Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Καλό θα ήταν να αποχωρούσε παρέα με τον τεχνικό διευθυντή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Κυρ 02 Φεβ 2020, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχεις και τον Μιχαι ας τον είχες έτοιμο ( ο Δώνης είχε τον Πουγγουρα).seaman έγραψε:Μπλοκάρανε το Βαρέλα που δεν είναι αριστερό στόπερ λέει και αχρηστεύτηκε όλη η πλευρά. Καλή ανάγνωση κόουτς, ήταν όμως εύκολο να γίνει πριν το παιχνίδι.
Δεν ξεραμε να αλλαζουμε το ροστερ καθε φορα π αλλαζει ο προπονητης. Αν δεν μπορει να εμφανισει μια αξιοπρεπή ομαδα με αυτο το υλικο τοτε ας παει σπίτι τουMitsospaoki4 έγραψε:Ούτε εμενα μ αρέσει αυτό που βλέπω ωστόσο θα κάνω την δικηγόρο του διαβόλου και θα πω το εξής:
Όταν αποκτήσει το ρόστερ που θέλει αυτός και κάνει εξαρχής προετοιμασία στο στυλ παιχνιδιού που θέλει τότε μπορούμε να τον κρίνουμε πλήρως..
Για την ώρα προσπαθεί αλλά μάταια..
Διαχειριζεται θεωρητικα το καλυτερο ροστερ της λιγκας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Το ρόστερ που θέλει αυτός είναι στην Πορτογαλία στην Μπραγκα ας πάει εκεί να βγαίνει 4ος και να παίζει 4 4 2Mitsospaoki4 έγραψε:
Όταν αποκτήσει το ρόστερ που θέλει αυτός
Και ρωτώ εγώ,
1) χωρίς Κρεσπο ποιον να βάλει αν όχι τον Βαρελα;
2) Στα αμυντικα χαφ ποίους να βαλει;
3) εχουμε άλλο εξτρεμ πέρα από Λημνιο-Βιειρινια;
4) Μπισε-Πελκας έχουν δικαιολογήσει στο ελάχιστον την παρουσία τους αντι του Μισιτς, παρότι δεν είναι δεκαρι;;
Εχει ελαφρυντικά, η ομάδα ωστοσο είναι σε κρίση, και πρέπει να το γυρίσει άμεσα.
4) Μπισε-Πελκας έχουν δικαιολογήσει στο ελάχιστον την παρουσία τους αντι του Μισιτς, παρότι δεν είναι δεκαρι;;
Εχει ελαφρυντικά, η ομάδα ωστοσο είναι σε κρίση, και πρέπει να το γυρίσει άμεσα.
-
Άντε ρε προπονηταρα κατάλαβες τη λάθος θέση του Βαρέλα μετά από 90'; Μέχρι και ο Μπάμπης ο Τενές νωρίτερα θα το έβλεπε... Και ποιος τον έβαλε εκεί; Μόνος του νομίζω πήγε... Η ομάδα είναι το ίδιο χάλια από την αρχή χωρίς να αλλάζεις τίποτα μόνο προς το χειρότερο. Ένας μισιτς έπαιζε κι αυτόν τον άλλαξες θέση. Μην πούμε για στόχο, λάμπρου κλπ. Δεν έχεις προσφέρει τίποτα και μόνο καταστρέφεις.
Ελα Αμπελ κλεισε,σε παιρνω εγω..
Πηρες μια ομαδα στολιδι και την εκανες σκορποχωρι. Ειμαι παντα υπερ της λογικης να στηριζουμε τον προπονητη να μας δειξει το πλανο του αλλα εσυ αδερφε μαλλον καπου το εχασες.
Καλη καριερα σου ευχομαι να κανεις ως προπονητης αλλα φαινεται πως δεν ησουν η σωστη επιλογη.
Πηρες μια ομαδα στολιδι και την εκανες σκορποχωρι. Ειμαι παντα υπερ της λογικης να στηριζουμε τον προπονητη να μας δειξει το πλανο του αλλα εσυ αδερφε μαλλον καπου το εχασες.
Καλη καριερα σου ευχομαι να κανεις ως προπονητης αλλα φαινεται πως δεν ησουν η σωστη επιλογη.
- Μπαρκαρούτσος
Napoli4 έγραψε:3) εχουμε άλλο εξτρεμ πέρα από Λημνιο-Βιειρινια;
Είναι ΤΟΣΟ χειρότεροι ο Λάμπρου και ο Stoch;;;;
Πέρα συστημάτων, σχηματισμών κλπ προσωπικά η ομάδα μου φαίνεται αγυμναστη. Κάνω λάθος;
-
- Επικοινωνία:
Έτσι ακριβώς.Ενα ηλεκτροσόκ,μήπως ξαναγίνουμε ομάδα. Ξαναγίνει 8αρι ο Misic,ξαναγίνει full back ο Matos,ενεργοποιηθεί ο αδρανοποιημενος Stoch,αξιοποιηθουν οι Λαμπρου και Mihaj( ποσο χειρότερος του τραγικού Varela) και να ξαναγυαλισει το μάτι στους υπόλοιπους!GoMaRoS έγραψε:Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή προπονητή, δεν εμπνέει, η ομάδα δεν μπορεί να παίξει αυτό που θέλει ο προπονητής, η ομάδα δεν μπορεί να του αγοράσει τους παίχτες που χρειάζεται, καλύτερη στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Βάλτε Πάμπλο αν θέλει, γιατί Ίβιτς δεν ερχεται
Ποιο ειναι το στυλ παιχνιδιου του μωρε? Το αριστερο μπακ να κανει παιχνιδι? Με τι βιογραφικο και επιτυχιες να στηριξεις ενα τοσο περιεργο πλανο? Τυχον μη απομακρυνση του σημερα ειναι λευκη πετσετα ΤΕΛΟΣ...Ακους εκει διαβασαν οτι δεν ειναι ο βαρελα αριστερο στοπερ? Και οι τυφλοι το εχουν διαβασει απο τοτε που τραυματιστηκε ο Κρεσπο και εσυ δεν αλλαζεις ΤΙΠΟΤΑ.Δωσαμε 2,5 μυρια και εγω δεν ξερω τι συμβολαιο για εναν τυπο που εβγαλε τη Μπραγκα 5η στο πορτογαλικο πρωταθλημα και καποιοι θεωρουν τον Γκαρσια λιγο...
1)Τον Μιχαι έπρεπε να τον έχει ενεργό αυτόν και τον Μιχαηλίδη αφού σου έχουν βγάλει τραυματισμούς οι Κρέσπο ΒαρελάNapoli4 έγραψε:Και ρωτώ εγώ,
2) Εσιτι/Αουγκούστο στο 6 Μισιτς/ Μάου στο 8 ποτέ Μάου Μισιτς μαζί
3) Λάμπρου
4) Είναι η θέση τους
- potamda
- Bet Guru 2023
1) Ας δοκιμάσει Μιχάι, Μιχαηλίδη αφού ο Βαρέλα δεν... τόσους μήνεςNapoli4 έγραψε:Και ρωτώ εγώ,
2) Σήμερα ιδίως Αουγκούστο
3) Λάμπρου, Στοχ
4) Δε γίνεται, βάλε-βγάλε συνέχεια. Έβαλε Πέλκα βασικό με ΟΦΗ και είχε 2γκολ, 1ασίστ και μετά ξανά τον εξαφάνισε.