμπιστοσυνη προς ΑΣ και Μυστακιδη.WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:47 Να μας ενημερώσει καποιος οι σύνδεσμοι η σκουπιδια που λενε καποιες ψυχες εδω μεσα , τελικα προς ποιανού μεριά πιέζουν αυτη τη στιγμη να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία????
Αν ρωτας εμενα ολοι οι συνδεσμοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουν. Απλα διαφωνουν στο ποιο ειναι το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ.
Ότι και να ζητήσει απο εγγυήσεις η πλευρά τις πισπιριγκου δεν έχει κανένα κόλλημα ο ιβαν να τους τα δώσει. Γιατί παιζουν αυτό το θέατρο δεν μπορώ να καταλάβω. Έτσι οπως εχουμε ζήσει τον ιβαν τόσα χρονια δεν πιστεύω να ξεκινήσει τέτοιο έργο και να μην το ολοκληρώσει, χώνει εκατομμύρια δεξια και αριστερά σε ανώνυμες εταιρίες και δεν θα χώσει λεφτα σε ενα εργο που θα τον μνημονεύει όλος ο λαός του ΠΑΟΚ?
- These users thanked the author Grimson4 for the post (total 2):
- Apil44, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
τελικώς 25μελές με 15 μέλη????ABOLEYTOI έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:11 11 ακλόνητοι εκατέρωθεν, προσπαθούν να πείσουν τους υπόλοιπους 4;
Με μικρή επιφύλαξη. 7 ειναι με μυστακιδη ,5 με ιβαν και 3 ουδέτεροι. Αυτό έμαθα εγώ απο παιδί που μ έχει μεταφέρει κ παλαιότερα τους συσχετισμους
- Dimitris_L4
Θες να μας πεις εσυ που φαινεται να εχεις ενημερωση??WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:47 Να μας ενημερώσει καποιος οι σύνδεσμοι η σκουπιδια που λενε καποιες ψυχες εδω μεσα , τελικα προς ποιανού μεριά πιέζουν αυτη τη στιγμη να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία????
η λεξη σκουπιδια ειναι απαραδεκτη btw..
- WestBlock4
Εγω δεν εχω να πω κατι, μια ερώτηση εκανα να μας πουν αυτοι που χαρακτήριζαν σήμερα τους συνδέσμους αν τελικα παίρνουν μεροκάματο απο το μυστα η τελικα πιέζουν υπέρ του ιβαν.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 21:42Θες να μας πεις εσυ που φαινεται να εχεις ενημερωση??WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:47 Να μας ενημερώσει καποιος οι σύνδεσμοι η σκουπιδια που λενε καποιες ψυχες εδω μεσα , τελικα προς ποιανού μεριά πιέζουν αυτη τη στιγμη να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία????
η λεξη σκουπιδια ειναι απαραδεκτη btw..
-
Η λογική λέει ότι το ποσό εγγύησης που θα καταθέσει ο ανάδοχος θα προκύψει από το σύνολο του προϋπολογισμού επί του ποσοστού. Αλλά εγώ μιλάω για εγγύηση που στο τέλος επιστρέφεται στον ανάδοχο με την περαίωση του έργου.R.A.T.M. έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:11 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Στα χρήματα που ζητούνται ως εγγύηση από την πλευρά Σαββίδη
μπαίνουν και κονδύλια που ίσως βάλει η περιφέρεια π.χ. ?
Ή ζητάμε απο τον Σαββίδη να βάλει όλο το ποσό? Γιατι οι άλλοι κάνουν τζάμπα γήπεδα...