Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Φιλε Ζινολα, καταλαβα τι ειπες για τη συνοχη κι εχεις δικιο φυσικα, απλα εγω πιστευω οτι δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο για να νικησεις αυτο τον αρη
Θεωρώ ότι χρειάζεται μεγαλύτερο δείγμα για να δούμε τι και πως.
Εγώ,δεν είμαι σε φάση που μπορώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα ,δεν είμαστε καλά, αλλά μου φαίνεται αναμενόμενο αφού οι 2 χαφ είναι εντελώς νέοι και ο φορ στην ουσία μπαίνει για πρώτη φορά.
Σήμερα δεν τράβηξε και ο ντελιας και μεγαλωσε το πρόβλημα.
Αναμονή από εμένα.
Εγώ,δεν είμαι σε φάση που μπορώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα ,δεν είμαστε καλά, αλλά μου φαίνεται αναμενόμενο αφού οι 2 χαφ είναι εντελώς νέοι και ο φορ στην ουσία μπαίνει για πρώτη φορά.
Σήμερα δεν τράβηξε και ο ντελιας και μεγαλωσε το πρόβλημα.
Αναμονή από εμένα.
- Μπαρκαρούτσος
Χιουμορίστα. Συγχαρητήρια.kotsidas9 έγραψε:απάτη, ουσιαστικό θηλυκό
1) παραπλανητική πράξη με σκοπό την δυσανάλογη ωφέλεια
2) (νομικός όρος) ποινικό αδίκημα κατά το οποίο κάποιος αποσπά ξένη περιουσία για να ωφεληθεί ο ίδιος ή τρίτοι
3) (μεταφορικά) ψέμα, πλάνη
4) (συνεκδοχικά) αυτός που κάνει απάτες, ο απατεώνας
↪ μεγάλη απάτη αυτός που μας έφερες τις προάλλες
Τα λέμε από βδομάδα.
Μόνο για 4-3-3 είμαστε με Τσιγγάρα - Μέιτε και Μαρκαντώνη στο κέντρο.
Και με Κωνσταντέλια, Ζιβκοβιτς στα άκρα και Δεσπότοφ φορ.
Είναι καλώς ή κακώς το μόνο σύστημα που με βάση το ρόστερ που έχουμε δίνει μια πληρότητα στην ομάδα.
Δεν μπορεί να προσαρμόσει τους παίκτες στο σύστημα που θέλει. Ας προσαρμόσει λοιπόν το σύστημα στους παίκτες που έχει.
Και με Κωνσταντέλια, Ζιβκοβιτς στα άκρα και Δεσπότοφ φορ.
Είναι καλώς ή κακώς το μόνο σύστημα που με βάση το ρόστερ που έχουμε δίνει μια πληρότητα στην ομάδα.
Δεν μπορεί να προσαρμόσει τους παίκτες στο σύστημα που θέλει. Ας προσαρμόσει λοιπόν το σύστημα στους παίκτες που έχει.
Κάποια στιγμή η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια .
Μια τετράδα παικταραδες μπροστά που δεν μπορούν να βρεθούν ούτε με την συνεργασία νικολουλη-χαρδαβελα
Μια ομάδα μαλωμενη με την ευκαιρία
Μια ομάδα που αν βάλει πάνω από τρεις παίκτες στην περιοχή νομίζει ότι είναι πέναλτι υπέρ του αντιπάλου
Μια ομάδα που το μόνο που προσπαθεί να κάνει επιθετικά είναι μέσα από το τρίγωνο αριστερά των μπαμπα, Ντελια, Τάισον να βγάλει κάποια παράλληλη πάσα
Μια ομάδα που φοβάται σαν τον διάολο το λιβάνι να ανοίξει τον Ρυθμό του παιχνιδιού ακόμα και με αντιπάλους ομάδες σαν την σημερινή
Μια ομάδα που γενικά είναι πιο βαρετή ακόμα και από την χιλιοστή επανάληψη του Κωνσταντίνου κ Ελένης
Ελπίζω να κάνεις τον δύσκολο μέχρι το καλοκαίρι και να μην έχουμε τίποτα ανανεώσεις και αυτοκτονίες
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Μια τετράδα παικταραδες μπροστά που δεν μπορούν να βρεθούν ούτε με την συνεργασία νικολουλη-χαρδαβελα
Μια ομάδα που αν βάλει πάνω από τρεις παίκτες στην περιοχή νομίζει ότι είναι πέναλτι υπέρ του αντιπάλου
Μια ομάδα που το μόνο που προσπαθεί να κάνει επιθετικά είναι μέσα από το τρίγωνο αριστερά των μπαμπα, Ντελια, Τάισον να βγάλει κάποια παράλληλη πάσα
Μια ομάδα που φοβάται σαν τον διάολο το λιβάνι να ανοίξει τον Ρυθμό του παιχνιδιού ακόμα και με αντιπάλους ομάδες σαν την σημερινή
Μια ομάδα που γενικά είναι πιο βαρετή ακόμα και από την χιλιοστή επανάληψη του Κωνσταντίνου κ Ελένης
Ελπίζω να κάνεις τον δύσκολο μέχρι το καλοκαίρι και να μην έχουμε τίποτα ανανεώσεις και αυτοκτονίες
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Καταλαβαίνω τι λες και έχεις δίκιο ως προς το κομμάτι που αναφέρεσαι. Σίγουρα τα επίπεδα χημεία δεν είναι ακόμα εκεί που πρέπει εντός ομάδας.
Όμως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά.
Η απουσία τακτικού πλάνου διάσπασης κλειστών αμυνών δεν είναι κάτι που παρουσιάστηκε τώρα.
Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και πριν γίνουν οι αλλαγές ρόστερ.
Και επαναλαμβάνω ότι δεν αρκεί μόνη της η ποιότητα για να λύσει το πρόβλημα.
Απαιτείται συνδυασμός ποιότητας και ύπαρξης πλάνου.
Εγώ το δεύτερο συνεχίζω να μην το βλέπω. Και αν συνεχίσει να μην υπάρχει από μόνη της η ποιότητα δεν θα λύσει το πρόβλημα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όμως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά.
Η απουσία τακτικού πλάνου διάσπασης κλειστών αμυνών δεν είναι κάτι που παρουσιάστηκε τώρα.
Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και πριν γίνουν οι αλλαγές ρόστερ.
Και επαναλαμβάνω ότι δεν αρκεί μόνη της η ποιότητα για να λύσει το πρόβλημα.
Απαιτείται συνδυασμός ποιότητας και ύπαρξης πλάνου.
Εγώ το δεύτερο συνεχίζω να μην το βλέπω. Και αν συνεχίσει να μην υπάρχει από μόνη της η ποιότητα δεν θα λύσει το πρόβλημα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δυστυχως το προβλημα ειναι ο προπονητης. Πλεον δεν εχει δικαιολογιες, υλικο εχει.
Δεν γινεται να μην μπορεις να νικησεις αυτον τον Αρη..
Η ομαδα δεν παιζει απλο και γρηγορο ποδοσφαιρο, στην ευρωπη θα εχουμε θεμα, εκει δεν ειναι Super League.
Ο Τσιγγαρας που ειναι;
Δεν γινεται να μην μπορεις να νικησεις αυτον τον Αρη..
Η ομαδα δεν παιζει απλο και γρηγορο ποδοσφαιρο, στην ευρωπη θα εχουμε θεμα, εκει δεν ειναι Super League.
Ο Τσιγγαρας που ειναι;
εγω ειμαι ικανοποιημενος με το Χ
η ομαδα ειναι καινουρια,του χρονου θα φανει η δουλεια που θα γινει
θελει χρονο
η ιστορια εδειξε οτι οι ομαδες του Λουτσου,ειναι ετοιμες τον Νοεμβριο
ΥΓ ματς που δεν μπορεις να κερδισεις,προσπαθεις να μην το χασεις
ειναι κι αυτο μια προοδος
τα καλυτερα ερχονται
η ομαδα ειναι καινουρια,του χρονου θα φανει η δουλεια που θα γινει
θελει χρονο
η ιστορια εδειξε οτι οι ομαδες του Λουτσου,ειναι ετοιμες τον Νοεμβριο
ΥΓ ματς που δεν μπορεις να κερδισεις,προσπαθεις να μην το χασεις
ειναι κι αυτο μια προοδος
τα καλυτερα ερχονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Κυρ 17 Σεπ 2023, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν θέλει χρόνο η ομάδα (που όντως θέλει) τι να πει και ο συμπολίτης με 20 μεταγραφές και με προπονητή μίας εβδομάδας..αυτοί όμως βγάλανε ένταση στο πλάνο που είχε ο προπονητής τους και το υποστηρίξανε στο 100%.Εμείς?GINOLA έγραψε:tasso85 έγραψε:φιλε Ζιμολα, αν δεν ειναι εφικτο να νικησεις στην Τουμπα τον π@π@ν@στ@σι@κο, ας (ξανα) παμε για μπανια απο τωρα
Δεν είπα αυτό .είπα δεν είναι εφικτό να έχουμε την συνοχη που θα θέλαμε.
Τεσπα,το τρέντ είναι μάλλον όλοι ήρθαν νωρίς εκτός από τα κερασάκια και η ομάδα έπρεπε τώρα να πετάει φωτιές,επιτρέψτε μου να διαφωνώ.
Χρονο θελει η ομάδα και μάλιστα αρκετό
Μήπως ρίχνουμε λίγο στάχτη στα μάτια μας?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Κυρ 17 Σεπ 2023, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μόνη ομάδα που ο επιθετικός της ακόμα δεν έχει πάρει μπάλα εντός περιοχής...τι να λέμε τωρα
Νομίζω είμαστε λίγο υπερβολικοί στις κρίσεις μας και το λέω εγώ που άνοιξα πρώτος τον χορό της ανησυχίας για την μη δημιουργία φάσεων απέναντι σε δύο κακές ομάδες.
Λέμε ότι έχει πλέον το υλικό και την ποιότητα. Σωστά τα λέμε αλλά οκ ούτε 15 μέρες δεν τους έχει όλους μαζί. Λίγη υπομονή
Λέμε ότι έχει πλέον το υλικό και την ποιότητα. Σωστά τα λέμε αλλά οκ ούτε 15 μέρες δεν τους έχει όλους μαζί. Λίγη υπομονή
Παρα πολυ κακη αρχη. Πρεπει να το παρει αλλιως γιατι οδευουμε για μια πολυ κακη σεζον. Επιθετικα πρεπει να βρει λυσεις, παικτες μεσοεπιθετικα εχουμε αλλα θα εχουμε θεμα στο γκολ.
Πρεπει να μπει στην εξισωση αναγκαστικα ο Τζιμας περισσοτερο
Πρεπει να μπει στην εξισωση αναγκαστικα ο Τζιμας περισσοτερο
Αυτό και τίποτα άλλο, η μόνη ομάδα που δεν έχει πάρει μπάλα ο επιθετικός στην περιοχή.renegade έγραψε:Κάποια στιγμή η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια .
Επεξεργάστηκε.
Mod Team