Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
όντως, το προβλημα δεν ειναι ο αυγνκης, οποιοσδηποτε στη θεση του τα ιδια θα κανει.
Οι δικαστες ειναι το προβλημα, αυτοι που μας πηραν το προπέρσινο.
Αν ηθελα να το πω σε σενα θα εγραφα το ονομα σου. Και εγω το εχω πει πολλες φορες, οτι σιγα μην καταδικαστει πχ ο μαρινακης. Ολοι ειμαστε καχυποπτοι, δεν ηρθα χθες στη χωρα. Απλα δεν γινεται να συζηταμε οτι η εεα πρεπει να εχει κατι χειροπιαστο διαφορετικα θα μας κλασει και ταυτοχρονα να λεμε οτι θα μας καταδικασει ο δικαστης γιατι ειναι στημενος ετσι και αλλιως. Αυτο τιποτα αλλο.goran 64 έγραψε:Βρε παλικάρι μου, τελικά εσύ αυτό κατάλαβες, απ όσα απάντησα, σε όσα ρώτησες, κάτω από posts μου?icue έγραψε:Παιδια σορυ κιολας, αλλα καποιοι προσπαθουν να εξηγησουν καποια πραγματα και να λυσουν καποιες αποριες. Το να τους απανταμε οτι ολα και ολοι ειναι στημενοι, ειναι λιγο αστειο να το πω ευγενικα. Και κυριως αν πιστευουμε οτι δεν εχουμε καμια τυχη σε κανεναν δικαστηριο επειδη ολοι ειναι στημενοι, ε τι συζηταμε τοτε; Κλειστε το, να παρουμε τα αρματα να κατεβουμε να τους φαμε.
Αν ναι, ε τότε, συμπάθα με κιόλας, αλλά δεν βλέπω να χρειάζεται να ξανανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις...
mbison έγραψε:όντως, το προβλημα δεν ειναι ο αυγνκης, οποιοσδηποτε στη θεση του τα ιδια θα κανει.
ναι μεν δεν ειναι ο αυγενακης ο ηγετης της σκευωριας αλλα η θεση του υπουργου αθλητισμου ειναι σημαντικο να μην ειναι λακες της ΕΟ γιατι μπορει να κανει μεγαλη ζημια
μπορεις και πρεπει να απαιτησεις να μπει ανεξαρτητος και εχεις την δυναμη να απειλησεις οτι σε αλλη περιπτωση θα γινει της ποπης
μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι
Σιμοπουλε να σε χαιρόμαστε ρε παοκτση της πλάκας.....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολους οχι μονον αυτον. Απο οτι διαβασα κανεις δεν θα παει.
Αυτος απάντησε στον ερασιτέχνη, φυσικά ισχυει και για τους άλλους.....
αποφαση κουλη ειναι ολη η κοινοβουλευτικη ομαδα ειπε οχι εγω
ταπεινη μου γνωμη.
οταν καποιος σου βαζει το πιστολι στο κεφαλι και σ εκβιαζει, παιρνεις το πιστολι και του το βαζεις στο κωλαρακι.
αυτο που κανει ο τερη χρυσος τζουνιορ μας αφηνει μονο μια επιλογη. Και ο νοών νοείτω.
οταν καποιος σου βαζει το πιστολι στο κεφαλι και σ εκβιαζει, παιρνεις το πιστολι και του το βαζεις στο κωλαρακι.
αυτο που κανει ο τερη χρυσος τζουνιορ μας αφηνει μονο μια επιλογη. Και ο νοών νοείτω.
Καλά 40 στο μπάσκετ του gay
Εθνικαρα μια ζωή και στο ποδόσφαιρο ευχόμαστε προσεχώς
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εθνικαρα μια ζωή και στο ποδόσφαιρο ευχόμαστε προσεχώς
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το βασικό στοιχείο που έχουν και αποδεικνύει σχέση μεταξύ RFA Dimera είναι ένα δάνειο της Dimera 10 εκ προς την RFA και το οποίο χαρτί το πήραν από Κύπρο... Στη συναλλαγή αυτή δεν υπάρχει αιτιολόγηση του δανείου ούτε κάτι που μπήκε ενέχυρο.. '
Για να συνδεθεί ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη πρέπει να συνδεθούν εγκαταστάσεις-RFA-Dimera και εγκαταστάσεις-RFA-Ξάνθη.. Αν έχουν καταφέρει νομικά να συνδέσουν όλα αυτά χωρίς λάθος τότε τι να πω ας πέσουμε...
Σε κάθε περίπτωση ας πούμε ότι Dimera και RFA συνδέονται.. άρα έχουμε εμείς τις προπονητικές εγκαταστάσεις και το Σαλέ... πώς αυτό οδηγεί ότι ασκούμε επιρροή στην Ξάνθη?
Για να συνδεθεί ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη πρέπει να συνδεθούν εγκαταστάσεις-RFA-Dimera και εγκαταστάσεις-RFA-Ξάνθη.. Αν έχουν καταφέρει νομικά να συνδέσουν όλα αυτά χωρίς λάθος τότε τι να πω ας πέσουμε...
Σε κάθε περίπτωση ας πούμε ότι Dimera και RFA συνδέονται.. άρα έχουμε εμείς τις προπονητικές εγκαταστάσεις και το Σαλέ... πώς αυτό οδηγεί ότι ασκούμε επιρροή στην Ξάνθη?
Τοπικ για ΜΜΕ!!!
Για τα δικαστικά της υπόθεσης γράφουμε μόνο εδώ...
Για σχόλια για άλλες ομάδες γράφουμε πλέον εδώ...
Για δηλώσεις πολιτικών για τον ΠΑΟΚ γράφουμε πλέον εδώ...
Γράφω ένα άρθρο για τον αγώνα της Κυριακής και έρχομαι να το κάνω paste....μισό!
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τα δικαστικά της υπόθεσης γράφουμε μόνο εδώ...
Για σχόλια για άλλες ομάδες γράφουμε πλέον εδώ...
Για δηλώσεις πολιτικών για τον ΠΑΟΚ γράφουμε πλέον εδώ...
Γράφω ένα άρθρο για τον αγώνα της Κυριακής και έρχομαι να το κάνω paste....μισό!
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
''Αποδεικνύεται" από το ότι τέτοια εποχή, μεσούσης εβδομάδας, στο le chalet δεν είχε την κίνηση εκείνη που θα δικαιολογούσε την αγορά του από συγγενή μακρινό του Σαββίδη στο πλαίσιο επιχειρηματικής κίνησης. Σε κάλυψα;

Επίσης, να πω και κάτι ακόμα. Είναι πραγματικά επικίνδυνο το να μπαίνουμε σε λογικές ότι, παρότι κάτι δεν απαγορεύεται ούτε θεωρείται επίμεμπτο από το νόμο, φταίει ο όποιος Σαββίδης, που δήθεν δίνει "πάτημα" στο παρακράτος για κυνηγητό. Σορρυ κιόλας, αυτή η επιχειρηματολογία, πέρα από παραλογισμός, είναι, στα δικά μου μάτια, αποτέλεσμα και δειλίας.

Επίσης, να πω και κάτι ακόμα. Είναι πραγματικά επικίνδυνο το να μπαίνουμε σε λογικές ότι, παρότι κάτι δεν απαγορεύεται ούτε θεωρείται επίμεμπτο από το νόμο, φταίει ο όποιος Σαββίδης, που δήθεν δίνει "πάτημα" στο παρακράτος για κυνηγητό. Σορρυ κιόλας, αυτή η επιχειρηματολογία, πέρα από παραλογισμός, είναι, στα δικά μου μάτια, αποτέλεσμα και δειλίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 31 Ιαν 2020, 16:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
να αγοράσει τα προπονητικά απο τον Κόκκαλη ο Σαββίδης, και να πέσει ο Ολυμπιακός τότε...
-
χαχαχα.. αυτό περιμενω να δω όμως πως αποδεικνύεται από το σκεπτικό και εκεί πιστεύω ότι θα τους χτυπήσουμε νομικά..γιατί κακά τα ψέμματα σχέση rfa dimera υπάρχει...