Razvan Lucescu
- paok re niamou
Re: Razvan Lucescu
με τυφλη υποστηριξη σε καποιον δεν προκειτε να παμε μπροστα.
Μεταβατικη χρονια ναι, σωστα και πολυ λογικο με το τσουναμι του καλοκαιριου να ερχεται.
Μεταβατικη χρονια χωρις να βαζεις τους νεαρους σου παικτες σε μεγαλα χρονικα διαστηματα και οχι 10λεπτα, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Γινεται μονο αν εισαι εμμονικος με ενα και μονο πλανο χωρις να σε ενδιαφερει το μελλον του συλλογου αγωνιστικα και οικονομικα. Τα νταμπλ ηρθαν, αλλα η παρατημενη επιτηδες Ευρωπη, μας χαντακωσε και θα μας χαντακωνει επειδη ο Στρατηγος ειναι ανικανος να διαχειρηστει μεγαλο αριθμο αγωνων.
Κακως παραμενει μετα απο τετοιες δηλωσεις που μειωνουν τον συλλογο τον προεδρο τους παικτες τους οπαδους.
Μεταβατικη χρονια ναι, σωστα και πολυ λογικο με το τσουναμι του καλοκαιριου να ερχεται.
Μεταβατικη χρονια χωρις να βαζεις τους νεαρους σου παικτες σε μεγαλα χρονικα διαστηματα και οχι 10λεπτα, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Γινεται μονο αν εισαι εμμονικος με ενα και μονο πλανο χωρις να σε ενδιαφερει το μελλον του συλλογου αγωνιστικα και οικονομικα. Τα νταμπλ ηρθαν, αλλα η παρατημενη επιτηδες Ευρωπη, μας χαντακωσε και θα μας χαντακωνει επειδη ο Στρατηγος ειναι ανικανος να διαχειρηστει μεγαλο αριθμο αγωνων.
Κακως παραμενει μετα απο τετοιες δηλωσεις που μειωνουν τον συλλογο τον προεδρο τους παικτες τους οπαδους.
- NikLiverpool
Τέλος πάντων. Θα δούμε τι θα γινει τον άλλο μήνα και πως θα αντιδράσει. Προσωπική μου άποψη ότι μεταγραφές δε θα γίνουν. Θα λανσαριστούν οι Ζαμπά, Ολιβέιρα και Τσόλακ ως μεταγραφές και άντε να πάρουμε κανα δανεικό. Να δω πως θα αντιδράσει τότε.
By the way πιστεύετε ότι το καλοκαίρι με προπονητή τον Λούτσε θα έχουμε ριζική ανανέωση της ομάδας? Ειλικρινά ρωτάω. Απο άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι καινούργιους παίκτες δε τους βάζει κατευθείαν μέσα?
Μαζικές ανανεώσεις θα έχουμε...
By the way πιστεύετε ότι το καλοκαίρι με προπονητή τον Λούτσε θα έχουμε ριζική ανανέωση της ομάδας? Ειλικρινά ρωτάω. Απο άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι καινούργιους παίκτες δε τους βάζει κατευθείαν μέσα?
Μαζικές ανανεώσεις θα έχουμε...
To καλοκαίρι θα γίνει αναγκαστικά ανανέωση του ρόστερ. Δε νομίζω να έχουμε μαζικές ανανεώσεις και πρακτικά δε γίνεται. Αυτό όμως είναι πρωτοβουλία της διοίκησης πάνω από όλα.
Αν κατάλαβα καλά, δεν βάζει εύκολα καινούριους σε ένα σύνολο που δουλεύει. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή.
Αν κατάλαβα καλά, δεν βάζει εύκολα καινούριους σε ένα σύνολο που δουλεύει. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή.
O Κούτσιας έχει κοροναιό το είπε ο Ζαίρης.
Και ο άλλος με κοροναιό είναι ο Ροντρίγκο.
Και ο άλλος με κοροναιό είναι ο Ροντρίγκο.
Ο Κουτσιας δεν έχει συμβόλαιο ακόμα. Ο Κωνσταντελιας ο ίδιος δήλωσε ότι δουλεύει πολύ καλά με το Ρουμάνο. Ο Λυρατζης θα μπει στην ομάδα, ο Λουτσεσκου ζήτησε την παραμονή του. Το μόνο θέμα στη διαχείριση των νεαρών είναι ο Τσιγγαρας.Λεμεσος4 έγραψε:O Ραζβαν πιστευω οτι καταλαβε οτι ο Κουτσιας και ο Τσιγγαρας μολις αποκτησουν ρυθμο θα ειναι πολυ καλυτεροι απο αυτους που βαζει και φοβαται πλεον να μην τον εκθεσουν. Ο Λυρατζης και ο Κωνσταντελια επισης ειναι καλυτεροι απο κατι τευλορ και τον ξοφλημενο Μπισεσβαρ. Αρα και εκει θα εκτεθει. Φανταστου να μπει ο Ντελιας και να δωσει ασιστ ή ο Κουτσιας να σκοραρει. Θα ξεφτιλιστει κατευθειαν ο Ρουμανος οχι πως τωρα δεν εγινε ρομπα που αφηνει παικτες στο γηπεδο μεχρι να παθουν θλαση. Γελοια πραγματα. Ασε μην παμε στις επιλογες παιχτων Μιτριτα και Τέιλορ.
Εγώ έχω μια απορία. Έχεις δει ποτέ τον Κωνσταντελια να παίζει και είσαι σίγουρος πως είναι καλύτερος του ξοφλημενου μπισεσβαρ?
Εγώ τον έχω δει τέσσερις φορές. Έχει ταλέντο πολύ αλλά παίζει μπάλα και όχι ποδόσφαιρο, είναι πιο αδύναμος και από τον Πέλκα όταν εμφανίστηκε. Δεν λέω πως δεν θα γίνει καλός έως πάρα πολύ καλός παίκτης αν δουλέψει αλλά η σιγουριά σου με εκπλήσσει.
-
giliopoulos
Μα τι θα πει σιγουρος ρε φιλε. Ο ενας ειναι πρωην ποδοσφαιριστης και ο αλλος ειναι ενα ενδεχομενο ταλεντο.Ιάσονας έγραψε: Ο Κουτσιας δεν έχει συμβόλαιο ακόμα. Ο Κωνσταντελιας ο ίδιος δήλωσε ότι δουλεύει πολύ καλά με το Ρουμάνο. Ο Λυρατζης θα μπει στην ομάδα, ο Λουτσεσκου ζήτησε την παραμονή του. Το μόνο θέμα στη διαχείριση των νεαρών είναι ο Τσιγγαρας.
Εγώ έχω μια απορία. Έχεις δει ποτέ τον Κωνσταντελια να παίζει και είσαι σίγουρος πως είναι καλύτερος του ξοφλημενου μπισεσβαρ?
Εγώ τον έχω δει τέσσερις φορές. Έχει ταλέντο πολύ αλλά παίζει μπάλα και όχι ποδόσφαιρο, είναι πιο αδύναμος και από τον Πέλκα όταν εμφανίστηκε. Δεν λέω πως δεν θα γίνει καλός έως πάρα πολύ καλός παίκτης αν δουλέψει αλλά η σιγουριά σου με εκπλήσσει.
Μπορει να κανει, μπορει και οχι αλλα μονο να κερδισεις εχεις αν τον βαλεις..
Ο μπισεσβαρ τι ακριβως προσφερει τα τελευταια ματς?
-
paok düsseldorf
Δηλωση ρουμανου.
ειμαστε αρρωστοι,χρειαζομαστε βοηθεια.
Απο τις λιγες φορες που συμφωνω 100 τοις 100 μαζι σου.
ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ,ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ,
μεχρι να λυσεις τα θεματα σου ,κανε μας την χαρη και μην θυσιαζεις την υγεια σου για τον ΠΑΟΚ.
Κοιτα την δικη σου υγεια,ο ΠΑΟΚ θα τα βγαλει περα και χωρις εσενα.
ειμαστε αρρωστοι,χρειαζομαστε βοηθεια.
Απο τις λιγες φορες που συμφωνω 100 τοις 100 μαζι σου.
ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ,ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ,
μεχρι να λυσεις τα θεματα σου ,κανε μας την χαρη και μην θυσιαζεις την υγεια σου για τον ΠΑΟΚ.
Κοιτα την δικη σου υγεια,ο ΠΑΟΚ θα τα βγαλει περα και χωρις εσενα.
To σχόλιο έχει να κάνει με το ύφος, όχι με το αν πιστεύει κάποιος πως ο Κωνσταντέλιας θα βοηθούσε. Έγραψε ο Λεμεσός 4 πως οι Λύρατζης και Κωνσταντέλιας δεν παίζουν γιατί ο Λουτσέσκου φοβάται πως θα τον κάνουν ρόμπα επειδή θα παίξουν καλά. Αν θες τη γνώμη μου ο Λυρατζης αξιζε να πάρει ευκαιρίες με την εικόνα των Τέιλορ Ροντρίγκο (τώρα θα τις πάρει αναγκαστικά). Και ο Κωνσταντέλιας θα μπορούσε να είχε μερικές συμμετοχές ακόμα ως αλλαγή, όμως ο φίλος δεν λέει αυτό, ούτε αυτό που λες εσύ. Λέει πως ο μόνος λόγος που δεν παίζει ο Κωνσταντέλιας ενώ είναι προφανώς καλύτερος του Μπίσεσβαρ είναι η ανασφάλεια του Λουτσέσκου να μην εκτεθεί.giliopoulos έγραψε:Μα τι θα πει σιγουρος ρε φιλε. Ο ενας ειναι πρωην ποδοσφαιριστης και ο αλλος ειναι ενα ενδεχομενο ταλεντο.Ιάσονας έγραψε: Ο Κουτσιας δεν έχει συμβόλαιο ακόμα. Ο Κωνσταντελιας ο ίδιος δήλωσε ότι δουλεύει πολύ καλά με το Ρουμάνο. Ο Λυρατζης θα μπει στην ομάδα, ο Λουτσεσκου ζήτησε την παραμονή του. Το μόνο θέμα στη διαχείριση των νεαρών είναι ο Τσιγγαρας.
Μπορει να κανει, μπορει και οχι αλλα μονο να κερδισεις εχεις αν τον βαλεις..
Ο μπισεσβαρ τι ακριβως προσφερει τα τελευταια ματς?
Σου φαινεται λοιπόν περίεργο να θέλω να μαθω αν έχει δει τον Κωνσταντέλια για να είναι τόσο σίγουρος.
Υ.Γ. Στο συλλογισμό σου σε γενικές γραμμές συμφωνώ
Αχρείαστο σχόλιο πραγματικά αν δεν διάβαζα τόσα τρέλα πράγματα δεν θα το έκανα αλλά δεν αντέχω άλλο.Έχεις κάνει την ανανέωση σου σίριαλ . Περυσι αν εξαιρέσεις 10-15 λεπτά στον τελικό όπου μπήκες και πραγματικά πηγές τέλεια σε 27 ματς σε κανένα δεν έχεις κάνει κάτι τόσο ξεχωριστό για να κραζουμε τον ταχα Τζένεραλ που δεν σε βάζει . Θυμάμαι χαρακτηριστικά 2 ματσάκια που το σκουλήκι που ήσουν τραγικος .
Σε συνεντεύξεις βγάζεις παράπονο αν αξίζει να προσπαθείς να τον πείσεις κλπ.
Μπαίνεις μέσα μετά από καιρό απέναντι σε ερασιτέχνες που έχουν παρατήσει το ματς ενώ κερδίζουμε 2-0 και όλα έχουν κριθεί. Και κανείς 5 λάθη και ούτε μισή καλή ενέργεια. Αδικημένος και εσυ όπως και ο τζολης που τον προόριζε για αλλαγή ο κομπλεξικός αλλά ο Γκαρσια ήταν η προπονηταρα που έβαζε στην θέση σου τον Καντουρι
(τον αγαπημένο του Τζένεραλ) μπας και σταυρώσουμε καμία νίκη στα πλει οφ και στον τελικό .
Δεν μ φταει κανένας τσιγγαρας που μπήκε μέσα μετά από 8 μήνες και είμαι φουλ άδικος.
Μου φταίει που δεν παραδέχεστε ότι δεν γουστάρετε λουτσεσκου για αυτό που έγινε στον παμπλο. Και βγάζετε τα κομπλέξ σας με αδικημένους κωνσταντελια τσιγγαρα κουτσια κλπ .
Σε συνεντεύξεις βγάζεις παράπονο αν αξίζει να προσπαθείς να τον πείσεις κλπ.
Μπαίνεις μέσα μετά από καιρό απέναντι σε ερασιτέχνες που έχουν παρατήσει το ματς ενώ κερδίζουμε 2-0 και όλα έχουν κριθεί. Και κανείς 5 λάθη και ούτε μισή καλή ενέργεια. Αδικημένος και εσυ όπως και ο τζολης που τον προόριζε για αλλαγή ο κομπλεξικός αλλά ο Γκαρσια ήταν η προπονηταρα που έβαζε στην θέση σου τον Καντουρι
Δεν μ φταει κανένας τσιγγαρας που μπήκε μέσα μετά από 8 μήνες και είμαι φουλ άδικος.
Μου φταίει που δεν παραδέχεστε ότι δεν γουστάρετε λουτσεσκου για αυτό που έγινε στον παμπλο. Και βγάζετε τα κομπλέξ σας με αδικημένους κωνσταντελια τσιγγαρα κουτσια κλπ .
- NikLiverpool
Εμείς που θεωρούμε ότι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος κάνει για τον ΠΑΟΚ που υπαγόμαστε? 
- paok re niamou
Ουτε Λουτσε ούτε Γκαρσία για τον ΠΑΟΚ του Ιβαν.
Σε άλλες εποχές με πολυ μικρότερο μπάτζετ ναι.
Σε άλλες εποχές με πολυ μικρότερο μπάτζετ ναι.
Δεν ξέρω αδερφέ με την εικόνα της ομάδας εσυ μπορεί να έχεις το δίκιο. Εδώ τον έκραζαν πολλοι όταν έπαιρνε Νταμπλ αήττητος γιατί η ομάδα δεν έπαιζε μπάλα και της έβαζε χαλινάρι.και όλα τα έκανε ο ιβαν ….
Τώρα δεν θα τον κράζουν ;
Το τελευταίο που με απασχολεί σε αυτήν την άρρωστη κατάσταση είναι ο λουτσεσκου.
Τώρα δεν θα τον κράζουν ;
Το τελευταίο που με απασχολεί σε αυτήν την άρρωστη κατάσταση είναι ο λουτσεσκου.
NikLiverpool έγραψε:Εμείς που θεωρούμε ότι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος κάνει για τον ΠΑΟΚ που υπαγόμαστε?
Ε ναι γιατί είναι πολύ λογικό να συγκρίνεις έναν προπονητή των 200 χιλιάδων στην πρώτη επαγγελματική χρόνια του με έναν των 2 εκατομμυρίων ξέρω γω.WestBlock4 έγραψε:Τι εγινε ρε μαγκες εδω μεσα ολοι εσείς εδώ δε φωναζατε όταν ήταν ο μαθητευομενος προπονητης δώστε του χρόνο κ αλλα τετοια . Τώρα τι εγινε γυρίσαμε τη μπιφτεκά ???
Τρικυμία εν κρανίο σας έχει πιασει
Κι επειδή τη σύγκριση κατά κύριο λόγο εσύ τη συντηρείς εδώ μέσα πιο πολύ απ' όλους, μόνος σου μειώνεις τον Λουτσεσκου που τον βάζεις στη ζυγαριά με τον "μαθητευόμενο" "ταβερνιάρη".
Εσύ τη μπιφτέκα τη γύρισες που υποτίθεται δε βλέπεις πρόσωπα στον ΠΑΟΚ?
Αν δεν ήταν ο Λουτσεσκου και ήταν ο Παράσχος τί θα έγραφες? Καλά δε μιλάω για τον Γκαρσία καν χειρότερα θα έλεγες κι από τον Παράσχο.
Περιμένουμε τοποθέτηση για ΜΟΝΟ τα τωρινά δεδομένα με Λουτσεσκου κι όχι κράξιμο στον Ψ και τον Χ για το ΑΝ ήθελε Γκαρσία, ΓΧ, Ίβιτς ή το συγχωρεμενο τον Βουκοτιτς.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- rade paprica
η πρόκριση μας δίνει έναν άμεσο στόχο,
στον οποίο μπορεί να συγκεντρωθεί η ομάδα
(με λίγη τύχη και με την κλήρωση)
Δουλειά του Λούτσε, να στήσει ομάδα,
και να την κάνει να παλέψει την επόμενη πρόκριση στους 16
Δουλειά της διοίκησης να ενισχύσει την ομάδα
Δουλειά δική μας να στηρίξουμε την ομάδα
στον οποίο μπορεί να συγκεντρωθεί η ομάδα
(με λίγη τύχη και με την κλήρωση)