Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
tzelas έγραψε:Εδώ για τον Ινγκασον δώσαμε 4 εκ και κράτησαν ποσσοτό 25% !!!!, για τον Σβιντέρσκι δώσαμε 3 εκ και κράτησαν και σημαντικό ποσοστό, και ο Ακπομ είχε 30% η προηγούμενη ομάδα του. Εμείς αρκεούμαστε σε κάτω της χρηματιστηριακής αξία και 10-20% ποσοστά σε Κουλούρη, Λημνιό, Πέλκα; Πως θέλουμε να γίνουμε selling club όταν η πολιτική μας φαίνεται ως buying club;
Tzela το έγκλημα έγινε πέρυσι που τους άφησε το άλλο πορτογαλικό τσακάλι χωρίς να ανανεώσει κανέναν!!

Ο ρεμπε τι να κανει τώρα;;

Να ανανεώσει με πόσα ο πελκας;; δε θα ζητήσει ένα 600;;πως θα τα πάρει;; αξίζει να τα πάρει;;

Αν πάρει 600 μήπως η γκρίνια γίνει μεγαλύτερη;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δλδ ρε συ Σουρμε σε ολοκληρη ΠΑΕ μονο ο μπρανκο μπορουσε να ανανεωσει συμβολαια?
Ολοι οι αλλοι δλδ στα τετοια τους?
Αραχτοι, δεν ειναι δικη μου ευθυνη και ετσι η φαση?
Μεγαλη ηττα η φυγη Πελκα. Παρα τα ελαττωματα του ειχε σημαντικο ρολο στην ομαδα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

proedros έγραψε:Όταν πουλάς τον Αρχηγό σου για 1,6 εκατομ. είναι σαν να πετάς λευκή πετσέτα...Δεν είναι μόνο ότι χάνεις το μοναδικό 10άρι που έχεις με τα όποια καλά έχει αλλά και ότι μπορεί να διαταραχθούν τα αποδυτήρια..φέτος όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος είχε αυξημένες αρμοδιότητες από τον Φερέιρα ως αρχηγός...δώστε και τον Γιαννούλη να ησυχάσουμε..Όσοι Ρέμπε και να έρθουν πάλι ο μεταγραφικούς σχεδιασμός θα είναι για τα μπάζα...Συγνώμη αλλά συμπεριφορά κολωχανείου είναι αυτή...
Τον αρχηγό τον χάνουμε, όπως χάσαμε και τον Άκπομ, ακόμα και το Λημνιό, γιατί μπορούν να βρουν καλά χρήματα στην αγορά. Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να δώσουμε συμβόλαια πέραν των 500Κ (όπως γράφεται), αυτομάτως είναι αδύνατον να κάνεις και αγορά τέτοιου ποδοσφαιριστή (εκτός ειδικών περιπτώσεων και περιστάσεων) και δεν μπορείς να κρατήσεις και αυτούς που έχεις και αξίζουν.
Τι θα του πεις αύριο του Δημήτρη για να ανανεώσει? Σου δίνω 600Κ όταν ξέρει ότι από τη Φενέρ θα πάρει 1.4 (ή τουλάχιστον θα του χρωστάει 1.4, όπως σε πολλούς).
Και για τον Άκπομ γράφτηκε για συμβόλαιο αρκετά πάνω του εκατομμυρίου στην Αγγλία, ενώ και για το Λημνιό γράφτηκε για 700Κ καθαρά.
Αν δεν προτίθεσαι να τα δώσεις, πως θα τους ανανεώσεις?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:To ερωτημα τωρα ειναι τι ψαχνουμε.Οκ ενα περιφερειακο επιθετικο σιγουρα.Μονο εναν? Χαφ παμε για 6-8ρι η για 8-10ρι που να μπορει να θεωρηθει και αντιΠελκας? Παμε για 2 η για 3 παικτες? Παμε για υπνο Κατερινα?

Τρεις παίχτες,αδιαπραγμάτευτο.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

mbison έγραψε:Kανα εμψυχο ανταλλαγμα απο Φενερ παιζει?
Τι έμψυχο να πάρεις από αυτούς; Εδώ θέλαν να αγοράσουν τον Μπακασετα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

proedros έγραψε:Τώρα εξηγείται γιατί χάλασε του Μπίσεσβαρ...Για να είναι πλέον το βασικό 10άρι στον ΠΑΟΚ...
Καιρός να δούμε μπάλα!!!

Χαχαχαχα

prax

Δημοσίευση από prax »

paoki_ έγραψε:Ο Κρίστο και ο Κάμπο δεν ακούγεται κάτι σαν Μπόλεκ και Λόλεκ?
Μπα ρε φίλε, μ θυμίζει τα παλικάρια στη Γιαννιτσων που περιμένουν από τις 06.00 το πρωί για να τους πάρει το αφεντικό να πάνε να μαζέψουν μπάλες στα χωράφια..

Αφεντικό: παιδιά θέλω κάνα δυο χέρια για σήμερα στο χωράφι για να μαζέψουμε μπάλες..
Τα παιδιά στην πιάτσα: εγώ εγώ
Αφεντικό: ωραία, ελάτε εσείς οι δυο

Τα ονόματα σας;;
Εγώ Κρίστο κ εγώ κάμπο
icue

Δημοσίευση από icue »

BlackFriday έγραψε:Δεν είσαι σοβαρή ομάδα αν κάνεις τα χατίρια του καθένα. Δηλαδή επειδή ο κάθε παίκτης γουστάρει να φύγει, ανεξάρτητα από το timing εσυ ξεπουλας και τρέχεις μετά άρον άρον να ψάχνεις αντικαταστάτη? Και μάλιστα παίκτες που παίζουν βασικοί...Το ζήσαμε με Άκπομ, το ξαναζούμε με Πέλκα....

Άντε ρε...μόνο εμείς σκάμε μου φαίνεται.... μάλλον φέτος πάμε για διεκδίκηση πεντάδας και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα...
Δεν ειναι ο καθε παικτης ο Πελκας. Οτι και να εχουμε πει κατα καιρους, ειναι ενας παικτης που εδινε τα παντα στην ομαδα. Αν τετοιοι παικτες για χ ψ λογο ζητησουν να φυγουν, και δεν μπορεις να τον μεταπεισεις με το καλο, τον αφηνεις να παει εκει που θελει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αντι να σκανε ονοματα σκανε αποχωρησεις...
Μονο ο ΠΑΟΚ αυτο...

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aυτος ο Κριστο ωραιο ταλεντακι αλλα αντικαθιστας τον Πελκα με ταλεντακι? Εχεις ηδη Τζολη...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
tzelas έγραψε:Εδώ για τον Ινγκασον δώσαμε 4 εκ και κράτησαν ποσσοτό 25% !!!!, για τον Σβιντέρσκι δώσαμε 3 εκ και κράτησαν και σημαντικό ποσοστό, και ο Ακπομ είχε 30% η προηγούμενη ομάδα του. Εμείς αρκεούμαστε σε κάτω της χρηματιστηριακής αξία και 10-20% ποσοστά σε Κουλούρη, Λημνιό, Πέλκα; Πως θέλουμε να γίνουμε selling club όταν η πολιτική μας φαίνεται ως buying club;
Tzela το έγκλημα έγινε πέρυσι που τους άφησε το άλλο πορτογαλικό τσακάλι χωρίς να ανανεώσει κανέναν!!

Ο ρεμπε τι να κανει τώρα;;

Να ανανεώσει με πόσα ο πελκας;; δε θα ζητήσει ένα 600;;πως θα τα πάρει;; αξίζει να τα πάρει;;

Αν πάρει 600 μήπως η γκρίνια γίνει μεγαλύτερη;;

Δλδ ρε συ Σουρμε σε ολοκληρη ΠΑΕ μονο ο μπρανκο μπορουσε να ανανεωσει συμβολαια?
Ολοι οι αλλοι δλδ στα τετοια τους?
Αραχτοι, δεν ειναι δικη μου ευθυνη και ετσι η φαση?
Μεγαλη ηττα η φυγη Πελκα. Παρα τα ελαττωματα του ειχε σημαντικο ρολο στην ομαδα.

Σορρυ ρε γκοσπι αλλά ο μπρανκο τι ρόλο είχε;;

Να φέρει προπονητή και εσιτι;;

Τι λες Τωρα;;

Καθαρά δουλειά του είναι!!!!

Άφησε πόσα. Συμβόλαια στον αέρα...

Μαου, αντελινο, πελκας, ακπομ...

Τι συζητάμε..

proedros

Δημοσίευση από proedros »

seaman έγραψε:
proedros έγραψε:Όταν πουλάς τον Αρχηγό σου για 1,6 εκατομ. είναι σαν να πετάς λευκή πετσέτα...Δεν είναι μόνο ότι χάνεις το μοναδικό 10άρι που έχεις με τα όποια καλά έχει αλλά και ότι μπορεί να διαταραχθούν τα αποδυτήρια..φέτος όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος είχε αυξημένες αρμοδιότητες από τον Φερέιρα ως αρχηγός...δώστε και τον Γιαννούλη να ησυχάσουμε..Όσοι Ρέμπε και να έρθουν πάλι ο μεταγραφικούς σχεδιασμός θα είναι για τα μπάζα...Συγνώμη αλλά συμπεριφορά κολωχανείου είναι αυτή...
Τον αρχηγό τον χάνουμε, όπως χάσαμε και τον Άκπομ, ακόμα και το Λημνιό, γιατί μπορούν να βρουν καλά χρήματα στην αγορά. Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να δώσουμε συμβόλαια πέραν των 500Κ (όπως γράφεται), αυτομάτως είναι αδύνατον να κάνεις και αγορά τέτοιου ποδοσφαιριστή (εκτός ειδικών περιπτώσεων και περιστάσεων) και δεν μπορείς να κρατήσεις και αυτούς που έχεις και αξίζουν.
Τι θα του πεις αύριο του Δημήτρη για να ανανεώσει? Σου δίνω 600Κ όταν ξέρει ότι από τη Φενέρ θα πάρει 1.4 (ή τουλάχιστον θα του χρωστάει 1.4, όπως σε πολλούς).
Και για τον Άκπομ γράφτηκε για συμβόλαιο αρκετά πάνω του εκατομμυρίου στην Αγγλία, ενώ και για το Λημνιό γράφτηκε για 700Κ καθαρά.
Αν δεν προτίθεσαι να τα δώσεις, πως θα τους ανανεώσεις?
Με αυτή την νοοτροπία δεν πρόκειται πότε να κάνεις ομάδα..όλοι οι παίκτες θα σου φεύγουν...
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Με ταλεντακια, wanna be παίκτες θα κάνουμε ομάδα? ??
Πύργος της Βαβέλ...μια ασύνδετη ομάδα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βρε ο Μπρανκο εδειξε τι ηταν. Ειχε παραιτηθει απο.περσι τον Σεπτεμβρη.Δηλαδη επιβλεψη και ελεγχος δεν υπαρχει?
Θςλεις να μου πεις δλδ πως αν του Ρεμπε του καυλωσει να τα κανει ολα γιαχμα δεν θα βρεθει κανενας αλλος να του βαλει χερι και να σωσει την κατασταση?
Αυτο τωρα ειναι σοβαρη λειτουργία εταιριας?

prax

Δημοσίευση από prax »

Τώρα πέρα από την πλάκα ο καταραμένος κ το ΠΑΟΚι είπαν κάτι για την επιθυμία του παίχτη να αποχωρήσει, κ μάλιστα ο καταραμένος δυο φορές το είπε..

Στα δικά μ τα μάτια ο πελκας είναι ίδια περίπτωση με μπακασετα..

Έπρεπε να φύγουν από τις ομάδες τους κυρίως για ψυχολογικούς λόγους..
καλό για όλες τις πλευρές γιατί στην Τουρκία θα βγάλει μάτια θεωρώ.

Από την άλλη 1,6+20% είναι πραγματικά ξεπούλημα
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

prax έγραψε:
paoki_ έγραψε:Ο Κρίστο και ο Κάμπο δεν ακούγεται κάτι σαν Μπόλεκ και Λόλεκ?
Μπα ρε φίλε, μ θυμίζει τα παλικάρια στη Γιαννιτσων που περιμένουν από τις 06.00 το πρωί για να τους πάρει το αφεντικό να πάνε να μαζέψουν μπάλες στα χωράφια..

Αφεντικό: παιδιά θέλω κάνα δυο χέρια για σήμερα στο χωράφι για να μαζέψουμε μπάλες..
Τα παιδιά στην πιάτσα: εγώ εγώ
Αφεντικό: ωραία, ελάτε εσείς οι δυο

Τα ονόματα σας;;
Εγώ Κρίστο κ εγώ κάμπο
:lol: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”