Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Maximus »

shark4 έγραψε:Μια ερωτηση να σου κανω ρε φιλε Μαξιμε . : ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ?

Υ.Γ. Δηλαδη αν στηριζεις την διοικηση και ταυτοχρονα προτιμας τον Σαντος απο τον Παρασχο η' τον Ντουμιτρεσκου η' τον Φριγκερ ( αυτα ειναι υπαρκτα προσωπα που ΠΕΡΑΣΑΝ απο τον παγκο ) , ειναι κακο ?

Υ.Γ. 2 Βρηκα μια ενδιαφερουσα καταχωρηση 2 μολις (!!!!) μηνες πριν , με την οποια παρεπιμπτοντως συμφωνω 100%.
Ειναι στο τοπικ που ειμαστε τωρα 18-8-09 , νομιζω σελ.125
Μην κανετε συνεχεια υπουλες αναφορες σε παλαιοτερα ποστ μου...Το ειπα πολλες φορες οτι εκανα κωλοτουμπα σε αυτο το θεμα...Σεβαστειτε λιγο τον διαλογο και μην κανετε συνεχεια προσωπικη επιθεση στο ηθος του συνομιλητη...Μην το πατε προσωπικα το θεμα...Δεν θελω να μαλωσω με κανεναν...Προτιμω να σταματησω να γραφω παρα να μαλωσω με καποιον...

ΥΓ1. Στηριζω την διοικηση και δεν προτιμω Σαντος, ουτε Ντουμιτρεσκου, ουτε Φριγκερ...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Gash φιλε μου, σε ευχαριστω για τα καλα λογια...

Συμφωνω μαζι σου και ειμαι υπερ στο να κρινουμε στο τελος και οχι κατα την διαρκεια αλλά αρχισα να εκφραζω τις αποψεις μου μονο μετα τον αποκλεισμο απο το καφενειο-Χερενφεν...Θεωρω οτι δεν δοθηκε η πρεπουσα προσοχη και ψυχολογια και θεωρω μεγαλο υπευθυνο τον κοουτς που κατεβασε χεσμενη την ομαδα μεσα στην Τουμπα...Αυτος ο αποκλεισμος μας πηγε 3 χρονια πισω...και απο ευρωπαικους βαθμους και απο πολλα αλλα...

Ο νυν προπονητης μας ειχε δηλωσει οτι αν μεινει η ομαδα 15 βαθμους πισω απο τον πρωτοπορο, τοτε μπορει ο κοσμος ελευθερα να κραξει...

Ε λοιπον...Αφου αποκλειστηκαμε απο Ευρωπη, αφου ειμαστε 10 βαθμους πισω (και δεν θεωρω την διαιτησια τοσο μεγαλο παραγοντα για αυτο) τοτε αρχισα να κραζω λιγο νωριτερα! :D

ΥΓ.

Πρωτα ο Θεος, αν ειμαστε ακομα ολοι στο παοκμανια και κραζω απο το πρωτο χρονο τον νεο προπονητη, τοτε να μου τραβηξεις ενα γερο μπαν να στρωσω... :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε συ μαξιμε με τετοιο αβαταρ σου βγαινει και φυσικο... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αυτα που ενιοτε γραφει η' λεει καποιος και οι αλλοι καποια στιγμη του τα υπενθυμιζουν , δεν σημαινει οτι ειναι ηθικη επιθεση . Κανεις και ποσο μαλλον εγω προσωπικα , δεν σε κατηγορησε ως ανηθικο. Απορω πως μπαινει τετοιο θεμα. Ουτε την ηθικη σου υποσταση κρινω ( δεν εχω αλλωστε τετοιο δικαιωμα) , ουτε την συμπεριφορα σου. Το να αναφερθω σε καποια γραφομενα σου , δεν σημαινει οτι σε θεωρω ανηθικο ατομο.
Η διαφωνια που μπορει να εχουμε για τον Σαντος ( η' για οτιδηποτε αλλο) δεν σημαινει οτι κατατασσεται ο ενας στους ηθικους και ο αλλος στους ανηθικους.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ενταξει αδελφε shark,σε σεβομαι και καταλαβαινω τι θελεις να πεις...Αλλα ενα κλασικο επιχειρημα των υπερ Σαντος φρονουντων ειναι:

''Εσυ δεν ελεγες οτι...''
''Βρηκα ενα παλιοτερο ποστ..''

Ας σταματησουμε τις υπενθυμισεις...Το θυμαμαι καλα.

ΥΓ.

Αδελφε sera...Να φυγεις! Να πας αλλου!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εδω ρε φιλε Μαξιμε ετσι πορευονται και κοντραρονται κυβερνησεις-αντιπολιτευση και λοιπα κομματα με το " εσυ ειπες -οχι εγω κ.ο.κ." Εμεις θα ειμασταν η εξαιρεση που στο κατω- κατω της γραφης , κομμα αλλαζεις , ομαδα ομως οχι.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Gika αφού σε ενδιαφέρει η άποψη μου θα σου στείλω π.μ. προσεχώς αν και αυτό το δυστυχώς συμφωνώ μαζί σου κάποιες φορές δεν το πολυκατάλαβα....
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Μετά τους μέγιστους Παπακώστα και Καραγεωργίου, ελπίζω και σήμερα ο προπονητής μας να πήρε ένα μάθημα άπό τον Όγιος για το πως αντιμετωπίζουν τις ομάδες που αυτός τις θεωρεί σαν Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Νομίζω πως παραδίδει μαθήματα βάση της θέσης που κατέχει η ομάδα αυτήν την στιγμή με το ίδιο σκεπτικό Γιάννη.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Μετά τους μέγιστους Παπακώστα και Καραγεωργίου, .
ο καραγεωργίου προπονητής στο ΠΑΟΚ δεν ήταν και τον διώξαμε κακήν κακwς μέσα σεπτεμβρίου?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

1ον τον Καραγεωργίου δεν τον διώξαΜΕ αλλά τον έδιωξε ο Γούμενος....
2ον το ότι ο Εργοτέλης επαιξε μπαλλάρα με το γάβρο δεν τον κάνει μεγάλο προπονητή....αν το κάνει επανειλλημένα τότε ΟΚ.....είναι απλά ένα δείγμα ότι ο γάβρος είναι ομάδα που κάλλιστα μπορείς να την παίξεις ανοιχτά και να την πάρεις....
3ον ούτε αυτό σημαίνει ότι αν μετακόμιζε όλος ο Εργοτέλης-εννοώ τους παίκτες- στον ΠΑΟΚ θα πετούσαμε απ' την χαρά μας....
ζήλεψα(με) την μπάλλα που έπαιξε ο Τέλης....τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.....
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Η φράση"μέγιστοι" για τον Παπακώστα και Καραγεωργίου ελπίζω να καταλάβατε ότι ήταν ειρωνική...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Sorry Γιάννη απλά όλοι μας μπορούμε άνετα να τραγουδήσουμε σήμερα ΛΑ ΛΑ ΛΑ δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

δε το κατάλαβα ότι το εννοούσες ειρωνικά.

orwell και τον santos ο βρuζας θα τον διώξει , όχι εμείς. δε θυμάμαι και πολλούς να διαμαρτύρονται που ο γούμενος έδιωξε το καραγεωργίου. για το 2o και το τρίτο που λες , σύμφωνw οποτε δεν έχω να σχολιάσω κάτι.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

gash04 έγραψε:Sorry Γιάννη απλά όλοι μας μπορούμε άνετα να τραγουδήσουμε σήμερα ΛΑ ΛΑ ΛΑ δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας.
Κώστα, δεν ξέρω αν πρέπει να τραγουδήσουμε αν τελικά δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας, αλλά εγώ βλέποντας τα ματς Καβάλα - ΠΑΟ, ΟΣΦΠ - Εργοτέλης και Σέρρες - ΟΣΦΠ από τη μια χάρηκα για τις ομάδες αυτές και από την άλλη μελαγχόλησα για το πως αντιμετωπίζει η ομάδα μας αυτά τα παιχνίδια.... όλοι πίσω και άντε να κάνουμε 1-2 ευκαιρίες μήπως και κλέψουμε το ματς... θέλω να πάιζουμε μπάλα και ας χάσουμε (έτσι πάντως θα έχουμε σίγουρα πιο πολλές ελπίδες να νικήσουμε) Σήμερα ο Πανσερραϊκός νικούσε 2-1 στο 75 και έπαιζε επίθεση, δεν κλείστηκε ούτε λεπτό πίσω και αυθόρμητα μου ήρθε στο μυαλό το μάτς με το γαύρο που βάλαμε γκολ στο 8΄και μετά.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”