Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
-
john4serres
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Δεν είχε καμιά δουλειά να πανηγυρίσει μπροστά στους αντίπαλους οπαδούς.
Έχουμε ντέρμπι συνεπώς, γιατί πριν γίνουν οι ανύπαρκτοι νεόπλουτοι, οι δυο ομάδες είχαν από δύο πρωταθλήματα (τα καλά των Άγγλων). Ωραίο ματς δυο μικρών ομάδων θα γίνει - ο καλύτερος ας νικήσει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι φίλοι των Rembrandt, Claude Monet, Pablo Picasso, Caravaggio, Salvador Dali και Vincent Van Gogh, μπορούν να απολαύσουν σήμερα, στις 21:30, τον αγώνα της Manchester City κόντρα στην Burnley.
- ΑποστόληςΑ
Συμμαχία γειτονιών. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτή του δυτικού Λονδίνου ήταν... εξαπανέκαθεν πλούσια - η γειτονιά όχι η ομάδα.
Δεν απαντάς όμως, και ας σου φαίνονται λίγοι οι 3 Ευρωπαϊκοί τίτλοι και 8 εγχώριοι προ-Αμπραμοβιτς. Αυτοί είναι νεοπλουτοι, εσείς παλαιοπλουτοι. Νεοπλουτος και ο ΠΑΟΚ
Δεν ήθελα να απαντήσω στο προηγούμενο σχόλιό σου γιατί δεν κατάλαβα με ποιο πνεύμα μπήκες σε μια συζήτηση τρολαρίσματος που έχουμε ανοίξει εγώ και ο Αποστόλης εδώ και κάποιο καιρό - δεν ξέρω αν με πιάνεις τι εννοώ. Απάντησε σ' αυτό, για να το συνεχίσω και εγώ με την ιστορία της Τσέλσι, με τα τρία πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ και με το αν είμαστε νεόπλουτοι.
Με αστεία διάθεση μπήκα, αλλά μιας και έχω βαρεθεί να ακούω για την Τσελσι πόσο νεοπλουτοι είναι (αν και μας έφαγε λάχανο η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς στο Μαντσεστερ) το 2ο μήνυμα είναι πιο ρεαλιστικό
Καλοδεχούμενο πάντα το τρολάρισμα, αλλά δεν ήταν τόσο φανερό, ιδίως που μπέρδεψες και τον ΠΑΟΚ μέσα.
Η Τσέλσι σίγουρα ανήκει στις ιστορικές ομάδες, σίγουρα επί Αμπράμοβιτς διένυσε τα καλύτερα χρόνια της, σίγουρα νεόπλουτη όπως η Σίτυ δεν είναι (έχει μεγαλύτερη ιστορία απ' αυτήν), αλλά έχω την εντύπωση ότι ως βάρος ονόματος είναι πίσω και από Τότεναμ, καλά για Άρσεναλ δεν μιλάω, με το κυάλι
Για τα του ΠΑΟΚ δεν απαντώ, άμα είναι έτσι και ο ρούλης μεγάλη ομάδα είναι, τρία κι αυτός
. Δεν ήμασταν μικρή ομάδα και με τα λεφτά του Ιβάν γίναμε μεγάλη, το νεόπλουτος δεν πάει μόνο στην αλλαγή οικονομικού επιπέδου.
Η Τσέλσι σίγουρα ανήκει στις ιστορικές ομάδες, σίγουρα επί Αμπράμοβιτς διένυσε τα καλύτερα χρόνια της, σίγουρα νεόπλουτη όπως η Σίτυ δεν είναι (έχει μεγαλύτερη ιστορία απ' αυτήν), αλλά έχω την εντύπωση ότι ως βάρος ονόματος είναι πίσω και από Τότεναμ, καλά για Άρσεναλ δεν μιλάω, με το κυάλι
Για τα του ΠΑΟΚ δεν απαντώ, άμα είναι έτσι και ο ρούλης μεγάλη ομάδα είναι, τρία κι αυτός
Από Τοτεναμ σίγουρα δεν είναι μικρότερο μέγεθος. Ούτε καν προ Αμπραμοβιτς δε θα το έλεγα αυτο. Οι της Τοτεναμ έχουν τρελό κόμπλεξ με Τσελσι, ειδικά οι παλιότεροι, επειδή την είχαν δει κάποιοι στο 1ο μισό της δεκαετίας του 70 και αρχες 80 που η Τσελσι ήταν στη Β, και αφού ανέβηκε ξανά Α', τερμάτισε από πάνω της κάθε η σχεδον κάθε χρονιά, πήρε Ευρωπαϊκό τίτλο, πήρε κύπελλα Αγγλίας, έκανε και 2-3 πορείες στην Ευρώπη και ξαφνικά έγινε το... μεγάλο όνομα (μεταξύ των 2)
Άσε που έχουν πολύ σκληροτερους Χούλιγκαν από τους Εβραίους της Τοτεναμ :Ρ
Άσε που έχουν πολύ σκληροτερους Χούλιγκαν από τους Εβραίους της Τοτεναμ :Ρ
Απο το facebook
Τοτεναμ 32
Αρσεναλ 39
Λιβερπουλ 40
Μαν Σιτυ 43
Τσελση 50
Μαν Γιου 76
Σε εκατομμυρια λαικς
Τοτεναμ 32
Αρσεναλ 39
Λιβερπουλ 40
Μαν Σιτυ 43
Τσελση 50
Μαν Γιου 76
Σε εκατομμυρια λαικς
Ε οι ομάδες με μεγάλη διεθνή επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια έχουν πιο πολλά likes. Λογικό. Ειδικά η United είναι τρομερά δημοφιλής στην Ασία πχ
- ΑποστόληςΑ
pgetsos έγραψε:...Ειδικά η United είναι τρομερά δημοφιλής στην Ασία πχ