Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Jairo

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Jairo »

Και τότε γιατί κυνηγούσαμε τον Σάντος αφού οι παίκτες ήταν το πρόβλημα και όχι ο προπονητής?
Έλα ντε...τα ξεχνάμε.
Για εμάς μιλάω.Μια πόλη ολόκληρη επί μήνες να προσπαθεί να τον διώξει.Μα οι παίκτες ήταν το πρόβλημα τότε..
Και για την τωρινή κατάσταση οι παίκτες φταίνε.Θα πρέπει να τα βρούν μεταξύ τους.Δέν γίνεται να παίζει ο καθένας για πάρτυ του.Πρέπει να γίνουν ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Τρί 07 Νοέμ 2017, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Θα μπορούσε να συμβεί αυτό Jairo αν υπήρχαν κάποιες αρχηγικές σταθερές.
Ποιος; Ο Μαλεζάς (θα μπορούσε ίσως να κάνει λίγο από αυτό), αλλά εκτός αποστολής;
Ο ¨νέος¨ Βιερίνια;
Ο τραυματίας Γλύκος;
Ο εμφανώς τσατισμένος Μπις; (που παρεπιπτόντως φέτος τον βλέπω και παθιασμένο;)
Ίσως μόνο ο Μάτος.
Paoki94

Δημοσίευση από Paoki94 »

............Πρίγιοβιτς(Κουλούρης)........Μακ(Πέλκας)............
.......................Ελ Καντούρι (Μπίσεσβαρ).....................
..............Τσίμιροτ(Σάχοφ).........Μαουρισιο(Κάνιας).........
Βιειρίνια(Λέοβατς)...............................Μάτος(Κων/νίδης)
...Κρέσπο..(Μαλεζάς)..Σαμπρανο..(Πούγγουρας)..Βαρέλα......
.....................Ρέι.(Πασχαλακης)......................

Συν Κάμπς/Λημνιός, Κάτσε, χώρια που ειδικά ο Λάμπρου θα ταίριαζε γάντι.
Δύο φορ, να γεμίζει η περιοχή, άψογος άξονας, τρομερά άκρα, εγκέφαλο τον Σαμπράνο στην άμυνα με Βαρέλα και Κρέσπο να τον πλαισιώνουν. Ρέι, εγγύηση.

Ο Τούντορ θα είχε ονειρώξεις με αυτό το ρόστερ. Φτιαγμένο στα μέτρα του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι εγώ νομίζω Γιάννη ότι το 3-5-2 φέτος μας πάει πολύ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Spiros_S έγραψε:Δηλαδή η νοοτροπία:
"Από εκείνο το σημείο το ματς (την κόκκινη του Ζαμπράνο, δηλαδή), φυσιολογικά, ήταν στα χέρια της ΑΕΚ: 10 εναντίον 10, υπέρ τους το σκορ, μεγάλη αυτοπεποίθηση",
"Χάσαμε το ματς για δύο λόγους: Επειδή ήμασταν ηλίθιοι ή η ΑΕΚ έξυπνη"
"Όταν η ΑΕΚ πήρε την κόκκινη κάρτα (από το 8ο λεπτό δηλαδή) συγχυστήκαμε και με τεράστιο άγχος... αρχίσαμε να παίζουμε με μεγάλες μπαλιές ενώ ο αντίπαλος ήταν πίσω και ήλεγξε την κατάσταση"

Αφορά συνολικά στην ομάδα και όχι σε αυτόν που την κατευθύνει. Και στο καπάκι διαβάζω σήμερα για τιμωρίες σε παίκτες που είναι απείθαρχοι (όπως ο Μπίσε που πήρε πρώτη φορά κόκκινη) όταν πριν 24 ώρες λέγαμε ότι
"Δεν είναι θέμα πειθαρχίας, πιστέψτε με. Είναι πολύ σοβαροί και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Σε όλα."

Και όλη αυτή η κουβέντα με τον Ράζβαν για το τί φταίει γίνεται με τον εδώ και 3 μήνες εξαφανισμένο Μίχελ. Και γίνεται μετά τον αγώνα με την αεκ. Όλα μέχρι τώρα ήταν καλά. Στη Λειβαδιά περιμέναμε να στρώσει η ομάδα, στον Απόλλωνα είχε έκλειψη Σελήνης, με την Καλαμαριά πήραμε αποτέλεσμα πρόκρισης και δεν δεχτήκαμε καμία φάση από τον γκέυ (το ότι δεν κάναμε όμως και καμία, τη στιγμή που μέχρι τότε ήταν η χαρά της Λαμίας και του ατρόμητου δεν το λέμε).
Εγώ αν ήμουν Μπίσε και με έβαζε στο 70᾽ αντί να παίζω από την αρχή, θα είχα φάει κόκκινη από τα πρώτα 5 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

tolis01, υπάρχουν αρχηγικές σταθερές στην ομάδα.
Μάτος, Μαουρίσιο, Βιερίνια, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φοβερό να ρίχνεις την ευθύνη σου στους παίκτες και να τους απειλείς και με τιμωρία! Δείχνει πόσο ελάχιστος είσαι!
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Magpies4 έγραψε:
Spiros_S έγραψε:Δηλαδή η νοοτροπία:
"Από εκείνο το σημείο το ματς (την κόκκινη του Ζαμπράνο, δηλαδή), φυσιολογικά, ήταν στα χέρια της ΑΕΚ: 10 εναντίον 10, υπέρ τους το σκορ, μεγάλη αυτοπεποίθηση",
"Χάσαμε το ματς για δύο λόγους: Επειδή ήμασταν ηλίθιοι ή η ΑΕΚ έξυπνη"
"Όταν η ΑΕΚ πήρε την κόκκινη κάρτα (από το 8ο λεπτό δηλαδή) συγχυστήκαμε και με τεράστιο άγχος... αρχίσαμε να παίζουμε με μεγάλες μπαλιές ενώ ο αντίπαλος ήταν πίσω και ήλεγξε την κατάσταση"

Αφορά συνολικά στην ομάδα και όχι σε αυτόν που την κατευθύνει. Και στο καπάκι διαβάζω σήμερα για τιμωρίες σε παίκτες που είναι απείθαρχοι (όπως ο Μπίσε που πήρε πρώτη φορά κόκκινη) όταν πριν 24 ώρες λέγαμε ότι
"Δεν είναι θέμα πειθαρχίας, πιστέψτε με. Είναι πολύ σοβαροί και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Σε όλα."

Και όλη αυτή η κουβέντα με τον Ράζβαν για το τί φταίει γίνεται με τον εδώ και 3 μήνες εξαφανισμένο Μίχελ. Και γίνεται μετά τον αγώνα με την αεκ. Όλα μέχρι τώρα ήταν καλά. Στη Λειβαδιά περιμέναμε να στρώσει η ομάδα, στον Απόλλωνα είχε έκλειψη Σελήνης, με την Καλαμαριά πήραμε αποτέλεσμα πρόκρισης και δεν δεχτήκαμε καμία φάση από τον γκέυ (το ότι δεν κάναμε όμως και καμία, τη στιγμή που μέχρι τότε ήταν η χαρά της Λαμίας και του ατρόμητου δεν το λέμε).
Εγώ αν ήμουν Μπίσε και με έβαζε στο 70᾽ αντί να παίζω από την αρχή, θα είχα φάει κόκκινη από τα πρώτα 5 λεπτά.
Δεν θα εκανες καριερα.......
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Jairo έγραψε:tolis01, υπάρχουν αρχηγικές σταθερές στην ομάδα.
Μάτος, Μαουρίσιο, Βιερίνια, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.
Mauricio είναι φρέσκος. Το να είσαι leader δεν έχει από την άλλη σχέση με το να είσαι αναγκαστικά και παιχταράς.
Πρίγιο δε νομίζω να θέλει, μας βλέπει σαν ένα σκαλί στην καριέρα του.
Βιερίνια, μόλις γλύτωσε τη γκρίνια της πεθεράς που έχει την κόρη της μακριά και βρ΄σικε ισιγά τα πατήματά του, δεν ξέρω..
Μάτος θα μπορούσε, αλλά είναι μόνος.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Paoki94 έγραψε: Ο Τούντορ θα είχε ονειρώξεις με αυτό το ρόστερ. Φτιαγμένο στα μέτρα του.
Αυτός που οι μπαλαδοφατσες της Θεσσαλονίκης τον βγάλανε άχρηστο δηλαδή ο Ραπτόπουλος ο μυρτσος και ο κουβεντιδης. Και από πίσω τα χιλιάδες αμπαλα πρόβατα που τους ακολουθουν
Pater

Δημοσίευση από Pater »

χαιρετώ την ΠΑΟΚτσήδικη παρέα! μετά από καιρό έχω τον χρόνο να μπω να γράψω στο φορουμ, αν και σας διαβάζω τακτικότατα. Εντός θέματος τώρα:
Από την πρόσληψή του δεν τον ήθελα.
Είπα όμως αν αυτοί που ξέρουν σε πιστεύουν ας ελπίσουμε εσύ να μας το φέρεις το πρωτάθλημα!
Μετά την Σουηδία και τον αποκλεισμό έγραψα φύγε σήμερα, γιατί δεν πίστευα ότι έχει τα @......@ για να μας φέρει τον τίτλο.
Από τότε όμως είδα πράγματα που δεν έχω ξαναδεί στον ΠΑΟΚ στα 20 χρόνια της ενήλικης ζωής μου και καθημερινής ενασχόλησης μου (ως οπαδός μόνο) με τον ΠΑΟΚ. δεν έχω ξαναδεί τον ΠΑΟΚ απο το 1996 έως και την ομάδα του Στανόγεβιτς να παίζει τόσο βαρετό και χωρίς τακτική ποδόσφαιρο. Ο γιδώνης που με εκνεύριζε απίστευτα είχε τον ΠΑΟΚ σε καλύτερη αγωνιστική μοίρα από ότι βλέπουμε σήμερα. Είμαι εναντίον των συχνών αλλαγών προπονητών, αλλά όταν αποδεδειγμένα δεν έχεις καθόλου προπονητή το να βρεις κάποιον είναι θετική αλλαγή.

σόρυ για το σεντόνι...
Υ.Γ. θα ήθελα την γνώμη σας: Έχετε δει πιο άναρχο και χωρίς τακτική ΠΑΟΚ; Για μένα όπως είπα και πιο πάνω η χειρότερη ομάδα του ΠΑΟΚ της εικοσαετίας αν και μακράν η ακριβότερη
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τώρα το είδα, το έγραψε ο Τζό ο Νάγκμπε, στο thread του αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτό που σκέφτηκα είναι πως όσο κάθε φορά που γράφεται κάτι τέτοιο δεν ακούγεται ούτε μια φωνή που να προτείνει να μπει κεντρική, πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ. Ή γ@@ισε το το πρωτάθλημα, ηρεμία, σταθερότητα, εξέλιξη, baby steps ρε αδελφέ αλλά όλα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το ξέρω πως δεν παίζει να γίνει κάτι και οι πιο πολλοί μάλλον θα ενοχληθούν, αλλά έτσι για το ονόρε, προτείνω να μπει στην Κεντρική. Όχι γιατί είναι πλήρες, όχι γιατί είναι ιδιαίτερα καλογραμμένο, απλά και μόνο γιατί δεν είναι άλλο ένα κάλεσμα στα όπλα που τόσο βαριέμαι και γιατί θα μπορούσε να είναι μια διαρκής και διαχρονική επίκληση στη λογική.

"ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:
Το ματς το είδα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, με μικτό κοινό. Γι αυτό θα πάω κόντρα στο συλλογικό κλίμα πανικού και καταστροφής παρά την πίκρα. Ο πανικός και οι κραυγές δεν είναι μόνο αδυναμία είναι και πολύ κακός σύμβουλος. Θα πω και γω μια γνώμη ψύχραιμα οπως τα κουβεντιάζαμε με κάποιους ανθρώπους ποδοσφαιρικούς. Παίζαμε με μια δεμένη ομάδα που έχει βρει τρόπο να παίρνει αποτελέσματα όπως το έδειξε καιδυο φορές κόντρα στη Μίλαν. Έχει κρατήσει τον ίδιο προπονητή, τέλειωσε με πολύ καλό μομέντουμ πέρυσι, απολαμβάνουν όλοι εμπιστοσύνης και είναι με φουλ αυτοπεποίθηση. Παρότι ουσιαστικά έχουν κάνει αντίστοιχες γκέλες με μας και είμαστε μαζί στη βαθμολογία. Εμείς θέλουμε ακόμα δουλειά σε πολλούς τομείς για να βγάλουμε αυτό που μπορούμε σαν ομάδα και να αποβάλλουμε παθογένειες, τελειώσαμε άσχημα τη χρονιά πέρυσι, αλλάξαμε τρεις προπονητές το καλοκαίρι, ψαχνόμαστε να δέσουμε με καινούριους παίχτες, έχουμε ένα διαρκές κλίμα αμφισβήτησης, πανικού και έλλειψης πίστης, ακόμα κι αν είμαστε ουσιαστικά στην κορυφή. Παρόλα αυτά και στα δύο ντέρμπι που χάσαμε παγωμένα, είχαμε κατοχή και έλεγχο που δεν κάναμε ποτέ τα τελευταία χρόνια. Έχουμε σαφή προοπτική να είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αλλά δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Δεν είμαστε ακόμα αποτελεσματικοί, επικίνδυνοι, κυνικοί. Αυτό είναι θέμα γενικά στα εκτός, και πρέπει να το δουλέψουν και να βρούν λύσεις.
Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και θα κριθεί στη συνέπεια με μικρομεσαίους. Αν βρούμε λύσεις εκεί, θα φτάσουμε με αυτοπεποίθηση στα εντός έδρας ντέρμπι και θα δούμε τον ΠΑΟΚ που πρέπει. Ποιές είναι οι λύσεις; Κάνει δεν κάνει ο προπονητής; Προσθήκες, αποχωρήσεις, σχήματα, σύνθεση; Μπορούμε να τα συζητάμε όσο θέλουμε, αλλά εγώ να με συμπαθάτε εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που είναι εντός της ομάδας. Όχι γιατί έχουν πάντα δίκιο, αλλά γιατί είναι θέμα αρχής. Σε έναν οργανισμό για να προχωρά ο καθένας πρέπει να κάνει κουμάντο στο χώρο ευθύνης και δουλειάς του. Το τεχνικό σταφ στις επιλογές και τη λειτουργία της ομάδας, οι οπαδοί στην στήριξή της στην κερκίδα κοκ. Αν η ομάδα είναι στημένη καλά με σαφείς ρόλους και ικανούς ανθρώπους προχωράς. Αν όχι πάλι η ομάδα πρέπει να το αξιολογήσει με ψυχραιμία και όχι πανικό και να το δουλέψει. Ευτυχώς ή δυστυχώς άλλη λύση μακροπρόθεσμα δεν υπάρχει. Προσωπικά επικεντρώνομαι στην αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ, θέλω να βλέπω την ομάδα να είναι οικογένεια και να παλεύει, ακολουθώ το ταξίδι χρόνια τώρα, χαίρομαι, πικραίνομαι και να σας πω αυτό με φτάνει, με γεμίζει. Καλή δύναμη σε όλους και στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας!
ΥΓ Και ας έχουμε στο νου μας αν θέλουμε και πρωτάθλημα, οτι οργανισμοί με έφεση στο να κάνουν πόλεμο στο εσωτερικό τους δεν το παίρνουν σχεδόν ποτέ. Φτάνουν οι καλοθελητές εκεί έξω, ας στηρίζουμε."
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Pater έγραψε: Υ.Γ. θα ήθελα την γνώμη σας: Έχετε δει πιο άναρχο και χωρίς τακτική ΠΑΟΚ; Για μένα όπως είπα και πιο πάνω η χειρότερη ομάδα του ΠΑΟΚ της εικοσαετίας αν και μακράν η ακριβότερη
Στην εικοσαετία σίγουρα έχω δει χειρότερο ΠΑΟΚ. Χειρότερους. Πληθυντικός.
Αλλά τέτοια αναντιστοιχία αξίας των ποδοσφαιριστών και απόδοσης, ποτέ των ποτών.
Pater

Δημοσίευση από Pater »

συμφωνώ σε όλα.
Μόνο που θέλεις προπονητή για να πάρεις πρωτάθλημα
Pater

Δημοσίευση από Pater »

φίλε mingus κι εγώ είδα στην εικοσαετία ομάδες με μικρότερες δυνατότητες, αλλά δεν θυμάμαι να είδα πιο ανούσιο ποδόσφαιρο. Τολμώ να πω ούτε την χρονιά 95-96
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”